|
|
#4951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 cz. XV
Ej laski jak to jest z tą promocją croppa? Cazego ona dotyczy?
Bo w housie jest teraz na akcesoria promocja (buty, torby, biżuteria itd.), że jak 1 kupisz to 2 za 1zł. A w croppie dotyczy to wszystkiego?
|
|
|
|
#4952 |
|
Zakorzenienie
|
taak, ale ja tego kompletnie nie czaję
aczkolwiek spróbuję moze mi się jakimś cudem na 3 uda. (muszę dostac 3 zeby na semestr mieć 3... )
|
#4953 | |
|
Zakorzenienie
|
Bo pisalam Wam o tym weselu ktore mam i ze nie dostalam zapa z osoba tow nie
![]() I moj dziadzia (tez jedzie na weselicho) jak sie dowiedzial ze moj tz nie jedzie, zadzwonil (do tego co sie weseli ) i go opieprzyl (nie tak doslownie), ze dlaczego ja bez osoby tow? Ze ile ja mam lat? Etc. I ten co sie weseli mowi ze wysle jeszcze jednego zapa dla mnie i tz ale juz nie trzeba ![]() I moja mum wczoraj dzwoni, ze mam poinformowac tz ze jedzie z nami Tz mowi, ze fajnie posiedzi sobie i popije a moja mum, ze nawet nie ma takiej opcji ze wezmie go w obroty etc (moja mum jest taka, ze jak jest impreza, to ona 3/4 baletu to na parkiecie i nigdy ojcu zyc nie daje), no i moj dad sie cieszy bo mowi ze teraz mum pozneca sie nad moim tz a nie nad nim Ale za to dad bedzie sie znecac nade mna tak tez mi oznajmil ![]() I w ogole jestem mega zadowolona z tego powodu, bo jedziemy do rodziny, ktorej tz jeszcze nie mial okazji poznac Zna juz cala moja rodzine, tylko nie ta ktora sie weseli ;p No i w ogole jedziemy na 3 dni nie ![]() A i najlepsze moja mum wczoraj drinkowala z dziadziem jak wrocila do domu to wykorzystalam okazje i mowie jej ze ma znalezc dla mnie job A ona ze na co mi. Ja mowie ze chce z tz jechac nad morze. Ona pyta, ze kiedy no to tam powiedzialam ze tego i tego na tyle i tyle A ona "Dziecko, jak nie pojdziesz do pracy to i tak damy Ci pieniadze, blablabla..." Czyli wiecie co to oznacza ? Ze sie zgodzila na wyjazd z tz tylko teraz kwestia przypomnienia jej tej rozmowy No i musze kiecke skads wytrzansac ;] pozycze od kogos bo kupowac nie bede, ja i tak w sukienkach nie chodze, wiec na raz nie oplaca mi sie kupowac;] ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- ooh sexu od razu ... ! No dobra moze odrobinke
|
|
|
|
|
#4954 |
|
Zakorzenienie
|
no fajnie kredzia poszlabym sobie na wesele ;D ostatnio bylismy 2 lata temu w lipcu...
haha jaki inglisz: mum, job
|
#4955 | |
|
Zakorzenienie
|
Jakie slodkieeee te bucikiii
http://c50.grono.net/159/216/gallery...44-500x500.jpg ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4956 |
|
Zakorzenienie
|
jedyna torba która mi się podoba: http://sklep.cropp.com/odziez-damska...s/pcreateddate i nic innego ehh :P
W housie też jest jedna torba fajna kurde
|
|
|
|
#4957 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Reszta to takie przyjęcia A w najbliższym czasie się nie zapowiada ![]() Cytat:
Edytowane przez xpatusx Czas edycji: 2010-05-31 o 16:27 |
||
|
|
|
#4958 | |
|
Zakorzenienie
|
Chce poinformowac WAS moje drogie ze dzisiaj jest SWIATOWY DZIEN BEZ FAJA!
Przyznac sie ktora juz fajczyla !!---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4959 |
|
Zakorzenienie
|
a wczorja byl międzynarodowy dzien bez stanika : )
|
#4960 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4961 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4962 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.sklep.house.pl/odziez-dam...s/pcreateddate
ta jest fajna czarna ![]() i na sklepie mają jeszcze fajną taką beżową, to chyba jednak w housie się obkupię
|
|
|
|
#4963 |
|
Zakorzenienie
|
pjona z zolwiem
![]() jak mnie wkur.wiaa ta reklama ![]() http://www.youtube.com/watch?v=c-aOD...has_verified=1 |
|
|
|
#4964 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4965 |
|
Zakorzenienie
|
Hej wrocilam!
Nie bede wam pisac, bo siedze na pc i sie je bie, a z reszta... Mam problemy z tż, oklamał mnie, swoja matke, moja kolezanke... Za 30 min. tu bedzi, mam zamiar mu powiedziec co wiem, nie wiem jak to jest, ale przyjaciolka (nie ta co sie podwala) powiedziala, zebym z nim zerwala, bo ona widzi, ze nie jestem szczesliwa... Ide jesc i sie przebiore, a pozniej... i nauka...
|
|
|
|
#4966 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też mnie to rozwaliło ![]() Ty zawsze chodzisz bez stanika :/
|
|
#4968 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale jestem wkur*****! Moja matka mnie denerwuje! Nie dość, że robi w domu salon fryzjerski i kosmetyczny bo jak ścina włosy czy robi tipsy to pełno koleżaneczek przychodzi robić przy okazji, to ja potem muszę po nich to wszystko sprzątać. Własnie odkurzałam włosy z dywanu... |
|
|
|
|
#4969 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
sprawdzian z historii przelozony na srode
|
|
#4970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4971 | |
|
Zakorzenienie
|
Ej, bo wiecie co! Ja slyszalam, ze powinno czesciej sie chodzic bez stanika. Bo jak chodzisz bez stanika to cycki musza sie jakos utrzymac i w ogole. A jak chodzisz duuuuuuuzo w staniku to pozniej sa takie obwisy, tak slyszalam
![]() A ja lubie bez stanika chodzic ;p Fajne mam cyce takie jedrne, sterczace mirabelki ;DDCytat:
![]() mi przelozyla z ang ;p za to jutro mam z niemca, sportu musze sie nauczyc. Ale jako ze ja jestem wzorowa uczennica to na jutro sie nie naucze i nie dostane lachona haaa![]() ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- no ja tak samo. wkurza mnie juz to "bezendu bezendu bezendu" dzizusie ! |
|
|
|
|
#4972 |
|
Zakorzenienie
|
hm, a tak w ogóle to ...
Linka where are you ?!?
|
|
#4973 |
|
Zakorzenienie
|
Wyjechalam do Białego, a on został, wiadomo. W piatek mial isc z kumplem "ochrzcic dowod" kumpla... Powiedzial ze idzie z tym ziomkiem i jedna kolezanka z klasy no i poszli. Powiedzial mi ze byli nad... (rzeka) i ze o 22.30 wrocil do domu. Dzownilam do niego jak popier dolona, pisalam, balam sie o niego, bylo po 1 w nocy, mysmy od znajomych wrocili z familia. Dzisiaj sie dowiedzialam, ze byli nad rzeka, ale pozniej poszli do PUB'u i tam spotkali kolezanki tej panny z mojej klasy, a do domu wrocil przed 2. Mamie naklamal, ze wroci z kolegami tego G. !!! Jeszcze ta kolezanka go broni, powiedziala, ze on tylko 1 piwo wypil, a sam mi powiedzial, ze wypil 3!!!
Oklamal mnie w: -z kim tam idzie -nic nie powiedzial ze spotkal jakies panny, dowiedzialam sie ze byli tam jej, cytuje, "znajomi" - oklamal nas o ktorej wrocil i z kim wroci - jak do niego dzwonilam to nie odbieral, rano powiedzial, ze juz spal... Ogolnie chyba dam mu w ryj za te kłamstwa... Moze komus wyda sie to glupie, mozecie po mnie jechac, smiac sie, ale mnie to boli... Rycze jak poje bana... |
|
|
|
#4974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- a widzisz lily, ktoś tu chyba ma dość kontroli i zaczyna kłamać ...
|
|
|
#4975 |
|
Zakorzenienie
|
Jakiej kontroli... Czy ja mu kiedys cos zabronilam?! NIGDY! Przeciez nawet mu nie robilam problemu, jak chcial gdzies wyjsc itp. Mowi sie ok i idzie...
Dostanie po mordzie, serio. Za tych calych "znajomych"... ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- A co do bani... Lej na to, ja sie tydz. temu uczylam z bioli, umialam wszystko... A dostałam 2 i moja 5 na koniec poszla sie je bać! |
|
|
|
#4976 |
|
Zadomowienie
|
Lily szczerze mówiąc myślałam, że chodzi o coś znacznie gorszego.
|
|
|
|
#4977 |
|
Zakorzenienie
|
Lily nie kontroluj go
Nie odbiera, to nie wydzwaniaj i sie nie martw mysle, ze na drugi dzien poinformowalby cie o tym wszystkim (na pewno by nie sklamal). Uwierz mi, ze jesli facet dobrze sie bawi a w miedzy czasie wydzwania do niego panna, to znak ze juz jest na wku.rwie (w sensie ze Ty) i zeby Cie bardziej nie denerwowac wolal Ci sklamac, abys byla spokojniejsza Wiedzial poprostu jaka reakcja by byla gdyby Ci powiedzial gdzie jest, z kim i o ktorej do domu wrocil Daj mu odrobine wolnosci wtedy kiedy Cie nie ma Nie mozesz go kontrolowac caly czas. Wystarczy, ze ma ta kontrole w szkole i poza szkola. Wiec daj mu odrobine wolnosci ! i wkoncu zaufaj, a nie bedzie klamac.Dlatego nie warto juz sie uczyc Lac lachony, byleby zdac;D
|
|
|
|
#4978 |
|
Raczkowanie
|
lily- tez mialam taka sytuacje... i tak jak mowi Nanu, wyniklo to z mojej ciaglej kontroli i z tego, ze nie lubilam tego znajomego...
ale skoro mowisz ze mu nie zabraniasz to nie wiem czemu tak postapil ...
|
#4979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dobry to taki naprawde dopasowany a nie z bazaru albo z byle jakich sieciówekHeh o tym samym pomyslałam, bo wiem to po sobie, sama tak często robie jak ktoś mnie zabardzo ogranicza, nawet nieświadomie. ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Kredzia dokładnie, dlatego pier.ole i nie robie prezentacji na historie
|
|
#4980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:32.

aczkolwiek spróbuję moze mi się jakimś cudem na 3 uda. (muszę dostac 3 zeby na semestr mieć 3... )
Zna juz cala moja rodzine, tylko nie ta ktora sie weseli ;p No i w ogole jedziemy na 3 dni nie
A w najbliższym czasie się nie zapowiada 

!!
i nauka...