|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4651 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Taaak, coś dobrego ale niedrogiego
![]() Cytat:
![]() Miałam - tylko do tej pory zawsze był ktoś w domu ![]() Mam drugą bratanicę - szkoda, że bratowa nie poczekała jeszcze jeden dzień - Julka ma urodziny 1 czerwca więc obie miałyby tego samego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4652 | |
Zakorzenienie
|
pozyjemy zobaczymy:d
Cytat:
![]() tylko ja nie mam az tak okropnych jak mi sie wyswietliły ![]() pory mogą sie od jakiegos kosmetyku zrobic? kuuurde ![]() ja zawsze odbieram tego samego dnia ![]() tyle, ze po 16, ale i tak zawsze wczesniej jestem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4653 | |
The Pink Power Mołderajtor
|
To może tą Eveline z orchideą?
Dobre i skuteczne są podobno kremy z retinolem i jego pochodnymi, ale te z kolei są dość drogie ![]() Cytat:
![]() Ale i tak obie mają przewalone, bo tylko jeden prezent łączony pewnie będą dostawać ![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Mogą, np. gdy za bardzo się nawilża.
![]() ![]() |
![]() |
#4654 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tylko impreza będzie jedna ![]() Wiecie co, miałyście rację, minerały wciągają - ja już kombinuję co by tu można było wziąć prócz podkładu, żeby hurtem było i mniejsze koszty ![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Ja się załatwiłam w dokładnie taki sposób ![]() Na policzkach i koło nosa wyglądam jak chomik ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4655 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz sama nie wiem co robic mam suchutka cerę to próbuję ja ratowac to taka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
![]() no to mozemy sobie rękę podac, bo wygląda na to, ze załatwiłam się w ten sam sposób ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Całe szczęście, że żadne zaskórniaki czy inne ustrojstwa mi się tam nie robią ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4657 | ||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówia zeby nawilzac a w prezencie rozszerzone pory dostaję ![]() to mam przestac nawilzać? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4659 | |
|
Cytat:
![]() Raz na jakiś czas po prostu odpuść, daj skórze naturalnie się wyregulować, bez nakładania kremu...
![]() ![]() |
![]() |
#4660 |
Zakorzenienie
|
Aaaaaa, no tak
![]() Mój brat też zawsze był pokrzywdzony bo ma urodziny i imieniny tego samego dnia. Skąd ja to znam ![]() Wykombinowałam, że oprócz podkładu mogłabym zamówić jakieś próbki, np jakiegoś brązera czy rozświetlacza - jak będę zamawiać to udam się do Mirelki po poradę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4661 |
Zakorzenienie
|
Taaa za niecały miesiąc to ja umrę. Jutro i w środę mamy tyle nawalone, że nie wiem od czego zacząć, wieć chyba nawet nie zacznę
![]() a w piątek chyba mam randkę ^^
![]() |
#4662 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba oleju ![]() ale, ze mam sie połozyc spac bez kremu? te pory znikna same z siebie czy będą ze mną do śmierci? ![]() Cytat:
![]() i mnie dzięki nim nie ciagnie do drogeryjnej kolorówki ![]() oprócz tuszów do rzęs i mazideł do ust (bo mineralne sredniawo lubię ![]() zapraszam ![]() akurat bronzery i rozswietlacze mam swoje ulubione i te, których nie lubię ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Cytat:
![]() ale Ty sie martwic nie musisz ![]() aaa ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4663 | ||
Zakorzenienie
|
No i licytacji nie wygrałam . Szkoda ! Jakiś ktoś przebił dwie minuty przed końcem. Spóźniłam się, bo za późno do domu wróciłam.
Najważniejsze, że wiem teraz jak to wygląda i następnym razem będę pilnować. A CD ... może gdzieś jeszcze znajdę. Cytat:
A czego słucham ?! Sporo, ale - gwarantuję : na sto procent nie Wasze klimaty. Cytat:
Kochanieńka, koniec miesiąca ! Gratuluję ! A czym się tak nawilżasz ? Też bym chciała mieć nawilżoną buźkę aż do uzyskania zmarszczek. Zajrzałam dzisiaj do sklepiku takiego dziwnego . Jest maska Vatika {w zielonym opakowaniu} olejki : kokos {płynny}, z oliwek i jeszcze inne mieszaniny olejków na włosy. Ceny do 20,oo zł. Oryginalne. Ekspedientka powiedziała, że to pierwsza dostawa, z Anglii. Macają teren. Jakby któraś chciała - dawać mi znak. Najprawdopodobniej w środę tam będę. Biegnę na "moje" Samo Życie. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4664 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ludzie bardzo często tak robią, że niby nie biorą udziału w aukcji a potem w ostatnich sekundach przebijają ![]() A ja uciekam zaraz - muszę zanieść mojego lapka do Komputronika, żeby mi wreszcie zrobili partycje - sama nie umiem, tym bardziej bez skasowania tego co już mam (jakieś 100 GB seriali ![]() ![]() Nie wiem jak ja przeżyję bez niego do jutra ![]() ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2010-05-31 o 18:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4665 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a po co do skoemtyczki? ![]() kolezanka mojej mamy jest kosmetyczka, a jutro będę sie z nia widziec ![]() nawilzam się olejami, maseczkami Asi, maslem shea ale oprócz dorobienia sie porów to cera nadal produkuje nadmiar sebum ![]() i zaczerwieniona jest, naczynka wychodzą na słonce co by się troche opalic, ale im nie pozwalam ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4666 |
Zakorzenienie
|
Nerwówke i tak mam :/ bo ni chol.ere nie umiem
![]()
#4667 | |||
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4668 |
Zakorzenienie
|
Asia ze strony CS nadal cisza?
![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- przetarłam twarz samym tonikiem z PHA czuję się goło i wesoło ![]() patrzę własnie na mineralne i widzę, ze ktos pyta o to samo co ja, a za chwile taki zonk, ze to mój post tylko avatar inny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4669 |
|
No nic mi nie odpisali
![]() A może Ty spróbujesz? Podam Ci na pw tekst i moje dane do wpisania. Mam wrażenie, że to u mnie ten formularz nie działa. Na wizażu np. nie mogłam wcale pobrać kodów do tego konkursu perfumowego, a jak oceniam rzeczy w szafie, to wyskakuje, że wieszak oceniony, a oceny nie dolicza ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to podaj tekst i dane to ich zasypię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4671 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja u siebie też widziałam tą maske Vatiki, ale nie kupiłam nigdy bo chyba napchana jest silikonami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A i musze się pochwalić - byłam w naturze i kupiłam tylko szampon, a tak Aga we mnie nie wierzyłas ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4672 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć ! Czołem !
No i co ?! Opowiadaj, opowiadaj ! Cytat:
Ano widzisz - spotkasz się z kosmetyczką. Masz dobrze z tymi olejami. Mnie, zastosowane na gębusię, przynoszą więcej szkody niż pożytku. Cytat:
Aż taka ortodoksyjna to nie jestem ![]() ![]() Cytat:
Dzisiaj Dzień Dziecka ! Muszę swoim "dzieciuszkom" jakowąś niespodziankę uszykować. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4673 |
|
Wybieraj
![]() http://shop.ebay.pl/i.html?_nkw=Andr...=&_trksid=m270 Jeśli mogę doradzić - najlepiej brać z UK, nie z USA, bo szybciej przesyłka idzie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4674 |
Zakorzenienie
|
To jak ja głupia c.i.p.a. szukałam ...
![]() Zamawiaj z UK ! To znaczy : bardzo proszę. Tylko ja się nie znam na tych ichnych cenach, bo są jakieś " + " i ' - '. Wybierz sama {w chwili wolnego czasu } i klikaj. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4675 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() O tej mówisz? http://www.helfy.pl/wzmacniajaca-mas...w-vatika-dabur Jeśli tak to mi sie firmy zupełnie pomyliły ![]() Wiecie co Wam powiem? ![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() O tej mówisz? http://www.helfy.pl/wzmacniajaca-mas...w-vatika-dabur Jeśli tak to mi sie firmy zupełnie pomyliły ![]() Wiecie co Wam powiem? ![]() ![]()
![]() |
#4676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie wiem ![]() ksometyczki się w koncu nie zapytałam ![]() dziewczyny na wizazu mówią, ze na pory to kwasy dobre ![]() wróciłam z zakupów z niczym ![]() w sklepach taka tandeta, ze porazka ![]() nie będę kupowac tak żeby kupic... ale kupiłam maseczke bielendy ![]() tym razem awokado ![]() mam ochotę na pizze, nie wiem czy sobie nie zamówię ![]() ![]() sprzedałam na alle pędzel i nie wiem czy ktos nie wybrał opcji płacę z allegro ![]() to mozliwe skoro nie mam wpisanego numeru konta? ![]() bo wyszło mi, ze kupujacy wybrał sposób zapłaty i tam tylko, ze priorytet a pod spodem skonfiguruj płacę z allegro więc ja nie wiem ![]() Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-06-01 o 15:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4677 |
Zakorzenienie
|
Napisałam kiedyś koleżance, że ma chyba ładnego gościa w klasie.( bynajmniej na zamazanym zdj tak wyglądał ;p)teraz sobie piszemy etc
![]() Jutro ma powtórkę z grila ![]() ![]() Mirelko -dobra pizza nie jest zła ![]() ![]()
Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?". ![]() Edytowane przez ImmortalLover Czas edycji: 2010-06-01 o 15:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
masakra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4679 |
Zakorzenienie
|
Gosia no i jeszcze może raz nam powiedz że brzydka jesteś, gruba i nikt Cie nie chce
![]() Mirelka nie przejmuj się, trzeba cos jesc ![]() ![]() Matko jak ja się łuszcze ![]() ![]()
#4680 |
Zakorzenienie
|
phi musiałam skonfigurowac to całe płace z allegro
![]() pierdoły wymyslaja i ludziom zycie utrudniają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.