|
|
#91 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 12 !! :)
no właśnie, jaka nagroda
to ja za dwa tyg zrobię back order i wezmę z demo jeszcze ten limetkowy
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Klientka zamowila u mnie bizuterie to z koralikami, cos "afrykanska...", nie pamietam dokladnie. Przy mnie ja rozpakowala. Owinela sobie wokol szyji by zerknac jak jej bedzie pasowala, bez zapinania nawet i te zylki z jednej strony sie urwaly, tzn.wypadly z tego z"zlotego" wykonczenia. Klientka mowi, ze spoko, kupi sobie kropelke i przyklei, ale mi glupio, ze nawet raz tego na szyji nie miala i juz sie rozlecialo, az sie zastanwiam czy im tego nie odeslac...
|
|
|
|
#93 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepiej zadzwon i wyjasniej, bo ja jak juz pisalam nie otrzymalam jej w pierwszej paczce z katalogu ale dopiero z drugiej. Zamowlam w 7 magix bezbarwny, otrzymalam produkt alternatywny z innym numerem i ich genialany program nie przyznal mi zebry. Dopiero jak zadzwonilam wyjasnilam to.
|
|
|
|
#95 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#96 |
|
Konto usunięte
|
Matko jestescie szalone. Ledwo zaczela sie 11 czesc, a juz mamy 12-ta.
Moje drogie ja znow po porade. Szukalam w KWC , ale nie ma tego produktu. Przejrzalam wlasnie katalogowy watek i natknelam sie ze i w Pl to nowosc, ale nie wiem na ile. Chodzi mi o ten krem do stop z shea https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1275327923 Czy ktos juz z was mial przyjemnosc z tym kremem czy to bardzo swieza nowosc i jeszcze zadna z was nie miala mozliwosci obbadania tego kremu? Mam jeszcze polowe tubki kremu do rogowaciejacych stop, tego z kwasem glikolowym. Bardzo go sobie chwale, ale ze wlasnie odebralam moje zamowienie i dostalam nowy katalog i widze w nim ten krem z shea za 4,50€ (regularna cena to 8,70€) za 150ml i nie powiem, ale zastanawiam sie , czy rzeczywiscie taki dobry na suche i rogowaciejace stopy jak kremy z kwasami? Ma duza pojemnosc , wiec jak by tak samo dobrze dzialal, to nawet by sie oplacalo kupic go za polowe ceny , bo i 50ml ma wiecej niz krem ktory teraz uzywam. I chcialam sie was jeszcze podpytac o krem z serii liiv botanicals, chodzi o esencje naprawcza https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1275326802 to produkt nr 9. U mnie to nowosc za 17,50€, a w promocji w tej chwili za 14,50€. U mnie w katalogu pisze ze to jest regenerujace serum. Opis ze jest to przyjemny lekki lotion, ktory pomaga sie skorze zregenerowac. Ze pielegnuje i ma tez rozjasnic cere. Przyznam sie ze troche mnie to zbilo z tropu. Co to ma dokladnie byc? Jak reklamuje/opisuje ten produkt polski Avon? Nazwa serum zbila mnie z tropu, bo ja uzywam z tej serii to serum z zakraplaczem. Wlasnie otworzylam 2 buteleczke, ktora zakupilam chyba 2 katalogi wstecz w promocji. Od tamtej pory nie bylo go w katalogu, nie przypominam sobie zeby pisalo ze go wycofuja i nie wiem co mam sadzic o tym nowym produkcie. Czy jest to zastepstwo tego serum 30ml z zakraplaczem? Czy jest to zupelnie inny produkt w postaci lekkiego kremu? To serum z zakraplaczem bardzo mi sie podoba, uspokaja moja cere, jest lekkie , szybko sie wchlania i szkoda by bylo gdyby zostalo wycofane. ma ktos z was jakies doswiadczenia z tym nowym produktem? warto kupic, czy skoro uzywam serum z zakraplaczem to ta essencje moge sobie darowac? matko pytanie za pytaniem, ale naprawde zglupialam. |
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#98 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
"dziękujemy za wzięcie udziału w rewelacyjnym programie ze stylowymi niespodziankami (...). informujemy, że w wyniku dużego zainteresowania ofertą chwilowo nie dysponujemy wystarczającą ilością toreb weekendowych zebra. obecnie oczekujemy na kolejną dostawę" a tak się cieszyłam, że wszystkim wam przychodzi to mi też......... |
||
|
|
|
#99 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;19725483]ja bym odesł☻ała.[/QUOTE]
Gdyby bylo moje to tez bym odeslala. Klientce jednak bardzo podoba sie ta bizuteria, wiec boi sie, ze w przypadku wymiany moze jej zabraknac... W katalogu juz jej nie widze.. |
|
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Senses fajnie pachną i pienią się ale mają kijowe zamknięcie. , a Spa żele fajne, nawiżające choć ja nie cierpię żelów w butelkach takich jak oni mają (nie można postawić na zakrętce i jest szał jak się zużywa![]() Szampony raczej z Advance Techniqes, bo Naturals są słabsze, choć maja swoich zwolenników. W kat 11 wchodzi nowa seria AT. Zobaczymy czy lepsze niz teraz.
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
|
|
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
ololufe na Ciebie zawsze można liczyć, dziękuję za odpowiedź
|
|
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak napisalam z majka bo chcialam wymiane torby i dopinek jak byly mega braki i sie balam ze mi skoryguja a klientka nie chciala pieniedzy tylko majki, chociazby do uzywania osobno- blad byl w zamkach. tak mi poradzila swego czasu moja OMS- pierwszy raz mialam do niej pytanie o cokolwiek
|
|
#105 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#106 |
|
Rozeznanie
|
czasem, to się odechciewa wszystkiego jak się ogląda fakturę...
Zebry brak, bo za mało znów zamówili i bęzie kiedyś i co gorsza... uwaga, uwaga.... MAJKĘ MAM NADAL W BRAKACH!!!! dzwoniłam do nich i pani powiedziała, że dlatego, ze jestem dzień D (jak do d...) to zanim ja złożę zamówienie, to oni juz cały zapas wyślą do innych , więc teraz znów czekają na kolejną dostawę ![]() ręce opadają....pocieszam się, ze dostanę prezenty przeprosinowe za tak długie oczekiwanie. ciekawe co to będzie tż śmieje się, ze darmowe 2 katalogi
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
DODOCIA ja też czekałam długo na Majkę a też jestem dzień D, ale dostałam ja w ostatnim zamówieniu... Jako prezent przeprosinowy dostałam krem do rąk.
|
|
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i na moją pocztę ( jedyną ! wtedy musiałabym pozmieniać w avonie adresy....
|
|
|
|
|
#109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kojarze avatarami , a jak czytalam Twoj post to zwatpilam, ze sama sobie odpowiadasz ![]() ta sprawa z majka mnie zadziwia wrecz...dziewczyny ja jestem dzien E i dostalam zaraz z nastepna paczka po braku ( z tego samego katalogu tylko 2 termin). jak tak Was czytam to az mi sie to wydaje nieprawdopodobne..
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dostałam dziś paczuchę Dodałam na katalogowy zdjęcia: - Komplet biżuterii Shanikka - Jedwabista kredka do powiek Turquoise Hues - Cień do powiek Juicy - Crushed Berries. Niestety zdjęcia robione przed chwilą, więc w sztycznym świetle i zdjęcia kompeltnie nie oddają rzeczywistego koloru kredki Jutro zrobię jeszcze foty w ciągu dnia i wstawię. Bo naprawdę to kredka ma piękny turkusowy kolor |
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
Nusia7 to samo pomyślałam jak otworzyłam paczkę...
|
|
|
|
#113 |
|
Raczkowanie
|
Droga Konsultantko/Drogi Konsultancie,
Wiemy, że wiele z Was znalazło się w bardzo trudnej sytuacji spowodowanej powodzią. Jesteśmy, jako społeczność Avon wrażliwi na takie problemy i zgodnie z naszą wartością odpowiedzialności społecznej poszukujemy możliwości pomocy dla poszkodowanych Konsultantek i współpracowników. Mamy nadzieję, że w tym trudnym okresie każda forma pomocy okaże się przydatna, dlatego postanowiliśmy wydłużyć termin płatności za fakturę z katalogu 07/2010 o 21 dni. Pozdrawiamy serdecznie Avon Cosmetics Polska. ale dostałam wiadomość w strefie...
|
#114 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie tak drastycznie od razu, jak chcesz wysłac e-katalog to masz w opcjach do kogo wysyłasz i od kogo. Jak masz inną skrzynkę pocztową to wpisz tylko swój inny adres mailowy... ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- [QUOTE=crescent;19727590]jeju ale Wy macie podobne nicki ja kojarze avatarami , a jak czytalam Twoj post to zwatpilam, ze sama sobie odpowiadasz ![]() Faktycznie podobne, mój nr w nazwie to moje urodziny, czyli już za tydzień, może drugiej Myszki też to są urodziny i bedzie miała niedługo po mnie |
|
|
|
|
#115 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
właśnie dziś zamówiłam tą wodę siostrze i ona też liczy na podobieństwo do IBfH lub Blue Rush żel Senses Lagoon- śliczny zapach |
|||
|
|
|
#116 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dla mnie katalog 8 to kolejny sukces tak samo jak katalog 7 zamówienie na ponad 1000zł Teraz się tak zastanawiam gdzie szukać nowych klientek bo mam kilka stałych oraz kilka takich które zamawiają co drugi katalog więc przydałyby się nowe ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
To wiem że z obecnym zamówieniem jej nie dostanę... a tak się cieszyłam |
||
|
|
|
#117 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#118 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:46.

bo mi 2 razy powtarzać nie trzeba 

, a Spa żele fajne, nawiżające choć ja nie cierpię żelów w butelkach takich jak oni mają (nie można postawić na zakrętce i jest szał jak się zużywa

.

wtedy musiałabym pozmieniać w avonie adresy....
ja kojarze avatarami , a jak czytalam Twoj post to zwatpilam, ze sama sobie odpowiadasz
Jutro zrobię jeszcze foty w ciągu dnia i wstawię. Bo naprawdę to kredka ma piękny turkusowy kolor