|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ZAZDROŚNICE VIII - majowy sabat Zazdrośnic!
Cytat:
![]()
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3482 | |
BAN stały
|
Cytat:
Wiem, jestem straszna.... Ale wiesz ile ja juz tego mam? A poza tym to taka kolorowa bizuteria jest tansza od takiej srebrnej... Kupuje mi taka, bo taka mu sie podoba. Niewazne co podoba sie mi. Jak mu zwroce uwage to od razu bedzie, ze wiecej juz sobie nie bedziemy kupowac prezentow... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3483 | |
Copyraptor
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3484 | |
BAN stały
|
Cytat:
Planowalam mu kupic perfumy. Teraz w czerwcu ma imieniny. I wiem dokladnie jakie chce, bo mi wiele razy o tym mowil. A ja potrafie sluchac ![]() Kiedys sie wkurzyl, ze kupilam mu do perfum antyperspirant w sprayu a on takiego nie uzywa. Moze powtorzyc sytuacje? ![]() Na jakim watku moge wymienic bizuterie? Bo widze tylko do wymiany ciuchy, kosmetyki, ksiazki i rekodziela... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3485 | |
Copyraptor
|
Cytat:
Ja bym dokładnie tak zrobiła, kupiła mu ten antyperspirant którego nie będzie używał ![]() ![]() I ja bym założyła na ogólnym forum wymiankowym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3486 |
Zakorzenienie
|
nafi idź jeszcze raz, ale lepiej jakbyś do szpitala może pojechała
![]() U mnie rano było super, ciepło i słonecznie a teraz była burza, ulewa i zimno ![]() Czekam aż TŻ przyjedzie ![]() Ma dla mnie tego głoda z Danone ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3487 |
Zakorzenienie
|
E.J - też mam tego głoda, pełni funkcję mojego breloczka do kluczy
![]() A ja zaraz się biorę za naukę, baaardzo mi się chce.. ![]() ![]()
____________ ,,To, co dziś jest rzeczywistością, wczoraj było nierealnym marzeniem '' ![]() Edytowane przez Honey_Girl Czas edycji: 2010-05-30 o 14:48 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3488 |
Wtajemniczenie
|
Też go widziałam w sklepie. A to jest typowy breloczek czy maskotka?
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
![]() ![]() |
![]() |
#3489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przynajmniej łatwo można znaleźć klucze w torebce. ![]()
![]() |
#3490 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Glupio mi tak kupowac komus cos taniego i cos co sie nie bedzie podobac. No ale, innej rady nie ma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3491 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- tez bym chciala taka maskotke ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3494 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3495 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3496 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ten demot jest boski
![]() http://demotywatory.pl/1663205/Leginsy-tunika-bolerko
![]() |
#3497 | |
Copyraptor
|
Cytat:
Wiesz, jemu jakoś nie jest głupio kupować zieleniejący pierścionek.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3498 |
Zadomowienie
|
hej, żyję
![]() pogodziliśmy się oczywiście, ja też przegięłam, za dużo alkoholu i robię się nieznośna ![]() cholerko mam pytanie, czy tż Ci codziennie mówi komplementy? bo tak akurat o tym napisałaś... mi bardzo zależy, mój nie mówi wcale ale jestem na tyle dziwna, że chciałabym się dowiedzieć ile dla normalnej osoby (Ciebie) znaczy bez przerwy ![]() Madame - ja tak miałam z exem. Uwielbiał książki i na każdą okazję dostawałam...książkę ![]() ![]() ![]() po 2 latach myślałam że zrozumiał, na rocznicę kupił bieliznę (biustonosz był 80C a ja noszę 65G ![]() ![]() ![]() za to Mój kupuje mi biżuterię z apartu głównie, ale ja lubię srebrną właśnie ![]() w ogóle nei wiem skąd nam to kobietom się bierze. Kiedyś gadałam z moim właśnie o nietrafionych prezentach, miał taaaakie oczy że kobiety w ogóle mogą tak mówić. Pytałam co gdybym mu kupiła np ochydną koszulkę w żółtym kolorze, której by nie nosił bo nienawidzi żółtego a on mówi, że i tak by się cieszył bo to ode mnie i my kobiety jesteśmy głupie materialistki ![]() ![]() ![]() Madame i Evelineau...czy Wasz ma na imię Paweł?
#3499 |
Copyraptor
|
Wiesz co, jak się tak nad tym zastanowię, to chyba codziennie mi coś miłego powie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wyslalam meza na ryby, szczerze to wolalam pobyc z nim ![]() nie ale bardzo blisko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3501 |
Zakorzenienie
|
Pozwolicie, że się włączę ?
