etorebka.pl - część IX - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-29, 13:20   #1711
201608151053
Konto usunięte

Dot.: etorebka.pl - część IX

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
Lena jest fajna
Znalazłam rzecz odróżniającą ją od Balenciagi na plus - kieszonka na suwak z tyłu Zawsze takich używam i bardzo się ucieszyłam, że jest
---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------
Potwierdzam. Lenka jest bardzo ładna. I pakowna, chociaż na taką nie wygląda
Wzięłam ja zamiast granatowej Any-krzywej! i nie żałuję, chociaż kolor zupełnie nie z mojej bajki..

A tu jeszcze inny kolor...
http://www.allegro.pl/item1060261735..._solar_a4.html

Edytowane przez 201608151053
Czas edycji: 2010-05-29 o 13:32
201608151053 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 14:07   #1712
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Dominiique a gdzie kupujesz stroje kąpielowe? Ja mam dużą miskę i mam problem z kupnem fajnego
Dużą miskę? To znaczy? Sama miska nic nie mówi - jak rozmiar biustonoszy nosisz?
Znasz stronę http://forum.gazeta.pl/forum/f,32203...CIASTYCH_.html ?
Kupiłam przez net w zasadzie kostium na razie raz Taki jednoczęściowy na basen Ale bieliznę często, bo w większości sklepach stacjonarnych jest szajs, jeśli chodzi o rozmiarówkę.
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 14:22   #1713
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
Dla mnie Coma ma piosenki i weselsze i bardziej depresyjne, przyznam, że przy "Leszku Żukowskim" nie raz płakałam, nawet na koncercie miałam łzy w czach, ale już przy "Skaczemy"wpadam w pogo i taka różnorodność mi się podoba na jednym z koncertów stałam tuż przy scenie (genialne...), więc wyobraź sobie ile miałam siników mimo, tego, że z tyłu bronił mnie kolega i przyjaciółka, ale ja słabiutki kurdupel sporo oberwałam, ale było świetnie, widzieć ich z tak bliska . Ja na każdym koncercie zbieram siniaki, bo mimo powiedzmy to braków fizycznych pcham się w największe zamieszanie i prawie na każdym koncercie największe urazy zadaje mi jeden kolega, raz puściła mi się przez niego krew z nosa, ale cóż to pogo
na jednym koncercie była taka sytuacja, że gdy Rogucki rzucił się w publiczność, ludzie nieśli go na rękach i ktoś odpiął mu pasek i ukradł potem chodziły słuchy, że się wkurzyli na Kraków i już nie zagrają, ale podobno ta osoba zwróciła w końcu "zgubę"
w ogóle, jeszcze mówiąc o koncertach, marzy mi się Open'er choć na jeden dzień, bo grają The Hives i The Dead Weather...:lo ve:
Oczywiście, że tak, zgadzam się z Tobą Tyle tylko, że moi znajomi żartują sobie ze mnie to i ja im mówię, że nic nie rozumieją, bo nawet odczytać sensu piosenki nie potrafią- a tak, żeby im buzie zamknąć, bo już mnie denerwują Come albo się bardzo lubi, albo nienawidzi- moi znajomi raczej czują to drugie, moja rodzina też ( no oprócz siostry- z nią jadę na koncert nawet). A moja mama to już w ogóle, ochrzciła ich "wyjcami" i zawsze się na mnie drze, żebym 'tę swoją pseudo muzyke ściszyła' Też nieraz płakałam do Comy, taki "pasażer" na przykład- słuchałam tej piosenki w bardzo kiepskim okresie mojego życia i do tej pory nie nastraja mnie ona optymistycznie. Widzę, że Ty dużo przygód koncertowych miałaś Cóż, czasami trzeba zaryzykować, ale jak wiadomo, że warto to co tam krew z nosa Z tym paskiem to niezła akcja
Bardzo bym chciała posłuchać The Hives na żywo, może kiedyś... Bo jak na razie Opener jest dla mnie za daleko
I znowu nam się piękny off top zrobił

