|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
|
|
|
|
#4862 | |
|
Adwokat diabła
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Cytat:
![]() pamiętamy, muszę sobie coś kupić w ramach dnia dziecka
|
|
|
#4863 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4864 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4865 |
|
BAN stały
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19707372]
tak tak... ![]() ) [/QUOTE]To lepiej nie narażać lepiej Black,bo to pogłębi jej chorobe. ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19707372] no nie jest z Tobą tak źle bo się dzielisz Tak,tak sknerą,chytruską,samolube m itp nie jestem,lubie się dzielić,ale to czasem. ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19707372] Ciiiii bo się zdenerwuje ... Oki. ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19707767]tak czekoladę TAK i się podziel [/QUOTE]Patrzcie ją,teraz Gusia będzie obżerac wszystkich z czekolady. ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19707671]A nie mówiłam !!!! Mad nie denerwuj Black ... to jej szkodzi Kurka wodna chyba za późno. ![]() Zostawie tż-towi na jutro kinder bueno. ![]() że też nie pomyślałam,aby te kb było na jutro/dzien dziecka. ![]() Dziękuje za bęcki Żartuje poraz kolejny. A po drugie,złośc piekności szkodzi.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-05-31 o 23:05 |
|
|
|
#4866 |
|
Adwokat diabła
|
Mojej urodzie już tylko starość zaszkodzi
|
|
#4867 |
|
Konto usunięte
|
ooo widzę Black zdrowieje, bo się rozkręca w spamowaniu
![]() a ja dzis zrobiłam na obiad skrzydełka ala hot&spicy z KFC.. w paczce były marynata i panierka do skrzydełek i wyszły pycha, chociaż miałam obawy jak zobaczyłam tą marynatę i panierkę bo wcale nie przypominały tego tylko taki chemiczny proszek.... ale teraz boli brzuszek mnie ...i tak soboe myślę, że te oryginalne pewnie nie lepsze składniki mają ... chemia taka że szok |
|
|
|
#4868 |
|
Adwokat diabła
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19708248]ooo widzę Black zdrowieje, bo się rozkręca w spamowaniu
![]() [/QUOTE] no lol, zostawcie troche spamowania na jutro.. to coś z pracy skrobnę.. bo teraz to mama mnie na gg zagaduje
|
|
#4869 |
|
Zadomowienie
|
Hej kobietki mam mega problem.może którąś zna taki przypadek i pomoże.otóż strasznie wypadają mi włosy wychodzą mi włosy.garściami dosłownie
![]() ![]() niedługo będę wyglądać jak negral![]() ![]() może którąś coś doradzi ja podejżewam że to przez nerwy najpierw powódź później zalana sala Tż-cik za granicą dziadek w stanie krytycznym w szpitalu i podejżewam że to może być przyczyną więc błagam was !!POMOCY!!
|
#4870 |
|
BAN stały
|
Taaa to chyba,a raczej napewno każdą Nas czeka.
![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19708248] ooo widzę Black zdrowieje, bo się rozkręca w spamowaniu [/QUOTE]![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19708248] a ja dzis zrobiłam na obiad skrzydełka ala hot&spicy z KFC.. w paczce były marynata i panierka do skrzydełek i wyszły pycha, chociaż miałam obawy jak zobaczyłam tą marynatę i panierkę bo wcale nie przypominały tego tylko taki chemiczny proszek.... ale teraz boli brzuszek mnie ...i tak soboe myślę, że te oryginalne pewnie nie lepsze składniki mają ... chemia taka że szok[/QUOTE] Oj
|
|
|
|
#4871 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Stres może tu mieć duże znaczenie, albo osłabienie organiznu po prostu, przesilenie wiosenne. |
|
|
|
|
#4872 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Trzymam kciuki za wszystko,by się poukładało. |
|
|
|
|
#4873 |
|
Adwokat diabła
|
idę spać!
dobranoc
|
|
#4874 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4875 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4876 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Gospella, piękna relacja! Super, że Wszystko co najważniejsze się udało a drobne przeszkody pokonaliście bezstresowo! Cytat:
My załatwiliśmy wczoraj samochód- w końcu będzie ten starodawny. Ja jakoś nie jestem do końca przekonana, ale w sumie jest mi obojętne czym przejadę. Dziś odebraliśmy obrączki! Strasznie nam się podobają i cieszyliśmy się jak gupki ale moja radość nie trwała długo, bo okazało się, że na TŻta obrączce jest inny grawer! zamiast Lucyna jest JUSTYNA!!! Jutro idę ja oddać, niech to jakoś poprawią! Przecież nie pozwolę na to, żeby TZ nosił jakąś inną babę na palcu!wkleję Wam zdjęcia
|
|
#4877 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Wam narobili z tym grawerem, ale na pewno to poprawią ja próbowałam zrobić fotki naszych obrączek ale mi nie wychodzą chyba aparat do du*ci ;P ale będe próbować nadal ![]() Cytat:
akurat mam po drodze Ja niby mam buty ślubne bo dostałam od córki znajomej, ale nie do końca mi się podobają Mam nadzieję, ze u mnie też będzie taka biała kolekcja Cytat:
u mnie na uczelni żeby dostać naukowe to trzeba mieć średnią minimum 4,8 i oprócz tego być w trójce osób z najlepszą średnią na roku czyli nawet jak ktoś ma 4,9 a 3 osoby mają 5,0 to stypendium nie dostanie ![]() Cytat:
super, że tak Cię polubiły mi też trudno było się rozstać z dzieciaczkami po praktykach. W drugiej klasie miałam takie fajne dzieciaczki że jak teraz przechodzę obok szkoły i mnie widzą przez okno to wszyscy mi machają łącznie z wychowawczynią miło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
znalazłam się w klubie lecz nałogu nie panuję się wyzbyć :P Właśnie leży na stoliku duuuuuuuuża milka ! ![]() Ale się rozpisałam ale dziś jade do pracy autkiem i mam troszke więcej czasu na nadrobienie tż'cik wrócił wczoraj o 20.30 z pracy. Pracowali gdzieś do 18, a później naprawiał co nieco w autku. Przepisywanie tych przydurnych ankiet mogłam sobie darować, bo wezme dziś laptop do pracy i jak Bąbel będzie spał to sobie poprzepisuję szkoda, że tam nie będe miała neta :P Miłego dnia Kobitki! ![]() I wszystkim Waszym dzieciaczkom wszystkiego naj, naj, naj ! :P
|
|||||||
|
|
|
#4878 | |
|
Wtajemniczenie
|
hejka dziewczynki
![]() Cytat:
cos o tym wiem jest to strasznie uciazliwe a ile tego potem przy sprzataniu jest obled i ja wylisilam powod dlaczego tak mam chyba :P tzn farbuje wlosy na czarno i to niszczy je strasznie no i drugi powod oslabienie organizmu i stres ![]() o jacie dzisiaj zaspalabym do pracy nawet z rana budzikow nie slyszalam tylko tz mnie obudzil bylam po wczarojszym dniu tak padnieta ze szkoda gadac
|
|
#4879 |
|
Wtajemniczenie
|
miłego dnia
|
#4880 |
|
Wtajemniczenie
|
Nareszcie do Was dotarłam po weekendzie
![]() Ze spraw ślubnych: byliśmy w USC, w kancelarii,(TŻ zawalił, bo nie powiedział żw mieszkamy razem, ksiądz tak dziwnie nam zadawał pytania że nie zrozumiał o co mu chodzi no i wyszło jak wyszło, a jak próbowaliśmy to odkręcić to nakazał nam mieszkanie osobno do ślubu , wcisnął kartki do spowiedzi i się z nami pożegnał...Więc nie wiem jak teraz ta nasza spowiedź będzie wyglądać A ja mam dołek ![]() Działo się tutaj coś ciekawego? Co w ogóle słychać?
|
#4881 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Powiedział tylko, że obowiązuje mnie jedna spowiedź- na dzień przed ślubem. Nic się nie martw. Będzie ok
|
|
|
|
|
#4882 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, nie martw sie, napewno poprawia |
|
|
|
|
#4883 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No chyba bym kosmiczną awanturę zrobiła ![]() Ale obrączki śliczne Cytat:
![]() My załatwiliśmy wczoraj USC, metryki i licencję na ślub w innej parafii (niestety musieliśmy się przy tym sporo nasłuchać, ze to wariactwo, co my sobie wyobrażamy itp). I to mnie właśnie utwierdziło w przekonaniu, ze z moją parafią i jej proboszczem nie chcę mieć nic wspólnego Dzisiaj idziemy z tymi wszystkimi dokumentami do tego kościoła, w którym mamy ślub, i też nie wiem jak to będzie z reakcją księdza na fakt, że mieszkamy razem .... Dlaczego masz doła?? |
||
|
|
|
#4884 |
|
Adwokat diabła
|
cześć!
|
|
#4885 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4886 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jakbyśmy powiedzieli, że już mieszkamy razem to myślę, że nie dałby nam kazania, bo w sumie jest dosyć fajny. No ale ta spowiedź teraz to nie wiem...Mam mieszane uczucia. Jeśli ksiądz sam nie zapyta o to mieszkanie, to sama chyba nie powiem, ale jeśli zapyta, ja powiem, że razem mieszkamy to przecież nie da mi rozgrzeszenia, i takie błędne koło ![]() Cytat:
A doła mam, ponieważ mam kłopoty rodzinne związane z rodzicami, a do tego posprzeczalismy się z TŻ ( a byliśmy wczoraj tacy happy...) i powiedział mi kilka bardzo bardzo przykrych słów, że po prostu odechciało mi się wszystkiego i mam wrażenie, że bardziej powrywcza osoba, bardziej dumna etc. to by mu rzuciła pierścionkiem... ![]() ![]() ![]()
|
|
#4887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale może TZ pójdzie po rozum do głowy i przeprosi za swoje zachowanie, i oby nigdy więcej się tak nie zachowywał ... do slubu niedaleko, więc chyba teraz powinniście być jak najbardziej zgodni i szczęśliwi ... Na pewno wszystko się jakoś ułoży,trzymam kciuki bardzo mocno Asiulku Co do mieszkania razem, my tez mamy inne adresy, TZ jest zameldowany u rodziców a ja u mamy, i takie adresy wszędzie podajemy. A że mieszkamy sobie z moją mamą to inna sprawa .. jak się zapyta, to pewnie powiemy prawdę, bo potem przy spowiedzi mogą być problemy ..... |
|
|
|
|
#4888 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Czesc Czesc
|
|
|
|
|
#4889 |
|
Adwokat diabła
|
a nam w pracy wsio padło..
telefon, wi-fi, internet..
|
|
#4890 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.

... to jej szkodzi 
i się podziel

już szybciej koniec świata nadejdzie niż zdam

Przesłodkie te dzieciaczki. Postanowiłam, że jeśli będę mogła, to pójdę do nich na zakończenie roku. Aaaa i jeszcze dostałam od nich bukiet irysów, który mieli w klasie. A jeden chłopiec dał mi na pamiątkę swoją gumkę do mazania
! 

Jakbyśmy powiedzieli, że już mieszkamy razem to myślę, że nie dałby nam kazania, bo w sumie jest dosyć fajny. No ale ta spowiedź teraz to nie wiem...Mam mieszane uczucia. Jeśli ksiądz sam nie zapyta o to mieszkanie, to sama chyba nie powiem, ale jeśli zapyta, ja powiem, że razem mieszkamy to przecież nie da mi rozgrzeszenia, i takie błędne koło