|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1291 |
Raczkowanie
|
![]()
[QUOTE=Syla_Dz;19474245]Witam!
Czy ktokolwiek bawil sie przy muzyce zaspolu California? Co o nich myslicie i jak prowaza wesela. Szukam zaspolu ktory nie tylko fajnie gra ale rowniez potrafi poprowadzic wesele. Jak kazda kobitka chce zeby moj slub byl niezapomniany ![]() Jeśli chodzi o zespół california to bawiłam się z nimi na weselu przyjaciółki i w przyszłym roku bedą grać na moim ![]() Bardzo sympatyczni ludzie do dogadania w kazdej kwestji. Gotowi i otwarci na nowości i nasze propozycje. Chętnie się uczą nowych kawałkow. Pozdrawiam Edytowane przez JagoodkaK86 Czas edycji: 2010-05-24 o 08:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#1292 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wesele w Lesznie i okolicach
Witajcie! Teraz w Sułkowskim jest klimatyzacja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1293 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam pytanie, czy znacie w Lesznie jakąś kosmetyczkę która potrafi wykonać makijaż kryjący kosmetykami firmy kryolan. Mam znamie, które chce na ślub zamaskować i widziałam efekty jakie można zdziałać. Możecie popytać waszych kosmetyczek, czy któraś pracuje na tych kosmetykach ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1294 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1295 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1296 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
A ja mam pytanie odnośnie kwiaciarni w lesznie. Jaką kwiaciarnie mogłybyście polecić do zrobienia bukietu ślubnego?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1297 |
Zadomowienie
|
Ja bardzo lubię kwiaciarnię na Świętokrzyskiej :) Fajne babki prowadzą, bardzo kontaktowe i otwarte na nowe pomysły :)
Edytowane przez Nusiolek Czas edycji: 2010-05-24 o 09:59 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1298 |
Przyczajenie
|
A ja na swoim weselu w ramach podziękowania dla gości przygotowałam coś takiego .
|
![]() ![]() |
![]() |
#1299 | |
Raczkowanie
|
hej Syla_Dz jesli chodzi o sale to nie bylam tam. moi znajomi maja w czerwcu wesele na sadybie z tego co slyszalam fajnie tam jest..
Bardzo fajna sala jest w Dolsku ale cenowo ok 160/os. jesli chodzi o zespół Play to bardzo mi sie podoba jak graja widzialam plytke z wesele na ktorym byli moi znajomi i im tez sie bardzo podobalo...cena tez nie jest zla... Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1300 |
Raczkowanie
|
A nie chodzi czasem o p. Ele????
"Ela" Gabinet Kosmetyczny Elżbieta Borowiak Kontakt Leszno, pl. Metziga 30, tel. 65 5206940 |
![]() ![]() |
![]() |
#1301 |
Raczkowanie
|
Martusiaaa21
ja też polecam małą kwiaciarnię na Świętokrzyskiej tam miałam robiony bukiet ślubny i dekorację samochodu. Bukiet miałam skromny ale taki najbardziej pasował do mojej skromnej i prostej sukienki. Panom w kwiaciarni pokazałam zdjęcie sukni i zupełnie zdałam się na nie i wyszło moim zdaniem super. Z autkiem było już trochę gorzej bo panie stwierdziły że najlepiej gdyby go nie dekorować wcale ale ja się bardzo uparłam i ostatecznie wyszło to wszystko całkiem fajnie ![]() ![]() Edytowane przez Lonia Czas edycji: 2010-05-25 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#1302 |
Raczkowanie
|
przesyłam linka do fajnej strony- wszyscy Ci co poszukują zespół na pewno coś znajdą.
pozdrawiam http://www.planujemywesele.pl/katalo.../wielkopolskie |
![]() ![]() |
![]() |
#1303 | |
BAN stały
|
Moi znajomi, zapewnili noclegi swoim gościom (tym mniej wymagającym, czyli znajomym ze studiów, przyjaciołom i tej najbliższej rodzinie w internacie (szkoły średniej). Warunki studenckie, ale o 4 nad ranem naprawde nikomu to nie przeszkadzało. Poza tym jesteśmy dorośli i wiemy jakie koszty niesie ze sobą organizacja ślubu i wesela, więc wszyscy byli wyrozumiali
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
ok 17 kwietnia mój kuzyn miał tam wesele. Niestety nie miałam tej przyjemności sie tam pobawić, ale pojechałam zobaczyć jak sie rodzinka bawi. Ogólnie to sala bardzo ładna, ale chyba mała (takie mam wrażenie - oni mieli wesele na 50 osób), jeśli chodzi o jedzenie to goście byli baaardzo zadowoleni. Mówili że było go dużo, że było dobre i bardzo elegancko podane.. Ale ja tylko powtarzam usłyszane opinie. Sama sie nie przekonałam.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1304 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Anulka_86;19577021]A nie chodzi czasem o p. Ele????
"Ela" Gabinet Kosmetyczny Elżbieta Borowiak Kontakt Leszno, pl. Metziga 30, tel. <A href="callto:655206940" rel="nofollow" target=_blank> |
![]() ![]() |
![]() |
#1305 |
Wtajemniczenie
|
Lonia, a ile dałaś za bukiet jeśli można wiedzieć??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1306 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() sala niestety jest dość niska i pomimo klimatyzacji w upalny dzień jest w niej naprawdę gorąco. Jednak winą było to, iż drzwi były cały czas otwarte, a przecież wiadomo że wtedy klimatyzacja nie zdaje egzaminu. Jedzenie było bardzo dobre i na pewno nie było go mało. Zespół grał w przejściu, co podobno panowie mieli za złe, ale przecież wesele robi się dla gości a nie dla zespołu. poza tym wesele w tej sali wspominam bardzo miło i polecam. My co prawda mamy w villa aurora w gołaszynie, bo nam się po prostu klimat sali bardziej spodobał. no i wielkim plusem sadyby jest to, iż mają na miejscu pokoje i domki, w których goście śmiało mogą spać ![]() mam nadzieję że chociaż trochę pomogłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1307 |
Raczkowanie
|
Witam JagoodkaK86
Ja we wrześniu tego roku mam przyjecie w restauracji La Perla w Boszkowie...Tak jak Ty nie wiele wiedziałam na temat tej restauracji jednak dziewczyny bardzo mi pomogły i teraz się już niczego nie obawiam ![]() ![]() Pozdrawiam Edytowane przez paulla2509 Czas edycji: 2010-05-27 o 08:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#1308 |
Przyczajenie
|
Polecam salę weselną w Qubus Hotel w Głogowie.
Profesjonalna obsługa, przepyszne jedzenie, piekna sala. Przystępne ceny. |
![]() ![]() |
![]() |
#1309 |
Przyczajenie
|
Czesc!
Pobieramy sie z moim M, w sierpniu tego roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1310 |
Przyczajenie
|
[QUOTE=sygine;19607670] Zespół grał w przejściu, co podobno panowie mieli za złe, ale przecież wesele robi się dla gości a nie dla zespołu.
Pewnie, ze nie... ![]() przepraszam za sarkazm, ale nie mogłem się powstrzymać. Jakości wymagacie, a jak ... traktujecie... Pozdrawiam! ![]() Edytowane przez marmarmarek Czas edycji: 2010-05-31 o 02:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#1311 |
Zadomowienie
|
Rozumiem że będąc członkiem zespołu to może i nie jest fajnie grać gdzieś w kącie czy przejściu, jednak jeśli sala jest dość ciasna a gości jest wielu to chyba nie należy ich upychać po to by zespół miał miejsce dla siebie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1312 |
Przyczajenie
|
CZEŚĆ DZIEWCZYNY! JA JUŻ JESTEM PO WSZYSTKIM..........! TAK SZYBKO MINĘŁA CAŁA UROCZYSTOŚĆ, POPRAWINY I TERAZ POZOWSTAŁY TYLKO WSPOMNIENIA!
DZIEWCZYNY CHCIAŁABYM WAM POLECIĆ PEWNEGO FOTOGRAFA, KTÓRY ROBIŁ NAM FOTKI ...REWELACJA..... I KOSZT TEŻ NIE TAKI DUŻY JAK W ZAKŁADACH FOTO! PEŁEN PROFESJONALIZM! ![]() POZDRAWIAM |
![]() ![]() |
![]() |
#1313 |
Raczkowanie
|
martucha10027 GRATULACJE
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1314 |
Raczkowanie
|
Ja także poproszę o linka ze zdjęciami tego fotografa.
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1315 |
Raczkowanie
|
martucha10027 życzę Wam wszystkiego dobrego!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1316 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1317 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1318 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1319 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i tak jak pozostałe dziewczyny również poproszę o linka i namiary do tego Pana |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1320 |
BAN stały
|
spam
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2010-06-07 o 13:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:32.