nebya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 15:20   #1714
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
Oczywiście, że tak, zgadzam się z Tobą Tyle tylko, że moi znajomi żartują sobie ze mnie to i ja im mówię, że nic nie rozumieją, bo nawet odczytać sensu piosenki nie potrafią- a tak, żeby im buzie zamknąć, bo już mnie denerwują Come albo się bardzo lubi, albo nienawidzi- moi znajomi raczej czują to drugie, moja rodzina też ( no oprócz siostry- z nią jadę na koncert nawet). A moja mama to już w ogóle, ochrzciła ich "wyjcami" i zawsze się na mnie drze, żebym 'tę swoją pseudo muzyke ściszyła' Też nieraz płakałam do Comy, taki "pasażer" na przykład- słuchałam tej piosenki w bardzo kiepskim okresie mojego życia i do tej pory nie nastraja mnie ona optymistycznie. Widzę, że Ty dużo przygód koncertowych miałaś Cóż, czasami trzeba zaryzykować, ale jak wiadomo, że warto to co tam krew z nosa Z tym paskiem to niezła akcja
Bardzo bym chciała posłuchać The Hives na żywo, może kiedyś... Bo jak na razie Opener jest dla mnie za daleko
I znowu nam się piękny off top zrobił
dla mnie konkretne piosenki wiążą się z pewnymi doświadczeniami i przyznaję, że aktualnie jestem w trudnej sytuacji życiowej i staram się do nich nie wracac, by jeszcze bardziej się nie zdolowac... nie jest lekko, ale staram się jakoś samą siebie zmotywowac.
moja rodzina też za bardzo Comy nie preferuję, raz puściłam ojcu "Emigrację" , krótko mówiąc, nie podobało mu się
za to dużo moich znajomych ich uwielbia, dwie przyjaciółki mają wręcz obsesję na ich punkcie ja lubię Come, ale bez przesady, co nie zmienia faktu, że kocham ich teksty
przyznaję, że koncerty to mój żywioł, dużo moich znajomych ma swoje zespoły, a poza tym, nie jestem zbyt nią wielbicielką imprez tanecznych w klubach, więc nie pozostaje mi nic innego
na przyszłoroczny Open'er mam zamiar odkładac od wakacji
a offtopy to już klasyka na tym wątku

proszę o skorzystanie z kodu (dawno nie był używany)

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu

Edytowane przez CharLizZie
Czas edycji: 2010-05-29 o 15:25
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 16:01   #1715
justysia171
Zakorzenienie

Przyszłam powiedzieć, że kupiłam mamie na Dzień Matki Biankę i zarówno ona jak i ja jesteśmy nią zachwycone
Świetny ma kolor i kształt, skórkę itd. , tylko ten brelok zwisający nam się nie podoba (ale na szczęście dało się go odpiąć).

No i chciałam się dołączyć do offtopu
Kocham Comę, generalnie muzykę typu Dżem, O.N.A (nie mylić z nową Chylińską), Perfect (ale stare utwory itp.
Koncerty też bardzo lubię i wracam z siniakami (w czwartek byłam w Warszawie na AC /DC i powiem Wam, że był niezły czad (swój wiek mają ale przez 2 godziny dawali niezłego czadu)
A przed Ac/DC Dżem grał także było super

Edytowane przez justysia171
Czas edycji: 2010-05-29 o 16:02
justysia171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 16:27   #1716
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Dużą miskę? To znaczy? Sama miska nic nie mówi - jak rozmiar biustonoszy nosisz?
Kupiłam przez net w zasadzie kostium na razie raz Taki jednoczęściowy na basen Ale bieliznę często, bo w większości sklepach stacjonarnych jest szajs, jeśli chodzi o rozmiarówkę.
Ja teraz byłam w stacjonarnym i dostałam co chciałam Co prawda biust mam nieduży, ale i tak w większości sklepów nie dostanę nic na siebie. Tylko odwieczne 75b Już nie wspominając pań sprzedających gdy się mówi, że miseczka D to tylko pełen politowania wzork na moją klatę Na szczęście znalazłam nowy sklep z zaopatrzeniem bieliźnianym, dobrymi cenami i znającą się na rzeczy panią sprzedawczynię

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 17:52   #1717
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justysia171 Pokaż wiadomość
Przyszłam powiedzieć, że kupiłam mamie na Dzień Matki Biankę i zarówno ona jak i ja jesteśmy nią zachwycone
Świetny ma kolor i kształt, skórkę itd. , tylko ten brelok zwisający nam się nie podoba (ale na szczęście dało się go odpiąć).

Kocham Comę, generalnie muzykę typu Dżem, O.N.A (nie mylić z nową Chylińską), Perfect (ale stare utwory itp.
Koncerty też bardzo lubię i wracam z siniakami (w czwartek byłam w Warszawie na AC /DC i powiem Wam, że był niezły czad (swój wiek mają ale przez 2 godziny dawali niezłego czadu)
Bianka świetna , a chodzi ci o ten brelok z frędzlami? Też mi się nie podoba, ale sama Bianka fantastyczna, zwłaszcza fason.
Zazdroszczę AC/DC moi znajomi byli i wrócili strasznie zadowolenie ze zdartymi gardłami
fanką O.N.A. też jestem, ale nowa Chylińska to dla mnie coś absolutnie strasznego. Rozumiem, że nowy wizerunek, chęc wpasowania się w nowe trendy, ale czy musiała iśc po najmniejszej linii oporu w dance/pop? a strasznie długo czekałam na jej nowe utwory...
poza tym czekam na nasze krakowskie Wianki

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
Stary 2010-05-29, 19:28   #1718
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
dla mnie konkretne piosenki wiążą się z pewnymi doświadczeniami i przyznaję, że aktualnie jestem w trudnej sytuacji życiowej i staram się do nich nie wracac, by jeszcze bardziej się nie zdolowac... nie jest lekko, ale staram się jakoś samą siebie zmotywowac.
moja rodzina też za bardzo Comy nie preferuję, raz puściłam ojcu "Emigrację" , krótko mówiąc, nie podobało mu się
za to dużo moich znajomych ich uwielbia, dwie przyjaciółki mają wręcz obsesję na ich punkcie ja lubię Come, ale bez przesady, co nie zmienia faktu, że kocham ich teksty
przyznaję, że koncerty to mój żywioł, dużo moich znajomych ma swoje zespoły, a poza tym, nie jestem zbyt nią wielbicielką imprez tanecznych w klubach, więc nie pozostaje mi nic innego
na przyszłoroczny Open'er mam zamiar odkładac od wakacji
a offtopy to już klasyka na tym wątku

proszę o skorzystanie z kodu (dawno nie był używany)
Też nie przepadam za imprezami tanecznymi
Comy może nie słucham non stop, bo po pewnym czasie mam ich przesyt, który trwa średnio 3-4 dni (), ale mogę śmiało powiedzieć, że od jakiegoś czasu jest to mój ulubiony zespół. Chyba właśnie przez to, że zawsze znajdę kawałek ' dla siebie', chcę posmęcić to włączam Comę i śpiewam Leszka Żukowskiego albo Pasażera, chcę poskakać włączam Comę i skaczę do " skaczemy" itd.

Cytat:

Bianka jest fajna
Też lubię Dżem, O.N.A i Perfect. I stare kawałki Metallici Kiedyś namiętnie słuchałam U2- faza trwała chyba ze 4 lata. Mój brat zaczynał słuchać U2, więc i ja słuchałam tylko, że on miał jakieś 19-20 lat, a ja 10 lat mniej No i Pink Floyd do którego wracam często i moje ukochane Myslovitz. Lubię też Lenny'ego Kravitza. Długo by wymieniać Zazdroszczę Ci bardzo, że byłaś na AC/DC- wierzę na słowo, że był niezły czad Mi właśnie brakuje koncertów, kiedyś bywałam częściej, później jakoś się w książkach zakopałam i czasu nie było, bo tylko nauka, bo przecież matura niedługo, a później studia. Trzeba to zmienić

nebya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 20:22   #1719
anah
Zakorzenienie

Cytat:
Świetnie. Bianka jest fantastyczna i fajnie się z nia chodzi.
ten brelok-bacik tez odwiązałam
anah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 20:37   #1720
kunia1
Zakorzenienie

Dobry wieczór ! Wpadłam się spytać kto był w Bonarce dziś popołudniu z beżową flavią To musiała być wizażanka, przyznawać mi się tutaj

kunia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 22:31   #1721
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór ! Wpadłam się spytać kto był w Bonarce dziś popołudniu z beżową flavią To musiała być wizażanka, przyznawać mi się tutaj
Skad ta pewnosc ?
karolag22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 00:05   #1722
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Duża miska miałam na myśli 80F jest to rozmiarówka Samanty. Zawsze mam problem z kupnem stroju kąpielowego dwuczęściowego. W tamtym roku przypadkiem zobaczyłam w sklepie Gatty stroje z Feby. I kupiłam - góra stroju zapinana na szyję i usztywniana fiszbinami zaś dół okropny, w ogóle z innej bajki a mnie się to nie podoba (góra w biało-różowe kwiaty a dół szorty w różowo-fioletowe paski). Dokupiłam gładkie i w fajnym fasonie gatki wiązane na troczki w jednym kolorze pasującym do stroju.

Marzy mi się strój dobrze trzymający biust z szeleczkami tak jak stanik a nie na szyję i z fajnym krojem majtasków czyli nie za pełne i najlepiej biodrówki ...tylko gdzie to szukać
Stary 2010-05-30, 00:17   #1723
marryme21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
na ebayu są trochę inne te emilki
Jak to inna?Gorsza?

marryme21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 01:25   #1724
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marryme21 Pokaż wiadomość
Jak to inna?Gorsza?
inna, znaczy nieidentyczna ..
Stary 2010-05-30, 01:30   #1725
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Duża miska miałam na myśli 80F jest to rozmiarówka Samanty. Zawsze mam problem z kupnem stroju kąpielowego dwuczęściowego. W tamtym roku przypadkiem zobaczyłam w sklepie Gatty stroje z Feby. I kupiłam - góra stroju zapinana na szyję i usztywniana fiszbinami zaś dół okropny, w ogóle z innej bajki a mnie się to nie podoba (góra w biało-różowe kwiaty a dół szorty w różowo-fioletowe paski). Dokupiłam gładkie i w fajnym fasonie gatki wiązane na troczki w jednym kolorze pasującym do stroju.

Marzy mi się strój dobrze trzymający biust z szeleczkami tak jak stanik a nie na szyję i z fajnym krojem majtasków czyli nie za pełne i najlepiej biodrówki ...tylko gdzie to szukać
80F to jest średniej wielkości biust Ja mam 75F w polskiej, a 75E w brytyjskiej rozmiarówce (czyli mam niewiele mniejszy od Ciebie) i mam średni biust, przy całej mojej figurze, wzroście wygląda proporcjonalnie, ale jest średni Za jakiś czas będę szukać 2-częściowego kąpielowego, to dam znać Na razie oglądałam w necie kostiumy Ewy Bień, Panache i Freyi, ale jakoś nic mi w oko nie wpadło. No ale rozmiarowo już tam problemów nie ma
Kliknęłam pierwszy lepszy sklep z panaszową bielizną i w Twoim rozmiarze z kostiumów mają:
http://www.bradea.pl/ext/wyszukiwarka_bradea/94///4

W wyszukiwarkę wpisałam 80E, bo Samanta ma chyba polską rozmiarówkę? W brytyjskiej wypadnie Ci więc mniejsza miseczka. Jakie masz wymiary? Bardzo ścisło pod biustem i swobodnie w biuście?

Poszukaj jeszcze np. tu: http://www.intimo4you.com/Dwuczesciowe,k46.html

Edytowane przez Dominiique
Czas edycji: 2010-05-30 o 01:38
Stary 2010-05-30, 10:49   #1726
Modomanka
Zadomowienie

Cytat:

w real katalogu masz sporo opinii:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
według mnie, piękna torebka fajny kolor, oryginalny fason.
dzięki wielkie, a co do kodu do zniżki, to mogę korystać tylko z jednego tak?
Modomanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 11:20   #1727
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Modomanka Pokaż wiadomość
Tak, z jednego

