Offtopowe zapuszczanie cz. XVII - włosomaniaczego nałogu ciąg dalszy :D - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-01, 17:32   #1861
Magdzia94
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. XVII - włosomaniaczego nałogu ciąg dalszy :D

Boże nie mogę słuchac mojej babci już, no rzygam tym jak mówi o moim bracie.

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 17:36   #1862
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość

Aniko stopy będę czerwone, ręce mleczne.

Powninnaś nosić rzeczy zdecydowanie przed kolano, bo tak się Twoje nogi wydają dłuższe? Czyyałaś jakieś porady na temat krótkich nóg?
A masz odkryte buty?
Te porady o krótkich nogach często są sprzeczne, więc nie wiem, w co wierzyć
Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
Sukienki i tuniczki z zaznaczoną talią, lekko lub mocno rozkloszowane
Długość do połowy uda lub odrobinę krótsze kiecki. Spodnie rurki, ale nie mega obcisłe. Jesteś bardzo zgrabna
Dziękuję za porady
Tuniki z legginsami, prawda? Bo ze spodniami to wygląda tragicznie .
Tak mi się wydaje, że długość do połowy uda byłaby odpowiednia. Wtedy sylwetka wydaje się dłuższa, nogi tak samo. Krótszych spódnic nie chcę nosić, bo wydaje mi się, że pasują tylko do idealnych nóg. A spodnie to raczej nie biodrówki, tylko trochę wyższe chyba. Mam jedne wyższe i od razu jakoś inaczej wyglądam, tylko są na tyle dziwne, że po jednym dniu noszenia się rozciągają i spadają ze mnie.
aanika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 17:39   #1863
Magdzia94
Zakorzenienie

Widać mi 2 palce przez buty
Ciekawe jak fryzjerka mi pokręci włosy.

Stary 2010-06-01, 17:42   #1864
AnulaPPP
Zakorzenienie

Cytat:
Czytałam, możemy taką wymianę zrobić na jakiś czas Przynajmniej naciesze się pazurami, ale poproszę od razu ze wzorkiem

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

Aniko stopy będę czerwone, ręce mleczne.

Powninnaś nosić rzeczy zdecydowanie przed kolano, bo tak się Twoje nogi wydają dłuższe? Czyyałaś jakieś porady na temat krótkich nóg?

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

No własnie nie

Kupiłam teraz tabletki, będę je brać + odżywka Barbra Pro z kwasama AHA.
Może to coś pomoże ? A jak nie to będę dalej kombinować
ja paznokcie i tak mam w planie obciąć za to o długich, pięknych włosach marzę i śnię po nocach czasem mam nawet koszmary że ktos mi uciął itp

o tej odżywce nic nie słyszałam, ale próbuj, może akurat.
Ja za to mam problem z włosami, rosną jakiś 1cm na miesiąć może ciut więcej, ale nie mam kompletnie jak ich mierzyć. I w ogóle mnie dobijają czasem
poza tym im więcej Was czytam tym mniej wiem... szampony ziołowe czy nie, jakieś proteiny, no po prostu już sama zgłupiałam co robić

AnulaPPP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 17:42   #1865
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
Widać mi 2 palce przez buty
Ciekawe jak fryzjerka mi pokręci włosy.
A zakładasz rajstopy do tych butów?
Ja się dzisiaj naoglądałam panienek, które zakładają rajstopy do klapek albo innych odkrytych butów. Jak dla mnei to straszna gafa .
A idziesz sama czy z osobą towarzyszącą?
Stary 2010-06-01, 17:43   #1866
szmyrk
Zakorzenienie

Zmykam znow do ksiazek
szmyrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 17:47   #1867
Magdzia94
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
A zakładasz rajstopy do tych butów?
Ja się dzisiaj naoglądałam panienek, które zakładają rajstopy do klapek albo innych odkrytych butów. Jak dla mnei to straszna gafa .
A idziesz sama czy z osobą towarzyszącą?
Mam rajstopki, ale takie że nie widać szwu czy co tam na dole jest

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Aniu, a opisz mi Twoją pielęgnację i czego oczekujesz Coś poradzimy

Stary 2010-06-01, 17:49   #1868
Maryha_ah
Zakorzenienie

Cytat:
A masz odkryte buty?
Te porady o krótkich nogach często są sprzeczne, więc nie wiem, w co wierzyć

Dziękuję za porady
Tak mi się wydaje, że długość do połowy uda byłaby odpowiednia. Wtedy sylwetka wydaje się dłuższa, nogi tak samo. Krótszych spódnic nie chcę nosić, bo wydaje mi się, że pasują tylko do idealnych nóg. A spodnie to raczej nie biodrówki, tylko trochę wyższe chyba. Mam jedne wyższe i od razu jakoś inaczej wyglądam, tylko są na tyle dziwne, że po jednym dniu noszenia się rozciągają i spadają ze mnie.
Wiesz, chyba niepotrzebnie tak myślisz, mi się wydaje że krótkie spódnice wyglądają całkiem nieźle jeśli ktoś nie ma ogromnego naprawdę poważnego defektu nóg (typu nogi w kształcie litery X). Ja na przykład mam dość masywne uda, w ogóle nie jestem z tych drobnych kobiet, gruba też nie jestem, ale u mnie na przykład krótkie spódniczki wyglądają fajnie. Mimo, że to spódniczki w rozmiarze 38. Ale ja mam proste, ładne nogi, tylko trochę otłuszczone. Za to w tunice do spodni wyglądam okropnie. Tyłek mi tak sterczy że oooo Jakoś kiedy mam krótką bluzę i dżinsy w ogóle się tak nie odznacza. Trochę mi tego szkoda bo teraz jest tyyyyle tunk w sklepach,a ja nie mogę mieć ani jednej.
Maryha_ah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 18:02   #1869
AnulaPPP
Zakorzenienie

Cytat:
Mam rajstopki, ale takie że nie widać szwu czy co tam na dole jest

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Aniu, a opisz mi Twoją pielęgnację i czego oczekujesz Coś poradzimy
ojoj sama nie wiem właściwie od czego zacząć ale tak: jak zaczęłąm olejować włosy Vatiką kupiłam sobie 3 szampony ziołowe Eva Natura - jeden to te 3 zioła, czarna rzepa i rumiankowy (ale w takiej duzej butli litrowej bo małej nie było, a jak patrzyłam w necie to niby ta sama firma a składy inne ;/ ) i używałam ich do zmywania oleju. Ale potem vatika mi się skończyła a ja nadal ich używałam a nie wiem czy to czasem nie wysusza włosów? mam jeszcze Herbala tego niebieskiego, fajny nawet jest skończyłam właśnie Seboradin Niger, wcierałam codziennie a teraz zakupiłam wodę brzozową Barwy. Zawsze po myciu tymi ziołowymi nakładałam Kallosa, mam też masło Mypa ale jakos mi nie podeszło, bo włosy są niby miękkie ale takie dziwne w dotyku, a nie śliskie i lejące, i właściwie po większości masek tak mam, nie wiem może za duzo nakładam? albo po prostu to nie dla moich włosów? albo właśnie ma znaczenie jakiego szamponu używam wczesniej? czasem, ale niestety bardzo rzadko mi się zdarzy że po myciu mam fajne takie śliskie i cięzkie włosy... a następnym razem mimo że robię to samo są inne.
Na pewno też nie służy mi nasza woda, bo będą za granicą włosy miałam super, pomimo minimalnej pielęgnacji ( za to na twarzy miałam wysyp) co jeszcze.. konce mam zniszczone i porozdwajane pomimo podcinania, ale i tak są lepsze niż "przody" których podcinać nie chcę, ale przez to się kruszą i prawie nie rosną.
A i mam jeszcze dwie odżywki z Joanny bez spłukiwania, miód i cytryna (czekam na maske) i ta niebieska, no i kallosa marchewkowego

Edytowane przez AnulaPPP
Czas edycji: 2010-06-01 o 18:05
Stary 2010-06-01, 18:06   #1870
19agusia91
Zakorzenienie

Aniko, jesteś bardzo zgrabna na temat ubioru się nei wypowiem- nie znam się

Kasiuu, sliczne!

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

Mi Tżcik kochany kupił dziś pastę cukrową Ech, ciekawe jak to bedzie, jak pójdzie na studia, mam nadzieję,ze będzie ladował co tydzień w domu.
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 18:14   #1871
Magdzia94
Zakorzenienie

Aniu, może zmień te szampony? Ja używam Evy, ale tylko do zmywania olejów.
Bardzoo lubię szampony Timotei, wręcz uwielbiam , też fajnie zmywają oleje.
Końce zabezpieczaj jedwabiem(może WAX, CHI ) Próbowałaś już nowych odżywek Garniera? Ja ma z mango i jestem absolutnie ją zachwycona.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-01, 18:16   #1872
n0emi
Zakorzenienie

Zrobilam aktualizacje podpisu. I wracam do trybunalu konstytucyjnego

Kasia ale masz swietnego TŻta Znaczy sie ma bardzo fajny gust. Mi sie najbardziej podoba ta bluzka z koronkowa siateczka
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 18:23   #1873
AnulaPPP
Zakorzenienie

Cytat:
Aniu, może zmień te szampony? Ja używam Evy, ale tylko do zmywania olejów.
Bardzoo lubię szampony Timotei, wręcz uwielbiam , też fajnie zmywają oleje.
Końce zabezpieczaj jedwabiem(może WAX, CHI ) Próbowałaś już nowych odżywek Garniera? Ja ma z mango i jestem absolutnie ją zachwycona.
a no i zapomniałam napisać że te 2 ziołowe w małych butelkach wydają się być dużo delikatniejsze od tego w duzej. No właśnie ma zamiar ich uzywac tylko do zmywania oleju, ale jakiego używać tak normalnie? powinien być bez Sls tak? no i chyba bez silikonów też bo jeszcze jakbym nałożyła np kallosa to byłoby za ciężko? właśnie nie mam pojęcia jakiego szamponu używać, może Fitomed? czytałam o nim...
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-36128-rec-404754.htm o tej piszesz? nie próbowałam, ale może kupię... dzięki
a tak w ogole to czytałam też o tych proteinach że niby dobre ale trzeba uważać, bo niektóre włosy ich nie lubią w nadmiarze. No ale jak to sprawdzić???

no właśnie, na końce czasem nakładam czasem rycynę muszę przyznać że w porównaniu z dawniej na ubraniach mało kiedy widzę połamane końcówki a te co są jeszcze zniszczone po prostu muszę pomału podcinać i będzie lepiej.
A nad jedwabiem myślałam, widziałam kiedyś z Joanny ale taki inny, nie ten w przezroczystej buteleczce.
Wiem że nie może być alko, ale oprócz tego na co zwrócić uwagę?

Madzia, ja Cię zameczę...

Edytowane przez AnulaPPP
Czas edycji: 2010-06-01 o 18:28
Stary 2010-06-01, 18:26   #1874
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość
Wiesz, chyba niepotrzebnie tak myślisz, mi się wydaje że krótkie spódnice wyglądają całkiem nieźle jeśli ktoś nie ma ogromnego naprawdę poważnego defektu nóg (typu nogi w kształcie litery X). Ja na przykład mam dość masywne uda, w ogóle nie jestem z tych drobnych kobiet, gruba też nie jestem, ale u mnie na przykład krótkie spódniczki wyglądają fajnie. Mimo, że to spódniczki w rozmiarze 38. Ale ja mam proste, ładne nogi, tylko trochę otłuszczone. Za to w tunice do spodni wyglądam okropnie. Tyłek mi tak sterczy że oooo Jakoś kiedy mam krótką bluzę i dżinsy w ogóle się tak nie odznacza. Trochę mi tego szkoda bo teraz jest tyyyyle tunk w sklepach,a ja nie mogę mieć ani jednej.
Ja mam proste nogi, ale nie są jednak najchudsze. Nie chcę skazywać otoczenia na oglądanie moich baleroników .
A co do tunik, to ja w tunice i spodniach wyglądam okropnie, bo ten kawałek nogi, który widać spod niej strasznie krótki się wydaje.
Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Aniko, jesteś bardzo zgrabna na temat ubioru się nei wypowiem- nie znam się
Dziękuję
Stary 2010-06-01, 18:31   #1875
Magdzia94
Zakorzenienie

Tak piszę o tej. Kupiła teraz też szampon Garnier z mango, więc dam znać. Szczerze mówiąc to ja nie patrzę zvytnio na składy szamponów.Mam pare rodzajów, wokół których stale się kręcę czyli Timotei, Accent, chcę wypróbować Herbala i Petrole razem z odżywką.
Jeżeli masz odżywkę z proteinami i włosy wcale się nie poprawiają, są wręcz sianowate i nieładne, można przypuszczać że Twoje włosy nie lubią protein. Zwłaszcza jeżeli po odstawieniu jej jest poprawa.
Ja mam Kallosa Latte i używam go max 2 razy w tygodniu, właśnie żeby nie przesadzić z ilością protein i jest dobrze

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

Ja w ogóle nie lubię połaczenia tunika+spodnie.

Stary 2010-06-01, 18:33   #1876
AnulaPPP
Zakorzenienie

Cytat:
Tak piszę o tej. Kupiła teraz też szampon Garnier z mango, więc dam znać. Szczerze mówiąc to ja nie patrzę zvytnio na składy szamponów.Mam pare rodzajów, wokół których stale się kręcę czyli Timotei, Accent, chcę wypróbować Herbala i Petrole razem z odżywką.
Jeżeli masz odżywkę z proteinami i włosy wcale się nie poprawiają, są wręcz sianowate i nieładne, można przypuszczać że Twoje włosy nie lubią protein. Zwłaszcza jeżeli po odstawieniu jej jest poprawa.
Ja mam Kallosa Latte i używam go max 2 razy w tygodniu, właśnie żeby nie przesadzić z ilością protein i jest dobrze

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

Ja w ogóle nie lubię połaczenia tunika+spodnie.
tak jak piszę czasem sa fajne ale czasem beznadziejne. Nie wiem może to od dnia zalezy
w takim razie, zakładając że moje włosy nie lubią zbyt wiele protein to co robić?
one są w odżywkach tak?

Stary 2010-06-01, 18:34   #1877
n0emi
Zakorzenienie

Anika ja zawsze jak nosze krotkie opiette tuniki albo dluzsze bluzki, to zakladam je tak zeby zakrywaly te miejsce gdzie zaczyna sie krocze I przez to np u mnie nogi wydaja sie dluzsze
I jak nosze dobrze dopasowane dzinsy(rurki oczywiscie) to nogi tez wydaja sie dluzsze niz w spodniach wiszacych.
Ale patrzac na zdjecie mysle, ze przesadzasz Masz bardzo ladne nogi, ladny kolor i zadnej skazy Mysle, ze sa proporcjonalne do twojego wzrostu .

http://republika.pl/blog_ws_4395275/...hoot-689-7.jpg cos takiego z tym kroczem. Zeby tylko zakrywalo to miejsce, gdzie sie zaczyna.
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 18:38   #1878
Magdzia94
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AnulaPPP Pokaż wiadomość
tak jak piszę czasem sa fajne ale czasem beznadziejne. Nie wiem może to od dnia zalezy
w takim razie, zakładając że moje włosy nie lubią zbyt wiele protein to co robić?
one są w odżywkach tak?
Nie w każdej
Poczytaj słownik pod jaką nazwą sa proteiny Spróbuj raz na tydzień używać.

Stary 2010-06-01, 18:39   #1879
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
Anika ja zawsze jak nosze krotkie opiette tuniki albo dluzsze bluzki, to zakladam je tak zeby zakrywaly te miejsce gdzie zaczyna sie krocze I przez to np u mnie nogi wydaja sie dluzsze
I jak nosze dobrze dopasowane dzinsy(rurki oczywiscie) to nogi tez wydaja sie dluzsze niz w spodniach wiszacych.
Ale patrzac na zdjecie mysle, ze przesadzasz Masz bardzo ladne nogi, ladny kolor i zadnej skazy Mysle, ze sa proporcjonalne do twojego wzrostu .

http://republika.pl/blog_ws_4395275/...hoot-689-7.jpg cos takiego z tym kroczem. Zeby tylko zakrywalo to miejsce, gdzie sie zaczyna.
Może to jest i jakaś sztuczka .
Na nogach mam rajstopy, dlatego mają w miarę ładny kolor. Póki co są blade, ale jak pogoda się poprawi, to złapią trochę słoneczka . A po wakacjach we Włoszech już na pewno .

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-01, 18:48   #1880
nanaa
Rozeznanie

GG do nanaa

Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Pokaż wiadomość

Nana witaj, opowiedz coś więcej o sobie

Maturzystki 2010 nie wiem jak wy ale ja juz w domu nie wysiedze, jutro idę do biura pracy, bo w miejscu nie usiedze poza tym many many mnie świerzbią
A chętnie Mam 19 lat, mieszkam ok. 100 km od Wawy, nie mam zielonego pojęcia gdzie się wybrac na studia. Co jakis czas nachodzą mnie nowe pomysły a'propos studiów, i juz nie wiem czego się chwycic Od 3 lat mam TŻta starszego o 6 lat. Mam także starszego brata
I.. nie wiem co jeszcze mogłoby Was zaciekawic. Jakby co to pytajcie.
A co do pracy i "wakacjowych" zajec to wybieram się na staż od połowy czerwca, i nie ukrywam, że troche sie tego boję. To byłaby moja pierwsza "poważna" praca. No i kasy trochę brakuje.
I to chyba wsio w tym temacie

Zapomnialam o najważniejszym xD Zapuszczam wlosy od jakiegos roku, może trochę dłużej. Jestem naturalna blondynka, włosy cienkie, ale gęste. Lekko falowane. Takie ani proste ani loki. Prawie do łopatek. Postaram się niedługo wrzucic fotki.

Edytowane przez nanaa
Czas edycji: 2010-06-01 o 18:53 Powód: zapominalstwo xD
nanaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 18:51   #1881
19agusia91
Zakorzenienie

oo, gdzie bedziesz pracowac?

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

co zdawałaś na maturze?
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2010-06-01, 18:51   #1882
Magdzia94
Zakorzenienie

nanaa witaj

Stary 2010-06-01, 18:54   #1883
19agusia91
Zakorzenienie

Aniu, mi też niefajnie w domu, znaczy fajnie, ale no :P i suzkam pracy,ale na razie ciemno to widzę.
Hula Hop
440/5000 minut

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-01, 19:06   #1884
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Ja raz próbowałam wydepilować bikini i zakończyło się rzeźnią. Włoski powyrywały się razem ze skórą. Potem miałam takie strupy, że i tak nie mogłam do ludzi wyjść. Bikini depiluje kremem, ale tak sobie marzę, ze może profesjonalni poszłoby jakoś lepiej.
Nogi plastrami albo depilatorem, pod pachami maszynką albo kremem. Pod pachami ma słabiutkie włoski. 4 na krzyż. Ale wywoskować ich nie mogę bo wosk nie che sie przykleić, bo mam zawsze mokra skóre pod pachami, a depilator łapie za skórę.
Może jakbym talkiem posypała to wosk by zadziałał
A używałaś dezodorantów aptecznych? Może po nich miałabyś suchsze pachy.

Cytat:
Napisane przez saming Pokaż wiadomość
Chyba zacznę praktykować. Nie zmienia to faktu, że i tak depilacja samego bikini potrafi mi zająć jakieś 2h, a do nóg zanim się zabiorę to łohohoho. Łydki, uda - to tak ze 3h jak nie więcej... dlatego depilację rozkładam na 2-3 dni xD
Pachy to depiluję w 20 minut. Bikini raczej też. Chyba, że bardzo zarosnę, to trochę dłużej :P

Cytat:
Ja bym zatrudniła kogoś. Koleżanki się nie depilują to nie przejdzie. Jakbym miała kolegę geja to bym go przekonała za coś. Albo dobry kumpel niewrażliwy na moje wdzięki. Za butelkę whisky xD
A kosmetyczka drogo wychodzi. Zbieram się od roku i mi szkoda kasy wciąż
No ja bym do kosmetyczki chodziła raz do roku- przed wyjazdem nad morze. Ale mnie się po prostu ruszyć do tej kosmetyczki nie chce xD

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Ale ma soczewki fajne Podobają mi się takie duże
Faaajne

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Aaa nie wiecie czasami czy ten balsam jest jeszcze w obiegu?
Jest, ale w wersji "okrojonej". Tj, ma jedynie wyciąg z róży.

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
Patrzcie jakie prezenty dostałam
Ale fajne

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Ale mnie TŻ wkurza. Co za nieużytek
Juz wszystko sama muszę sobie zrobić. Muszę sie podłaczania elektroniki nauczyć. Nie wystarczy że wszystko w domu reperuję.
Chciałabym z 5 minut pobyć kobietą. Móc zlecić i nie musieć poprawiać
Naucz mnie wszystkiego, co umiesz Też chciałabym umieć dużo rzeczy reperować
Stary 2010-06-01, 19:06   #1885
201607180946
Konto usunięte

Cytat:

Dziękuję za porady
Tak mi się wydaje, że długość do połowy uda byłaby odpowiednia. Wtedy sylwetka wydaje się dłuższa, nogi tak samo. . A spodnie to raczej nie biodrówki, tylko trochę wyższe chyba.
Ze wszystkim się zgadzam
Krótkie tuniczki dopasowane w tali, do legginsów, też fajny zestaw dla Ciebie

Edytowane przez 201607180946
Czas edycji: 2010-06-01 o 19:07
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 19:13   #1886
nanaa
Rozeznanie

GG do nanaa

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość

Mi Tżcik kochany kupił dziś pastę cukrową Ech, ciekawe jak to bedzie, jak pójdzie na studia, mam nadzieję,ze będzie ladował co tydzień w domu.
Jestes młodsza od TŻta czy starsza? (wścibska jestem?)

prawdopodobnie w poradni psychologiczno pedagogicznej, a w jakim charakterze to sie jeszcze okaże Zdawalam biole rozszerzona, a polak, matme i ang na podstawie. A Wy jakie macie plany a'propos studiów? Lub co studiujecie? polecicie mi cos?

Edytowane przez nanaa
Czas edycji: 2010-06-01 o 19:16 Powód: .
nanaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 19:16   #1887
Chatul
ma zielone pojęcie

A w ogóle to pochwalę się, że się dzisiaj z Saming widziałam!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-01, 19:17   #1888
Magdzia94
Zakorzenienie

No to super
I jak spotkanie, udało się?

Stary 2010-06-01, 19:20   #1889
201607180946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
A w ogóle to pochwalę się, że się dzisiaj z Saming widziałam!
Opowiadaj
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 19:35   #1890
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nanaa Pokaż wiadomość
Jestes młodsza od TŻta czy starsza? (wścibska jestem?)

prawdopodobnie w poradni psychologiczno pedagogicznej, a w jakim charakterze to sie jeszcze okaże Zdawalam biole rozszerzona, a polak, matme i ang na podstawie. A Wy jakie macie plany a'propos studiów? Lub co studiujecie? polecicie mi cos?
równa
ooo, super, w sumie, może mi tam mama załatwiłaby coś
Ja się wybierałam na farmację, ale teraz juz raczej sie nie dostanę
Hula Hop
440/5000 minut
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości