|
|
#1981 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
nienawidzę kiedy karmisz mnie swoimi słodkimi kłamstwami, a ja jestem gotowa Ci uwierzyć patrząc w Twoje niebieskie oczy, które przypominają mi bezchmurne niebo.
jednego dnia jesteś mój, drugiego jej, przepraszam to nie dla mnie.
|
|
#1982 |
|
Raczkowanie
|
moja wspaniała <3
_________ serce nosimy pod piersią, aby ci co nie tylko cycki widzą mogli w nie zajrzeć. skarbie, nie ma ideałów. także lepiej wróć do garów. dobrze jest być wolną, ale jeszcze lepiej kochaną. |
|
|
|
#1983 |
|
Przyczajenie
|
siema laski
. 1500100900 lat temu tu się udzielałam, no ale przestałam. i tak jakoś wyszło ,że zatęskniłam. _________________________ ____________________ zawsze chcemy nadać jakieś imię naszej samotności.. Potrzebuję znaku, że coś się zmieni, potrzebuję powodu, żeby iść dalej. Potrzebuję jakiejś nadziei. Dlaczego nie można na zapas napatrzeć się? Najeść? Nakochać? jego nieobecność objawia się wszędzie.. skromnie. ![]()
wielkie odchudzanie . 55 - 53 - 52 - 50 - 48 . ![]() Edytowane przez paranormalnax33 Czas edycji: 2010-05-31 o 19:24 |
|
|
|
#1984 |
|
Raczkowanie
|
wodzu czuję się zaszczycona ![]() This was not a time
in which you should leave me to nie jest czas, kiedy powinieneś mnie zostawić move smartly; to the taste of my love zgrabnie się poruszał; gdy smakował mojej miłości ale Ty wiesz, że jest 1 w nocy a ja wiem, że nic nas nie łączy wiesz gdzie jest strach ? jedynie w Twoich źrenicach. tam widzisz nas razem . gdy ja widzę już tylko Ja i Ty
- powiedz jeszcze, że jakbyś dostała bukiet stokrotek z trawnika nie wyśmiałabyś go? - a nawet więcej zaczęłabym się zastanawiać dlaczego tak późno pojawia się w moim życiu ktoś tak wyjątkowy. / Paralogiczna ![]() W ♥ 22.08.2011r. |
|
|
|
#1985 |
|
Raczkowanie
|
PaniJana - okradaj złotko ; * <3 zInnejBajki - to Ty jesteś świetna słońce ; * <3 manipulacja była jego kluczem . dostaję amnezji, gdy stoję tuż obok ciebie . Ile bym dała by zależało Ci na mnie tak jak kiedyś ! ręce mi drżą. to paranoja jakaś,żeby ktokolwiek tak na mnie działał. mieszasz mi w zmysłach,wiesz ? ej,wiem,że jestem naiwna. nie udowadniaj mi tego,dobra.? jest najdroższy bo bezcenny <3 ; *
|
#1986 |
|
Zadomowienie
|
a_broken_heart - a dziękuję
![]() patrysiowa_ - dobrze że jesteś brakowało mi Ciebie tuu ; * __________ końcem początek, a początek końcem będą, gdy pokonamy przeszkody i złączymy się w jedność.
|
|
#1987 |
|
Przyczajenie
|
czytam Wasze opisy od dawna i postanawiam się odezwać.
„W tej chwili jest 6, 470, 818, 671 ludzi na świecie. Niektórzy z nich uciekają przestraszeni. Niektórzy wracają do domu. Niektórzy mówią kłamstwa, aby przetrwać dzień. Inni po prostu spoglądają prawdzie w twarz. Niektórzy są złymi ludźmi, w walce z dobrem, a niektórzy dobrzy walczą ze złem. Sześć miliardów ludzi na świecie. Sześć miliardów dusz. A czasami wszystko, czego pragniesz... Jest jedna”
|
#1988 |
|
BAN stały
|
Toogether93
dziękuje za przypomnienie, bo już powoli zapominałam o tym UBUSTWIAM patrysiowa_ wreszcie mój korek się pojawił tutaj ![]() z innej bajki że ja dziękuje . MalutkaGwiazdka na zdrowie ![]() . .... 'And I'm still here waiting there to catch you if you fall, I don't know why I care so much when I shouldn't care at all, BECAUSE YOU AREN'T ME NO LONGER . ' / a ja ciągle czekam tu by Cię złapać, jeśli upadniesz, nie wiem dlaczego mi tak zależy skoro, nie powinno mnie to już obchodzić wcale . BO PRZECIEŻ NIE JESTEŚ JUŻ MÓJ . / spadłeś tak nagle z nieba. wyrosłeś spod ziemi i pieprzysz mi moje życie . 'Has your heart ever wanted to ask something, but your mind was scared of the answer?' / czy kiedykolwiek twóje serce chciało się o coś zapytać, lecz twój umysł bał się odpowiedzi ? / wszystko jest w porządku, boleć już chyba bardziej nie może . najprawdziwszym absurdem jest to, że kochasz go nawet nie wiedząc czemu, kochasz go aż tak, że pomimo rozpaczliwej chęci wyrzucenia go z siebie . twoje serce nie potrafi zapomnieć . pochowany po kieszeniach strach . tak nagle zechciał na świat wyjść . tak nagle kazał jej się bać . więc może przyjdziesz tu ? bo w Twoich ramionach nie da się tak bać . ..... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-05-31 o 19:56 |
|
|
|
#1989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na zdrowie, Słoneczka.
___ Byłeś tak bardzo niedostępny; tak niemożliwy, że każda chciała Cię mieć. .. a wtedy nie liczył się kształt Jego ust a ich smak, nie kolor oczu, a ich niesamowita otchłań; wtedy liczył się On i ja. I to, kim byliśmy, gdy byliśmy razem. Te noce... one miały smak słony tak, jak słone były jej łzy. Mała, otrzep się z kurzu tamtych wspomnień przeszłość nigdy nie wraca. Patrzył na mnie jak na winną, jakbym to ja zdeptała jego serce i zniszczyła nasze plany, cały ten związek. Miał tak diabelsko niewinne spojrzenie, że szukałam dla siebie usprawiedliwienia;jednak wciąż go pragnęłam. by pokonać jego siłę swoją słabą wolą, daj Boże.
|
|
#1990 |
|
Raczkowanie
|
słowa miłości leżą na moich ustach jak przekleństwo
I nie przepraszaj, że mnie uwiodłeś. To jakbyś przepraszał że żyjesz. Nawet gdyby staneła przed nim nago nie zwrócił by na nia uwagi. miłość była wtedy.. kiedy ciebie kochałam.. 'Jeżeli ktoś mówi, że przestał kochać to znaczy, że nie kochał wcale' Bo tak słodko sie rumienisz kiedy mówisz"kocham" idę jeść czekoladę. i pić nieprzyzwoicie słodką herbatę. No, ale nikt nie mówił, że każdy wróg będzie inteligentny. tylko dzieci wiedzą czego chcą.. zaraz zapomnę.. za chwilkę.. -dlaczego ty nigdy nie kupujesz mi kwiatów? -będę ci kupował kwiaty, jak będę cię miał za co przeprosić. W końcu to tylko facet. Czasem nawet ambicje można schować w kieszeni. a słyszałeś o tym że 'prawdziwa miłość nie zna końca ' ? nasza widocznie nie była prawdziwa. |
|
|
|
#1991 |
|
Rozeznanie
|
do tej pory zawsze byli razem.
jest pod wrażeniem tego,co widzi. jej przyjaciela już nie ma. na ziemi pozostał po nim tylko jego płaszcz,więc podnosi go i zabiera ze sobą. rozmawia z nią i dodaje jej odwagi. nadal mogą być razem. bardzo się ucieszyli,że poznają kogoś,kto może im pomóc. nie chce tego uczynić.
|
|
#1992 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jednak do Cb mi jeszcze daleko ^^Happysad - mmm. uwielbiam tez zespół ![]() * * * Nie myślę, bo to boli, a ja staram się nie być masochistką.
![]() .
|
|
#1993 |
|
Raczkowanie
|
Sama chciała przez świat iśc
Bo myślałam, że Ty kochasz...Tak, chyba jednak za dużo myślałam... Ale ja chce nadal budzić się przy Tobie. Płakać jak dziecko. Gonić się po pokoju. Ot tak. Po prostu. Żyć z Toba. Nie wiem jak Ty to robisz, ale na Twój widok palpitacji serca dostaje. Chciałam Cię tylko kochac. Ale dla Ciebie to chyba było AŻ. Codziennie myślę czy jeszcze pamiętasz... Myślałam, że kiedyś i coś, ale nigdy i nic... Miała wielką chęć życia, ale bez Niego nie umiała... Bo ta miłość to przereklamowana jakaś! Przez Ciebie dupku moje własne serce mnie nie chce sluchac!
|
|
#1994 |
|
Zakorzenienie
|
to musi być miłość jeśli powiesz chłopakowi, że podoba ci się jego koszula a on później nosi ją codziennie
Skąd możesz wiedzieć, jak mocno czasem pragnę byś był bliżej mnie? ... coraz bardziej obcy. Nie chcę tak. Nie idź. Nie odchodź.! Obiecałeś. Do cholery obiecałeś, że będziesz już zawsze.! przyniosłam mu całe niebo w swoich dłoniach - dalej nic nie rozumiał.
|
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
zgubmy się, możesz mnie zabrać do domu,
gdzieś, gdzie będzie miło i będziemy sami. nie bądź smutny, gdy słońce zajdzie. |
|
|
|
#1996 |
|
Zakorzenienie
|
ratatamm - pamiętamy, pamiętamy. ![]() boundlessly - moje kochanie ;* MalutkaGwiazdka - bierz. ;] myCh - ah Ty wiesz, że ja Ciebie też <3 : * ZjedzMnie ja jeszcze ciągle czekam na Ciebie, a Ty wciąż nie przychodzisz.
a jeśli już... to jesteś przejazdem na dwa dni - jak ten staruszek w niemodnym kapeluszu, który uśmiechnął się do mnie i zniknął na zakręcie białych szyn. nie próbowałam go zatrzymać. wiedziałam przecież, że to nie Ty.
|
|
#1997 |
|
Rozeznanie
|
nie bój się dotknąć tego, co Cię pociąga. "Skarb odkrył, znalazł róże wśród pokrzyw." jest ideałem.. ma nawet to imię, które najbardziej lubię. Odwróciłam głowę i zobaczyłam tuż nad sobą jego oczy. nareszcie. |
|
|
|
#1998 |
|
Zadomowienie
|
patrysiowa_ - wróciłaś !
<3dziękuję ![]() A na dnie szafy poszukuję Twojego dawnego uczucia Przytłacza mnie ta chol*.,! rzeczywistość Spierd'\*.^! to wszystko a teraz śmiesz błagać bym znów Cię pokochała ? Błądziła ciemnymi uliczkami w poszukiwaniu tej prawdziwej miłości Przechodzą mnie dreszcze gdy czuję Twój wzrok na swoim ciele brak weny !
To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące. <3 Paulo Coelho Edytowane przez bajkowa Czas edycji: 2010-05-31 o 20:42 |
|
|
|
#1999 |
|
Rozeznanie
|
Odejdź dopiero wtedy, gdy stwierdzisz, że to właśnie tego pragnę najbardziej.
|
|
#2000 |
|
Raczkowanie
|
Pójdę twoja droga,by poznać świat idioty.Po drodze odwiedzimy paranoje i przywitamy się z obłędem...rozdzieli nas szaleństwo...
Nie mam dla Ciebie nic poza sobą , nie mam dwóch twarzy nie jestem tobą... Szczęście to ta chwila gdy nie ma wokół ciebie żadnego debila mętlik w sercu. Wróciła do rzeczywistości, w której powoli leczyła się z miłości. Wierność potknęła się o kłamstwo. Od tamtej pory, razem z zaufaniem, utyka na jedną nogę... Oświadcz mi się na cmentarzu i powiedz: "Tu zaczęliśmy i tu skończymy" I wykrztusiła to wreszcie z najbardziej sztucznym uśmiechem na jaki było ją stać ` Naprawdę ślicznie razem wyglądacie` Każdy z nas powinien od czasu do czasu wykupić sobie abonament na dzień lenistwa i zaopatrzyć się w bilet do ciszy. W świecie seksistowskich bilbordów miłość pisana jest ledwie widocznymi literkami. Miłość miała nas na celowniku. We mnie trafiła, w niego chybiła. |
|
|
|
#2001 |
|
Przyczajenie
|
hej ludzie. mam ogromną prośbę.
Ostatnio wszyscy mnie prubóją porównać do innych osób. Mówią mi jak być powinnam itp. Czy macie może jakieś opisy o tym? Ja wiem że pewnie już takie były gdzieś podawane (przynajmniej podobne) ale nie chce mi się czytać tych wszystkich stron... z góry dziękuję |
|
|
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
nie było mnie przez kilka dni i nie dość, że mam w uj nadrabiania, to jeszcze jakiś szajs się tu zrobił.. znowu.. + myCh, limitowanaa - dziękuje Myszki <3 latin, bajkowa, otojest, caroline060 - powalacie ![]() Mam egzystencjalną czkawkę, emocjonalną zgagę i sentymentalną kolkę.
|
#2003 |
|
Rozeznanie
|
myCh - uwielbiam Cię <3
być może jest błąd nie wiem bo nie za bardzo idzie mi z angielskim
![]() I know that I should not wait, but I am waiting. /wiem że nie należy czekać , ale czekam./ i już sama nie wiem czy kocham czy nienawidzę. grunt to się nie przyzwyczaić.
Edytowane przez Guziki xD Czas edycji: 2010-05-31 o 21:33 |
|
|
|
#2004 |
|
Zadomowienie
|
bo wiesz to nie jest tak ze ja nie chce, po prostu nie mogę, nie umiem boje sie, obawiam i wszystkie inne emocje razem wzięte.
Wszyscy bierzemy udział w grze strategicznej, której głównym celem jest wytyczenie szlaku naszej ziemskiej wędrówki Często musimy stracic jedną rzecz by zyskac następną, upaśc na samo dno aby później podleciec aż pod same chmury. Potwory istnieją, ale jest ich zbyt mało, by stanowić prawdziwe zagrożenie. Najbardziej niebezpieczni są zwykli ludzie. To, że dostaliśmy szansę zebvy istniec jest samo w soboe wielkim szczęściem i właśnie dlatego powinniśmy traktowac nasze życie jak coś niezwykłego,
|
#2005 |
|
Rozeznanie
|
dodało się dwa razy ; x
` a znasz ten kawał ? - przychodzi facet i mówi prawdę `
![]() wystarczy Twój jeden sms abym do końca dnia była szczęśliwa <3
Edytowane przez Guziki xD Czas edycji: 2010-05-31 o 21:31 |
|
|
|
#2006 |
|
Raczkowanie
|
mrrr. < 333
Extremalna - o jaa. fenks.
myCh - ach. *.* dziękuję. < 3ratatamm - a o panienkę to się kiedyś nawet upominałam. ![]() Toogether93 , limitowanaa , dreams_x33 , Kaaate90 , leyde , daciaaaaa , boundlessly - okradłam. absorbeed - ładnie, ładnie. ![]() Chocolaaate - częściej bywaj. bo im bardziej Ciebie chcę, to tym bardziej gubię się. dla Ciebie to ważna rzecz obejrzeć dziś ten mecz siedzisz przed ekranem kocham Cię w tym stanie patrzę na Ciebie czuję się jak w niebie i wiem, że mnie kochasz zmienić tego nie zdołasz. nie zwracaj uwagi na moje humory. po prostu nie zwracaj uwagi na mój charakter. i nigdy już nie będę przepraszać za to jaka jestem
|
#2007 |
|
Raczkowanie
|
Cały czas naszego 'chodzenia' ty powtarzałeś jak ty
to mnie kochasz. A mi wystarczyło, być po prostu to czuł. Co ona takiego ma czego ja nie mam? Blond włosy, plastik na twarzy i pusto w głowie? Jeśli o to chodzi, to może lepiej że nie jesteśmy ze sobą. Bo wygląda na to, że nie jesteś wart takiej jak ja!. Przez ten czas nigdy nie powiedziałeś mi nic miłego. Po prostu, cały czas byłeś gdzieś indziej myślami. Byłeś ze mną, a myślałeś o niej. A teraz kity mi wciskasz, że jeśli byłeś z nią, to myślałeś o mnie . . I co mam zrobić, kiedy miłość ucieka, daleko pod prąd? Kiedy nawet nie chcesz się spojrzeć w moją stronę, bo boisz się, że uciekniesz za daleko, za ląd. A co jeśli ja bym Ci powiedziała, że też kogoś mam? Nadal byłbyś tak wesoły, że masz jakąś 'blondi' tak wesoły, że to nie jestem ja? ; ( ...
|
#2008 |
|
Zadomowienie
|
Ogarnął ją przeraźliwy lęk,. niewytłumaczalny, wręcz paniczny strach przed samotnością na tej obcej planecie. |
|
|
|
#2009 |
|
Przyczajenie
|
tak... dzięki za odpowiedź -.-''
|
|
|
|
#2010 |
|
Rozeznanie
|
__wilczyca__ - a przepraszam, czy tytuł tego wątku nosi "koncert życzeń"? Do próśb jest osobny wątek. A tak na przyszłość (zapewne przyda Ci się na lekcjach języka polskiego): próbują*.
_______ 1. Może czasami musimy trochę pocierpieć, by potem móc docenić jak pięknym uczuciem jest brak bólu. 2. Symfonia cierpienia zagrała dziś w mym sercu swój najpiękniejszy koncert. 3. Niespełniona miłość dała dziś swój recital. Goście specjalni: ból i agonia. 4. Czasami czuję się jak robak w jabłku. Jak natrętny gość zamieszkały w Twoim sercu. 5. Wyślij mi chociaż pocztówkę, jak już dotrzesz do jej serca. 6. -Ładna miska jeść nie daje. -Ale z brzydkiej jeść się nie chce... 7. Wzbiera we mnie fala szaleństwa. Fala rozkoszy z nutką miłości. 8. Kolejny promień bólu przeszedł moje serce. Kolejne ostre słowo przecięło je na wskroś. Edytowane przez papergirl Czas edycji: 2010-05-31 o 22:01 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.

. 1500100900 lat temu tu się udzielałam, no ale przestałam. i tak jakoś wyszło ,że zatęskniłam. 

dziękuje . 

jednak do Cb mi jeszcze daleko ^^