Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz.16 - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-01, 10:06   #4891
Martoolka87
Zakorzenienie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
To piąteczka siostro.

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Bylo fajno, Minorka to ogolnie w miare spokojna wyspa. Tam gdzie my bylismy bylo mnostwo rodzin z dziecmi, co nas cieszylo, bo maly tak sie nalatal z kolezankami i kolegami, ze az milo bylo popatrzec Juz drugiego dnia zapoznalismy sie z jedna para z Glasgow, bardzo fajni ludzie, a do tego byli na all inclusive, wiec caly czas przynosili nam darmowe drinkiNapewno w nastepnym roku jedziemy w to samo miejsce (juz wstepnie umowilismy sie z ta para), bo bylo swietnie. Wakacje do polecenia dla wszystkich, ktorzy maja dzieci
No to super, że wyjazd się udał

Cytat:
O prosze,jak komuś się podobają proste skromne suknie na slub,to zobaczcie tą http://www.amazinggirl.pl/y7004-p-13...851fda0aaf9508 kosztuje jedyne 300 zł plus vat Taniusko i ładna
Takie suknie od razu mi się kojarzą ze ślubem na plaży

Cytat:
No zdrówko za przyszłe mężatki za świeżo upieczone żony i za żony i za przyszłe mamusie i mamusie
Jaki zbiorowy toast

Cytat:
Black nie chora,Black pewnie przedawkowała ( o ile można ją przedawkować a raczej nie można ) melise.

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
mad, bęcki na siedzonko juz sie wkurzyłam
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 10:11   #4892
Aaś
Zakorzenienie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Cytat:
Też tak sądze.

Przeglądam sobie sukienki na stronie Bon Prix.Ta jest fajna dosyć http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?c...69.1.&pr=34088 , aczkolwiek ja wole jednak kupić w realnym sklepie.
moja siostra z mamą kupiły ostatnio spodnie i sukienkę, niby się wymierzyły - siostra wypadła rozmiarowo idealnie pośrodku 38 i oczywiście i spodnie i sukienka za duże

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
Hej kobietki mam mega problem.może którąś zna taki przypadek i pomoże.otóż strasznie wypadają mi włosy wychodzą mi włosy.garściami dosłownieniedługo będę wyglądać jak negral może którąś coś doradzi ja podejżewam że to przez nerwy najpierw powódź później zalana sala Tż-cik za granicą dziadek w stanie krytycznym w szpitalu i podejżewam że to może być przyczyną więc błagam was !!POMOCY!!
moja sis coś ostatnio stosowała na wypadające włosy....czekam na maila od niej to napisze od razu trzymaj się

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Dziś odebraliśmy obrączki! Strasznie nam się podobają i cieszyliśmy się jak gupki ale moja radość nie trwała długo, bo okazało się, że na TŻta obrączce jest inny grawer! zamiast Lucyna jest JUSTYNA!!! Jutro idę ja oddać, niech to jakoś poprawią! Przecież nie pozwolę na to, żeby TZ nosił jakąś inną babę na palcu!
wkleję Wam zdjęcia
a to łosie

no i cześć wszystkim!

nóg nie czuję bo wczoraj nam się z kumpelą po aerobiku zachciało jeszcze biegać a że ostatnio miałam parę dni przerwy w ćwiczeniach to teraz mam jeden wielki zakwas w obu nogach

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Martoolka ty byłaś na mikrodermabrazji ostatnio prawda? (no ostatnio jak ostatnio - jakoś parę miesięcy temu chyba)
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 10:18   #4893
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Uuu net to najgorzej, co tu robic caly dzien
już niestety działa

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 10:20   #4894
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
już niestety działa
zresztą widać, inaczej Black by tu nie była

A tak w ogóle to czeeeeść, dziś mam się lepiej. ale psychicznie nadal byle jak .. ale popołudniu na pewno humorek mi się poprawi, bo jedziemy na wernisaż z okazji dnia dziecka do siostry mojego męża

A jeszcze jedno. Jak myślicie, na slubie miałam żel na paznokciach, w zasadzie większość samo mi odpadło zaś resztę zerwałam ale nieważne. Teraz paznokcie moje są w fatalnym stanie, tzn. może nie ma tragedii, ale widac że były opiłowane po powierzchni. I pytanie moje czy manikurzystka zrobi mi na takich paznokciach cokolwiek? chciałabym je sobie trochę wydłużyć, bo mam tak krótkie, że mi strasznie z tym źle..

Edytowane przez Remmi
Czas edycji: 2010-06-01 o 10:25
Remmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 10:23   #4895
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość

haha, w komórce mam neta

aaaaaa, wszystkiego naj! naj! z okazji dnia dziecka dzieciaczki

Stary 2010-06-01, 10:23   #4896
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
No raczej hehe Ale kiedys tak mialam w robocie ze przez pol dnia nie bylo, masakra

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 10:26   #4897
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
Hej kobietki mam mega problem.może którąś zna taki przypadek i pomoże.otóż strasznie wypadają mi włosy wychodzą mi włosy.garściami dosłownie
Ja łykam belissę i mi nie wypadają wcale. A na takie większe wypadanie włosów to TŻ miał ostatnio odżywkę w kapsułkach jakiejś włoskiej firmy - u fryzjera to kupował, ale nazwy niestety nie pamiętam... Najlepiej zapytaj w aptece, to na pewno coś Ci doradzą.

Cytat:
Dziś odebraliśmy obrączki! Strasznie nam się podobają i cieszyliśmy się jak gupki ale moja radość nie trwała długo, bo okazało się, że na TŻta obrączce jest inny grawer! zamiast Lucyna jest JUSTYNA!!! Jutro idę ja oddać, niech to jakoś poprawią! Przecież nie pozwolę na to, żeby TZ nosił jakąś inną babę na palcu!
wkleję Wam zdjęcia
Śliczne te Wasze obrączki A grawerem się nie przejmuj - na pewno Wam go poprawią, a za jakiś czas będziecie się z tej sytuacji śmiać

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
Ja mam socjalne u mnie na uczelni żeby dostać naukowe to trzeba mieć średnią minimum 4,8 i oprócz tego być w trójce osób z najlepszą średnią na roku czyli nawet jak ktoś ma 4,9 a 3 osoby mają 5,0 to stypendium nie dostanie
:mldeje: To co to za uczelnia

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Nareszcie do Was dotarłam po weekendzie Tęskniła któraś za mną?
Brakowało nam tego włochatego avka

Cytat:
A u nas wyszło ciulowo, ponieważ proboszcz był jakiś rozkojarzony tu zadawał pytania, w tym samym czasie coś wtrącał od siebie i jakoś tak wyszło jakby zapytał o adres rodziców i jak już go wpisał to sam sobie w sumie odpowiedział że TŻ z nimi mieszka, A TŻ jakoś go nie zrozumiał o co mu chodzi echhh Jakbyśmy powiedzieli, że już mieszkamy razem to myślę, że nie dałby nam kazania, bo w sumie jest dosyć fajny. No ale ta spowiedź teraz to nie wiem...Mam mieszane uczucia. Jeśli ksiądz sam nie zapyta o to mieszkanie, to sama chyba nie powiem, ale jeśli zapyta, ja powiem, że razem mieszkamy to przecież nie da mi rozgrzeszenia, i takie błędne koło A doła mam, ponieważ mam kłopoty rodzinne związane z rodzicami, a do tego posprzeczalismy się z TŻ ( a byliśmy wczoraj tacy happy...) i powiedział mi kilka bardzo bardzo przykrych słów, że po prostu odechciało mi się wszystkiego i mam wrażenie, że bardziej powrywcza osoba, bardziej dumna etc. to by mu rzuciła pierścionkiem...
No ale przecież możecie ość do innego księdza do spowiedzi - na pewno znajdzie się jakiś luzak, który na to przymknie oko
U nas ksiądz nie wiem, że mieszkamy razem, bo adresy spisał z dowodów i nas o nie nie pytał - chyba przez to, że się domyśla jaka teraz jest sytuacja i woli udawać, że nie wie, że mieszkamy razem I chyab z tego samego powodu pominął pytanie o kalendarzyk małżeński - woli, żeby młodzi nie musieli go okłamywać

A co do TŻta to trzymam żeby Cię przeprosił i żebyście się pogodzili.

Zabieram się za mgr, bo TŻ powiedział, że mnie będzie monitorował, czy piszę mgr czy tu z Wami siedzę

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość

Martoolka ty byłaś na mikrodermabrazji ostatnio prawda? (no ostatnio jak ostatnio - jakoś parę miesięcy temu chyba)
Ostatnio czyli zimą Byłam A co?
Stary 2010-06-01, 10:27   #4898
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Czeeeść!
Najlepszego w Dniu Dziecka!

Ciesze się, że Wam się obrączki podobają! Mi też. Wczoraj sobie przymierzaliśmy z TŻtem i było tak fajnie! Widzę, że jego też strasznie cieszy fakt, że będzie nosił obrączkę
Uciekam zaraz oddać tą TŻtową i kupić coś mojej chrześnicy, bo jedziemy na weekend z zaproszeniami.

Asiulku, nie martw się, na pewno się pogodzicie Oj, to musi Cię TŻ porządnie przeprosić i juz nigdy więcej tak się nie zachowywać!Przed ślubem powinnaś być mega szczęśliwa a nie zmartwiona przez niego!
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 10:29   #4899
lain
Zakorzenienie

Czesc

Cytat:
wkleję Wam zdjęcia
o jaaa ale wtopa
dobrze, ze jeszcze macie troche czasu do slubu to zdaza wszystko poprawic

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
My załatwiliśmy wczoraj USC, metryki i licencję na ślub w innej parafii (niestety musieliśmy się przy tym sporo nasłuchać, ze to wariactwo, co my sobie wyobrażamy itp). I to mnie właśnie utwierdziło w przekonaniu, ze z moją parafią i jej proboszczem nie chcę mieć nic wspólnego
heh u nas to bylo tak, ze TZ bral u siebie pozwolenie na spisanie protokolu w obcej parafii. spisalismy protokol tam gdzie mamy slub po czym do swojego kosciola przyszlam tylko z zapowiedziami (proboszcz sie zdziwil ). i stwierdzam, ze dobrze zrobilam wysylajac TZa po to pozwolenie, a nie zalatwiajac tego sama u mnie, bo oczywiscie przy dawaniu zapowiedzi padlo pytanie "a czemu nie u nas w kosciele?". cos tam nasciemnialam ale cos czuje, ze gdybym przyszla przed spisanie protokolu po takie pozwolenie to byloby ciezko... a tak to mleko sie rozlalo i gadka byla krotsza, a co najwazniejsze - nie musialam sie prosic

ale pogoda
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 10:30   #4900
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
No raczej hehe Ale kiedys tak mialam w robocie ze przez pol dnia nie bylo, masakra
można w sapera albo w pająka pograc
zanudzić też..

Stary 2010-06-01, 10:37   #4901
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Ostatnio czyli zimą Byłam A co?
Bo ja tu miałam wczoraj problem bo się zapisałam na przyszły piątek ale bedę wtedy miała @ na 99% no i nie wiem czy to w czymś przeszkadza czy nie aaa i to trzeba się do tego jakoś przygotować czy nie?
Stary 2010-06-01, 10:40   #4902
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Jakbyśmy powiedzieli, że już mieszkamy razem to myślę, że nie dałby nam kazania, bo w sumie jest dosyć fajny. No ale ta spowiedź teraz to nie wiem...Mam mieszane uczucia. Jeśli ksiądz sam nie zapyta o to mieszkanie, to sama chyba nie powiem, ale jeśli zapyta, ja powiem, że razem mieszkamy to przecież nie da mi rozgrzeszenia, i takie błędne koło
Dużo par teraz mieszka razem i wszyscy dostają rozgrzeszenie. I po 1 spowiedzi ksiądz każe im do czasu ślubu zaprzestać mieszkania razem
Cytat:
Śliczne te Wasze obrączki A grawerem się nie przejmuj - na pewno Wam go poprawią, a za jakiś czas będziecie się z tej sytuacji śmiać
TZ mówi, ze to jest znak i że jak będziemy mieli córeczkę to tak ją nazwiemy
Co najśmieszniejsze to ja o tym samym pomyślałam
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 10:41   #4903
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Oj, to rzeczywiscie nieprzyjemna sprawa
Ale może TZ pójdzie po rozum do głowy i przeprosi za swoje zachowanie, i oby nigdy więcej się tak nie zachowywał ... do slubu niedaleko, więc chyba teraz powinniście być jak najbardziej zgodni i szczęśliwi ...
Na pewno wszystko się jakoś ułoży,trzymam kciuki bardzo mocno Asiulku

Co do mieszkania razem, my tez mamy inne adresy, TZ jest zameldowany u rodziców a ja u mamy, i takie adresy wszędzie podajemy. A że mieszkamy sobie z moją mamą to inna sprawa .. jak się zapyta, to pewnie powiemy prawdę, bo potem przy spowiedzi mogą być problemy .....
Jakoś to będzie... Choć teraz jestem w kiepskiej formie, mam taką niechęć do wszystkiego TŻ mnie raczej nie przeprosi, trudno mu zawsze przychodziły przeprosiny, często się o nie wręcz upominałam
Cytat:

Cytat:
Brakowało nam tego włochatego avka

No ale przecież możecie ość do innego księdza do spowiedzi - na pewno znajdzie się jakiś luzak, który na to przymknie oko
U nas ksiądz nie wiem, że mieszkamy razem, bo adresy spisał z dowodów i nas o nie nie pytał - chyba przez to, że się domyśla jaka teraz jest sytuacja i woli udawać, że nie wie, że mieszkamy razem I chyab z tego samego powodu pominął pytanie o kalendarzyk małżeński - woli, żeby młodzi nie musieli go okłamywać

A co do TŻta to trzymam żeby Cię przeprosił i żebyście się pogodzili.

Dziekuję za słowa otuchy, to baaardzo pomaga.
Co do spowiedzi, to mam nadzieję trafić na przefajnego księdza, bo do proboszcza nie pójdę, nie ma mowy
Cytat:

Asiulku, nie martw się, na pewno się pogodzicie Oj, to musi Cię TŻ porządnie przeprosić i juz nigdy więcej tak się nie zachowywać!Przed ślubem powinnaś być mega szczęśliwa a nie zmartwiona przez niego!
Tak zawsze myślałam, że w takich chwilach będę szczęśliwa ale rzeczywistość okazała się inna Coraz częściej zastanawiam się, dlaczego mnie tak życie doświadcza, za jakie grzechy...Na prawdę niekiedy jest mi tak strasznie ciężko. No ale już nie będę wprowadzać takiej atmosfery, w końcu to ma być wątek miły, wesoły, o najszczęśliwszych dniach w życiu
Stary 2010-06-01, 10:53   #4904
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Bo ja tu miałam wczoraj problem bo się zapisałam na przyszły piątek ale bedę wtedy miała @ na 99% no i nie wiem czy to w czymś przeszkadza czy nie aaa i to trzeba się do tego jakoś przygotować czy nie?
A ja Ci odpisałam Tylko musiałaś to przeoczyć W każdym razie mi kosmetyczka nic nie mówiła, żebym nie przychodziła w czasie @. Nie wolno tylko się po mikro opalać tak od razu i depilacja jest w tym dniu niewskazana, ani przed ani po.

Cytat:
TZ mówi, ze to jest znak i że jak będziemy mieli córeczkę to tak ją nazwiemy
Co najśmieszniejsze to ja o tym samym pomyślałam
Ooo... dobry pomysł
Stary 2010-06-01, 10:54   #4905
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie martw się, na pewno zdasz następnym razem! Trzymam

My płacimy 1500zl za filmowanie 2 dni i 1000 za fotoreportaż od ubierania do oczepin i plener w innym dniu. W tym jest chyba album i CD ze wszystkimi fotkami.

Gospella, piękna relacja! Super, że Wszystko co najważniejsze się udało a drobne przeszkody pokonaliście bezstresowo!

jeju, dzieciaczki są cudowne!

My załatwiliśmy wczoraj samochód- w końcu będzie ten starodawny. Ja jakoś nie jestem do końca przekonana, ale w sumie jest mi obojętne czym przejadę.

wkleję Wam zdjęcia
dzięki
ale w sumie śmiecznie z tym imieniem (wiem, że to irytujące)
Cytat:
A u nas wyszło ciulowo, ponieważ proboszcz był jakiś rozkojarzony tu zadawał pytania, w tym samym czasie coś wtrącał od siebie i jakoś tak wyszło jakby zapytał o adres rodziców i jak już go wpisał to sam sobie w sumie odpowiedział że TŻ z nimi mieszka, A TŻ jakoś go nie zrozumiał o co mu chodzi echhh Jakbyśmy powiedzieli, że już mieszkamy razem to myślę, że nie dałby nam kazania, bo w sumie jest dosyć fajny. No ale ta spowiedź teraz to nie wiem...Mam mieszane uczucia. Jeśli ksiądz sam nie zapyta o to mieszkanie, to sama chyba nie powiem, ale jeśli zapyta, ja powiem, że razem mieszkamy to przecież nie da mi rozgrzeszenia, i takie błędne koło

Nie martw się, będzie ok Ja się nie bałam powiedzieć, że razem mieszkamy, za to teraz obawiam się spowiedzi....
A doła mam, ponieważ mam kłopoty rodzinne związane z rodzicami, a dodumna etc. to by mu rzuciła pierścionkiem...
nie martw się myśmy poszli do naszego ksiedza drugi raz i wykreślił nam 1 spowiedź, a tym drugim nie przejmuj się, minie
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 11:05   #4906
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
A ja Ci odpisałam Tylko musiałaś to przeoczyć W każdym razie mi kosmetyczka nic nie mówiła, żebym nie przychodziła w czasie @. Nie wolno tylko się po mikro opalać tak od razu i depilacja jest w tym dniu niewskazana, ani przed ani po.

oj bo ja ślepak jestem

moiczka2123 to coś na włosy to Radical w kapsułkach: http://www.farmona.pl/sklep/radical-...odukt/112.html

jej pomogło.
Stary 2010-06-01, 11:08   #4907
BlackAngel
Adwokat diabła

Aaś, co tam u Cie

Stary 2010-06-01, 11:25   #4908
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
dzięki
ale w sumie śmiecznie z tym imieniem (wiem, że to irytujące)

nie martw się myśmy poszli do naszego ksiedza drugi raz i wykreślił nam 1 spowiedź, a tym drugim nie przejmuj się, minie
Powiem Ci, że w tym całym zamieszaniu i stresie nie przyszło mi do głowy, żeby podejść raz jeszcze i poprosić o wykreślenie tej pierwszej spowiedzi. Tyle, że jeśli trafię na proboszcza, to może być nieciekawie, bo wczoraj próbowałam odkręcić tę sytuację, to tak jak pisałam, powiedział żebyśmy zrobili tak jak należy, poczekali do ślubu, wcisnął nam kartki i się pożegnał
Stary 2010-06-01, 11:31   #4909
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość

heh u nas to bylo tak, ze TZ bral u siebie pozwolenie na spisanie protokolu w obcej parafii. spisalismy protokol tam gdzie mamy slub po czym do swojego kosciola przyszlam tylko z zapowiedziami (proboszcz sie zdziwil ). i stwierdzam, ze dobrze zrobilam wysylajac TZa po to pozwolenie, a nie zalatwiajac tego sama u mnie, bo oczywiscie przy dawaniu zapowiedzi padlo pytanie "a czemu nie u nas w kosciele?". cos tam nasciemnialam ale cos czuje, ze gdybym przyszla przed spisanie protokolu po takie pozwolenie to byloby ciezko... a tak to mleko sie rozlalo i gadka byla krotsza, a co najwazniejsze - nie musialam sie prosic

ale pogoda
Lain, tak chcieliśmy zrobić, zeby ograniczyć wizytę w mojej parafii właśnie do zapowiedzi ... Ale proboszcz w parafii TZta powiedział, ze raczej przyjmuję sie że licencję wystawia parafia narzeczonej i zebyśmy tam poszli ..... wrrrr.....

Dziewczyny, jakiś koszmar z tą pogodą.... miałam jechać na zakupy, a tu zimno, leje .. i na dodatek w górach spadł śnieg a my w piątek jedziemy do Zakopca na wesele
Co ja mam płaszcz zimowy i kozaki na to wesele zabrać??
Normalnie porażka z tą pogodą ...
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 11:56   #4910
BlackAngel
Adwokat diabła

która z Was pracuje w piątek? połączcie sie ze mna w bólu

Stary 2010-06-01, 11:56   #4911
Aaś
Zakorzenienie

Black u mnie nuuuda... nic się nie dzieje
Stary 2010-06-01, 11:57   #4912
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Black u mnie nuuuda... nic się nie dzieje
u mnie tak samo.. robię sobie drugą zieloną herbatkę i głupio uśmiecham

Stary 2010-06-01, 12:07   #4913
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja piszę cały tydzień mgr, a to bardzo boli Właśnie wklepuję ankiety. Na szczęście jeszcze tylko 5 mi zostało (każda po 112 pozycji)

Melduję, że są już wyniki egzaminu. Dostałam 4,5
Stary 2010-06-01, 12:08   #4914
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
J

klask i:
Stary 2010-06-01, 12:15   #4915
Aaś
Zakorzenienie

a ja sobie wolne na piątek wzięłam. a co! stać mnie
Stary 2010-06-01, 12:16   #4916
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
mam wolne za majowe święto, ale łączę się z Tobą w cierpieniu
Stary 2010-06-01, 12:18   #4917
BlackAngel
Adwokat diabła

smark!
jak się w piątek okaże że będe tutaj z dwiema, albo jedną osobą to chyba wypruję..
to sobie pojechałam do rodziców

Stary 2010-06-01, 12:24   #4918
madmuazelle
BAN stały

Moje drogie dzieciaczki

Z okazji dnia dnia dziecka,życze Wam wszystkiego najlepszego,słodkiego miłego zycia.

Zaraz Was nadrobie.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 12:29   #4919
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
klask i:
Dzięki

Cytat:
Moje drogie dzieciaczki

Z okazji dnia dnia dziecka,życze Wam wszystkiego najlepszego,słodkiego miłego zycia.
Się dołączam do życzeń

Moja Mama dziś o mnie pamiętała i zadzwoniła z życzeniami i nawet TŻtowi smsa wysłała

Zrobiłam sobie przerwę na ciacho i poczytałam sobie taki coś:
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...a44c&_ticrsn=3

A teraz wracam do mgr

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2010-06-01 o 12:31
Stary 2010-06-01, 12:31   #4920
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Ja piszę cały tydzień mgr, a to bardzo boli Właśnie wklepuję ankiety. Na szczęście jeszcze tylko 5 mi zostało (każda po 112 pozycji)

Gratulacje

Black,
ja mam wolne cały tydzień, ale za to bardzo intensywnie wykorzystuje ten czas
Ale łączę się z Tobą w bólu
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości