|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
Pracują w niej lekarze, którzy za "poprzednich" czasów pracowali właśnie w miejskim. Otworzyli ją jakoś w lutym tego roku, jest po remoncie. Szpital ogólnie jest dupowaty, ale porodówka jako że nowa, jest super. Zarówno sprzęt jak i pracownicy są ok. Tyle, że nie ma patologii i dzidziuś w razie "w" jest wieziony do Biziela. Ale mogę polecić- moja psiapsióła rodziła.
|
#3032 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
Cytat:
moj maz jest z siebie dumny i sie chwali ze nawet ladnie mu wyszly, ja tam nie oceniam bo ciezko tak oceniac sama siebie na zdjeciach.... jedynie pozy poodgapialismy od profesjonalistow![]() Cytat:
ja tez (odpukac) jak dotad cala ciaze przeszlam bezproblemowo. nudnosci na poczatku mialam ale nie wielkie, w sumie to tylko rano, czasem mam zgage ale tez nie moge narzekac, maly sie strasznie wierci ze az czasem boli ale ja tam sie ciesze, gorzej gdyby sie prawie nie ruszal, i w sumie tyle z dolegliwosci ciazowych tak sie zastanawiam czy mi rzeczywiscie brzuch opadl??? bo juz ktoras osoba mi to mowi! w sumie to jeszcze z 2 tygodnie i bym mogla urodzic nie mam nic przeciwko
|
||
|
|
|
#3033 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nic nie chcę mówić ale czerwcówki zaczęły się sypać
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
#3034 |
|
Wtajemniczenie
|
wez nic nie mow...my jestesmy nastepne...
|
|
|
|
#3035 |
|
Raczkowanie
|
zobacz, jest kilka zdjęć na stronie szpitala
http://www.szpital.bydgoszcz.pl/inde...d=61&Itemid=73 a o tej porodówce w szpitalu policyjnym tez slyszalam ze jest fajnie, personel jest praktycznie caly ze szpitala miejskiego. Ja jednak tez chce rodzic w miejskim, tam pracuje moj lekarz prowadzacy, po ostatnim pobycie juz sie z tym szpitalem jakos oswoilam no i bezpieczniej dla maluszka tak jak dzidzia pisze w razie "w"
|
|
|
|
#3036 |
|
Zakorzenienie
|
Jedna miała termin na 7 czerwca, druga na 21!
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
#3037 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Też się zbieram żeby zrobić z TŻtem taką sesję i się zebrać nie mogę.Może zainspirowana przez Ciebie nareszcie dziś zrobię? Bo w końcu się rozpakuję,a zdjęć nie zrobię i jedyną pamiątką będą te bez głowy,które tutaj wklejałam ![]() Ja dzisiaj już sama leżę-mama wczoraj pojechała,bo już się trochę lepiej czuję.Czas mi się znowu dłuży.Skończyłam czytać książkę-"Jeździec miedziany".Super jest.Polecam wszystkim,które lubią czytać Tylko dość szczegółowe i działające na wyobraźnię opisy są ich "szaleństw" co mając celibat od kilku miesięcy ciężko było mi znieść Może za 2 tygodnie sobie pofolgujemy trochę z mężusiem,bo już wczoraj sytuacja była mocno napięta
|
||
|
|
|
#3038 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3039 |
|
Rozeznanie
|
kaciomborek nie strasz
. jak alquien sie posypie to sie juz u nas zacznie na dobre
|
|
|
|
#3040 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zainspirowana Basia i muminkiem stwierdzilam ze tez zrobie fotki. a ze meza nie bylo to statyw poszedl w ruch. no i sie tak zmachalam biegajac do statywu i z powrotem ze w sumie tylko jedna fotke moge wam wrzucic bo wiecej ujec nie ma
AR (D) Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2010-05-31 o 15:50 |
|
|
|
#3041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Juz Przesliczne zdjecie Aniu
|
|
|
|
|
#3042 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3043 |
|
Raczkowanie
|
aniaa jedna ale jaka ślicznaaa!
|
|
|
|
#3044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3045 |
|
Zakorzenienie
|
ania fajne zdjęcie
![]() Kurde odebrałam wyniki badan moczu i teraz nie mam ani leukocytów ani białka, ale za to jakieś ciała ketonowe :/ W necie przeczytałam, że mogą świadczyc o cukrzycy ciążowej... Dobrze, że jutro wizyta. |
|
|
|
#3046 |
|
Wtajemniczenie
|
Anuszka!!!
|
|
|
|
#3047 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak jałowy to dobrze, bo nie ma żadnych bakterii i nie trzeba stosować antybiotyku.
Dziękuję wszystkim za kciuki. Po wizycie w poradni cukrzycowej: Dostałam skierowanie na obciążenie glukozą 75g. Mam zrobić w środę. Mam glukometr. Muszę mierzyć cukier na czczo i dwie godziny po którymś posiłku, codziennie po innym. Do ginekologa zadzwoniłam i ucieszył się, że posiew jałowy. Podałam mu dane do zamówienia krążka i jutro rano będzie zamawiał. Przesyłka przyjdzie do mnie do domu, potem mam do niego przyjść i on założy ten krążek. Jutro mam seminarium i dowiem się jakie mam zrobić poprawki w pracy mgr.
|
#3048 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3049 |
|
Wtajemniczenie
|
ania super.Takie nastrojowe
Lence chyba też się spodobało,bo oberwałam po żebrach jak oglądałam A może to ta krowa jej się spodobała?
|
|
|
|
#3050 | |
|
Zadomowienie
|
Bajka9 ja też 4 sierpień
witam i napisz coś o sobie więcej ![]() Cytat:
idealneciało chyba kiedyś wklejała ten link http://www.infantsee4d.com/gallery.html dzidziadziumdzia to super, że sie nie płaci jeśli nie będzie widać ![]() a swoją droga mi gin mówił, że teraz faktycznie ciężko zrobić dobre ujęcie bo dziecko jest duże i żeby zrobić zdj trzeba wody płodowe przed buźką mieć a że mało miejsca to dzieci pchają rękę koło buzi i wtedy wszytsko jest zamazane i nie widać. wieć najlepiej połówkowe wychodza w 3 d ale mi się udało wkońcu i trzymam kciuki żeby tobie też ![]() kociamborek ale śliczny szpital aniaa22 świetna fotka ale obrabiałas ją w jakimś programie nie ? ja nie umiem więc nie będe sobie robić ![]() ale mam zjazd na weekendzie i mam kolege, który zajmuje się forografią i ma mi porobic pare zdjęć może wyjdzie coś fajnego ![]() anuszka internet kłamie :P lazurowa no to dobrze bo ja początkowo zrozumiałam, że skoro jałowy to zły Edytowane przez wiolek1 Czas edycji: 2010-05-31 o 16:06 |
|
|
|
|
#3051 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
O masz niezle z tym krazkiem, czemu do Ciebie do domu przyjedzie, musisz za to placic sama ? |
||
|
|
|
#3052 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3053 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, trochę dziwne, ale same zniknęły... Mam niby mało tych ciał ketonowych. Przeczytałam też, że mogą występować po przegłodzeniu, a wiadomo, że rano jest się przegłodzonym
No i moga też być jak się za mało pije, a ja niestety mało piję... więc nie nakręcam się na tę cukrzycę, tym bardziej, że glukozy nie było ![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- że mam w necie nie czytać? wiem wiem, ale to silniejsze ode mnie
|
|
|
|
#3054 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kochane, ręczniczek z kapturkiem pakować do torby do szpitala ?
|
||
|
|
|
#3055 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
dziekuje dziewczyny za mile slowa |
|||
|
|
|
#3056 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Za krążek muszę zapłacić sama, bo chodzę prywatnie do lekarza.
|
|
#3057 |
|
Zakorzenienie
|
basia sliczne fotki
![]() anuszka napewno poprawisz ![]() bajka9 witaj wiolek super ta stronka, jakie podobne ania slicznie ![]() lazurowa tak juz wiem ze ok niezawsze mi wyjasnila...to teraz ![]() nyiloveu to az taka młoda nie jestes ale nie mowie ze nie chcialabym miec tyle ja nie pakuje nie wiem jakie wymagania maja u was w szpitalu ale ja z rzeczy dla dziecka to potrzebuje tylko pieluchy, termometr i ciuszki na wyjscietez o niej myslałam dziś Ja za 3 /4 d płaciłam w 12tc 170,- w 21tc (nie pamietam dokładnie w którym tc to było) 200,- i po 30tc 150,- z filmikami wszystko po 40 minut w 12tc chyba 30 minut, ale filmiki mam krótkie
|
|
|
|
#3058 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
piekne foto! |
|
|
|
|
#3059 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To widzę, że nie tylko ja tu mam tą "cholerną" cukrzycę ciążową. A na diecie też musisz być ?
|
|
#3060 |
|
Wtajemniczenie
|
Pewnie się buntuje,bo ma mało zabawek.Kupiłam dopiero jedną grzechotkę,bo jakoś nic mi się w sklepach nie podobało
Taką żabę mamy http://www.hencztoys.pl/components/c...t/013-zaba.jpgKrążki chyba ogólnie nie są refundowane,bo moja koleżanka z sali też miała mieć zakładany i mimo,że w szpitalu to musiała sama zamawiać i płacić
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.

moj maz jest z siebie dumny i sie chwali ze nawet ladnie mu wyszly, ja tam nie oceniam bo ciezko tak oceniac sama siebie na zdjeciach.... jedynie pozy poodgapialismy od profesjonalistow

co mając celibat od kilku miesięcy ciężko było mi znieść 

. jak alquien sie posypie to sie juz u nas zacznie na dobre

co to znaczy ze jalowy ? zle?