![]() |
#1981 |
Zadomowienie
|
Dot.: Betterware
Wydaje mi się że już powinny być naliczone rabaty tak że już byśmy widzieli ile mamy. Czekam z niecierpliwoscia na otwarcie systemu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1982 |
Zakorzenienie
|
Wiecie może kidey pojawią sie nowe numerki w zakładce moje pieniądze?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1983 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1984 |
Raczkowanie
|
ciekawe czy ja jako świerzynka załapię sie na tą torebkę?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1985 |
Zakorzenienie
|
Juz jest lista 14 braków;( wsród nich opaska na nadgarstek, której potrzebuję 10!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1986 |
Zadomowienie
|
Mi wypadnie organizer,2 x balsam na piety,pojemnik do zlewu , nozyczki z 5 ostrzami...
1 19314 Wszechstronna tarka z szufladką 2 38271 Przyrząd do usuwania włosków 3 38414 Wieszaczki kuchenne 4 56211 DLUGIE LYZKI ZE STALI NIERDZEWNEJ 5 57585 NOZYCZKI Z 5 OSTRZAMI 6 57655 Szatkownica do frytek 7 57682 Półka do szafki kuchennej 8 57685 Pojemnik na przyssawki 9 57736 SZCZOTKA DLA ZWIERZAKOW 10 57742 Organizer do torebki 11 57760 NEOPRENOWA OPASKA NA KOLANO 12 57764 BALSAM NA PIETY 13 57798 Ściągaczka wody 14 58147 Magnetyczna opaska na nadgarstek Edytowane przez 7Paulina7 Czas edycji: 2010-06-01 o 12:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#1987 |
Zakorzenienie
|
no, mi tez pojemnik do zlewu... Jak to możliwe? Braki przed startem?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1988 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1989 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, już mogłoby sie zacząć
![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Lilka44 jak będziesz zamawiała regularnie, to sie załapiesz |
![]() ![]() |
![]() |
#1990 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny mam do was pytanie, które dotyczy łatwego startu.
Zarejestrowałam się jako przedstawicielka pod koniec maja i nie składałam zamówienia na ten miesiąc, ponieważ nie miałabym nawet na to czasu, ani też katalogu. Wczoraj dzwoniłam do better żeby zamówić 2 katalogi czerwcowe < żeby mieć czym obracać ;p > i doliczyli mi do tego opłatę rekrutacyjną. Myślicie, że załapie się na łatwy start? nie zamawiłam za 100 punktów, to były tylko katalogi i nic więcej. Moja sponsorka mówi, że powinnam nadal być w programie łatwy start, bo on obowiązuje przez 2 miesiące od rekrutacji, ale ja nadal mam pewne wątpliwości. A Wy jak myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#1991 |
Zakorzenienie
|
Pierwsze słysze o tych 2 miesiącach... no ale nie wiem... Mam nadz, ze się załapiesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1992 |
Zadomowienie
|
Musisz zadzwonic do BOK tam ci wszystko dokladniez powiedza...
Nie mogłas poczekac do czerwca z tym zapisaniem? Edytowane przez 7Paulina7 Czas edycji: 2010-06-01 o 13:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#1993 |
Przyczajenie
|
Nie wiedziałam, że opłata rekrutacyjna będzie wynosiła nadal 1zł, myślałam, że 9,90 jak było wcześniej
|
![]() ![]() |
![]() |
#1994 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Czytam ulotke rekrutayjna ''Aby przystapic do programu złóż zamówienie o łacznej wartości co najmniej 100 punktow w bieżącym katalogu lub nastepnym miesiacu od swojej rejestracji w klubie B...'' także ZAŁAPIESZ SIĘ!! ![]() Edytowane przez 7Paulina7 Czas edycji: 2010-06-01 o 13:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1995 |
Przyczajenie
|
Dziękuję
![]() Bo mogą też zrobić tak, że powiedzą, że to było zamówienie za mniej niż 100 punktów i już nie będę mogła. Hmmm chyba, że wtedy policzą zamówienie za czerwiec jako drugi miesiąc i jeszcze się załapie . Sama już nie wiem . Zobaczymy, ale dziękuje za odp . ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1996 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mimo wszystko musisz zadzwonic do BIURA OBSŁUGI i bedziesz wiedziala na 100 % Edytowane przez 7Paulina7 Czas edycji: 2010-06-01 o 13:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1997 |
Przyczajenie
|
Tak, telefonicznie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1998 |
Zadomowienie
|
To mi się wydaje że powinnas sie załapać ale ZADZWOŃ i sie upewni!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1999 |
Przyczajenie
|
Ok. dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2000 |
Zakorzenienie
|
Juz widać ile pieniążków za zeszły miesiąc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2001 |
Zadomowienie
|
Jola ale czatujesz na stronce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2002 |
Zakorzenienie
|
Paulina, czatuję to fakt, ale nie mam zbytniego ruchu w sklepie, to chcę to załatwic i znikać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2003 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2004 |
Zakorzenienie
|
To fakt z tym bólem
![]() chciałabym doczekac sie tej poprawy, że siadam przy kompie kiedy mam 100 pkt i bez stresu zamawiam, wiedząc, że wszystko będzie, bo teraz to toszkę to głupio działa, nie wiem co klientom mowić;( |
![]() ![]() |
![]() |
#2005 |
Zadomowienie
|
Ja w wolnym czasie czytam zapisy z czarnych skrzynek z 10 kwietnia bo juz sa ujawnione...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2006 |
Zakorzenienie
|
Paulina, podaj link
|
![]() ![]() |
![]() |
#2007 |
Zadomowienie
|
Sa na stronie MSWiA ale chyba duzo osób próbuje sie tam dostac bo teraz ciezko tam wejsc... ostatnie slowa pilotow to ku...wa mać
|
![]() ![]() |
![]() |
#2008 |
Zakorzenienie
|
ja czytałam, że Rosja zabrania upublicznienia ich treści do końca sledztwa...
---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- W sumie nic nowego nie napisali... już mi oczka szwankują od tego kompa, mimo, że odchodzę od niego ch chwilę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2009 |
Raczkowanie
|
już by mogli puścić system ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2010 |
Zakorzenienie
|
o 16.50 dopiero ;/ ręce opadają na betterware ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:08.