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Cytat:
80F to jest średniej wielkości biust Ja mam 75F w polskiej, a 75E w brytyjskiej rozmiarówce (czyli mam niewiele mniejszy od Ciebie) i mam średni biust, przy całej mojej figurze, wzroście wygląda proporcjonalnie, ale jest średni Za jakiś czas będę szukać 2-częściowego kąpielowego, to dam znać Na razie oglądałam w necie kostiumy Ewy Bień, Panache i Freyi, ale jakoś nic mi w oko nie wpadło. No ale rozmiarowo już tam problemów nie ma
Kliknęłam pierwszy lepszy sklep z panaszową bielizną i w Twoim rozmiarze z kostiumów mają:
http://www.bradea.pl/ext/wyszukiwarka_bradea/94///4

W wyszukiwarkę wpisałam 80E, bo Samanta ma chyba polską rozmiarówkę? W brytyjskiej wypadnie Ci więc mniejsza miseczka. Jakie masz wymiary? Bardzo ścisło pod biustem i swobodnie w biuście?

Poszukaj jeszcze np. tu: http://www.intimo4you.com/Dwuczesciowe,k46.html
Dziękuję Ci ślicznie Dominiique średni biust? Może u Ciebie tak wygląda, ja niestety jestem niska (161cm) i u mnie wygląda na duży ale jest proporcjonalny do krągłych bioder i tyłka. Chociaż tyle

Zapodziałam gdzieś metrówkę ale zaraz jadę na zakupy to kupię i pomierzę. Samanta ma chyba polską. Z brytyjskich nic nie mam. Nigdy też nie zamawiałam bielizny i stroju przez internet z obawy, że nie trafię w rozmiar

Jakbyś coś znalazła, to proszę napisz do mnie
Lobby biuściastych podczytuję czasami, to dzięki niemu udałam się do Wrocławia do sklepu Samanty i miła pani pomierzyła i dobrała rozmiar.

Pozdrawiam
Stary 2010-05-30, 11:26   #1728
dodeczka84
Zakorzenienie

Hej, bedziemy z Tż przemalowywać duży pokój. Chcemy użyć jakiegoś koloru z palety czerwieni Dulux, ale nie umiemy się zdecydować
Który kolor byłby ok? Pokój jest umiarkowanie nasłoneczniony za dnia, więc raczej kolorek w jaśniejszym odcieniu.
Stary 2010-05-30, 11:45   #1729
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
Hej, bedziemy z Tż przemalowywać duży pokój. Chcemy użyć jakiegoś koloru z palety czerwieni Dulux, ale nie umiemy się zdecydować
Który kolor byłby ok? Pokój jest umiarkowanie nasłoneczniony za dnia, więc raczej kolorek w jaśniejszym odcieniu.
Hej a cały pokój czy wybraną ścianę? Ja miałam u siebie w pokoju jedną ścianę Karmazynowy Przypływ a podoba mi się Dzikie Wino Dulux to dobry wybór ale fajnie, lubię malować
Stary 2010-05-30, 11:53   #1730
Aniaa87
Raczkowanie

Cytat:
Ja osobiście polecam farby duluxa są trwałe, kolor nie płowieje. W swoim pokoju mam jedną ścianę pomalowaną "gejszą", a resztę jakimś brzoskwiniowym odcieniem. Kiedyś miałam pomalowane "karmazynowym przypływem", który był ciemniejszy.

rabat
na http://etorebka.pl/

Wpisz kod 9e6597b7 i zapłać -5%
Aniaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 11:53   #1731
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Hej a cały pokój czy wybraną ścianę? Ja miałam u siebie w pokoju jedną ścianę Karmazynowy Przypływ a podoba mi się Dzikie Wino Dulux to dobry wybór ale fajnie, lubię malować
Ja też. Jeszcze Dekorala oglądamy zaraz zmykamy na próbę zespołu
Stary 2010-05-30, 12:40   #1732
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marryme21 Pokaż wiadomość
Jak to inna?Gorsza?
Nie wiem czy gorsze, ale mi się np. bardziej podobają Emilki etorebkowe

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 12:42   #1733
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
Najlepiej chyba napisać do Pana Krzysia i się zapytać
Pan Krzyś prawdy nie powie bo zablokuje sobie sprzedaż - będzie czekanie i zbieranie na Emilki a tak to z braku laku na coś innego człek się skusi
Cytat:
Ta w kolorze wina bardzo się mi podoba

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 12:50   #1734
kunia1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolag22 Pokaż wiadomość
Skad ta pewnosc ?
Bo była fajnie ubrana Tak jak sobie wyobrażam wizażankę

kunia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 12:51   #1735
Pauleena
Rozeznanie

Cytat:
Mi też bardziej podobają się etorebkowe.
Na etorebkowych zdjęciach wygląda bardziej korzystnie i dokładnie widać faktor skórki

Yesterday
is a past,
Tomorrow is a mystery
Today is a gift!

Pauleena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 12:52   #1736
Madziulek_90
Zadomowienie

Ja mam w swoim pokoju (okno na wschód) karmazynowy przypływ i parę osób się mnie pytało, czy mi się tak podoba
Ogółem mój pokój jest ciemny pomimo bardzo dużego okna.. Mój brat ma za to pomalowaną jedną ścianę tą farbą i u niego kolor wygląda chyba lepiej przez lepsze nasłonecznienie
Madziulek_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 13:01   #1737
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Tak, z jednego

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Dziękuję Ci ślicznie Dominiique średni biust? Może u Ciebie tak wygląda, ja niestety jestem niska (161cm) i u mnie wygląda na duży ale jest proporcjonalny do krągłych bioder i tyłka. Chociaż tyle

Zapodziałam gdzieś metrówkę ale zaraz jadę na zakupy to kupię i pomierzę. Samanta ma chyba polską. Z brytyjskich nic nie mam. Nigdy też nie zamawiałam bielizny i stroju przez internet z obawy, że nie trafię w rozmiar

Jakbyś coś znalazła, to proszę napisz do mnie
Lobby biuściastych podczytuję czasami, to dzięki niemu udałam się do Wrocławia do sklepu Samanty i miła pani pomierzyła i dobrała rozmiar.

Pozdrawiam
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post19670084

Tam jest wątek wizazowy o stanikach, na początku masz spis sklepów internetowych z dobrą bielizną, taki wątek jest też na Lobby. Staniki kupuję w necie i w 1 dobrym sklepie z brytyjczykami w moim mieście, ale ten jest od niedawna, więc wcześniej przez rok kupowałm w necie. Kazdy sklep pozwalana odsyłanie lub wymianę, moim zdaniem takie zakupy są komfortowe, bo masz czas poobserwować, czy dany stanik na pewno jest ok. Ewentualne odsyłanie i wymiana jest moim zdaniem lepsze, niż kupowanie na szybko w sklepie a potem męka, bo coś nie tak.

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Cytat:
Ja też. Jeszcze Dekorala oglądamy zaraz zmykamy na próbę zespołu
Mam Dekorala miodowy pastelowy w 3 pomieszczeniach malowany 2 razy i wszyscy mówią, że dom wygląda słonecznie, ciepło i przytulnie. Nawet w szary dzień ma się wrażenie, jakby było trochę słońca w pokoju. Polecam! Nie jest taki ostro żółty, tylko właśnie taki pastelowy, miły.
Stary 2010-05-30, 13:27   #1738
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Modomanka Pokaż wiadomość
Tak, tylko z jednego kodu, ale potem dostaniesz swój własny i już nie będziesz mieć dylematów z którego korzystać
polecam mój kod
Cytat:
podoba mi się czerwona wersja
napisałam do nich maila z pytaniem czy emilki wrócą do sklepu etorebki, pewnie mi odpiszą, że jak na razie nie wiedzą...

Edytowane przez CharLizZie
Czas edycji: 2010-05-30 o 13:29
Stary 2010-05-30, 13:59   #1739
tiga27
Raczkowanie

GG do tiga27

HEJ dziewczyny szperałam sobie po Allegro i chciałabym poznać Waszą opinię co o niej sądzicie:
tiga27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 14:06   #1740
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tiga27 Pokaż wiadomość
HEJ dziewczyny szperałam sobie po Allegro i chciałabym poznać Waszą opinię co o niej sądzicie:
wydaje się fajna lubię torebki w takim stylu.
ile kosztuje?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości