|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
No szalona. On jest najlepszy na świecie!
Nie no, nie mogę tak. Jestem shoulder to cry on poza tym lubię go jako kumpla. Ale jest moim ulubionym facetem i nie rozumiem, jak można go rzucić ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Jakby był obleśny, to byś miała przeje.bane. A tak to się tylko cieszyć ^.^ Edytowane przez czijo Czas edycji: 2010-05-31 o 18:36 |
|
|
|
|
#542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie ma ich prawie w ogóle. ![]() co się stało? Dlaczego w koniczynie? weź, jeszcze nigdy nie miałam takiej chcicy na chłopa. bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo mi się podoba, a w dodatku jest taki miiiiiły. jak wróciłam przemoczona to zrobił mi herbatę, nie patrzył się jak zrzuciłam z siebie ubrania na środku pokoju. mamo. ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- znając mnie przestanę się patrzeć na niego w ogóle. i zacznę ignorować, to moja 'taktyka' i w dupę wszystko pójdzie się je.bać.
|
|
|
#543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokłóciłam się z mamą i siostrą, do du.py jakoś i chyba dostanę @ bo poryczałam się. ej i jaki jest problem? ma dziewczynę?jest innej orientacji? bierz go jak ani to ani to. Ej czy to normalne, że cieszę się, że komuś rozpada się związek, a powodem tego jest zainteresowanie tym jednym ktosiem. Ogólnie to ona mieszka daleko od niego, czyli jak dla mnie związek jest z góry przesądzony. A on !
|
|
#544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem. Głupio mi brata pytać wprost. jeszcze zostanie, żeby do niczego nie doszło. ![]() a tak mi się przypomniało. ktoś zapodawał cytat albo jakąś historię, a inni zgadywali z czego to jest. w tej sytuacji mnie nie dziwi.
|
|
|
#545 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
no brzydkaaa. u mnie cały czas pada ![]() Żbiki wymodliły pogodę ![]() Cytat:
oby odpisali.] Cytat:
![]() no Beata to bierz się za tego współlokatora jak Ci się tak podoba . wypytaj się brata o szczegółyy
|
|||
|
|
|
#546 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Żeby sobie porać w pełnej jakości Tżta zmolestuję, żeby mi udostępnił łącze i gdzieś koło północy już wszystko będzie (250 MB) ![]() Ja go kupiłam chyba 5 lat temu, wtedy jeszcze miałam co do niego wsadzić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
chodź do Żbików ![]() Jadem do kina
|
|||
|
|
|
#547 |
|
Zakorzenienie
|
Beata, ja bym się zachowywała tak jak Ty.
taka byłabym speszona, ale ja już tak mam ![]() ale skoro jest miły dla Ciebie i ogólnie jakoś tak, to może w pewnym sensie też go interesujesz? nie odpuszczaj sobie i nie przestawaj się w niego wgapiać, o. mimo speszenia i tego, że zazwyczaj tak robiłaś - zachowaj się teraz inaczej. a brata faktycznie nie pytaj, bo się jeszcze wygada ![]() chyba, że tak spytasz go przy okazji, czy współlokatorzy mają dziewczyny? bo ta jedna co mieszka to pewnie czyjas dziewczyna? Ewa, ja tam się nie dziwię z Twojej radości. chociaz taki facet po zakonczonym zwiazku to specyficzna sprawa. chcialam calego posta na biało, daruje sobie może |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#548 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19699935]no Beata to bierz się za tego współlokatora jak Ci się tak podoba
. wypytaj się brata o szczegółyy [/QUOTE]chciałabym zacząć. dobra, wierzę, że dam radę. pozytywne myślenie to połowa sukcesu. ![]() Ty się nie śmiej. ![]() Za każdym razem kiedy zdejmuje koszulkę do spania, serce mi zamiera. Na jaki film?
|
|
#549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mnie zastanawiało, bo jak raz konduktor idzie to sprawdza bilety, a potem chodza jeszcze i pytają czy ktoś się dosiadał - przecież bez problemu można powiedzieć, że już był sprawdzany bilet, a nawet go nie mieć ![]() aaa, sorry to czekam na speedyowe. od Karoliny mi się pobierają 30 minut ![]() a weee burżuju z kim i na co? ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- widzę, że książka przeczytana
|
|
|
|
|
#550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dam radę, dam radę, dam radę. Ej, cho gdzieś ze mną. Wolna już jesteś? gg mi się nie włącza.
|
|
|
#551 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
naprawdę, dziewczyno, raz się żyje ![]() Robin Hood. Ja nic nie wiem, tyle tylko, co mi P. mówił, że Russell Crowe gra Cytat:
a jakiego miałam stresa, jak Weronika wysiadła w Kutnie z naszym wspólnym biletem U mnie jeszcze godzina, ale zaraz wybywam. Jak przyjadę, to poogarniam. Jak wyżej Tż, z P. i D., czyli z kolegą i z koleżanką
|
||
|
|
|
#552 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() łaaaa. ![]() a ić se ić. |
|
|
|
|
#553 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czemu głupio, brat chyba nie papla? jak jest okazja to trzeba łapać. lecę na co? ed. chyba widzę Robin Hood? Cytat:
wiem właśnie...no ale czas pokaże... otóż to!
|
|
#554 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#555 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A okazało się, że zatrzymał się w Ł-cy. Cytat:
Cytat:
Ojacie ! Rzeczywiście. Speedyshare nie ładuje, jest jakaś inna strona, gdzie można władować fotki ?
|
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
hotfile, megaupload. na rapidshare nie ładuj bo ja nie ściągnę.
|
|
|
|
#557 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś mi nie cytŁo
Justyna, Karolina - widocznie mu zabrakło kolorów, bo do każdej dawał inny kolor karteczki, a kolorów było chyba tylko 4 ![]() a na mnie dresy xs są niby dobre, ale za krotkie, więc dobrze ze miałam w zapasie eski, to se zostawiłam bo troche dłuższe ![]() Martyna - tam chyba 40 groszy za mało wyszło, wiec darujmy sobie
Edytowane przez bedeliciuos Czas edycji: 2010-05-31 o 20:58 |
|
|
|
#558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() obejrzę ostatni odcinek house'a a potem nie wiem, czy Dextera zaczne, czy Skinsów, czy może One tree hill hm.
|
|
|
|
|
#559 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaaaaaaaaaaaa !
pokłóciłam się z rodzicami, poszło Internet Explorer vs. Mozilla Firefox ja je.bię. 3 h było dobrze, dłużej z nimi nie wytrzymuję. oczywiście tak się wściekłam, że rzucałam szklankami, dawno mi się to nie zdarzyło. wyprowadziła bym się najchętniej. i krew mi leci ze stóp bo wlazłam w to szkło ze szklanki, tak zła byłam, że nawet tego nie czułam, dalej nie czuję. |
|
|
|
#560 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale i Ty i Beata - działać !
|
|
#562 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale fajnie to czytać. maj Ci do głowy uderza! dobrze dziewczyny mówią- bierz się za niego, masz świetne warunki, mieszkasz z nim w jednym pokoju.. jakaś seksowna piżamka? (nie mam na myśli koszulki odsłaniającej pół tyłka ) no nie wiem, ale wymyślisz coś, kreatywna istota jesteś
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||
|
|
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
Karolina zobacz co znalazłam *klik*, ale nie jestem pewna czy chodzi o ten serial.
![]() a rodzicami się nie przejmuj, ja też nie gadam z moją rodzinką;/ robię bunt- nie jem.[żyję na jednej kanapce od 11 fak jea. ] ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- ![]() wezmę wezmę jak już nie będą ze sobą, póki co nie mieszam się.
|
#564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki bunt by mi na zdrowie wyszedł
|
|
|
|
|
#565 |
|
Zakorzenienie
|
w miejsce ***** wpisz c h o m i k u j bez spacji. Aha i zamiast com wpisz pl.
tylko głodna jestem
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-05-31 o 22:04 |
|
|
|
#566 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie żebym nie kochała mojego faceta, ale fajne są takie nieśmiałe podchody, niby flirtowanie, początki miłości i w ogóle.. i super czas na to, tak w ramach prezentu po maturze ![]() chciałabym jeszcze raz przeżyć takie coś, oczywiście z tż a za tego faceta się bierz, nie odpuszczaj, to przeznaczenie skoro mieszkacie razem w pokoju
Edytowane przez bedeliciuos Czas edycji: 2010-05-31 o 22:08 |
|
|
|
|
#567 |
|
Zakorzenienie
|
idę spać.
rano do pracy lowe was ;**
|
#568 | |
|
Wtajemniczenie
|
Oj cześć żbikolce
![]() Cały dzień mnie tu nie było znaczy byłam i czytałam, ale jakoś nic nie napisałam Ojoj dziewczyny kibicuje wam w waszych miłosnych podbojach, pamiętajcie jesteście najlepsze i jak nie wy to żadna, w końcu nie każdy urodził się żbikiem.. dzięki temu nie mamy konkurencji także do booju ![]() Cytat:
![]() Ja pamiętam jak to u nas wyglądało i za każdym razem jak o tym myśle to mi się z jednej strony śmiać chce, a z drugiej to chciałabym jeszcze raz heh.
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2010-05-31 o 23:11 |
|
|
|
|
#569 |
|
Zakorzenienie
|
miłej pracy jutro;*
ja też lecę, wypiję meliskę i spać. dobranoc;*
|
#570 | ||
|
Zadomowienie
|
Jutro od rana spróbuję jeszcze ze speedy, tylko, że na kompie a nie na wolniejszym laptopie.
Cytat:
![]() Od której do której ? Kurcze, nudno mi bez was. ![]() Dostałam zaproszenie na działkę na pare dni, a tak mi się nie chce. I chyba nie pójdę, tym bardziej, że to blisko domu, bez sensu. Poza tym tam tylko wódka się będzie lała strumieniami, a ja nie chcę, wolę wino maryjne. ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- branoc ;**
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:18.

poza tym lubię go jako kumpla. Ale jest moim ulubionym facetem i nie rozumiem, jak można go rzucić 

nie rozmawiam z rodziną, o.
ma dziewczynę?jest innej orientacji? bierz go jak ani to ani to.
!

lepszej pracy nie mogę sobie wymarzyć na tym etapie rozwoju
chodź do Żbików

Ale co tam, poczytajcie sobie co w mojej głowie siedzi.