|
|
#1711 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
A jeśli chodzi o cięcie otoczkowe - jest z pewnością jednym z najlepszych w tej metodzie!!!
|
|
#1712 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
Edytowane przez Miskaa78 Czas edycji: 2010-05-31 o 14:15 |
|
|
|
|
#1713 |
|
Raczkowanie
|
Miskaa dzięki za komentarz
Niektórzy ludzie to egoiści
|
|
|
|
#1714 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() Różne sytuacje opisywałyśmy związane z nadmierną wylewnością - od niepochlebnych komentarzy na portalach społecznościowych, włamywaniu na prywatne strony do utraty pracy włącznie.. Zazdrość nie zna granic..!! |
|
|
|
|
#1715 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1716 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
i z 325 wysoki profil wyszedł baaaaaaardzo średni biust Cytat:
nie kojarzę z jakich jesteś okolic, więc też nikogo nie polecę niestety
|
|||
|
|
|
#1717 |
|
Raczkowanie
|
Samiii
A ile masz teraz w biuście po operacji? ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- tak patrząc na Twoje wymiary to mamy identyczne, taki sam wzrost i też teraz ważę 50kg a wcześniej ważyłam 46 kg
|
|
|
|
#1718 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie kazdy może sobie pozwolić na operację (to dość droga przyjemność) Ja wielu osobom powiedziałam. Uznałam, ze to moja sprawa i że nikomu nic do tego - więc jeżeli to miałoby wpłynąć na moje relacje z daną osobą to tym lepiej dla mnie!!!(nie potrzebuję w swoim otoczeniu osób nieszczerych) U mnie reakcje były różne. Niektóre z moich koleżanek mówiły wprost, ze nie końca mnie rozumieją, ale żadna z nich nie zmieniła stosunku do mnie! Większość reakcji była jednak pozytywnych! Nawet bardzo pozytywnych! Czekały razem ze mna na zabieg... dzwoniły jak tylko otworzyłam oczy... czekały na pierwsze oględziny... chwaliły pod niebiosa i w dodatku kupiły mi w prezencie absorberka ! Wspaniale mieć takich ludzi wokół siebie!!! Wszystkim tego życzę!
|
|
#1719 |
|
Raczkowanie
|
O operacji powiedziałam tylko 2 koleżanką, wie też chłopak oczywiście i mama (która wspiera najbardziej
). Mogłam nie mówić wcale koleżanką, teraz troszkę się boję. Mówiły, że zachowają tajemnicę tylko dla Siebie...więcej nikomu nie powiem
|
#1720 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiem, że takie sytuacje potrafią uprzykrzyć życie, ale ja już jestem na takim etapie życia, ze nie straszne mi błahostki. Jak się komuś nie podoba - to niech się nie patrzy! Grunt, ze mi sie podoba! A reszte mam generalnie... centralnie...
|
|
#1721 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to jest coś koło 88cm w biuście, nie mogę się teraz zmierzyć heh ale ostatnio miałam chyba 87 albo 88cm ![]() (to się waha w zależności od dnia cyklu )ja tam też nikomu nie mówiłam, wie tylko mój chłopak i rodzice |
|
|
|
|
#1722 |
|
Raczkowanie
|
Samiii
oo to mam podobnie teraz mam 87-86 cm i jestem ciekawa czy jak mięśnie puszcza czy mi coś przybędzie a bardzo bym chciała bo wydaje mi się że jest ciut za mały:/ |
|
|
|
#1723 |
|
Kazar Lady
|
|
|
|
|
#1724 |
|
Rozeznanie
|
...i kiedy jadę windą i gość na mnie kaszle ...
|
#1725 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i tak jest moim zdaniem ![]() ja jeszcze koło roku po zabiegu widziałam że piersi się układają - nie ma rady, trzeba dać im czas
|
|
|
|
|
#1726 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Milusia,Marczilada wrzucilam fotki
|
|
#1727 |
|
Raczkowanie
|
Polili cycusie masz śliczne!!!!
Też chcę takie wyszły Ci idealne
|
#1728 |
|
Raczkowanie
|
Ale ze mnie gapa przeczytałam strone wcześniej, że miałaś rozmiar b
czyli tak jak ja a zdjeć z przed operacji nie masz może?
|
#1729 |
|
Raczkowanie
|
Kochane Dziewczyny! Bardzo potrzebuje Waszej pomocy i wsparcia...
16.06.2010 odbędzie się moja operacja u dr Tomasza Kasprzyka. Doktor jest przemiłym człowiekiem wszystko dokładnie mi opowiedział i wyjaśnił na konsultacji, dobrał implanty ale teraz im bliżej do op. tym bardziej się boje i zastanawiam się czy dobrane implanty będą mnie satysfakcjonowały... Dr wybrał mi model MX Style 510 DG (200g) firmy Allergan. Zeskanowałam to zestawienie, które dostałam od dr tam są wszystkie moje wymiary i wymiary dobranych implantów, może któraś z Was się orientuje na tyle żeby mi to jakoś zobrazować? Na dodatek są to jakieś nowe implanty które maja w sobie 2 rodzaje żelu ( w części brodawki jest on twardszy) i boje się żeby piersi potem nie były nie naturalnie twarde ![]() Zdaję sobie sprawę, że moja wiadomości jest chaotyczna i przepraszam Was za to ale może którejś uda się mnie zrozumieć i coś doradzić ![]() Edit: Przed chwilą dzwoniłam do dr Szczyta, u którego byłam wcześniej na konsultacji. On dobrał mi implanty Natrell 410 MX 255 ... są one chyba większe ? Myślicie, żeby powiedzieć o tym dr Kasprzykowi może uda mu się wszczepić te większe?
Edytowane przez exoticana Czas edycji: 2010-06-01 o 12:31 |
|
|
|
#1730 |
|
BAN stały
|
hej !
słuchajcie dziewczyny, tak jak już pisałam - zdecydowałam się na powiększenie biuściku Pytam się bo nie wiem na co być przygotowana...jakiś szereg specjalistycznych badać czy po prostu takie normalne, rutynowe badania?
|
|
|
|
#1731 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1732 |
|
BAN stały
|
Marczilada dzięki za odpowiedz.
Poszukałam jeszcze i dowiedziałam się ze badanie na krzepliwość krwi i ze trzeba się wcześniej zaszczepić przeciwko żółtaczce... Ale pewnie masz rację, żeby wszystkiego dowiedzieć się u lekarza. Pewnie wszystko będzie dobrane indywidualnie do mojej osoby Chyba coraz bardziej nie mogę doczekać się mojego nowego, większego biustu
|
|
|
|
#1733 |
|
Kazar Lady
|
to zalezy jakiego efektu oczekujesz od operacji
![]() Implanty DualGel miała od nas MyaDiva przejrzyj jej posty ![]() Malinka dr da Ci skierowanie na badania i je wykonasz ok dwa -tydzień przed zabiegiem.Mój dr dał mi skierowanie na konsultacji i miałam kilka tygodni na przygotowanie się. Na pewno sprawdz szczepienia WZWB lub poziom przeciwciał i grupę krwi Nie spodziewaj się jakiś wymyślnych badań, generalnie robi sie układ krzepnięcia i morfologię. |
|
|
|
#1734 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
większych? mniejszych? średnich?? sama musisz wiedziec jakie chcesz miec cycuchy... może udaj się jeszcze do kogos na konsultacje
|
|
#1735 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze poszperałam i znalazłam dużo dobrych ale i tez złe ...i dlatego sie zastanwaiam to [oważna decyzjia i nie chce jej zaowac po efektach ![]() Aha i mam pytanko ile mniej wiecej bierze Dr Broma Ja jestem z Dębicy na podkarpaciu
![]() Edytowane przez AsiCcccCA Czas edycji: 2010-06-01 o 20:32 |
|
|
|
|
#1737 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
złych opinii nie znajdziesz o dr Kasprzyku z Krakowa więc... uderzaj tam
|
|
#1738 |
|
Zakorzenienie
|
Co Ja mam robic ,zero zdecydowania
|
#1739 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny to niedobrze że piszecie że dr Broma ma sporo złych opinii bo ja się zdecydowałam na doktora.Mam pytanko skoro konsultację mam miec w dniu zabiegu to czy skierowanie wziąc od lekarza rodzinnego? i co powiedzieć że po co mi te badania tak odrazu ..zabieg mam 28 czerwca więc myslicie że najlepiej kiedy iśc do lekarza i ile się czeka na wyniki? bo w pracy musze powiedziec dwa tyg wcześniej że miesiąc wolnego musze mieć
|
|
|
|
#1740 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chciałabym mieć przynajmniej C. Dr tłumaczył mi, że ilość gr we wkładkach nie świadczy o wielkości biustu i 200 byłoby dla mnie najodpowiedniejsze ale kurde dr Szczyt chciał dać mi na wejściu o 55g większy implant więc chyba coś musi w tym być. Raczej nie włożą mi większej wkładki bo mam bardzo drobną klatkę piersiową i blisko osadzone piersi. Pojechałabym jeszcze na konsultacje ale w przypływie euforii wpłaciłam od razu całą kwotę na konto doktora mam już wyznaczony sztywny termin za 15 dni i w sumie jestem na niego zdecydowana martwię się tylko tą wielkością, myliście że dr da się namówić na większe? Samej też mi się wydaje, że to maluteńki implant...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:53.

Niektórzy ludzie to egoiści

chyba nie potrzeba bardzo dużo... coś ok. 325 cc ... tak myślę. No miseczka na pewno bedzie wieksza nic C

). Mogłam nie mówić wcale koleżanką, teraz troszkę się boję. Mówiły, że zachowają tajemnicę tylko dla Siebie...więcej nikomu nie powiem