|
|
#1891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
tak, tak, ja też odchodzę, bo mam dosyć czytania Waszych żali.
on jest potworem spójrz na niego. |
|
|
|
#1892 |
|
Rozeznanie
|
<33
Mogę kochać, mogę pozwolić sobie na każde uczucie, mogę dać z siebie wszystko czego tylko zapragnę.
Lepiej się dowiedz jak postępować z dziewczyną kłującą niczym jeżozwierz przy każdym zbliżeniu.
|
|
#1893 |
|
Rozeznanie
|
latin- dziękuję za pamięć <3
'There’s someone I’ve been missing...'
Istnieje ktoś za kim tęsknię... 'there's not a lot to say About the things caught in my mind.' nie ma dużo do powiedzenia O tych myślach złapanych w moim umyśle.
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#1894 |
|
Wtajemniczenie
|
xxxLOLKAxxx, dreams_x33 -
słodziutkie to megaa zaszczyt być wyróżnianą przez moje ulubienice <33 ;* "Like a satellite, I'm in orbit all the way around you."/ Jak satelita, jestem na orbicie cały czas wokół ciebie. Mogę upaść, niech nawet zaboli. Nieważne, bo podniesiesz mnie ty. Nie chcę oglądać się za siebie, mimo iż to co zostało za mną to ty. Nie zmieszczę już w sobie nawet grama żalu, o ile ten żal będzie się wiązał z tobą. Możesz odejść, zamek w drzwiach pozostanie ten sam. Tylko moje serce zamknie się na ciebie.
|
#1895 |
|
Rozeznanie
|
. . . . .
witam ![]() bardzo dawno mnie tu nie było. pewnie już mnie nikt nie pamięta ![]() ________________________ "poślubiłam smutek" "panna nikt"-tak mi mówcie. bo to tylko dwa słowa, a opisują mnie w zupełności do pełni szczęścia brakuje mi tylko blond niebieskookiego metr osiemdziesiąt pięć. to w zupełności by mi wystarczyło systematycznie nie systematyczna "przeszłość jest jak tatuaż-nic jej nie zmaże"
TRUDNO NIE WIERZYĆ W NIC Edytowane przez ratatamm Czas edycji: 2010-05-31 o 12:00 |
|
|
|
#1896 |
|
Raczkowanie
|
Zabrano mi promyk słońca kroplę rosy zmęczoną ciepło z twych ramion deszcz z konewki marzeń zabrano mi chmurę pieszczot noc z gwiazdami pocałunków trawę z zielonością szczęścia mgłę ze snem na jawie zabrano mi Ciebie kochanie... Edytowane przez Fajniejestbycsoba Czas edycji: 2010-05-31 o 12:07 |
|
|
|
#1897 |
|
Zadomowienie
|
Cóż za depresyjny weekend przespany w połowie.
Chciałoby się powiedzieć, że przepieprzony, ale słowo nieadekwatne. Mrs Unfabulous ![]()
|
#1898 |
|
Raczkowanie
|
Nie złość się
Twoja twarz wygląda jak niebo w czasie burzy oczy płoną jak błyskawice usta wywołują grzmoty ale dlaczego to spod moich powiek spływa ogromna ulewa powiedz... Ja byłam kwasem Ty zasadą razem byliśmy niezłą masą zaszła reakcja jakaś Ja sól Ty sól i ta obojętność nasza... |
|
|
|
#1899 |
|
Rozeznanie
|
To już 400!
Pozwolę sobie wymienić te, które najczęściej i najbardziej okradam. Jednak kocham Was wszystkie. I wymienione i nie, nowe, stare. Każdą! latin&chcialambyc&beautif ul_lie&cornels&czekoladow eszczescie&grise& limitowanaa&MamCieGdzies& Margaretta_1&Martusssia&M issi_16&ciiri& otojest&NieidealnaJa&pann a_miodowa&_mandarynka&Kaa ate90&Drift& Extremalna&zinnejbajki&Ma gdari91&alwaysbeyourself& sanderson93&chocapic& CukrowaPanna&without_demu r&Chocolaaate&nastychick& me9so3horny& Oneforall&KofeinawRedBull ach&dreams_x33&agrr&xxgro szek07xx&GuzikixD& boundlessly&bad_romance&b ajkowa&TiS&dontgivemename s&Primadonna& CookieCrisp&nienaruszona& Twoja Kokaina&KaMa2704&Kochanaa &keeendy& caroline060&lucyferowa&ka misha&_Panna_Migotka_ - Kiedy stwierdziłaś, że mnie kochasz? - Kiedy przestałam Cię nienawidzić. Czy nie ma na świecie chłopaka, który mógłby obdarzyć dziewczynę, tym co jest jej potrzebne? Ofiarować jej miłość, wierność, lojalność, zaufanie i szacunek? Jego męski zapach miał niszczącą moc, zagrażał przytomności jej umysłu.
"hi mom, there are just 3 girls here, sleep over party, you know" [by otojest <3] ![]() Edytowane przez myCh Czas edycji: 2010-05-31 o 14:13 |
|
|
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
myCh strasznie mi miło, że znalazłam się w gronie najczęściej okradanych
*** w ciszy nocy, przez wszystkie łzy i przez wszystkie kłamstwa. nie mogę uwierzyć w to, co mi powiedziałeś. |
|
|
|
#1901 |
|
Raczkowanie
|
pomalowałam moje serce na kolor miłości..
...i tylko Ty potrafisz po kilku miesiacach nieobecności zasiać w moim sercu ziarnko niepewności..wystarczając o duże ziarnko ;( przepite serce ;/
Karm mnie,kochaj mnie i nie opuszczaj! <3 So:pick me! choose me! love me!! Edytowane przez ZjedzMnie Czas edycji: 2010-05-31 o 12:50 |
|
|
|
#1902 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: <3
*Jestem nienormalna, albo to cały świat wkoło zwariował.
*Wymyśliłam i zagrałam preludium naszej miłości. W odpowiedzi usłyszałam dramatyczną kodę. *Oczaruj mnie muzyką *Baśniowy świat zakochanej Królewny *Nie budźcie mnie z Arkadii *Na nowo odkrywać świat *Jeżeli kiedykolwiek nadejdzie dzień, w którym przyjdzie nam się rozstać, proszę Cię o jedną rzecz - zapamiętaj mnie taką, jaka byłam przy Tobie - pełną uśmiechu, blasku w oczach, szalenie zakochaną w życiu i w Tobie.. *Studnia absolutnej beznadziei.
|
#1903 |
|
Przyczajenie
|
z czasem zaczęłam uświadamiać sobie, że nie kocham go tak po prostu.. Zorientowałam się, że moja miłość do niego wynikała jedynie z mojej ogromnej upartości. Uparłam się, że go kocham. Po prostu. pozwolę ci odejść,ale najpierw popatrzysz mi w oczy i powiesz,że nic dla ciebie nie znaczę. Każdego ranka mówię sobie, że to już koniec, że już Cię nie kocham.. Ale kiedy przychodzi noc moje postanowienie odchodzi w niepamięć i zaczynam tęsknić i kochać jeszcze bardziej. Pokochałam i nadal kocham Cię jak nikogo innego! tylko... brak mi odwagi. Serce błaga zostań Rozum prosi odejdź. Popatrz w moje puste oczy, powiedz że nigdy nie będziemy razem i spraw abym w to uwierzyła, po czym odejdź i już nigdy więcej mnie nie kochaj, nie całuj i nie pragnij mnie. Siedziałam na parapecie i patrzyłam na spadające krople deszczu. Tak jak moje łzy. Zakochałam się w Nim. Wymyśliłam scenariusz pięknej miłości. Miałam tę głupią nadzieję, że kiedyś będzie tak jak chciałam. Płakałam wiedząc, że to się nie spełni .
|
#1904 |
|
Wtajemniczenie
|
odwzajemniam
____________________ bezzcenne usłyszeć pierwsze mama. serce w strzępach. dreams comes true. i didn't care. nie zależało mi. dreams had fille my head marzenia wypełniały moją głowę. i wanna see you lips whisper to me chcę widzieć twoje usta szepczące do mnie. infinite way of dreams nieskończona droga do snów. believe me uwierz mi. Edytowane przez takagwiazdka Czas edycji: 2010-05-31 o 13:59 |
|
|
|
#1905 |
|
Zadomowienie
|
myCh - bardzo bardzo mi miło
<3__________________ Kochaj mnie,kochaj miłością nieskazitelną niczym rosa o słonecznym poranku. Pamiętam każdy kolor jego nastroju. trzymaj mnie mocno,wiesz przecież że nadmiar uczuć obciąża. kochaj MNIE. nie moje nogi czy tyłek. po prostu dmuchnij mi prosto w twarz świeżością naszego związku, której tak bardzo mi brakuje. och kocham Cię egoisto niewdzięczny. gdzie Twoje prawdziwe 'Ja', to ze śmierdzącymi skarpetkami i bielizną w łazience? I kolejny raz milczysz ciszą wręcz nie do zniesienia niczym zapach kału na drodze tuż przede mną. |
|
|
|
#1906 |
|
Zakorzenienie
|
Czarny_Aniołek, Mrs Unfabulous - się normalnie po Was przejdę!
![]() ----- "Pluszowy miś, to twój konkurent. Macie wiele wspólnego: Obaj jesteście do ściskania, do gniecenia, do serca, do targania. Tylko, że miś jest zawsze przy mnie. 1:0 dla misia." "Prawda o prawdzie jest taka... ze rani. Wiec klamiemy." "Są takie wydarzenia, które - przeżyte wspólnie - muszą się zakończyć przyjaźnią." "Myślę o tym, co minęło, czego nie ma i dlaczego sen tak często się nie spełnia." "Szybciej nadchodzi to czego sie obawiasz, niż to z czym wiążesz nadzieje.."
|
#1907 |
|
Zakorzenienie
|
motywujesz to do dalszego pisania, dziękuję ;* myślę o Tobie znowu, znowu i znowu. tak, nie umiem przestać. byłeś ubrany w poszarpane jeansy, rozdartą koszulę w kratkę, gdy wpadłeś we mnie. tak to przeznaczenie. tak to miłość. nie potrzeba stosów słów, gdy mam Cię blisko.
|
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wciąż myślami kładę się obok Niego, czuję opuszki palców na skórze i wyłapuję z powietrza Jego tlen. Przygarniam do siebie wszystko to, co pachnie jesienią, wiosną, Tobą. ''I want to exorcise the demons from your past'' Chcę egzorcyzmować demony z twojej przeszłości ''I want to satisfy the undisclosed desires in your heart'' Chcę spełnić nieujawnione pragnienia twojego serca Fajniejestbycsoba - okradłam ;-) MyCh- jAaK!3 tOo $wEet, AjĆć x3 ( dziękuję Ci, za zaszczyt dla mojej osoby <3 )z innej bajki latain sanderson93 hoe ![]() ![]() ![]()
|
#1909 |
|
Zakorzenienie
|
kontrastowa0 - dziękuję bardzo!
zachwycasz. ![]() dresowa - <33!! dreams_x33 - Kochana moja. <3 myCh - wiesz, że ja też Cię kocham. agattee - nareszcie! <3 _________________________ _____________ 'dzień za dniem, Twoje serce bije wewnątrz mnie'. postawił na mnie krzyżyk. na zawsze. 'choćby nie wiadomo co, każda droga jest do przejścia'. 'pierwiastek, którego nie znajdziesz u Mendelejewa'. 'bo mnie na uśmiech zawsze stać'. czasami żałuję, że dajesz mi tak wiele. bo potrafisz to wszystko odebrać jednym słowem, jednym gestem lub jednym złym spojrzeniem. nawet nie wyobrażasz sobie, jak bardzo żałuję wszystkiego, co zrobiłam źle w Twoją stronę.
jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie Mateusz <3 21.11.2012 <3 Edytowane przez chcialam byc Czas edycji: 2010-05-31 o 14:44 |
|
|
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa musi być gorąca jak piekło, czarna jak diabeł, czysta jak anioł, słodka jak miłość Jest uczulona na brak życia towarzyskiego. Każdy chce wierzyć w miłość. Mnie się podoba starzenie. Życie zdaje się...No nie wiem, bardziej naglące. Bardziej docenia się różne rzeczy. Życie jest ciężkie i takie ma być. Bez cierpienia nic byśmy się nie nauczyli Wszyscy których spotykasz starają się być lepszymi. więcej zarabiać, mieć więcej poważania, więcej podziwu ze strony innych. To męczące.
|
|
#1911 |
|
Raczkowanie
|
siedzę na krawężniku w czasie deszczu i myślę jak to fajnie było biegac z Tobą po kałużach..
indygo=Twoje oczy To nie jest wieża strzeżona przez smoka, ani księżniczka czekająca, aż książe na białym rumaku przyjedzie... Nie, to tylko ja, wyglądająca przez okno mieszkania w bloku, w którym jest tylko dozorca, czekam na mojego chłopaka, kiedy przyjedzie białym golfem dwójką... Ale i tak ta bajka podoba mi się bardziej.., -Zwariowałaś, albo się zakochałaś. -Nie, po prostu niebo ma kolor słońca, a słońce ma kolor nieba. Jestem szczęśliwa -Boję się. -Nie bój się zaraz Cię postawię na ziemi i na pewno nie upadniesz. -Nie boję się upaść. -A czego się boisz? -Właśnie tego, że mnie wypuścisz z objęć. Księżniczka zamknięta w wysokiej wieży, a książe na dole martwy leży, nie będą mogli się już nigdy spotkać, do happy-endu tej bajki dotrwać. -Stop! ani kroku dalej, tu zaczyna się moja prywatna strefa do której nie masz wstępu. -Dlaczego? -Bo Ty jesteś gorszy niż czołg, burzysz całe moje życie... ____________________ kocham go nawet kiedy ogląda mecz i zapomina, że istnieję
|
|
|
|
#1912 |
|
Zakorzenienie
|
czasem warto zostawić to wszystko
leżeć na ulicy, wpatrywać się w niebo. taki mały gest, który powstrzymuje odległość od tęsknoty. niepotrzebny bagaż zmartwień oraz smutków. bo to my myślami tworzymy sobie świat! napisałam list jakoś 5 lat temu. czeka na ciebie. + myCh - też Cię kocham Mycha
<3
Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-05-31 o 14:54 |
|
|
|
#1913 |
|
Zakorzenienie
|
otarła łzy.
'co ja będę przez takiego palanta płakać!' - pomyślała. |
|
|
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
na początku nie zrobiłeś na mnie wrażenia. ani wybitnie inteligentny, ani wybitnie przystojny. a teraz chcę spędzić z Tobą resztę życia. |
|
|
|
#1915 |
|
Zakorzenienie
|
'-przykro mi, że nie mam lekarstwa.
-to pan jest lekarstwem.' '-życie jest naprawdę podłe. -życie pisze swoje własne scenariusze.' |
|
|
|
#1916 |
|
Rozeznanie
|
free hugs [darmowe przytulanie] płatki stokrotki i pytanie 'Kocha?', 'Nie kocha'? "Powiedziałeś, że nie wierzysz w uczucia. Później zawiązałeś mi szalik, żebym się nie przeziębiła." |
|
|
|
#1917 |
|
Raczkowanie
|
Ty wiesz, że nienawidzę tej piosenki,
bo była napisana dla Ciebie ... to, że Cię ranię staje się problemem, to nie fair, ale jakoś Twoje słowa, sposób w który je słyszę, nawiedzają mnie, jesteś pod moją skórą, wdzierasz się, i smak walki napełnia nasze noce, one zaczynają zapadać się |
|
|
|
#1918 |
|
Raczkowanie
|
Wspominając złe rzeczy nie zapomnij koloryzować, bo inaczej może to się źle skończyć!
perfekcyjnie wyśmiane uczucia i ta nutka wyrzutów sumienia I saw him yesterday, my heart was crying.*widziałam go wczoraj, moje serce płakało.* |
|
|
|
#1919 |
|
Zakorzenienie
|
Patrzysz na mnie takim wzrokiem że z tego wszystkiego aż płakać mi się chce.
|
#1920 |
|
Raczkowanie
|
Mrs Unfabulous - gdzie Ty się Skarbku podziewasz?
![]() summy - miło być okradaną, przez taką Gwiazdkę! bo ja proszę Pana, bardzo lubię rozczarowania. popełniam codziennie w kółko jeden i ten sam błąd. pamiętam jeszcze krótki błysk zachwytu w Jego oczach On, mając tak unormowane życie emocjonalne, nigdy do końca mnie nie zrozumie. dzikie, nieuporządkowane uczucia, nocą i dniem, podnoszące się o każdej porze i w najbardziej niestosownej chwili ...męczą nas... jednego dnia zniknął i nie pojawił się już więcej. żegnam się z Wami na kilka dni, bo wycieczkę mam do Krakowa.. nie wiem jak przeżyje te kilka dni bez opisowego.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:54.

Mrs Unfabulous 

<3

( dziękuję Ci, za zaszczyt dla mojej osoby <3 )

<3