![]() Mój niestety nie za często mi mówi komplementy.. a szkoda ![]() Macie jakieś swoje sposoby, żeby się chociaż trochę wysilił? ![]()
#3502 |
Zadomowienie
|
Witam dziewczynki
![]() Nadrobilam was. Teraz chyba bede czesciej zagladac chociaz juz nie bardzo tutaj pasuje... Nie jestem juz z tż.. Mamy się spotykać na stopie przyjacielskiej... Ale nie wierzę w to. Chociaz tż plakał i tysiąc razy mnie zapewniał ze nie chce mnie stracic totalnie. Ale ja nie wiem czy chce sie katować spotkaniami z nim. Jestem w totalnej rozsypce. ![]()
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." ![]() http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 |
![]() ![]() |
![]() |
#3503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja na pewno nie opowiem mojemu o sytuacji Madame, już słyszę jego komentarz... coś podobnego do komentarza twojego tż Wilczku ![]()
![]() |
#3504 |
Zakorzenienie
|
Wanilko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Powiesz nam cos wiecej? To juz takie rozstanie na amen? Czy jest jeszcze jakas szansa powrotu? bo skoro on chce sie spotykac...to moze nie byc latwe dla Ciebie. ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Posmece Wam troche jeszcze o mnie, TZta juz nie mam serca katowac... Moge? Poszlam w koncu do lekarza, wyslal mnie do szpitala i okazalo sie, ze mam, jak pisala tu jedna z Was, polpasca....mam nie wychodzic z domu, a jak mi nie przejdzie to szpital.. Takze przez kolejne dni bede krooolooooowac na wizazu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3505 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja nie dopuszczam do siebie mysli ze z nim nie bede. On chce sie spotykac na stopie przyjacielskiej. Ja nie chcialam. Plakal ze nie chce mnie stracic itp. Powiedzial ze sie wypalil ![]() Wiem ze na sile go nie zatrzymam. Nie chce go tracic. Ale nie bede potrafila sie z nim przyjaznic. Chociaz on bardzo tego chce. Bardzo się boje.. Myślicie ze mozna kogos pokochać na nowo? Wiem jakie to desperackie ale naprawde mam nadzieje...
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." ![]() http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3506 |
Zakorzenienie
|
co do prezentow znaczna wiekszosc byla trafiona. uwielbiam biuzuterie a tż zna moj gust i zawsze wszystko mi sie podobalo (dodam ze czasem tż wyciagał ze sobą swoja mame aby mu doradzala
![]() raz nie trafil- perfumy. nie podobal mi sie zapach, oczywiscie przy tż cieszylam sie jak dziecko bo byl to prezent bez okazji- ot tak. stały dlugo potem odswiezalam nimi toalete ![]()
#3507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I bardzo dobrze, że poszłaś. Widzisz, sam krem na otarcia by nie pomógł. Zdrowiej szybko. ![]()
![]() |
#3508 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Naprawde nie wiem co Ci doradzic... Jak sama mowisz - nie zatrzymasz go na sile, ale z drugiej strony te jego lzy swiadcza o uczuciu... Nie wiem... Musisz dac chyba sobie czas na to wszystko, innego wyjscia obecnie nie widze... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3509 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj plakal bardzo. Widze ze mu ciezko. Poza tym mowil mi o tym. Rozmawialismy wczoraj o wiele szczerzej niz wczesniej. Dzisiaj poprosilam go zeby pomyslal nad innym rozwiazaniem tego wszystkiego. Tak zebysmy oboje byli zadowoleni. Serce mi pęka.. Naprawde. Czuję w nim ogromne oparcie, i tylko jego mam. Nie umiem się pogodzic z tym ze moge to wszystko tak nagle stracic. Kurde czy ja naprawde na to nie zasluguje? Czy nie moge byc szczesliwa? Malo mi jeszcze cierpienia? Teraz mowil ze bedzie juz tylko lepiej a okazalo sie ze jest gorzej niz w najczarniejszym scenariuszu..
|
![]() ![]() |
![]() |
#3510 |
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłam z biegania jaka jestem zmęczona ! !
![]() Ale mam nadzieję, że będą efekty. ![]() Tż do mnie się pierwszy odezwał nie wierzę. To już któryś raz z kolei. Wcześniej to ja musiałam być pierwsza. ![]() wanilia- myślę, że muszą wam opaść te wszystkie emocje abyście mogli porozmawiać o tym co dalej. Teraz jest bardzo ciężko, bo wszystko jest świeże ale za kilka dni po głębszych przemyśleniach na pewno dojdziecie do jakiegoś rozwiązania, czego wam życzę.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:05.