Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-30, 17:04   #2851
itakasia
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI

Cytat:
Napisane przez pszczolka87 Pokaż wiadomość
tylko że takie historie się poprostu nie zdarzaja i to też jest jakis durny wymysł...
co sie nie zdarza? wyproznienie przy porodzie? czy to ze wtedy dziecko moze miec kontakt z kałem? i nikt cie nie bedzie linczowal, kazdy ma prawo do swojego zdania
Stary 2010-05-30, 17:14   #2852
pszczolka87
Zadomowienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI

dobra ja uciekam do domciu... odezwę się w środę po USG Bajka trzymam kciuki za wyniki!
Buziakipapa
pszczolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 17:18   #2853
anoxa
Zakorzenienie

hej

no pisze ze szpitala ogolnie to bylo niezle zamieszanie bo oczywiscie szpital w slubicach zamkniety zbadala mnie tylko ginka opierniczyla ze wczoraj nie przyjechalam i wypisala skierowanie do szpitala i powiedziala ze karetka mnie przewioza do najblizszego szpitala czynnego tj jakies 40km do sulecina ale siostra moja wymyslila ze zaraz po mnie szwagier przyjedzie i przywioza mnie do szpitala w zielonej gorze zeby ktos z rdziny mogl do mnie przyjsc bo do sulecina mi nawet nikt sniadania nie przyniesie no i tak trafilam do zielonej gory przyjeli mnie na oddzial podlaczyli pod ktg wyszly skurcze czeste ale nie za mocne szyjka zamknieta wiec lekarz mowi ze ma nadzieje ze uda sie to jeszcze rozbic kroplowka ktora mi wlasnie podlaczyli i teraz bede pod nia lezala mam obserwowac te skurcze i jak cos sie bedzie dziala zaraz dac im znac n i oczywiscie nie wolno mi chodzic tylko mam lezec i jeszcze raz lezec
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 17:22   #2854
itakasia
Zakorzenienie

anoxa
no to dobrze ze jestes pod opieka, skoro wszystko pozamykane to trzymam kciuki zeby skurcze sie wyciszyly
pszczolka
ciekawa jestem twojego zdania
Stary 2010-05-30, 17:40   #2855
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
hej

no pisze ze szpitala ogolnie to bylo niezle zamieszanie bo oczywiscie szpital w slubicach zamkniety zbadala mnie tylko ginka opierniczyla ze wczoraj nie przyjechalam i wypisala skierowanie do szpitala i powiedziala ze karetka mnie przewioza do najblizszego szpitala czynnego tj jakies 40km do sulecina ale siostra moja wymyslila ze zaraz po mnie szwagier przyjedzie i przywioza mnie do szpitala w zielonej gorze zeby ktos z rdziny mogl do mnie przyjsc bo do sulecina mi nawet nikt sniadania nie przyniesie no i tak trafilam do zielonej gory przyjeli mnie na oddzial podlaczyli pod ktg wyszly skurcze czeste ale nie za mocne szyjka zamknieta wiec lekarz mowi ze ma nadzieje ze uda sie to jeszcze rozbic kroplowka ktora mi wlasnie podlaczyli i teraz bede pod nia lezala mam obserwowac te skurcze i jak cos sie bedzie dziala zaraz dac im znac n i oczywiscie nie wolno mi chodzic tylko mam lezec i jeszcze raz lezec
ciesze sie ze jestes w bezpiecznym miejscu i gdyby cos sie dzialo to zaraz ci pomoga. dobrze ze pojechalas. mam nadzieje ze kroplowka pomoze i skurcze mina. wazne ze wszystko pozamykane trzymaj sie dzielnie
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 17:41   #2856
nyiloveu
Raczkowanie

Witajcie lipcowe mamusie dołączam się do listy !
Mam termin na 23 lipca a w brzuszku wierci się mała Zuzia!
nyiloveu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 17:46   #2857
papeteria
Zakorzenienie

bajka mysle ze jednak bedzie ok za co mocno trzymam
ja nie cierpie oddawac moczu bo to sikanie to jeden cyrk...podmywam sie, sikam ...wstrzymuje zas sie podmywam i wtedy po wytarciu recznikiem papierowym, nastepnie lapie do kubeczka srodkowy strumien....masakra tak mi gin kazal.....bo moj pierwszy oddany mocz tez wyszedl tragiczny...jeszcze mi mowil zebym sobie najlepiej tampona wsadzila do pochwy jak sikam zapomnij
nigdy nie wyparzam kubka
anoxa dobrze ze jestes pod opieka..a gdzie piesek ? A TŻ to pewnie odchodzi od zmysłów
Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
ciekawa jestem twojego zdania
uciekła
nyiloveu + zuzia witajcie napisz cos wiecej

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-30, 17:54   #2858
anoxa
Zakorzenienie

no maz wlasnie caly czas mnie meczy na gg a psiak zostal u mamy
Stary 2010-05-30, 17:56   #2859
itakasia
Zakorzenienie

papeteria
gratuluje zaliczen
Stary 2010-05-30, 17:57   #2860
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
bajka mysle ze jednak bedzie ok za co mocno trzymam
ja nie cierpie oddawac moczu bo to sikanie to jeden cyrk...podmywam sie, sikam ...wstrzymuje zas sie podmywam i wtedy po wytarciu recznikiem papierowym, nastepnie lapie do kubeczka srodkowy strumien....masakra tak mi gin kazal.....bo moj pierwszy oddany mocz tez wyszedl tragiczny...jeszcze mi mowil zebym sobie najlepiej tampona wsadzila do pochwy jak sikam zapomnij
nigdy nie wyparzam kubka
anoxa dobrze ze jestes pod opieka..a gdzie piesek ? A TŻ to pewnie odchodzi od zmysłów

uciekła
nyiloveu + zuzia witajcie napisz cos wiecej
nooo chyba bede musiala skorzystac z twojego sposobu, bo ja sie podmywam na poczatku, kibelek, siku, stop i siku do kubeczka... a i pomysle o zatkaniu jednej dziurki

anoxa trzymam kciuki za ustanie skurczy!
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 17:59   #2861
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość

Aha, jeszcze zapomniałam Wam powiedzieć, że moja koleżanka dała mi propozycje prezentu z okazji narodzin dzidzi, przesłała mi różne linki do zabawek i wybrałam sobie taką karuzelę:

http://allegro.pl/item1058986900_kar...799_pilot.html
fajna ta kolezanka a my z tej karuzeli jestesmy zadowoleni

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
nie daje juz rady...
biedna ja na szczescie jeszcze nie mam az takich dolegliwosci.

Cytat:
a tu wyczekiwana przez niektore sesyjka
slicznie szczegolnie zdjecie z motylkiem bardzo fajne

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
normalnie zaczynam myslec ze moj lekarz podszedl do tego lekkomyslnie pomijajac fakt, ze badan nie zlecal mi co miesiac, tylko te wyniki ktore robilam to byly trzecie od poczatku ciazy! no ale ufalam pajacowi i sie nei przejmowalam a teraz? teraz nie wiem co robic
moja gin tez nie zlecala mi co miesiac badan. mialam tez 3 razy. nie wiem co ci poradzic

Cytat:
dzieki dostalam 4 z dermatologii i 3 z anatomii na koniec..moze byc wazne ze zdane
gratulacje wazne ze do przodu

Cytat:
Napisane przez nyiloveu Pokaż wiadomość
witaj
Stary 2010-05-30, 18:10   #2862
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
hej

Dobrze że pojechałaś na pogotowie, czekałam na wieści od Ciebie.
Dobrze że jesteś juz pod dobrą opieką,leż i ściskaj nogi!!!!Szeptaj dzidzi że to jeszcze nie teraz Oby skurcze minęły.W razie czego do Zielonej mam niecałą godzinkę to Cię odwiedzę
jusdan77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 18:42   #2863
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
hej

To trzymam kciuki by wszystko bylo oki, i by malenstwo jeszcze posiedzialo troszke
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 18:45   #2864
wiolek1
Zadomowienie

pszczolka za usg

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
Ja dziś w TESCO kupiłam chusteczki pampers za 8,50zł - to dużo czy mało?
No i kupiłam wkladki laktacyjne.
w makro są zaniecałe 22 zł czteropak przynajmniej tak jest w gazetce. a od wtorku ma być sześciopak po 24 zł więc jeszcze lepiej

anuszka fajna koleżanka

muminek kurcze a nie mógłby ktoś z rodziny przyjechać do ciebie i ci pomóc na tą końcówke ? nie wiem mama siostra ?
zdj bardzo fajne

Alguien, itakasia dzięki to już wiem, że jak czop zacznie lecieć to nie mam pędzić do szpitala tylko czekac na wody albo skurcze

Cytat:
witam napisz coś o sobie

bajka najlepiej chyba powtórzyć jak najszybciej badanie i wtedy tak jak piszesz jeśli wyniki będą złe to jechać do tamtego szpitala. ale myśle, że będą dobre bo dziwne by to było, gdyby faktycznie tak nagle wszytsko na raz wylazło

anoxa dobrze, że pozamykane wszystko jeszcze troszeczke niech hubcio posiedzi pisz nam jak coś tylko będziesz wiedzieć
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 19:25   #2865
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość

bajka najlepiej chyba powtórzyć jak najszybciej badanie i wtedy tak jak piszesz jeśli wyniki będą złe to jechać do tamtego szpitala. ale myśle, że będą dobre bo dziwne by to było, gdyby faktycznie tak nagle wszytsko na raz wylazło
no tak nagle nie wylazlo, bo ja ostatnie wyniki robilam na poczatku marca... wtedy bylo wsio okej. no i gin zlecil mi badania dopiero teraz czyli prawie 3 miesiace przerwy, przez ten czas moglo sie duzo zmienic. no ale zobaczymy, we wtorek raniutko zrobie badania i sie okaze co dalej
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 19:28   #2866
niezawsze
Zakorzenienie

anoxa tak sie wlasnie zastanawialam czy sama jedziesz czy jak No to mialas podobnie do mnie i Ani, mysle ze ta kroplowka Ci pomoze na te skurcze mi one praktycznie bardzo szybko sie wyciszyly 7h pod nia spedzilam i juz wiecej sie nie powtorzyly no i najwazniejsze, ze zamkniete wszystko, jutro pewnie sprawdza Ci dlugosc szyjki i wiecej badan zrobia to przynajmniej bedziesz przebadana wzdluz i wszerz Bedzie dobrze. Fajnie, ze laptopa wzielas i ze ma Cie kto odwiedzic.

Cytat:
Witaj! Cos wiecej napisz o sobie
Cytat:
nigdy nie wyparzam kubka
Tak gadzam sie do sposobow, mi w szpitalu kazali gaze wlozyc w pochwe by z niej nie lecialo nic do moczu a sloiczka nie trzeba wyparzac bo one sa sterylne.

Gratuluje egzaminow zdanych.

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 19:30   #2867
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

anoxa trzymam kciuki

A co do koleżanki- fajna fajna, za rok będę świadkiem na jej ślubie Chodziłyśmy razem do klasy od zerówki do liceum I kontakt nadal mamy bardzo dobry.
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 19:36   #2868
muminek88
Zadomowienie

rodzice maja gospodarstwo ,tesciowa pracuje a sis ma studia ...nikogo nie ma... nawet po cc nikt nie przyjedzie
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 19:36   #2869
niezawsze
Zakorzenienie

Bylismy dzis podpisac umowe z moja polozna i zwiedzalismy szpital.
Musze wam powiedziec, ze lepszej decyzji chyba nie moglam podjac jestem zauroczona i szpitalem i polozna. W porownaniu do innych szpitali co widzialam to ten przypomina spa normalnie, ma nawet akwarium z rybkami wbudowane w scianie, sale porodowe jak w hotelu ogolnie w szoku jestem, ze sa takie szpitale panstwowe a polozna cudowna kobieta konkretna i z poczuciem humoru, zalamie sie chyba jak mnie odesla z niego Niestety wykupienie poloznej nie daje 100% pewnosci, ze mnie przyjma a ja chce tam rodzic i tylko tam.

Maciuś
Stary 2010-05-30, 19:42   #2870
itakasia
Zakorzenienie

nyiloveu
witaj u nas
muminek
szkoda ze rodzina nie moze pomoc
niezawsze
rozumiem cie doskonale, ja chce rodzic w bydgoszczy i jak tam nie zdąże to urodze w lesie w polowie drogi
Stary 2010-05-30, 19:45   #2871
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
anoxa trzymam kciuki

A co do koleżanki- fajna fajna, za rok będę świadkiem na jej ślubie Chodziłyśmy razem do klasy od zerówki do liceum I kontakt nadal mamy bardzo dobry.
tez mam taka psiapsiola od zerowki przez liceum do teraz. tylko ze zostala prawie 600 km stad i tez bylam swiadkiem na jej slubie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Bylismy dzis podpisac umowe z moja polozna i zwiedzalismy szpital.
Musze wam powiedziec, ze lepszej decyzji chyba nie moglam podjac jestem zauroczona i szpitalem i polozna. W porownaniu do innych szpitali co widzialam to ten przypomina spa normalnie, ma nawet akwarium z rybkami wbudowane w scianie, sale porodowe jak w hotelu ogolnie w szoku jestem, ze sa takie szpitale panstwowe a polozna cudowna kobieta konkretna i z poczuciem humoru, zalamie sie chyba jak mnie odesla z niego Niestety wykupienie poloznej nie daje 100% pewnosci, ze mnie przyjma a ja chce tam rodzic i tylko tam.
no to ja tez bym chciala w takim rodzic trzymam kciuki zeby sie udalo
Stary 2010-05-30, 19:45   #2872
wiolek1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
no tak nagle nie wylazlo, bo ja ostatnie wyniki robilam na poczatku marca... wtedy bylo wsio okej. no i gin zlecil mi badania dopiero teraz czyli prawie 3 miesiace przerwy, przez ten czas moglo sie duzo zmienic. no ale zobaczymy, we wtorek raniutko zrobie badania i sie okaze co dalej
mimo wszystko mam nadzieję że będzie dobrze

Cytat:
rodzice maja gospodarstwo ,tesciowa pracuje a sis ma studia ...nikogo nie ma... nawet po cc nikt nie przyjedzie
ale przecież studia są do czerwca -lipca a potem sierpień wolny i wrzesień tez jak się nie ma poprawek
kurcze no to naprawde szkoda, ż enie ma kto ;/ a twój tż będzie miec chociaż coś wolego w pracy żeby przynajmniej zaraz po powrocie do domu pomóc ci ?

niezawsze super z tym szpitalem przyjmą cie nie martw się na zapas a ja chyba zrobie zdj u mnie w szpitalu żeby pokazać wam, że cos takiego jeszcze istnieje ( oddział nie remontowany od 22 lat a porodówka od powstania szpitala czyli ok 60 lat )
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 19:52   #2873
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

niezawsze to super, że taki fajny szpital. Ja na szczęście nie muszę wybierać i zwiedzać, bo mam do wyboru dwa, więc wybieram ten, który "znam" i tyle. Do większego miasta mam trochę daleko, mogłabym na upartego rodzic w gdańsku lub w Elblągu, ale na cóż mi to? W małym mieście takim jak Malbork jest bardziej kameralnie

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

muminek współczuję
Wiecie, ja praktycznie nie odczuwam aż tak bardzo tej ciąży. Śpię normalnie, bez żadnych rogali,przesypiam całą noc, nie wstaję w nocy ani razu siku, rzadko mnie coś boli, a jak juz to bardzo szybko przechodzi, wymiotów nie miałam ani razu, zgage tylko pare razy, ale słabą, ogólnie jest ok. Wiadomo, że jak posprzątam całe mieszkanie to czuję się trochę zmęczona, ale nie mogę narzekać...

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

a co za rzeczy będą jutro w biedronie??
Stary 2010-05-30, 19:52   #2874
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Hej dziewczynki! Pogoda była ładna rano, jak dojechaliśmy do Cieszyna zaczęło lać i nie przestało. Oczywiście wymianka sie nie udała. Jedynie zostawiliśmy parę ciuszków dla powodzian. Ale nie ma tego złego. Spędziliśmy fajny dzień w ładnym mieście. Byliśmy w Jysku i kupiłam 2 koszyczki, te co sa w promocji.

papeteria gratuluję zdania egzaminów. Kolejne do przodu
Stary 2010-05-30, 19:58   #2875
anoxa
Zakorzenienie

dzieki dziewczyny za mile slowa

no narazie leze pod ta kroplowka i mowila ze bede do rana lezala pod nia i zobaczymy brzuch nadal twardnieje chociaz jak leze to tak mnie brzuchol nie boli
najgorsze ze poduszka z pior jest a ja mam uczulenie na pierza i chyba sie udusze zaraz na niej jak bede wstawala siusiu to spytam sie poloznej czy jest szansa na jakas inna a jak nie to poprosze siostre zeby mi jutro przywiozla normalna poduche

niezawsze trzymam kciuki zeby sie udalo z tym szpitalem

a powiem wam ze tez dzisiaj mialam farta bo jak przyjechalam na izbe przyjec to sie okazalo ze maja tylko jedno wolne miejsce w szpitalu i gdy by nie bylo to bym musiala jechac do innych miejscowosci

dobra ja wylaczam komputer

dobranoc mamuski

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

aaa papateria zapomniala bym gratuluje zdanego egzaminu
Stary 2010-05-30, 20:07   #2876
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:

muminek współczuję
Wiecie, ja praktycznie nie odczuwam aż tak bardzo tej ciąży. Śpię normalnie, bez żadnych rogali,przesypiam całą noc, nie wstaję w nocy ani razu siku, rzadko mnie coś boli, a jak juz to bardzo szybko przechodzi, wymiotów nie miałam ani razu, zgage tylko pare razy, ale słabą, ogólnie jest ok. Wiadomo, że jak posprzątam całe mieszkanie to czuję się trochę zmęczona, ale nie mogę narzekać...

kobieto jak ja ci zazdroszcze! spac nie moge bez dwoch jaskow miedzy nogami, na siku wstaje co najmniej 4 razy, rzygalam jak kot do konca 21 tc, zgaga od dwoch miesiecy praktycznie dzien i noc, no i od miesiaca na lekach bo skurcze. nawet do meza mowilam oststnio ze jakos nie mam okazji sie ciaza nacieszyc. zamien sie choc na pare dni
ale odpukac od wczoraj jest lepiej

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Cytat:
dzieki dziewczyny za mile slowa

no narazie leze pod ta kroplowka i mowila ze bede do rana lezala pod nia i zobaczymy brzuch nadal twardnieje chociaz jak leze to tak mnie brzuchol nie boli
najgorsze ze poduszka z pior jest a ja mam uczulenie na pierza i chyba sie udusze zaraz na niej jak bede wstawala siusiu to spytam sie poloznej czy jest szansa na jakas inna a jak nie to poprosze siostre zeby mi jutro przywiozla normalna poduche
ja lezalam pod kroplowka dwie doby a brzuch sie spinal dalej. dopiero jak przeszlam spowrotem na tabletki to skurcze sie skonczyly oby u ciebie bylo szybciej.
wspolczuje z poduszka. moj maz tez jest uczulony i chyba by sie wykonczyl gdyby musial spac na piorach
a z tym ostatnim miejscem to rzeczywiscie fart mnie na porodowke dali bo na patologii nie bylo miejsc, ale tam taka rotacja ze zaraz jakas dziewczyna poszla rodzic a mnie na jej miejsce jeszcze nawet jej rzeczy wszystkie na sali byly a ja juz lezalam na jej miejscu
daj znac jutro jak tam skurcze
Stary 2010-05-30, 20:08   #2877
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
kobieto jak ja ci zazdroszcze!

Ja naprawdę życzę każdej kobiecie takiej ciąży! I bardzo bardzo współczuję tym dziewczynom, które tak cierpią
Mogłabym się z Tobą zamienić na parę dni, żeby trochę Ci ulżyć, ciekawe kiedy bym miała dość

Może Wy porody będziecie miały łatwiejsze, a ja się nastękam heh
Stary 2010-05-30, 20:13   #2878
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:

Ja naprawdę życzę każdej kobiecie takiej ciąży! I bardzo bardzo współczuję tym dziewczynom, które tak cierpią
Mogłabym się z Tobą zamienić na parę dni, żeby trochę Ci ulżyć, ciekawe kiedy bym miała dość

Może Wy porody będziecie miały łatwiejsze, a ja się nastękam heh
no co ty. my wszystkie bedziemy miec super latwe i szybkie porody
a tak w sumie to tak sie meczylam tym wymiotowaniem itd a teraz juz nawet nie pamietam reszta dolegliwosci tez pewnie szybko zniknie z pamieci jak juz maluch bedzie z nami
jak narazie to najbardziej mam dosc zgagi i kopow synka bo potrafi niezle przywalic
Stary 2010-05-30, 20:16   #2879
niezawsze
Zakorzenienie

Anuszka zazdroszcze spokojnej ciazy. Ja teraz naprawde sie boje o siebie i dzidzie ten brzuch twardnieje, bole, zgaga, zastrzyki, ten szpital ze skurczami to troche sie juz nazbieralo mi a tez sie cieszylam, ze tak fajnie ciaze znosilam

Co do odleglosci to moj szpital jest tez po drugiej strony Wisly i tak bez korkow jediemy ok 30min. w poblizu mamy 3 szpitale ktory 1 jest zapasowym jak tu mnie nie przyjma a w tych dwoch za chiny nie chce rodzic i juz. Moj tz sie dziwil czemu nie moge w tym zapasowym rodzic, ze daleko, ze tam za free znieczulenie itp., ale jak zobaczyl ten szpital to sam przyznal, ze fajny

Maciuś
Stary 2010-05-30, 20:23   #2880
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

ania, pewnie, ze o dolegliwościach szybko się zapomni ale moja mama mówi, że jeszcze zatęsknię za brzuchem jak przez pierwsze pół roku nie będę spała Może i ma rację, tym bardziej, ze mi brzuch praktycznie nie przeszkadza

niezawsze Ty jesteś ode mnie trochę wyżej i nigdy nic nie wiadomo czy i u mnie coś się nie zacznie chrzanić (odpukać), zresztą we wtorek idę do lekarza to się dowiem Jestem dobrej mysli, choc jutro już pewnie zacznę się denerwować... pamiętam, że anoxa też super znosiła ciążę, a potem zaczęły się u niej problemy... także nie moge chwalić dnia przed zachodem słońca A co do szpitala- ja do gdańska samochodem mam jakąś godzinę, do elbląga z 40 min, ale do Malborka 10 i jadę tam Podobno jest dobrze, czysto, porodówka wyremontowana, na poród rodzinny dostaje się własny pokój, są tam jakieś piłki i inne pierdoły...

Edytowane przez anuszka1401
Czas edycji: 2010-05-30 o 20:25
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości