Miłośniczki Zary - część III - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-27, 17:30   #301
mm111111
Wtajemniczenie

Dot.: Miłośniczki Zary - część III

Co Wy z tym "wynagrodzeniem" ??? Dziewczyny robią takie przysługi raczej po koleżeńsku a nie za pieniądze....zdaje się. Trochę dziwnie to wygląda :/
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 17:55   #302
Agnes18
Zakorzenienie

Jak będziecie szukać tych "majtkowych" marynarek XS dla koleżanek, to bardzo proszę zerknąć czy byłaby jeszcze dla mnie M-ka
Agnes18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 18:02   #303
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Co Wy z tym "wynagrodzeniem" ??? Dziewczyny robią takie przysługi raczej po koleżeńsku a nie za pieniądze....zdaje się. Trochę dziwnie to wygląda :/
dokładnie
"wynagrodzenie" to raczej na allegro
Stary 2010-05-27, 19:22   #304
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
To pewnie jakby komuś nie chciało się pomóc po koleżeńsku
Taki dodatkowy argument
Chociaż to chyba nie jest zgodne z regulaminem wizażu?
mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 19:51   #305
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez funykiki Pokaż wiadomość
Czy jest tu jakaś wizazanka ze Szczecina lub okolic ? Miałabym ogromną prośbę , mam odłożoną w tamtejszej zarze marynarkę. Odebrałaby mi ją któraś z Was? pokryje wszystkie koszty i jeszcze wynagrodze.
Z "wynagrodzeniem" to sobie kup na allegro :/
Na wizażu akceptujemy jedynie formę pomocy za darmo, kolejne "nawet dołożę" zakończą się ostrzeżeniem.
Może czas przeczytać zasady.
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 19:52   #306
mm111111
Wtajemniczenie

[QUOTE=mademoiselle jeanne;19623582]To pewnie jakby komuś nie chciało się pomóc po koleżeńsku
Też mi sie tak wydaje...
tak na marginesie, widziałyście, że ostatnio w Zarze pojawiło się wiele nowych perfum/wód toaletowych? Jedne szczególnie mi się podobają (Black coś tam...)i są tanie (29,90 zł) i jeszcze jeden Intense,w takiej brązowej butelce za 99 zł. Ślicznie pachną.

Edytowane przez mm111111
Czas edycji: 2010-05-27 o 19:57
Stary 2010-05-27, 20:03   #307
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
tak na marginesie, widziałyście, że ostatnio w Zarze pojawiło się wiele nowych perfum/wód toaletowych? Jedne szczególnie mi się podobają (Black coś tam...)i są tanie (29,90 zł) i jeszcze jeden Intense,w takiej brązowej butelce za 99 zł. Ślicznie pachną.
Tak Masz na myśli te w brązowej z kwiatkami na buteleczce? Takie bardzo słodkie? Jeśli tak, to też mi się bardzo podobają, nie wiem, czy chciałabym nimi pachnieć na co dzień, ale ilekroć jestem w Zarze, to psikam nimi nadgarstek Ten zapach "Black (...)" też mi się podoba. Nie wiedziałam, że są takie tanie..
BTW chyba mamy podobny zapachowy gust Jakiego zapachu używasz co dzień?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-27, 20:46   #308
zffazoffana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justysia171 Pokaż wiadomość
Wrzucam zdjęcie torby.
Wg. mnie jest dużo ładniejsza niż na zdjęciu
Jej kolor najlepiej odzwierciedla 3 zdjęcie.
Jest pojemna, leciutka, fajnie wykonana.
Nawet pusta trzyma kształt.
Ma wykończenie w kolorze złota, ale są one bardzo jasne i stonowane, nie rzucają się w oczy.
ah sliczna ta torba
i zeby zmotywowac sie do nauki to wymyslilam ze jesli zalicze jutrzejszego kolosa z anatomii to kupie ja sobie ot tak w nagrode
nie ma to jak dobry system motywacyjny

[reebok_c]210508[/reebok_c]
bardzo proszę o kliki
zffazoffana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 21:53   #309
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Tak Masz na myśli te w brązowej z kwiatkami na buteleczce? Takie bardzo słodkie? Jeśli tak, to też mi się bardzo podobają, nie wiem, czy chciałabym nimi pachnieć na co dzień, ale ilekroć jestem w Zarze, to psikam nimi nadgarstek Ten zapach "Black (...)" też mi się podoba. Nie wiedziałam, że są takie tanie..
Hehhe Kochana, chyba masz rację Ja lubię bardzo "charakterne" zapachy,niebanalne, wyraziste, ale nie kwiatowe (wyjątek to Chloe Intense który mnie zauroczył od początku i w sumie obecnie używam go codziennie). Z moich "mocnych" faworytów polecam: Jil Sander Sun, Chloe Intense, Benetton Woman. Takie z braku laku, ale mogą być to: YSL Cinema, Paco Rabanne Elle, Euforia C.Klein, Angel Thierrego. Z lżejszych: C.Klein In2U, Lacoste Woman. A moim fav fav jest Gucci eau de parfum I, damskie i męskie. Teraz jest promocja na te męskie w Naturze i się zastanawiam czy ich nie kupić :P
Wracając do tematu, te 2 Zarowe zapachy trafiły w moje gusta. Są też inne (ogólnie chyba z 10 różnych perfum) jak nie wiecej, więc jest w czym wybierać. Jedyny minus, średnia trwałość. :/
Stary 2010-05-28, 09:34   #310
Mirell
Zakorzenienie

Uff, dopiero przebrnęłam przez wszystkie strony tej części wątku, ale napisałyście
Ostatnio mam zamieszanie spore (wróciłam z praktyk, sesja się skończyła, praca do oddania), dlatego trochę zaniedbałam wizaż
Ale jak widać już się melduję na wątku
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 09:50   #311
zffazoffana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Uff, dopiero przebrnęłam przez wszystkie strony tej części wątku, ale napisałyście
Ostatnio mam zamieszanie spore (wróciłam z praktyk, sesja się skończyła, praca do oddania), dlatego trochę zaniedbałam wizaż
no Kochana czas najwyzszy
tymczasem to ja bede miala przymusowy odwyk od wizazu - sesja

[reebok_c]210508[/reebok_c]
bardzo proszę o kliki
zffazoffana jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-28, 10:04   #312
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
ja je mam strasznie lubię nimi pachnieć
gabi1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 10:25   #313
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Mirell, co z Twoim blogiem?
Stary 2010-05-28, 22:07   #314
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Hehhe Kochana, chyba masz rację Ja lubię bardzo "charakterne" zapachy,niebanalne, wyraziste, ale nie kwiatowe (wyjątek to Chloe Intense który mnie zauroczył od początku i w sumie obecnie używam go codziennie). Z moich "mocnych" faworytów polecam: Jil Sander Sun, Chloe Intense, Benetton Woman. Takie z braku laku, ale mogą być to: YSL Cinema, Paco Rabanne Elle, Euforia C.Klein, Angel Thierrego. Z lżejszych: C.Klein In2U, Lacoste Woman. A moim fav fav jest Gucci eau de parfum I, damskie i męskie. Teraz jest promocja na te męskie w Naturze i się zastanawiam czy ich nie kupić :P
Wracając do tematu, te 2 Zarowe zapachy trafiły w moje gusta. Są też inne (ogólnie chyba z 10 różnych perfum) jak nie wiecej, więc jest w czym wybierać. Jedyny minus, średnia trwałość. :/
To dokładnie tak jak ja Na mojej toaletce stoją właśnie Lacoste Woman, Euphoria Calvina Kleina, poza tym mój zapach charakterystyczny jak mówi mój TŻ - Burberry Brit Sezonowo kupuję Escady, idealne na wakacje, ostatnio miałam Moon Sparkle, teraz przymierzam się do Incredible me Na specjalne okazje nie pogardzę Kenzo Amour
Z Gucci uwielbiam II męską i często podkradam TŻ-towi
Angel był dla mnie chyba zbyt mocny, Chloe też mi się spodobał, ale nie wiem, czy to na 100% zapach dla mnie, pozostałych przez Ciebie wymienionych niestety nie znam, ale dopiszę do mojej zapachowej listy i na pewno nadrobię zaległości przy najbliższej okazji
Mnie właśnie z Zarowych też spodobały się tylko te dwa, także coś w tym jest

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
ja je mam strasznie lubię nimi pachnieć
A króre dokładnie? Intense czy te drugie? Czyżbyś też zaliczała się do miłośniczek słodkich zapachów?
Stary 2010-05-28, 23:21   #315
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
Mirell, co z Twoim blogiem?
Nic no, skończył się
Z racji że nie chcę ryzykować dalej umieszczaniem za bardzo swojego wizerunku w sieci, to dałam sobie spokój, szczególnie że ostatnio nawet już czasu nie miałam i na domiar złego aparat się zepsuł.
Czasem trzeba umieć powiedzieć sobie dość, a to akurat był ten moment
W miarę możliwości jednak będę udzielać się na MSD
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-29, 08:03   #316
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
To dokładnie tak jak ja Na mojej toaletce stoją właśnie Lacoste Woman, Euphoria Calvina Kleina, poza tym mój zapach charakterystyczny jak mówi mój TŻ - Burberry Brit Sezonowo kupuję Escady, idealne na wakacje, ostatnio miałam Moon Sparkle, teraz przymierzam się do Incredible me Na specjalne okazje nie pogardzę Kenzo Amour
Z Gucci uwielbiam II męską i często podkradam TŻ-towi
Angel był dla mnie chyba zbyt mocny, Chloe też mi się spodobał, ale nie wiem, czy to na 100% zapach dla mnie, pozostałych przez Ciebie wymienionych niestety nie znam, ale dopiszę do mojej zapachowej listy i na pewno nadrobię zaległości przy najbliższej okazji
Mnie właśnie z Zarowych też spodobały się tylko te dwa, także coś w tym jest

A króre dokładnie? Intense czy te drugie? Czyżbyś też zaliczała się do miłośniczek słodkich zapachów?
Intense, choc mnie najbardziej charakteryzuje allure chanel i crystail noir versace. na półce stoją też euforia, wantend HR, jil sanders różowe, sesnsuous EL, poeme lancome, burberry brit i parę innych - generalnie uwielbiam perfumy i uwielbiam je zmieniac na szczescie moj mąż też ma na tym punkcie fioła i potrafi w miesiącu kupic sobie 3 nowe zapachy

incredible me miałam i polecam bardzo!!!!! - pamiętam jak byłam u okulisty i akurat miałam ten zapach na sobie, zapytał czym pachnę i jak mu powiedziałam INCREDIBLE ME to z lekka się zmieszał i zarumienił

Edytowane przez gabi1234
Czas edycji: 2010-05-29 o 08:07
gabi1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 09:40   #317
Emylii
Raczkowanie

Ponawaiam
Widziałyście ją?
Kto kolwiek widział kto kolwiek wie

Edytowane przez Emylii
Czas edycji: 2010-05-29 o 09:42
Emylii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 15:01   #318
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emylii Pokaż wiadomość
Ponawaiam
Widziałyście ją?
Kto kolwiek widział kto kolwiek wie
Widziałam dziś w browarze. Takie małe, czarne i czerwone było, pudrowej nie zauważyłam... Tylko spojrzałam i poszłam dalej więc nawet ceny nie podam
martinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 19:33   #319
Emylii
Raczkowanie

To dobrze że ktoś widział bo się martwiłam że jej w Polsce nie ma
A tak mi się spodobała
a cena to jak dobrze zapamiętałam z gazety to 79.90
Tylko kurcze ciekawe czy jutro będzie w złotych
Emylii jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-29, 20:09   #320
kleo111
Zakorzenienie

Dziewczyny mam prośbę, mogłybyście mi napisac, ktora z sukienek ( w koty czy jaskółki) jest wykonana z porządniejszego materiału i która lepiej się układa na ciele/ prezentuje? Zarzekałam się, ze jej nie kupię, ale coraz częsciej chodzi mi po głowie i własnie odłożyłam te dwa rodzaje i Tż ma mi jutro jedną odebrac, tylko nie wiem która Chciałam koty, ale widziałam wczoraj dziewczynę w tej z kotkami i materiał wydawał mi się taki cieniutki, delikatny, a wolalabym cos lepszego gatunkowo. Bylabym Wam bardzo wdzieczna za doradzenie, ja niestety z braku czasu nie mam możliwości wyjazdu do Zary

Instagram
kleo111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 20:29   #321
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kleo111 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam prośbę, mogłybyście mi napisac, ktora z sukienek ( w koty czy jaskółki) jest wykonana z porządniejszego materiału i która lepiej się układa na ciele/ prezentuje? Zarzekałam się, ze jej nie kupię, ale coraz częsciej chodzi mi po głowie i własnie odłożyłam te dwa rodzaje i Tż ma mi jutro jedną odebrac, tylko nie wiem która Chciałam koty, ale widziałam wczoraj dziewczynę w tej z kotkami i materiał wydawał mi się taki cieniutki, delikatny, a wolalabym cos lepszego gatunkowo. Bylabym Wam bardzo wdzieczna za doradzenie, ja niestety z braku czasu nie mam możliwości wyjazdu do Zary
jak dla mnie to one wykonane są z bardzo podobnego, jak nawet i może tego samego materiału ..
Stary 2010-05-29, 20:33   #322
kleo111
Zakorzenienie

A nie wiesz moze która z nich lepiej prezentuje się na osobie? I czy ta jaskółkowa nie ma podwójnego materiału? Bo ze zdjęc wnioskuję, ze tak.

Instagram
Stary 2010-05-29, 20:43   #323
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
A nie wiesz moze która z nich lepiej prezentuje się na osobie? I czy ta jaskółkowa nie ma podwójnego materiału? Bo ze zdjęc wnioskuję, ze tak.
z tego co kojarzę to ta jaskółkowa jest chyba bardziej lejąca i może trochę grubsza
jak masz możliwość to niech TŻ odbierze dwie i wybierzesz tą fajniejszą, a drugą zwrócisz

REKLAMA
Stary 2010-05-29, 20:46   #324
kleo111
Zakorzenienie

Kurcze niestety moze kupić tylko jedną, bo akurat pech chciał, ze dostał mandat i jest ograniczony finansowo;D

Instagram
Stary 2010-05-30, 10:06   #325
szafiarka
Zadomowienie

Kobietki. Czy to jest oryginał ZARA ? http://allegro.pl/item1060236510_zar...auto_40_l.html Troche za tania wydaje mi sie ta tuniczka jak na ZARA ... Hmm
szafiarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 10:42   #326
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
W kotki jest z cieńszego i sztywniejszego, ma też zdecydowanie inny fason, jest szersza, bardziej odstaje od ciała niż do niego przylega i gumka w niej wypada w dosyć niefortunnym miejscu (ale to chyba zależy od wzrostu.. )
Natomiast w jaskółki jest wykonana z bardziej miękkiego, dopasowującego się do ciała materiału, góra przylegająca, w pasie zebrana i dół delikatnie rozkloszowany. Moim zdaniem dużo korzystniejszy fason, chociaż materiał będzie się pewnie w niej, w przeciwieństwie do tej w kotki, mechacić i wzór nie jest już taki uroczy

Cytat:
z tego co kojarzę to ta jaskółkowa jest chyba bardziej lejąca i może trochę grubsza
jak masz możliwość to niech TŻ odbierze dwie i wybierzesz tą fajniejszą, a drugą zwrócisz
Dobrze kojarzysz
Też bym to doradziła, najlepiej było by zmierzyć. Akurat nie są aż takie drogie więc może warto o tym pomyśleć..?

Nie wiem jak u Was, ale u mnie pojawiła się malinowa wersja tej jasnej, pikowanej torby z łańcuchami. Całkiem przyjemna!
Poza tym raz jeszcze oglądałam tą nową, zieloną torebkę Kingi, ale (na szczęście!) mnie jakoś do gustu nie przypadła - przede wszystkim kolor, dla mnie taka typowa jasna, militarna zieleń, którego kompletnie nie miałabym do czego nosić O ile ten khaki jest jeszcze ciekawym akcentem kolorystycznym, to w tej wydaje mi się, że będzie idealnie pasować do rzeczy w stylu safari, których u mnie w szasie jednak jakoś brak
Poza tym podobają mi się dwie cieliste torebki - wklejana tutaj kopertówka Sochy i to maleństwo z rączką z łańcuchami i długim paskiem Szkoda tylko, że jedna od drugiej mniej praktyczna, podobnie jak ich cena (169 zł ) Chyba poczekam z ich zakupem do wyprzedaży
Stary 2010-05-30, 10:57   #327
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem jak u Was, ale u mnie pojawiła się malinowa wersja tej jasnej, pikowanej torby z łańcuchami. Całkiem przyjemna!
ta pikowana malinowa ma inny materiał trochę od tej jasnej ..
ta jasna jest taka mięciutka i przyjemna, a ta różowa bardziej śliska

REKLAMA
Stary 2010-05-30, 13:07   #328
izabellini
Zakorzenienie

Cytat:
ta pikowana malinowa ma inny materiał trochę od tej jasnej ..
ta jasna jest taka mięciutka i przyjemna, a ta różowa bardziej śliska
Moje Drogie,
o której pikowanej piszecie??
nie jestem na czasie, wybaczcie ....
izabellini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 13:37   #329
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izabellini Pokaż wiadomość
Moje Drogie,
o której pikowanej piszecie??
nie jestem na czasie, wybaczcie ....
o tych
Stary 2010-05-30, 13:52   #330
szafiarka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez szafiarka Pokaż wiadomość
Kobietki. Czy to jest oryginał ZARA ? http://allegro.pl/item1060236510_zar...auto_40_l.html Troche za tania wydaje mi sie ta tuniczka jak na ZARA ... Hmm
haloo
szafiarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości