|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX
Cytat:
Cytat:
|
|
#2582 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX
Treść usunięta
|
|
|
|
#2583 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
lepiej posłuchac eksperta ![]() Cytat:
![]() no moj modeling dlugo nie trwal i w sumie zgodzilam sie na 2 sesje z ciekawosci (slubnej nie licze ) chcialam zobaczyc jak to jest, no juz wiem i to mi wystarczy poza tym juz za stara jestem na takie zabawy. zreszta stresowalo mnie to jak wychodziłam na niektorych zdjeciach - mnostwo ujawnionych niedoskonalosci i wpadałam w kompleksy. wiem to troche głupie, ale naprawde tak było, nie nadaje się, ale jakos sie tym nie przejmuje
|
|
#2584 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dzwoniłam dzisiaj do tego sklepu i pani wytłumaczyła mi, że przy 10 ratach kredyt wyniesie tylko 9%, czyli jak kupuje coś za tysiąc to płacę odsetki 90zł, więc zrozumiałam, że chy7ba nie ma innych kosztów, ale oczywiście się dowiemy. Więc obliczyłam, że meble 1290 i z tego 116zł odsetki. Chyba sie zdecydujemy Alre jeszcze się dopytamy
|
|
|
|
|
#2585 |
|
Zakorzenienie
|
india od czego jest photoshop ?
![]() sa pisma dla dojrzalych kobiet to 16stek tam nie zatrudniaja co nie? :P |
|
|
|
#2586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2587 |
|
Zakorzenienie
|
do fotomodelingu nigdy nie jest za pozno, mozna byc nawet niskim i pulchniejszym
|
|
|
|
#2588 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() my tez dostalismy zwrot ,ale 200 euro strasznie dlugo to trwaloU nas wlasnie burza tutaj to taka rzadkosc ze Irlandczycy chowaja sie z przerazenia.
|
||
|
|
|
#2589 |
|
Zakorzenienie
|
Mam zadanie:
Do podanych rozmiarów biustonoszy proszę podać kolejny mniejszy i większy rozmiar: ................ 75B ...................... .................. 90C ...................... .................. 85B ..................... .................. 80A ...................... ................... 80B ...................... POMÓŻCIE
|
|
|
|
#2590 |
|
Zakorzenienie
|
emilia ja tam widze dwie mozliwosci. bo rozmiar biustonosza mozna sama miseczka zmieniac, czyli np.:
75A 75B 75C to masz juz 3 rozne staniki. oraz wielkoscia pod biustem 70B 75B 80B nie wiem jaki oni sposob chca
|
|
|
|
#2591 |
|
Zakorzenienie
|
dokladnie tak samo uwazam
|
#2592 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Same dobre wieści Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2593 |
|
Zadomowienie
|
Anika, India, Agatka - zagłosowane
|
|
#2594 |
|
Zakorzenienie
|
ktosia mniam
|
|
|
|
#2595 |
|
Zakorzenienie
|
tam jest podane:
mniejszy bezpośredni rozmiar większy bezpośredni rozmiar ......................... ....................... 75B ......................... ...................... |
|
|
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
kliwia nie wiesz czasem jak mozna z pdf wkleic obrazek na forum
chcialam Wam wrzucic rzuty naszych upatrzonych mieszkan ,bo juz sama nie wiem co myslec ,ale nie wiem jak kurdeee
|
|
|
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
to ja bym miseczkami operaowala na moj indywidualny rozumek
![]() zapytaj sie na watku stanikowym |
|
|
|
#2598 |
|
Zakorzenienie
|
A co z tamtym mieszkaniem, które juz mieliście upatrzone? Dalej nic nie wiadomo?
|
|
|
|
#2599 |
|
Zakorzenienie
|
pdfa mozesz wkleic calego, a jesli chcesz cos wyciac z pdf do zrob zrzut print screennem do painta, chyba ze dokument nie jest chroniony i bezposrednio z pdf da sie skopiowac rysunek
|
|
|
|
#2600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2601 |
|
Zakorzenienie
|
nio
naprawdę było pyszne służę przepisem jakby co ![]() Ja bym chyba bardziej poszła w miseczki... A mozesz podać dwie odpowiedzi? |
|
|
|
#2602 |
|
Zakorzenienie
|
nie :/
|
|
|
|
#2603 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2604 |
|
Zakorzenienie
|
emilia a nie mozesz udzielic 2 rodzajow odpowiedzi? w zaleznosci od miseczek i obwodu?
|
|
|
|
#2605 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello
![]() Wczoraj zaliczyłam gradobicie. Dobrze, że byliśmy w tramwaju, bo na zewnątrz nawet nie byłoby się gdzie schować. Oglądałam SEX in the City II i powiem że się uśmiałam. Ale jak nawet lubię ten serial, to jak dla mnie Carrie ma z głową coś nie tak. A mnie moje podwójne nazwisko w ogóle nie sprawia problemów, nawet tutaj za granicą, może dlatego ze sporo osób jest z różnych krajów, i mają po 2-3 nazwiska, więc moje jakoś specjalnie się nie wyróżnia. Czy ja dobrze widzę, że Domi się od nas wypisała? Martucha – właśnie przeczytałam o farbie – puścić Cię do sklepu wariatko Dobrze, że z małym wszytsko ok, przynajmniej sobie odpoczniecie na takim wyjeździe.Atomufka, Rosette – ja też czekam na przeceny, koło czerwca powinny się u nas zacząć. Tylko, że nie wiem po cholerę mi tu letnie rzeczy, skoro w tym roku (a mamy już w sumie czerwiec) byłam bez kurtki (ale w sweterku) cały JEDEN raz i to po pracy, bo rano zimno jak diabli. Chyba że będę lansowała nową modę – letnia bluzka, szalik i kurtka z futerkiem, a co! Kliwia – na wizyty dzieciaków w ramach oglądania położonych kafli zastosój zapory w postaci barierek – takie jak na koncerty hahaha. Sas, Atomufa, Baja – mój Tż właśnie na rybach siedzi ![]() Madzia – fajnego masz dziadka. A tak w ogóle to SMARUJ DO LEKARZA ALE TO JUŻ. Dziewczyno to nie jet normalne, ze ciągle wymiotujesz, masz zawroty głowy, metaliczny posmak w ustach. A to że nie pójdziesz, nie znaczy że samo zniknie. I nie dotyka się mięsożernych kwiatków! Jak Twój palec? Ania84 – trzymam kciuki za pierwszy dzień na stażu!!! Bzyczka – ja też miałam taką niespodziankę jak kiedyś na starym mieszkaniu odsunęłam narożnik po powrocie z wakacji. Piękny obraz pleśni. Niestety nie wystarczy tego zamalować. Jak macie tynk trzeba to dziadostwo skuć, posmarować takim pleśniobójczym zajzajerem i dopiero położyć tynk i pomalować. Jak macie płytę kartonowo – gipsową trzeba ten kawałek wyciąć i wymienić na nowy, dla pewności posmarować zajzajerem. I obejrzyjcie czy nie macie jakiegoś przecieku (my mieliśmy z brodzika w łazience, podciągnęło po podłodze pod kafelkami i panelami – na powierzchni podłogi nawet nie było widać. Ktosia – na pewno bedziesz wygladała ślicznie w ciąży, nie nastwiaj się pesymistycznie. Maja – Gawliński cienko bez „tuningu” wypada, bo jego głos to już jakieś reszty po tym morzu wódy jaki w siebie wlał. India – jak Wam wózek pasuje do wiesz ... do dzieła. Zagłosowałam, ale nie mogę jeszcze raz zagłosować na pozostałe dziewczyny. Corii – kisielek sobie zjedz. I myślę, że ładnie Ci będzie w brązie. Monarika – ja miałam taką trwała – i niech Cię ręka boska broni. Ładnie wyglądały po wyjściu od fryzjera, do pierwszego mycia, a potem porażka, niby miały się wyprostować po paru tygodniach....taaa....mus iałam ściąć całe włosy stopniowo, bo były zniszczone. A niby miała trawałą inteligentną. Miałam na takich szerszych wałkach, żeby mieć mocniejsze fale, a nie barana. Kliwia – fajnie, że Ci oddali kasę. Anika cytuję: „taki mam zapier............. ze nawet nie mam kiedy taczki naładować” – boskie! Idę w takim razie złapać jakieś latające paskudztwo. A jaki jest kolor szafek? Ścian? Stokrotka – ta pierwsza. http://brw.com.pl/pl/produkt/14073-s...e+tapicerowane Zazwyczaj mają kilka tapicerek do wyboru, czarnej nie bierz, każdy paproch będzie widać. Emilia – cieszę się że Ci się podoba. I kasa nie jest zła. Będziemy miały specjalistkę na wątku z dobierania bielizny. Ze stanikami - rozmiar może iść po obwodzie albo po miseczce. Ale Ci doprecyzowali wyrazem "bezpośrednio":brzyda l: niech ich drzwi ścisną. Napisałabym po misce, a pod spodem dopisała po obwodzie. Agatka – fajnie że wyniki w miarę ok Anula – a nie możecie wziąć jakiejś pożyczki w pracy np. z funduszu pożyczkowego (jak macie) albo od rodziców pożyczyć? A jak nie to rok bez mebli ciężko, wzięłabym te raty, skorzystaj z rad
|
#2606 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki kliwia
Znalezlismy inna oferte,bo tamten deweloper cos sie ociaga.Mieszkanka 3 pokojowe z malymi ogrodkami.Tylko teraz nie wiem ,ktore wybrac,bo oba maja dziwne uklady .Moze cos mi zasugerujecie Oto pierwsze z nich,zaraz wrzuce drugie.Oto oba.Sama nie wiem ,bo to pierwsze ma wieksza lazienke z oknami,ale wchodzi sie do niej z salonu.Co do reszty nie mam zastrzezen. A to drugie ma wejscie do lazienki z korytarza,ale wiecej okien w salonie przez co jest mniej ustawny Roznica w metrazu to jakies niecale 2m 2 wiec to nie gra roli Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2010-05-31 o 21:29 |
|
|
|
#2607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2608 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2609 |
|
Wtajemniczenie
|
Atomufka - dawaj tego pdf. albo wytnij korzystając z takiego narzędzia w Acrobacie i zapisz jak obrazek.
|
#2610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
słonce korpus szafek to wiśnia memphis a fronty wiśnia http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...GKOqmwPFzqWWDA a co do ścian to wlasnie nie wiemy jak potapetowac chyba na jakis zółciutki, moze kremowy, moze bezowy a sufit bedziebiały moze taka tapea http://e-tapety.com.pl/pl,product,58...rnational.html ja chciałam taka http://e-tapety.com.pl/pl,product,86...rnational.html ale mąz mowi ze mnie tato przeklnie z tymi kafeleczkami
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.

lepiej posłuchac eksperta 

ktorego tam wkroila, bo takiego slodziutkiego i soczystego to bym wciagnela 
.Moze cos mi zasugerujecie