Wesele w Lesznie i okolicach - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ceremonia i tradycja ślubna, weselna

Notka

Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-23, 13:25   #1291
JagoodkaK86
Raczkowanie

Smile Dot.: Wesele w Lesznie i okolicach

[QUOTE=Syla_Dz;19474245]Witam!
Czy ktokolwiek bawil sie przy muzyce zaspolu California? Co o nich myslicie i jak prowaza wesela. Szukam zaspolu ktory nie tylko fajnie gra ale rowniez potrafi poprowadzic wesele. Jak kazda kobitka chce zeby moj slub byl niezapomniany I jeszcze sala konferencyjno-bankietowa Sułkowski w Boszkowie... mial ktokolwiek tam wesele? Bede wdzieczna za opinie.

Jeśli chodzi o zespół california to bawiłam się z nimi na weselu przyjaciółki i w przyszłym roku bedą grać na moim
Bardzo sympatyczni ludzie do dogadania w kazdej kwestji. Gotowi i otwarci na nowości i nasze propozycje. Chętnie się uczą nowych kawałkow.
Pozdrawiam

Edytowane przez JagoodkaK86
Czas edycji: 2010-05-24 o 08:11
JagoodkaK86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-23, 16:29   #1292
ewelmys
Przyczajenie

Dot.: Wesele w Lesznie i okolicach

Witajcie! Teraz w Sułkowskim jest klimatyzacja ) A noclegi są po 60 zł od osoby. My mamy ślub w maju. Pozdro!
ewelmys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-23, 19:03   #1293
kikusia21
Raczkowanie

Dziewczyny mam pytanie, czy znacie w Lesznie jakąś kosmetyczkę która potrafi wykonać makijaż kryjący kosmetykami firmy kryolan. Mam znamie, które chce na ślub zamaskować i widziałam efekty jakie można zdziałać. Możecie popytać waszych kosmetyczek, czy któraś pracuje na tych kosmetykach ?
kikusia21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 07:38   #1294
Nusiolek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agatkaaa5 Pokaż wiadomość
Proponuję rozpocząć od fotografa i kamerzysty, polecam www.michaldudzinski.com
ma foto i video ;) terminy oni najprędzej mają pozajmowane terminy następnie sala bo inaczej nie będzie się gdzie bawić oraz zespół który zabawi gości :) zespołów jest sporo warto zasięgnąć opinii na forum, mnie malowała natalia pawlisiak ma gdiześ jej numer telefonu.
Strasznie dziękuję za rady ;) Jednak po przemyśleniach stwierdziliśmy, że nie chcemy mieć tradycyjnego wesela tylko skromne przyjęcie ;) Obiad, ciacho i do domu ;) Co do kamerzysty to nawet o nim nie myślę, nie lubię oglądania kaset z wesela, wole dobre zdjęcia, więc chociaż jedno odpada ;) Teraz zostaje tylko szukanie restauracji ;) Bleh, przeraża mnie to wszystko ;D
Nusiolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 08:13   #1295
JagoodkaK86
Raczkowanie

Smile Dot.: Wesele w Lesznie i okolicach

Dziewczyny mam pytanie. Czy orientujecie się gdzie w Lesznie można kupić woreczki z organzy albo czegos podobnego? potrzebuję do podziękowań. Wiem, że na allegro są ale jestem ciekawa czy dostane to gdzieś u nas.
Pozdrawiam

Stary 2010-05-24, 09:03   #1296
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny
A ja mam pytanie odnośnie kwiaciarni w lesznie. Jaką kwiaciarnie mogłybyście polecić do zrobienia bukietu ślubnego??
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 09:11   #1297
Nusiolek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
A ja mam pytanie odnośnie kwiaciarni w lesznie. Jaką kwiaciarnie mogłybyście polecić do zrobienia bukietu ślubnego??
Ja bardzo lubię kwiaciarnię na Świętokrzyskiej :) Fajne babki prowadzą, bardzo kontaktowe i otwarte na nowe pomysły :)

Edytowane przez Nusiolek
Czas edycji: 2010-05-24 o 09:59
Nusiolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 18:32   #1298
LadyFairy
Przyczajenie

A ja na swoim weselu w ramach podziękowania dla gości przygotowałam coś takiego .
LadyFairy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 21:25   #1299
patiss89
Raczkowanie

GG do patiss89

hej Syla_Dz jesli chodzi o sale to nie bylam tam. moi znajomi maja w czerwcu wesele na sadybie z tego co slyszalam fajnie tam jest..
Bardzo fajna sala jest w Dolsku ale cenowo ok 160/os.

jesli chodzi o zespół Play to bardzo mi sie podoba jak graja widzialam plytke z wesele na ktorym byli moi znajomi i im tez sie bardzo podobalo...cena tez nie jest zla...

Pozdrawiam

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Cytat:
Napisane przez kikusia21 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie, czy znacie w Lesznie jakąś kosmetyczkę która potrafi wykonać makijaż kryjący kosmetykami firmy kryolan. Mam znamie, które chce na ślub zamaskować i widziałam efekty jakie można zdziałać. Możecie popytać waszych kosmetyczek, czy któraś pracuje na tych kosmetykach ?
moja znajoma byla u p. ewy ma studio na metziga jest naprawde swietna... nie wiem na jakich kosmetykach pracuje ale mozesz podejsc i sprawdzic
patiss89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 19:07   #1300
Anulka_86
Raczkowanie

A nie chodzi czasem o p. Ele????

"Ela" Gabinet Kosmetyczny Elżbieta Borowiak

Kontakt

Leszno, pl. Metziga 30, tel. 65 5206940

Anulka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 19:43   #1301
Lonia
Raczkowanie

Martusiaaa21
ja też polecam małą kwiaciarnię na Świętokrzyskiej tam miałam robiony bukiet ślubny i dekorację samochodu. Bukiet miałam skromny ale taki najbardziej pasował do mojej skromnej i prostej sukienki. Panom w kwiaciarni pokazałam zdjęcie sukni i zupełnie zdałam się na nie i wyszło moim zdaniem super. Z autkiem było już trochę gorzej bo panie stwierdziły że najlepiej gdyby go nie dekorować wcale ale ja się bardzo uparłam i ostatecznie wyszło to wszystko całkiem fajnie Panie w tej kwiaciarni są super i naprawdę potrafią doradzić. Niestety nie mam pod ręką lepszego zdjęć jeśli chodzi o kwiaty

Edytowane przez Lonia
Czas edycji: 2010-05-25 o 19:53
Lonia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-25, 20:10   #1302
Anulka_86
Raczkowanie

przesyłam linka do fajnej strony- wszyscy Ci co poszukują zespół na pewno coś znajdą.
pozdrawiam

http://www.planujemywesele.pl/katalo.../wielkopolskie
Stary 2010-05-26, 12:34   #1303
ORCHID2008
BAN stały

Moi znajomi, zapewnili noclegi swoim gościom (tym mniej wymagającym, czyli znajomym ze studiów, przyjaciołom i tej najbliższej rodzinie w internacie (szkoły średniej). Warunki studenckie, ale o 4 nad ranem naprawde nikomu to nie przeszkadzało. Poza tym jesteśmy dorośli i wiemy jakie koszty niesie ze sobą organizacja ślubu i wesela, więc wszyscy byli wyrozumiali My mieliśmy akurat ok 2 km do internatu więc sie przespacerowaliśmy, ale inni znajomi załatwili busa który gości zawiósł do internatu i na drugi dzień odebrał. Było naprawde super! Wszystkim przypomniały sie czasy studenckie...

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Cytat:
Napisane przez kobietka25 Pokaż wiadomość
Hej, chcialabym sie dowiedziec, czy ktos z Was byl lub slyszal jakies opinie o wesele na "Sadybie" w Boszkowie?jakie i ile jest jedzenia i ogolnie wszystko na ten temat. Pozdrawiam

ok 17 kwietnia mój kuzyn miał tam wesele. Niestety nie miałam tej przyjemności sie tam pobawić, ale pojechałam zobaczyć jak sie rodzinka bawi. Ogólnie to sala bardzo ładna, ale chyba mała (takie mam wrażenie - oni mieli wesele na 50 osób), jeśli chodzi o jedzenie to goście byli baaardzo zadowoleni. Mówili że było go dużo, że było dobre i bardzo elegancko podane.. Ale ja tylko powtarzam usłyszane opinie. Sama sie nie przekonałam..
ORCHID2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 18:11   #1304
kikusia21
Raczkowanie

[QUOTE=Anulka_86;19577021]A nie chodzi czasem o p. Ele????

"Ela" Gabinet Kosmetyczny Elżbieta Borowiak

Kontakt

Leszno, pl. Metziga 30, tel. <A href="callto:655206940" rel="nofollow" target=_blank>
Stary 2010-05-27, 06:31   #1305
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Lonia, a ile dałaś za bukiet jeśli można wiedzieć??
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-27, 07:43   #1306
sygine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kobietka25 Pokaż wiadomość
hej wszystkim, czy może ktoś się wypowiedzieć na temat wesela w Boszkowie na Sadybie?bo nie wiemy czy wybrać Sadybę czy Ruedę. Będę wdzięczna za każdą opinię. I czy znacie jakiś zespół godny polecenia?
witam ponownie po dłuższej nieobecności mogę się wypowiedzieć kobietka25 o weselu w Sadybie, bo miałam okazję bawić się tam na weselu kuzynki w zeszłym roku. Wesele było na ok. 90 osób i było dość ciasno przy stołach, ale na szczęście nie aż tak żeby goście sobie z talerzy wyjadali na parkiecie też trzeba było ciut uważać żeby nie podeptać tańczących obok, ale wielkiego ścisku też nie było. Wielkim plusem jest teren naokoło sali, gdzie można sobie śmiało pospacerować i nawet posiedzieć na pomoście nad jeziorem
sala niestety jest dość niska i pomimo klimatyzacji w upalny dzień jest w niej naprawdę gorąco. Jednak winą było to, iż drzwi były cały czas otwarte, a przecież wiadomo że wtedy klimatyzacja nie zdaje egzaminu.
Jedzenie było bardzo dobre i na pewno nie było go mało.
Zespół grał w przejściu, co podobno panowie mieli za złe, ale przecież wesele robi się dla gości a nie dla zespołu.
poza tym wesele w tej sali wspominam bardzo miło i polecam. My co prawda mamy w villa aurora w gołaszynie, bo nam się po prostu klimat sali bardziej spodobał.
no i wielkim plusem sadyby jest to, iż mają na miejscu pokoje i domki, w których goście śmiało mogą spać
mam nadzieję że chociaż trochę pomogłam
sygine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 07:59   #1307
paulla2509
Raczkowanie

Witam JagoodkaK86
Ja we wrześniu tego roku mam przyjecie w restauracji La Perla w Boszkowie...Tak jak Ty nie wiele wiedziałam na temat tej restauracji jednak dziewczyny bardzo mi pomogły i teraz się już niczego nie obawiamMam nadzieje, że wszystko będzie dobrze Jeżeli będziesz miała jakieś pytania to pisz w miarę możliwości pomogę.
Pozdrawiam

Edytowane przez paulla2509
Czas edycji: 2010-05-27 o 08:01
paulla2509 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 09:43   #1308
paczjusta
Przyczajenie

Polecam salę weselną w Qubus Hotel w Głogowie.
Profesjonalna obsługa, przepyszne jedzenie, piekna sala.
Przystępne ceny.
paczjusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 01:05   #1309
monhan
Przyczajenie

Czesc!
Pobieramy sie z moim M, w sierpniu tego rokuSlub bedzie u Jana,czy kos moze wie ile powinnismy dac ksiedzu?Nie wiemy na jaka sume mamy sie przygotowac,bo co laska to dosyc dwuznaczne...Pozdrawiam
monhan jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-31, 02:03   #1310
marmarmarek
Przyczajenie

[QUOTE=sygine;19607670] Zespół grał w przejściu, co podobno panowie mieli za złe, ale przecież wesele robi się dla gości a nie dla zespołu.

Pewnie, ze nie... najlepiej może na dwór ich wystawić, głośniki do środka i będzie spokoj a ile miejsca zaoszczędzone...

przepraszam za sarkazm, ale nie mogłem się powstrzymać. Jakości wymagacie, a jak ... traktujecie...

Pozdrawiam!

Edytowane przez marmarmarek
Czas edycji: 2010-05-31 o 02:05
marmarmarek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 08:13   #1311
sygine
Zadomowienie

Rozumiem że będąc członkiem zespołu to może i nie jest fajnie grać gdzieś w kącie czy przejściu, jednak jeśli sala jest dość ciasna a gości jest wielu to chyba nie należy ich upychać po to by zespół miał miejsce dla siebie i nikt tu nie mówi o wypraszaniu na zewnątrz
sygine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 13:19   #1312
martucha10027
Przyczajenie

CZEŚĆ DZIEWCZYNY! JA JUŻ JESTEM PO WSZYSTKIM..........! TAK SZYBKO MINĘŁA CAŁA UROCZYSTOŚĆ, POPRAWINY I TERAZ POZOWSTAŁY TYLKO WSPOMNIENIA!
DZIEWCZYNY CHCIAŁABYM WAM POLECIĆ PEWNEGO FOTOGRAFA, KTÓRY ROBIŁ NAM FOTKI ...REWELACJA..... I KOSZT TEŻ NIE TAKI DUŻY JAK W ZAKŁADACH FOTO! PEŁEN PROFESJONALIZM! JEŚLI KTÓRAŚ Z WAS CHCIAŁABY ZOBACZYĆ FOTKI PISAĆ PODAM LINK!
POZDRAWIAM
martucha10027 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 14:40   #1313
ashe
Raczkowanie

martucha10027 GRATULACJE to ja poprosze linka
ashe jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-31, 17:19   #1314
Anulka_86
Raczkowanie

Ja także poproszę o linka ze zdjęciami tego fotografa.
Pozdrawiam
Stary 2010-05-31, 17:28   #1315
żółta.ciżemka
Raczkowanie

martucha10027 życzę Wam wszystkiego dobrego! Ja też poproszę o linka. Lubię oglądać zadowolone PM Może coś mnie zainspiruje, bo do naszego ślubu już niecałe 3 miesiące i jest jeszcze trochę rzeczy do pozałatwiania...
żółta.ciżemka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 07:53   #1316
pat_2485
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez martucha10027 Pokaż wiadomość
CZEŚĆ DZIEWCZYNY! JA JUŻ JESTEM PO WSZYSTKIM..........! TAK SZYBKO MINĘŁA CAŁA UROCZYSTOŚĆ, POPRAWINY I TERAZ POZOWSTAŁY TYLKO WSPOMNIENIA!
DZIEWCZYNY CHCIAŁABYM WAM POLECIĆ PEWNEGO FOTOGRAFA, KTÓRY ROBIŁ NAM FOTKI ...REWELACJA..... I KOSZT TEŻ NIE TAKI DUŻY JAK W ZAKŁADACH FOTO! PEŁEN PROFESJONALIZM! JEŚLI KTÓRAŚ Z WAS CHCIAŁABY ZOBACZYĆ FOTKI PISAĆ PODAM LINK!
POZDRAWIAM
Hej, ja również poprosiłabym o linka i namiary na fotografa ponieważ sukam aktualnie jakiegoś fotografa. Wesele mam za rok co prawda, nie wiem czy już powinnam pilnie szukać i zamawiać fotografa czy jeszcze mam trochę czasu na zastanowienie, proszę o podpowiedź. Mój mail to: patikaczmarek@wp.pl
pat_2485 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 08:07   #1317
martinkaa
Przyczajenie

GG do martinkaa

Cytat:
POZDRAWIAM
Gratulacje.... Poposze linka...Jestem właśnie w trakcie poszukiwań...Każda dodatkowa propozycja bardzo sie przyda... Pozdrawiam...
martinkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 08:20   #1318
JagoodkaK86
Raczkowanie

Cytat:
POZDRAWIAM
Gratuluje! Wiele szczęścia życzę! także poproszę o linka
Stary 2010-06-01, 14:01   #1319
kikusia21
Raczkowanie

Cytat:
POZDRAWIAM
Gratuluje i życzę wszystkiego naj na nowej drodze życia
i tak jak pozostałe dziewczyny również poproszę o linka i namiary do tego Pana
Stary 2010-06-07, 09:24   #1320
ORCHID2008
BAN stały

spam

Edytowane przez zlosliwiec
Czas edycji: 2010-06-07 o 13:53
ORCHID2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości