|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2851 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2852 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
dobra ja uciekam do domciu... odezwę się w środę po USG
![]() Buziaki ![]()
#2853 |
Zakorzenienie
|
hej
no pisze ze szpitala ogolnie to bylo niezle zamieszanie bo oczywiscie szpital w slubicach zamkniety zbadala mnie tylko ginka opierniczyla ze wczoraj nie przyjechalam i wypisala skierowanie do szpitala i powiedziala ze karetka mnie przewioza do najblizszego szpitala czynnego tj jakies 40km do sulecina ale siostra moja wymyslila ze zaraz po mnie szwagier przyjedzie i przywioza mnie do szpitala w zielonej gorze zeby ktos z rdziny mogl do mnie przyjsc bo do sulecina mi nawet nikt sniadania nie przyniesie no i tak trafilam do zielonej gory przyjeli mnie na oddzial podlaczyli pod ktg wyszly skurcze czeste ale nie za mocne szyjka zamknieta wiec lekarz mowi ze ma nadzieje ze uda sie to jeszcze rozbic kroplowka ktora mi wlasnie podlaczyli i teraz bede pod nia lezala mam obserwowac te skurcze i jak cos sie bedzie dziala zaraz dac im znac n i oczywiscie nie wolno mi chodzic tylko mam lezec i jeszcze raz lezec
#2854 |
Zakorzenienie
|
anoxa
no to dobrze ze jestes pod opieka, skoro wszystko pozamykane to trzymam kciuki zeby skurcze sie wyciszyly ![]() pszczolka ciekawa jestem twojego zdania ![]()
#2855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2856 |
Raczkowanie
|
Witajcie lipcowe mamusie dołączam się do listy !
![]() Mam termin na 23 lipca a w brzuszku wierci się mała Zuzia! |
![]() ![]() |
![]() |
#2857 |
Zakorzenienie
|
bajka mysle ze jednak bedzie ok za co mocno trzymam
![]() ja nie cierpie oddawac moczu bo to sikanie to jeden cyrk...podmywam sie, sikam ...wstrzymuje ![]() ![]() nigdy nie wyparzam kubka anoxa dobrze ze jestes pod opieka..a gdzie piesek ? A TŻ to pewnie odchodzi od zmysłów ![]() uciekła ![]() nyiloveu + zuzia witajcie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2858 |
Zakorzenienie
|
no maz wlasnie caly czas mnie meczy na gg a psiak zostal u mamy
#2859 |
Zakorzenienie
|
papeteria
gratuluje zaliczen ![]()
#2860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() anoxa trzymam kciuki za ustanie skurczy! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2861 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() biedna ![]() slicznie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2862 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobrze że jesteś juz pod dobrą opieką,leż i ściskaj nogi!!!!Szeptaj dzidzi że to jeszcze nie teraz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2864 | ||
Zadomowienie
|
pszczolka
![]() Cytat:
![]() ![]() anuszka fajna koleżanka ![]() muminek kurcze a nie mógłby ktoś z rodziny przyjechać do ciebie i ci pomóc na tą końcówke ? nie wiem mama siostra ? zdj bardzo fajne ![]() Alguien, itakasia dzięki to już wiem, że jak czop zacznie lecieć to nie mam pędzić do szpitala tylko czekac na wody albo skurcze ![]() Cytat:
![]() bajka najlepiej chyba powtórzyć jak najszybciej badanie i wtedy tak jak piszesz jeśli wyniki będą złe to jechać do tamtego szpitala. ale myśle, że będą dobre bo dziwne by to było, gdyby faktycznie tak nagle wszytsko na raz wylazło anoxa dobrze, że pozamykane wszystko jeszcze troszeczke niech hubcio posiedzi ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2866 | ||
Zakorzenienie
|
anoxa tak sie wlasnie zastanawialam czy sama jedziesz czy jak
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratuluje egzaminow zdanych. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2867 |
Zakorzenienie
|
anoxa trzymam kciuki
![]() A co do koleżanki- fajna fajna, za rok będę świadkiem na jej ślubie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2868 |
Zadomowienie
|
rodzice maja gospodarstwo ,tesciowa pracuje a sis ma studia ...nikogo nie ma... nawet po cc nikt nie przyjedzie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2869 |
Zakorzenienie
|
Bylismy dzis podpisac umowe z moja polozna i zwiedzalismy szpital.
Musze wam powiedziec, ze lepszej decyzji chyba nie moglam podjac jestem zauroczona i szpitalem i polozna. W porownaniu do innych szpitali co widzialam to ten przypomina spa normalnie, ma nawet akwarium z rybkami wbudowane w scianie, sale porodowe jak w hotelu ogolnie w szoku jestem, ze sa takie szpitale panstwowe a polozna cudowna kobieta konkretna i z poczuciem humoru, zalamie sie chyba jak mnie odesla z niego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2870 |
Zakorzenienie
|
nyiloveu
witaj u nas muminek szkoda ze rodzina nie moze pomoc niezawsze rozumiem cie doskonale, ja chce rodzic w bydgoszczy i jak tam nie zdąże to urodze w lesie w polowie drogi ![]()
#2871 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2872 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() kurcze no to naprawde szkoda, ż enie ma kto ;/ a twój tż będzie miec chociaż coś wolego w pracy żeby przynajmniej zaraz po powrocie do domu pomóc ci ? niezawsze super z tym szpitalem ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2873 |
Zakorzenienie
|
niezawsze to super, że taki fajny szpital. Ja na szczęście nie muszę wybierać i zwiedzać, bo mam do wyboru dwa, więc wybieram ten, który "znam" i tyle. Do większego miasta mam trochę daleko, mogłabym na upartego rodzic w gdańsku lub w Elblągu, ale na cóż mi to? W małym mieście takim jak Malbork jest bardziej kameralnie
![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- muminek współczuję ![]() Wiecie, ja praktycznie nie odczuwam aż tak bardzo tej ciąży. Śpię normalnie, bez żadnych rogali,przesypiam całą noc, nie wstaję w nocy ani razu siku, rzadko mnie coś boli, a jak juz to bardzo szybko przechodzi, wymiotów nie miałam ani razu, zgage tylko pare razy, ale słabą, ogólnie jest ok. Wiadomo, że jak posprzątam całe mieszkanie to czuję się trochę zmęczona, ale nie mogę narzekać... ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- a co za rzeczy będą jutro w biedronie?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2874 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki! Pogoda była ładna rano, jak dojechaliśmy do Cieszyna zaczęło lać i nie przestało. Oczywiście wymianka sie nie udała. Jedynie zostawiliśmy parę ciuszków dla powodzian. Ale nie ma tego złego. Spędziliśmy fajny dzień w ładnym mieście. Byliśmy w Jysku i kupiłam 2 koszyczki, te co sa w promocji.
papeteria gratuluję zdania egzaminów. Kolejne do przodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2875 |
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny za mile slowa
no narazie leze pod ta kroplowka i mowila ze bede do rana lezala pod nia i zobaczymy brzuch nadal twardnieje chociaz jak leze to tak mnie brzuchol nie boli najgorsze ze poduszka z pior jest a ja mam uczulenie na pierza i chyba sie udusze zaraz na niej jak bede wstawala siusiu to spytam sie poloznej czy jest szansa na jakas inna a jak nie to poprosze siostre zeby mi jutro przywiozla normalna poduche niezawsze trzymam kciuki zeby sie udalo z tym szpitalem a powiem wam ze tez dzisiaj mialam farta bo jak przyjechalam na izbe przyjec to sie okazalo ze maja tylko jedno wolne miejsce w szpitalu i gdy by nie bylo to bym musiala jechac do innych miejscowosci dobra ja wylaczam komputer dobranoc mamuski ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- aaa papateria zapomniala bym gratuluje zdanego egzaminu
#2876 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale odpukac od wczoraj jest lepiej ![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
![]() wspolczuje z poduszka. moj maz tez jest uczulony i chyba by sie wykonczyl gdyby musial spac na piorach a z tym ostatnim miejscem to rzeczywiscie fart ![]() ![]() daj znac jutro jak tam skurcze |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2877 |
Zakorzenienie
|
![]() Ja naprawdę życzę każdej kobiecie takiej ciąży! I bardzo bardzo współczuję tym dziewczynom, które tak cierpią ![]() Mogłabym się z Tobą zamienić na parę dni, żeby trochę Ci ulżyć, ciekawe kiedy bym miała dość ![]() Może Wy porody będziecie miały łatwiejsze, a ja się nastękam heh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak w sumie to tak sie meczylam tym wymiotowaniem itd a teraz juz nawet nie pamietam ![]() ![]() jak narazie to najbardziej mam dosc zgagi i kopow synka bo potrafi niezle przywalic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2879 |
Zakorzenienie
|
Anuszka zazdroszcze spokojnej ciazy. Ja teraz naprawde sie boje o siebie i dzidzie ten brzuch twardnieje, bole, zgaga, zastrzyki, ten szpital ze skurczami to troche sie juz nazbieralo mi a tez sie cieszylam, ze tak fajnie ciaze znosilam
![]() Co do odleglosci to moj szpital jest tez po drugiej strony Wisly i tak bez korkow jediemy ok 30min. w poblizu mamy 3 szpitale ktory 1 jest zapasowym jak tu mnie nie przyjma a w tych dwoch za chiny nie chce rodzic i juz. Moj tz sie dziwil czemu nie moge w tym zapasowym rodzic, ze daleko, ze tam za free znieczulenie itp., ale jak zobaczyl ten szpital to sam przyznal, ze fajny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2880 |
Zakorzenienie
|
ania, pewnie, ze o dolegliwościach szybko się zapomni
![]() ![]() ![]() niezawsze Ty jesteś ode mnie trochę wyżej i nigdy nic nie wiadomo czy i u mnie coś się nie zacznie chrzanić (odpukać), zresztą we wtorek idę do lekarza to się dowiem ![]() ![]() ![]() Edytowane przez anuszka1401 Czas edycji: 2010-05-30 o 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:53.