|
|
#1771 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
mocuję się z aniołem.
robi to,bo chce go zmusić,żeby dał jej wiele dobrych rzeczy. bardzo boi się tego spotkania. dlatego już wkrótce wyrządzi jej straszną krzywdę. ale co się z nim stało? zawsze postępuje dobrze i sprawiedliwie. widzisz kraty na oknie i łańcuchy na ścianie? to jest więzienie.
Edytowane przez Martusia1992 Czas edycji: 2010-05-30 o 10:08 |
|
|
|
#1772 |
|
Zadomowienie
|
Każdego dnia odczuwam ból. Niewyobrażalny ból. Z czasem któreś z Nas się przełamie i zakocha - szczęśliwie albo nieszczęśliwie... Z pewnością będę to ja. Nie wytrzymam i bum! snide1 - Czy Ty wiesz, jak ja za Tobą tęskniłam?!
|
#1773 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1774 |
|
Zakorzenienie
|
Martusssia - gdzie ty?
![]() ______ nie jestem małą dziewczynka, którą musisz trzymać za rękę. '' Pewnie przecierała oczy i to zlepiło tuszem niektóre z rzęs, a starło czerń z innych. Może płakała. '' '' Żyję na świecie, ale nie dla świata. '' ignorując czerwone światła pobiegła wbrew samochodom w kierunku parku, w którym zawsze go spotykała. albowiem czuła niedobór jego widoku. nie pamiętam dotyku Twoich dłoni, dotyku ust. przypomnij mi. 'bywają chwile. gdy niezliczona liczba kostek czekolady alpen gold nie wystarcza, by pojawił się uśmiech.' Edytowane przez BananowaDelma Czas edycji: 2010-05-30 o 12:17 |
|
|
|
#1775 |
|
Raczkowanie
|
Z góry przepraszam za nieudane opisy. Jestem po imprezie i jeszcze jakoś trzyma mnie bania.
![]() dreams_x33 - ja w takim tłumie chodzących talentów? Nie no, zawał na miejscu gwarantowany! ^^ Dziękuję ;-* <3Chiquitkka - może coś takiego: ' udowodnij k u r w a, że Ci zależy! ' ![]() _______ Bo czasem.. Po prostu kochamy tych, których nie powinniśmy.. Przy Tobie każdy dzień był zapomnieniem Zostawiłeś wtedy kiedy Cię potrzebowałam, Wróciłeś kiedy o Tobie zapomniałam. Generalnie, jakby na to nie patrzec, Mam Cię już w dupie! ;] Chodź poduajemy, że za sobą szalejemy. Drunk on the happiness would not cry anymore... Gdy nie możemy żyć rzeczywistością, żyjemy marzeniami... Chodź pokaże Tobie świat w moich barwach, Tam gdzie wiatr unosi nas nad obłoki i te miasta. Pokaże Tobie odlot, chociaż światła tu niema.
|
#1776 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() aaaa, to cudnie <3 a ja zabiorę sobie ten wyżej ________________ dzisiaj na smutno,
może się komuś przyda: you make me feel worthless than i already do sprawiasz, że czuję się bardziej bezwartościowa niż naprawdę jestem love me i'll not deserve it but i need it kochaj mnie może na to nie zasługuję ale potrzebuję tego when i first saw you i knew you were the one. it's just really to bad you don't think the same as me kiedy pierwszy raz Cię zobaczyłam wiedziałam, że jesteś tym jedynym to tak bardzo źle, że ty nie myślisz tego samego i hope she gives you herpes mam nadzieję, że ona przyniosła ci opryszczkę i miss everything about you tęsknię za wszystkim związanym z tobą
egyptians, the biggest fucking hipsters ever triangle is the future! Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲ Edytowane przez otojest Czas edycji: 2010-05-30 o 10:23 |
|
|
|
|
#1777 |
|
Rozeznanie
|
nie płaczcie Dzieciaki. ![]() xxxLOLKAxxx, dreams_x33, RozowaSkeyterka & boundlessly - Słoneczka dziękuję. ![]() Stop talking bullshit, what here is most important. Alone start noticing it. Przestańcie pie.rdolić co tutaj jest najważniejsze. Sami zacznijcie to zauważać. I have fucked to you, on that and that. Mam wyje.bane na Ciebie, na tamto i siamto. And just to justify by the fact that you are trying him out, you are doing some damn hope for yourself in order to think that he is different. I właśnie tym, że go próbujesz usprawiedliwiać, robisz sobie jakąś cholerną nadzieję by myśleć, że on jest inny.
|
#1778 |
|
Przyczajenie
|
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;19667824]
People like you are the reason why we have middle fingers. [/QUOTE]/ ludzie tacy jak Ty są powodem tego,że mamy środkowe palce/ ![]() Ten jest mega
Okradam _________________________ _ Ze słodkiego romantyka stałeś się zgorzkniałym frajerem. Palcem przejechać po Twoich ukształtowanych kościach policzkowych, dzięki Nim jesteś taki przystojny Oczy gorzko czekoladowe które nigdy już na mnie nie spojrzą . Poleć ze mną na planetę, całkiem odludnioną . |
|
|
|
#1779 |
|
Zakorzenienie
|
`Wiesz co znaczy być kimś albo niczym?
Mieć coś albo nie mieć nic? Wiesz jak ranią słowa które wypowiadasz teraz do mnie? Jak półszeptem wołam o pomoc , tak by nikt nie słyszał a podał mi dłoń Bym mogła ułożyć swoje życie w całość i żyć i być szczęśliwa Tylko po co mi uśmiech? Na co mi szczęście? Skoro prędzej czy później je stracę..zgubie się znów ! A ty tego nie zauważysz każesz dalej kroczyć po kruchym lodzie by tylko być A ja chce marzyć, śnić! Chce być ważna i chce nie mieć czasu na nudę! Chce poczuć szaleństwo jak dawniej.. I jak dawniej cieszyć się życiem, a nie zaglądać śmierci w oczy!` + xxgroszek07xx , boundlessly , BananowaDelma -
Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-05-30 o 10:28 |
|
|
|
#1780 |
|
Przyczajenie
|
witam po raz pierwszy w tej części.
za głęboko w Tobie. jesteś moim... wszystkim. nawet to, że wierzysz w przeznaczenie mnie już nie śmieszy. zaczynam to lubić. pastelowe życie, pastelowa miłość. mdło. jak mogłabym zawieść te słodkie, niebieskie oczy ? jesteś moją lśniącą gwiazdą na tym zimnym niebie. wybaczę. nie zapomnę. ' weź broń i policz do trzech ' nie boję się tego, że Cię stracę. boję się tego, że nie bedę umiała się po tym pozbierać.
|
|
#1781 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a powyższe kradnę [1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;19667824] People like you are the reason why we have middle fingers. [/QUOTE]/ ludzie tacy jak Ty są powodem tego,że mamy środkowe palce/ ![]() megaśny, moja cudowna talenciaro, przykro mi ale kradnę ![]() +ciiri - okradłam Muzyka maksymalnie głośno, śpiewam, tańczę i o Tobie nie pamiętam.
Mówiłeś, że lubisz maliny, ich smak i kolor, że jest piękny, włosy przefarbowałam na malinową czerwień i wmawiam sobie, że to nie z Twojego powodu. smak twych ust, kolor oczu, sposób poruszania się, i jak ja mam sobie wmówić, że nic do Ciebie nie czuję? wytańcz mi swą miłość |
|
|
|
|
#1782 |
|
Rozeznanie
|
powinna być zadowolona,a jednak dzisiaj jest niespokojna i smutna.
nawet wtedy,kiedy muszę cię ukarać,nie przestaję cię kochać. jest już dorosłym mężczyzną. a wiesz dlaczego tak się dzieje? jest noc,bardzo późna godzina. jesteś obecny wszędzie. jego wnętrze jest bardzo piękne. zapadła noc.
|
|
#1783 |
|
Przyczajenie
|
Niebo pełne ciepłych barw
Proszę powiedz mi jak zatrzymać w oczach blask ? Lekarstwo na mój każdy ból Zwyczajni Obok zwykłych spraw, Niewidzialni Chcemy widzieć wszystko tak. Pokaż jej, że jest warta Twojego czasu Bo prawdziwy facet pozna prawdziwą kobietę jak tylko na nią spojrzy, a prawdziwa kobieta pozna faceta, który nie boi się prosić I prawdziwa kobieta wie, że to facet przychodzi pierwszy i prawdziwy facet nie zaprzeczy wartościom kobiety Wykorzystana do marzenia o byciu milionerką bez ochrony Ale jeśli widzę swoje marzenia, ciebie tam nie ma bo to koniec. Miałam to wszystko lecz nie ma to już znaczenia od kiedy odszedłeś jak mam sobie odpuścić kiedy Kochałam go tak długo i Dawałam mu wszystko co mogłam Może miłość to beznadziejne kłamstwo Długie dni Długie noce I po prostu nie możesz spać I jeśli dotknę nieba Ryzykuję upadek, żeby przekonać się jak to jest latać Nigdy nie będzie dwojga rzeczy, które byłyby lepsze razem Od ciebie i mnie... Ty jesteś jak diament A on Cię traktuje jak szkło Mimo to Ty błagasz go o miłość Mnie nie musiałabyś nawet prosić Za każdym razem, gdy mnie całujesz, całuj jakbyś miał mnie już nie zobaczyć. Za każdym razem gdy mnie dotykasz, dotykaj jakby to był ten ostatni raz. Obiecaj, że będziesz mnie kochał kochał jakbyś miał mnie więcej nie zobaczyć. Myślałam, że miłość mogłaby być moim lekiem, ale teraz to moja choroba Próbowałam zachować się dojrzale, ale jestem jak dziecko kiedy odchodzisz
|
#1784 |
|
Raczkowanie
|
My mind no longer works. Since an excess of nicotine and you.
Mój umysł już nie pracuje. Od nadmiaru nikotyny i Ciebie. Chwilowo straciłam kontrolę nad ciałem. Może dlatego nie mogłam się Tobie oprzeć. Na dachu obskurnych budynków znajdowałam ukojenie.
|
#1785 |
|
Zakorzenienie
|
nydee ?
stawiam, że beze mnie kompletnie byś zwariowała ![]() <3 ____ kładziesz głowę na oparciu mojej zielonej kanapy w czerwone grochy, która tak bardzo pragnie czegoś innego niż tylko dwóch lekko sennych oddechów, damsko-męskiej mieszanki zapachów odwróconych do siebie plecami. nie ma w tym nic złego, niedługo sam się przekonasz, że spanie z ręką na moim biodrze jest zupełnie oczywiste. 00:03 00:54 (coś mruczy mi do ucha) 02:12 (widzę światło pod moją poduszką) 02:13 'śpij dobrze, kochanie' w lampkach siedzą małe świetliki, w automatach małe robaczki szykują dla ciebie puszkę coli, w wózkach z supermarketu chochliki przytrzymują dwuzłotówkę. w naszych sercach siedzimy sobie nawzajem.
|
#1786 |
|
Zakorzenienie
|
- Pokaż nam jego zdjęcie! - Nie. - Dlaczego? - Bo nie chce tracić koleżanek. - Ale jak? - Pozabijałybyście się o niego. ![]() - Zaprosił mnie na spacer! - Cudownie! - Zachód słońca, My, wyznania.. - I niechciane dziecko ![]() [ autentyczna rozmowa z przyjaciółką ] |
|
|
|
#1788 |
|
Wtajemniczenie
|
coś z codziennych dialogów:
nikt za Ciebie decyzji nie podejmie-na tym polega "gówność" tego świata, świata starszych, bo nie dorosłych. będziemy mogli się nazwać dorosłymi jak życie skopie nam x-dziesiąt razy du*ę i będziemy mieli ukończone 18 lat-jak nakazuje to prawo.
- tylko dwa punkty: 1. wróci do mnie, a przez ten cały czas oczekiwania będę romansować z nadzieją. 2. kocham go. albo rób tak, żebyś ciągle była zajęta jakąś pracą. nie miała czasu na refleksje. w natłoku codzienności zapomnisz. i na tym polega samodzielność. samodzielność podejmowania decyzji-ważnych, przez samych siebie. chęć ryzyka, zakończenia zabawy w oczekiwanie na cud, ale i lęk. lęk przed tym, że będziesz żałować i poniesiesz konsekwencje swoich postanowień. ale tak na prawdę chwytaj chwilę i czekaj co przyniesie los, bo to najlepsze wyjście. inaczej będziesz stać w miejscu, w kropce, jak śliwka w kompocie. nie tylko Ty będziesz żałowała swojej decyzji. na świecie jest x tysięcy, a nawet milionów ludzi, którzy tez rozkminiają nad tym co się stanie gdyby... , albo już żałują. bo Ty podchodzisz do tego pełna nadziei. a zrób coś na przekór. ponieś się chwili, bierz co przyniesie los, oczekuj nieświadomie. carpe diem! Edytowane przez daciaaaaaa Czas edycji: 2010-05-30 o 12:22 |
|
|
|
#1789 |
|
Zadomowienie
|
"Nie mogę zawsze grać roli ukochanej Supermana...Też chcę być Supermanem!' "Dlatego wybrałam samotność. Próbowałam być z kimś innym, ale nie potrafię. Nie umiem dawać miłości. Potrafię już tylko ranić." Właściwa osoba będzie uważała, że z dupy świeci ci słońce. Z taką osoba warto być. Najwyraźniej z normalnością nam nie do twarzy. "Jestem pochyloną wieżą, pustym domem, osobą z zaświatów, która z góry patrzy na wszystko, ciałem nieobecna; czarną chmurą, z której nie będzie burzy, chmurą, która szybko płynie po niebie, zatrzymuje się na chwilę i płynie dalej. Strażnikiem przy otwartych drzwiach, pilnującym wejścia do nieba. " "Tutaj przeżyłam obłęd lęku, obsesję śmierci, poczucie bezsensu każdego ruchu i każdej myśli, i tutaj nastąpiło wyzwolenie." "Jedna więź a jakby ich milion. I nie sznurków od balonów,ale stalowych kabli. Milion stalowych kabli łączących mnie z jedną rzeczą - z centrum wszechświata.." Czasami zdarza się, że chwila stabilizuje się, zatrzymuje się i trwa o wiele dłużej niż chwila. Dźwięki się zatrzymują, ruchy się zatrzymują, na wiele, wiele dłużej niż chwile. I wtedy ta chwila mija. dziękuje za pochwały |
|
|
|
#1790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jejku , Słoneczko ja wśród takich talentów ? Dziekuje z całego serducha;*** Była jedną wielką struną drżącą od wstrzymywanej rozpaczy.
|
|
#1791 |
|
Raczkowanie
|
why is he as if we didn't want?
dlaczego jest tak jakbyśmy nie chcieli ? I know that you are looking at me, that you are peeking out of the corner of your eye wiem ,że na mnie patrzysz, że zerkasz kątem oka I knew that sooner or later still to me you would come back. wiedziałam ,że prędzej czy później i tak do mnie wrócisz. I don't deal the own life with. nie radzę sobie z własnym życiem . brothel in the head, only to catch blew and for work burdel w głowie , tylko chwycić miotłe i do roboty for many mentions.. lent in order to oneself rubber za dużo wspomnień .. przydała by się gumka too many happy moments spent with you zbyt wiele pięknych chwil spędzonych z Tobą Not important what you are saying I don't want to come back our bridge was burnt Nie ważne co mówisz Nie chcę wracać Nasz most został spalony boundlessly - miło <3 istny_paradoks - bierz ,bierz <3
Pozostało nam się wpatrywać w dym i zastanawiać się nad tym co spieprzyliśmy. ♥ atoomowka.fbl.pl zapraszam. Edytowane przez dresowa Czas edycji: 2010-05-30 o 12:36 |
|
|
|
#1792 |
|
Wtajemniczenie
|
nadziewasz się nadzieją jak żelki w fabryce . |
|
|
|
#1793 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze wiesz, że nie wierzę w gadanie ludzi. złych i zazdrosnych ludzi. wszędzie piszę twoje imię z serduszkiem nad j. ale to nie miłość. |
|
|
|
#1794 |
|
Raczkowanie
|
__ karmelowomi - kradnij, a i owszem. podpis zakosiłam od Ciebie. śliczny ! ![]() __ jesteś moją drogą do przetrwania wypowiedz moje imię, chce tylko usłyszeć Twój głos Twój szept jest dla mnie wszystkim, kocham Twój oddech więc teraz jesteśmy tutaj w miejscu gdzie słońce zlało się w jedno z wąskim oceanem tak wąsko.. jest gdzieś odpowiedź kiedy miłość nie jest już wystarczająca? dzień wcześniej ten strach pożegnał się, a pocałunki maskowały noc Edytowane przez snide1 Czas edycji: 2010-05-30 o 16:14 |
|
|
|
#1795 |
|
Rozeznanie
|
zobacz,co się dzieje.
piją w różny sposób. takich było bardzo mało. teraz ma na nogach łańcuchy. co się z nią stało? znowu była najsilniejsza. nie opuści jej,będzie się nią opiekować. długo nie będzie go widziała.
|
|
#1796 |
|
Raczkowanie
|
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
Prywatna Wiadomość (PW)- Jest to bardzo prosta czynność. Wystarczy przeczytać poniższy poradnik. 1.Najpierw należy wybrać użytkownika, do którego chcemy wysłać wiadomość. 2.Potem wypełniamy pola "Tytuł wiadomości" i treść wiadomości (duże, białe pole), następnie klikamy na "Wyślij wiadomość". Wiadomość zostanie przesłana, a u użytkownika, który ją otrzyma, pojawi się informacja o nowej PW. Czy to takie trudne??? ![]() Rysunek z piekła, czyli o tym jak anioł zabił diabła..
|
#1797 |
|
Raczkowanie
|
nie było go, w jej fioletowym świecie..
leżała na swoim niebieskim dywanie, myślała. zbierała łzy do kubka w serduszka . jej nawet czekolada nie pomogła . osłodziła herbatę, myśląc że osłodzi życie . odpowiedzi na jej pytania nadal nie było. ona cały czas myślała, że on ją kocha. dzisiaj trochę smutno smutno ..
nigdy nie każ mi wybierać bo jeszcze wybiorę źle... - happysad <3 Edytowane przez Daria_96 Czas edycji: 2010-05-30 o 13:19 |
|
|
|
#1798 |
|
Zakorzenienie
|
Nienawidź -swoich wrogów,
Chroń- swoich przyjaciół Znajdź- swoje miejsce Mów - prawdę.. Znowu zaczęło padać Prosto z gwiazd Przemoknięty bólem Stałem się tym kim jestem Obudź mnie, kiedy wrzesień się skończy Ciężko jest zapomnieć o dawnych miłościach Ale o dawnych kłamstwach jest jeszcze ciężej Wolność – to tylko złudzenie, czekające na samej krawędzi horyzontu.
|
|
#1800 |
|
Raczkowanie
|
__
mogę się jedynie domyślać brakowało mi Was.__ pada deszcz jak gdy byliśmy blisko naszych oczu wiedząc ze wkrótce musimy odejść ale wstrzymaj oddech ponieważ dziś będzie ta noc, podczas której zakocham się w Tobie jeszcze raz weź mnie za rękę daleko przeliteruj to żyję lecz straciłem całą moja drogę bo wszystko przez co przeszliśmy i wszystko w Tobie wydaje się być kłamstwem niewinnym zakręconym kłamstwem to nauczyło mnie nienawidzić Cię lub nienawidzić siebie za pozwolenie temu trwać Edytowane przez snide1 Czas edycji: 2010-05-30 o 13:27 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:49.

<3

Nie no, zawał na miejscu gwarantowany! ^^ Dziękuję ;-* <3