|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX
Myszko a gdzie ty pracujesz? coś mnie chyba ominęło i nie wiedziałam że pracujesz
|
|
|
|
#2522 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX
jestem na stażu w Urzedzie Miasta
|
|
|
|
#2523 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2524 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
dobre chociaz to... tylko szkoda ze nic mi sie nie bedize nalezalo potem
|
|
|
|
#2525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mój męzul dzwonił, ze wróci póxniej do domku, bo dzis przyjechała do nich do pracy kobietka z tego ubezpiecznia i mąz się ubezpiecza. W ogóle dostał dzis pierwsza wypłate. Normalnie zarabia 1850 zł brutto. czyli jakies 1300 na rękę. ale ze był 2 soboty i 2 srody w sklepie (a on powienien tylko dowozic towar) to dostał premię i jego wypłata wyniosła 1850 zł aaa i męzul powiedział,z e ma dla mnie jakąs wiadomość ale nic więcej nie powie aż wróci do domu. jak ja tego nie lubie. Mógł wcale nie mówic
|
|
|
|
|
#2528 |
|
Zadomowienie
|
Myszko to gratuluję chłopaka
![]() ja ostatnio jak byłam na spotkaniu informacyjnym odnośnie odbywania stażu, to mi powiedziała babka, że pieniądze na staż pochodzą ze specjalnej dotacji unijnej i na rękę będzie tego 850 zł, a na stronce jest 860 z groszami brutto
|
|
#2529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja coś czuje, ze ten tydzien będzie bardzo udany z ręką lepiej, TZ dostał premię ciekawe co jeszcze
|
|
|
|
|
#2530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaraz zmykam do fryzjera trzeba sie wziac za siebie
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2010-05-31 o 18:29 |
|
|
|
|
#2531 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() ja po szkoleniu jestem, dzisiaj byłam 5 godzin. Jutro od 11.00 do 19.00 będę i na rękę po miesiącu 1200 zł ![]() Atmosfera jest oki ![]() Mam nadzieję,że dam radę ![]() Szkoda tylko że mam mało czasu dla Was
|
|
|
|
#2532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby teraz jeszcze TZ coś znalazł. a jak z mieszkaniem?? Będziecie szukali czegos swojego do wynajęcia czy narazie mieszkacie z rodzicami?? |
|
|
|
|
#2533 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja też się muszę na dniach do fryzjera wybrać odrosty farbnąć, żeby dzieci nie straszyć ![]() Cytat:
|
|
|
#2534 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie by było ![]() u nas się jeszcze mówi, jaki sylwester taki nowy rok, ale ja akurat sylwka miło nie wspominam
|
|
|
|
#2535 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2536 |
|
Zakorzenienie
|
Własnie dzowniła do mnie tesciowa, powiedziała , ze kupiła mięso mielone i teraz mam 3 opcje: kotlety, zapiekanke z makaronem , mięskiem, warzywami i sosikiem, gołabki. Ja taka zdziwiona mówię, ze zapiekankę(swoją drogą uwielbiam ją). a ona : to zrobie i jutro ci podwiozę
czyli jutro nie musze nic na obiad gotowac kolejna dobra wiadomośc ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#2537 |
|
Zakorzenienie
|
madzia moj nie jest tak wrazliwy na dotyk
ale to dlatego ze ma zupełnie inny sposób wabienia moge go dotknąc przekrecac wycierac i nic sie ne dzieje a własnie muchołowka w taki sposob poluje ze zakleszcza owady w srodku ... i tak koszmarnie wyglada jak ona sie zamyka u mnie poprostu są dzbaneczki i cos w nie wlata ![]() nawet arek jak sobie zrobił na niej wczoraj lądowisko to tylko die załamamy dzbaneczki ale wdziałam je jak gumową rureczke naprostowała i dalejłapia zauważyłam ze nawet muszek owocówek nie bardzo mam bo arek chce jesc tylko jabłka i tak je j ze w klatce ma na wysypywane nad dziobane kawałki i w ciaggu dni ajak nas nie ma to se nawyrzuca to potem muszki sie robią aaaaaaaaaaaaa zapomniałam wam powiedzieć głaskałam wczoraj arutka ![]() maż go zmęczył lataniem i wziął w recznik tylko łebeczek mu wystawał i go głaskałam i póki głaskałam to się rozglądał a jak przestałam to tak zaskrzeczał bolesnie potem zaczał kąsać męża w kciuk tak delikatnie a potem we wskazujący paluch tak go dziobnął ze tylko patrzyłam jak mezowi sie coraz bardziej czoło marszczy z bólu
|
|
#2538 |
|
Zakorzenienie
|
Anika moje roslinki (muchołówka i rosiczka jeszcze nic nie złapały) i sie troszke martwię czy mi przez to nie padną. W domu nie mam owadów a na dworze teraz tak wieje i pada, ze boje się je wystawić. Własnie oglądałam na zdjęciach jak te muchołówki łapia owady i nie tylko, moze zaraz znajde to wam to pokaze
To arek się juz zaklimatyzował skoro tak daje sie głaskac, co?? znalazłam dwa zdjęcia i pomyslec , ze tam był mój palec
|
|
|
|
#2539 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny po raz pierwszy wzielam udział w konkursie
![]() wystawiłam swoje nogi ![]() https://wizaz.pl/akcje/braun/gladkas...php?uid=408199
|
#2540 |
|
Zakorzenienie
|
madzialenka Ty juz na staz z PUp sie nie lapiesz, a nie wiem ile takie przdszkole placi stazystom zatrudnionym u nich.
india my kupowalismy bilety 3 miesiace przed odlotem, na ryanaira, dla dwoch osob, jeden bagaz rejestrowany. Za calosc w biurze podrozy zaplacilismy 450 albo 500zl z kosztami biura. Jesli lot jest odolany z takich przyczyn, i przewoznik daje mozliwosc zwrotu kosztow, to zwraca koszty za te bilety ze wszytskimi oplatami, czyli za bilet, odprawy odline, i taxy ![]() madzialenka jak masz moskitiery to nie wiem czy cos Ci w ogole do domu wlatuje
|
|
|
|
#2541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda, że mnie prawie w domu nie ma, to bym sobie takie sprawiła
|
|
#2542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moskitiery mam w oknach, ale owady mi wpadaja przez balkon, garaz albo drzwi India zagłosowałam. Jestes na 1 miejscu jejku, jaka ty sliczna jestes.
|
|
|
|
|
#2543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego nie mam muchołówki tylko dzbanecznik bezpieczniej dla arkaco do arka to nie nie zaaklimatyzował sie krzyczy dalej jak podchodziny ale wczoraj maz do przeleciał po pokoju kilkarazy i sie zmeczył i dzadl na dywanie i maz do wziął przez recznik ( bo nie mozna dzikusa rekami brac ) i go gaskałam moze tak sie do nas przekona ![]() indiaaaaaaaaaaa piekna kobieto zagłosowałam ![]() ja byłam na 3 w sobote a teraz jestem na 6
|
|
|
#2544 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje, ze jestes zadowolona, a pozniej jaka umowa?Cytat:
|
|
#2545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2546 |
|
Zakorzenienie
|
madzialenka przepis do 27go roku zycia obowiazuje jesli nie minal rok od ukonczenia szkoly wyzszej
![]() india ja nie wiem bo nie wykupowalam zadnego ubezpieczenia A nawet jesli sama kupowalas bilety, to formularz do odzyskania kasy jest jeden, wiec go wypelniasz zgodnie ze swoja rezerwacja i numerem karty Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2010-05-31 o 19:11 |
|
|
|
#2547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja juz oddałam na Ciebie głos, a dwa razy nie można
|
|
|
|
|
#2548 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
to juz tak blisko najlepszy czas przed wami![]() Cytat:
![]() Cytat:
koniec czerwca poczatek lipca sie tym zajme bo ja troche przypanikowalam.. a wojtek powiedzial ze mam Ci przekazac zebys mnie okrzyczala ze mam wyluzowac bo on nie moze na mnie krzyczec i ze Ciebie poslucham![]() Cytat:
no i ja po lekarzu... caly czas myslalam ze to 28/29 tydzien a to juz 29/30 i pan doktor powiedzial ze nawet blizej 30! i ze zostalo nam okolo 10 tygodni i dal mi kartke juz co do szpitala potrzebuje nie po to zeby kupowac ale zeby poczytac i jak cos to na nastepnej wizycie bedziemy juz o tym rozmawiac.. a ze on wyjezdza na urlop to widzimy sie za 4 tyg.. no ale co najwazniejsze zapalenie wyleczone, brzuszek miekki, szyjka zamknieta wszytko ksiazkowo, nasz dzidzolek ma wszystko na 30 tyg oprocz nog ktore jak powiedzial pan doktor po mamie sa bardzoo dlugie bo juz na 31i pol ale powiedzial ze wszystko jest ok i patrzac na wysokich rodzicow poprostu bedzie dlugiii aaaa i wiecie co nasze szczescie ma juz KILO 700! az sie przerazilam i mowie do lekarza ze duzo ze wielki a on ze nie ze to wwszystko idealnie ksiazkowo.. no i ze lezy glowa w dol jak grzeczny chlopczyk i ze juz nie ma tyle miejsca zeby sie przekrecic wiec bedzie wszystko dobrze...aaa i powiedziala ze przez te dlugie nogi bedzie mogl mnie mocno kopac przy pepku w zoladek i zebra itd![]() no i wszystko jest ok mozemy jechac do wroclawia i do polanicy wiec dlugii week na wyjezdzie ![]() aaaa jeszcze jedno powiedzial ze to twardnienie brzucha juz jest calkiem normalne (patologiczne jest do 3 trymestru) a w 3 poprostu macica sie przygotowuje do porodu i napina ale zeby sobie wtedy odpoczywac
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2010-05-31 o 19:14 |
|||||
|
|
|
#2549 |
|
Zakorzenienie
|
No tak, ale wtedy idziesz na rok, a jak jest się starszym to na pół roku. Mi pani w Pupie proponowała teraz staz w tej bibliotece ale przez ręke nie mogłam iść. a studia skonczyłam 2 lata temu.
|
|
|
|
#2550 |
|
Zakorzenienie
|
martucha to super, tylko uwazajcie bo ma ulewnie padac do piatku
madzialenka wg mnie pani Cie wprowadzila w blad przepis mowi jasno: Na staż mogą być kierowane osoby młode do 25 roku życia lub 27 roku życia, jeśli w tym drugim wypadku od momentu ukończenia przez nie szkoły wyższej nie upłynął rok. Staż trwa maksymalnie 12 miesięcy. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:53.

dobre chociaz to... tylko szkoda ze nic mi sie nie bedize nalezalo potem

jejku, jaka ty sliczna jestes.
A nawet jesli sama kupowalas bilety, to formularz do odzyskania kasy jest jeden, wiec go wypelniasz zgodnie ze swoja rezerwacja i numerem karty