|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 |
|
BAN stały
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
gospella,to fajno,że wszystko ok/super pomimo małych wpadeczek,które będzie wspominać.
![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19673416] Zjadłam rybkę ze szpinakiem ...rybka taka se (sola) ale szpinak w sosie śmietanowym z serkim pleśnowym Ja lubie coda,czyli dorsza a za szpinakem ani za serem pleśniowym nie przepadam. :P
|
|
|
|
#4742 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Czy któras z was zna się na przepisach sanepidu może jak to po powodzi wygląda? Kiedy można uruchomić dom weselny czy resteuracje po jakim czasie?
|
#4743 |
|
BAN stały
|
Moniczko,ja się nie orientuje w ogóle w tym temacie.
Ja na chwike,spadam na grilla. |
|
|
|
#4744 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gdyby ktoś coś znalazł to proszę pomóżcie![]() ![]()
|
|
#4745 |
|
Adwokat diabła
|
Burza, leje i grzmi!
|
|
#4746 |
|
BAN stały
|
Dochodze do jednego wniosku,jak patrze na fotki to stwierdzam iż mamy śliczne Panny Młode
moniczko,ok jak coś gdzieś usłysze/znajde to napisze. ![]() Chyba niedoczekam dzisiaj tego mięsa z grilla,robi się robi.Brykiet do pupy czy co . Wstawie do piekarnika,nie chce mi się czekać bo padne z głodu.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-05-30 o 18:53 |
|
|
|
#4747 |
|
Zakorzenienie
|
wrocilismy od rodzinki, lalo niezle, nawet grzmialo
gospella bardzo ladna relacja, milego wieczoru
|
#4748 |
|
Konto usunięte
|
a ja po kawce ze znajomymi przed TV ale nic nie ma...
|
|
|
|
#4749 |
|
BAN stały
|
Pojawiam się i znikam i znikam.
Jestem chwilowo bo juz znikam tym razem na film-Narzeczony mimo woli. ![]() Do potem
|
|
|
|
#4750 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4751 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny przyszłam sie tylko przywitać i sprawdzić suwaczek, bo padam na pyszczek...
Gospellko wszystkiego dobrego Myślałam wczoraj o Tobie, Ty wiesz dlaczego .
|
|
|
|
#4752 |
|
Wtajemniczenie
|
Gospella dołączyłaś do grona szczęśliwych żonek
![]() Moniczka ja nie pomogę, bo się nie znam ![]() zamówiliśmy napoje na ślub dostałam telefon z kancelarii, że teraz przez 2 tygodnie nie przychodzę bo szefowa ma urlop i chciałam jechać do stolicy we wtorek poszukac jakiś bucików. Pomyślałam o różowych i przedstawiłam dzisiaj tę propozycję tacie i TŻtowi- bardzo się im spodobała, więc możliwe że będę szukała różowych bucików Lusmarija czy Ty przypadkiem nie będziesz miała różowych? Jeśli tak to proszę powiedz gdzie kupiłaś
|
|
|
|
#4753 |
|
BAN stały
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19679336]a gdzie?[/QUOTE]
Na HBO,ale właśnie przed chwilką się skończył. Sorki,że dopiero teraz odpisałam,ale właśnie dopiero teraz usiadłam przed laptopem.
|
|
|
|
#4754 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4755 |
|
BAN stały
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19682683]a i tak nie mam...
oglądam kabaret i przypomniałam sobie "drzwi " KMN Oj to szkoda tak czy siak. O kabarety lecą,to zmykam na chwilke,może dłużej niż chwilke zobaczyć na tv. "drzwi"??? tzn????
|
|
|
|
#4756 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4757 |
|
BAN stały
|
To potem wrzuce,póki co oglądam na Polsacie kabarety.
Przyszłam na chwile,bo są reklamy.
|
|
|
|
#4758 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Miałam niesamowicie męczący dzień dzisiaj :/ Padam na pyszczek ![]() Tz cik sie kąpie i śpiochamy, bo jutro bieganina po urzedach i kościołach - czyli zabawa z dokumentami slubnymi Oby tylko udało się wszystko szybko i bezboleśnie załatwić, bo już wiecej urlopu nie dostaniemy ![]() Gospella, super relacja ale tak soie myślę, że ja też chyba sama będę odbierać bukiet, żeby nie było niespodzianek ![]() Dobranoc dziewczynki
|
|
|
|
#4759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ach weekend, weekend i już po Jako że w piątek moja promotorka przyprawił mnie w stan pomiędzy zawałem a histerią, postanowiłam że w weekend nic nie robię, tylko się relaksuję Pewnie jesteście ciekawe co takiego zrobiła :P Miałam do badań 2 rodzaje ankiet jedna ja ukłdałam, a druga dostałm od niej. Nic nie mówiła wcześniej, więc myślałam że normlanie muszę policzyć częstość odpowiedzi i podac w %. Ja to ładnie policzyłam i zaczęłam opisywać, a ona mi mówi, że to się liczy inaczej bo do każdej odpowiedzi przyznaje się określone punkty i później się to opisuje na podstawie tych wyników końcowych i teraz musze te ankiety ponumerować i wprowadzić je do excela a ona już tam ma jakąś formułke do obliczania tego . Więc w końcu postanowiłam, że w weekend nic nie robię bo zwariuję w sobote byliśmy ze znajomymi na kręglach i bilardzie, a później w kinie na filmie I love you Phillip Moris - pierwszy raz w życiu miałam ochote wyjsc z kina (znajomi wyszli, my wytrzymaliśmy do końca, ale trudno było;P). Później jeszcze wypilimy piwko w ogródku na rynku a później jedni znajomi przenieśli się z imprezką do nas w niedzielę do południa odsypialiśmy a później byliśmy na spacerku, chociaż troszke padało i wieczorkiem obejrzeliśmy sobie Ciacho i Mikołajka ![]() ale się rozpisałam :P muszę się zbierać do pracy a wieczorkiem biore się za te ankiety ...Gospello, Agateczko, jak się czujecie jako dwudniowe żonki?
|
|
|
|
|
#4760 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() pozatym my będziemy mieć sporo ludzi bo coś koło 300 i nie wszystkie lokale nas zmieszczą zostaje mi się tylko pomodlić żeby udało im się to wyczyścić bo z tego co wiem co mówił właściciel to już dziś oni tam wchodzą tzn ekipa 50 osób sprzątać i osuszac mury a później naswietlac promieniami UV od wszelkich bakterki żeby umarły. Niedobra promotorka fuj
|
|
#4761 |
|
Wtajemniczenie
|
hejka po weekendziku
|
#4762 |
|
Zakorzenienie
|
moniczko powodzenia
![]() witam wszystkich poweekendowo, mnie czeka jutro przegląd roczny samochdu i mam stracha,a le dobrze, ze tylko 3 dni do pracy No i mamy już praktycznie czerwiec
|
#4763 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dawno mnie tu nie było ![]() Ponadrabiam Was troszkę, a później zabieram się za magisterkę i lecę ostatni raz na praktyki (po podpisy w dzienniczku Ale najpierw chciałam złożyć najserdeczniejsze, choć spóźnione, życzonka świeżo upieczonym Mężatkom: Panno Młoda, Panie Młody, z serca życzę Wam, aby życia niepogody nie zburzyły szczęścia bram. Niech Bóg Wam błogosławi, niech o zdrowie Wasze dba, Waszą piękną miłość sławi i cudowne dzieci da. |
|
|
|
#4764 |
|
Zadomowienie
|
cześć laski!
co słychać u Was? zanim zabiorę się za nadrabianie, to kilka słów ode mnie ![]() Po pierwsze, to Martoolka for you ![]() Next one, rozdaliśmy kolejne zaproszenia I w końcu nasi świadkowie się dowiedzieli że będą świadkami ![]() Ze ślubnych tyle A poza tym, to zaczyna mi się nauka przed egzaminami ![]() No i oblałam kolejny egz na prawko już szybciej koniec świata nadejdzie niż zdam![]() A dziś siedzę 8h w pracy i mnie chyba ku...wica weźmie
|
|
#4765 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za kciuki
![]() Cytat:
-za zapowiedzi płaciliśmy razem z całością ofiary za ślub - u nas nie ma cennika, więc daliśmy 300 zł za wszystko -zapytaliśmy księdza, czy ofiara teraz czy później, to powiedział nam, że to od nas zależy Cytat:
Cytat:
i dziękuję za kciuki Cytat:
|
||||
|
|
|
#4766 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkim ślubującym w poprzedni weekend PMkom wielkie gratulacje i duuuuzo szczescia na nowej drodze zycia
![]() Can't i Gospella super relacje
|
|
|
|
#4767 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja Wam zapomniałam chyba napisać, ze jak zamawialiśmy obrączki, to się okazało, że mamy wystarczającą ilość swojego złota i nawet jeśli doliczy się ubytek, to będą nam musieli dołożyć najwyżej 1 gram ![]() Cytat:
![]() Dzięki, że pytasz A ja byłam takim brzydalem -> i Wam od razu nie napisałam. Jutro Wam oczywiście napiszę, jak tylko się dowiem co dostałam ![]() Cytat:
I sobie przy okazji też trochę ciuszków pokupował. I dokupiliśmy jeszcze jeden krawat do ślubu - też baiły, ale z delikatnym wzorkiem.
|
|||||
|
|
|
#4768 |
|
Zakorzenienie
|
Martoolka rozwaliłaś mnie tą rudością i złotymi dodatkami
|
#4769 |
|
Rozeznanie
|
ja ostro zabieram się za magisterkę i sesję- muszę się za siebie wziąć bo wszystko robię, tylko nie to. Szukam też kamerzysty-ciężko znaleźć. Mają wolne terminy o dziwo, ale cena jest bardzo duża jak za nasze krótkie przyjęcie
Dziś straszna u nas ulewa- ściana deszczu normalnie! A ja muszę jechać do factory poszukać łańcuszka dla mamy do bursztynowego serduszka z Krakowa i może dla siebie kaloszy Ostatnio byłam w galerii to wszystkie wykupili!aa i jeszcze dziś jade do kosmetyczki na rozpoznanie terenu i może jakiś zabieg oczyszczający.
jesteśmy razem-13.02.2008 zaręczyny-1.07.2009 ślub cywilny-1.07.2010 ślub kościelny 7.08.2010 Edytowane przez Ellin_ak Czas edycji: 2010-05-31 o 10:04 |
|
|
|
#4770 |
|
Zadomowienie
|
nadrobiłam, uff
![]() Świeżym żonkom serdecznie gratuluję i życzę mnóstwa miłości i szczęścia w małżeńskim życiu! Gospella piękna relacja!
![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.

a za szpinakem ani za serem pleśniowym nie przepadam.
:P

gdyby ktoś coś znalazł to proszę pomóżcie

ale tak soie myślę, że ja też chyba sama będę odbierać bukiet, żeby nie było niespodzianek 
i teraz musze te ankiety ponumerować i wprowadzić je do excela a ona już tam ma jakąś formułke do obliczania tego