Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-01, 19:27   #2761
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
martucha na takie wielkie meble w salonie w ogole nie ma miejsca w mojej wybrazni.
no wiec okna w salonie nie beda przeszkadzac

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
uwaga cytat: "wszystkiego co dla was najlepsze. zdrowia i wiary w waszą "silę" życze w wasze święto ja matka" koniec cytatu. to chyba na dzień dziecka mialo być.
no niezle...

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Nie wiem co z naszą parapetówką, wiele znajomych nam odmówiło, niektórzy jakoś olewatorsko podchodzą i nie mogą się określić albo w ogóle się nie odzywają, jest mi cholernie przykro Wychodzi na to, że przyjdzie kilka osób, każdy z innego towarzystwa i już to sobie wyobrażam
nie martw sie.... bynajmniej wiesz komu na was zalezy..

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
[/B]Dziewczyny kupiliśmy farbę do salonu, miodowe lato z nobilesa. A że zrobiliśmy zakupy za ponad 100zł to dostaliśmy kartę urodzinową na 30zł do wykorzystania do 30 września w brico. I wymyśliłam że kupimy szablon za te pieniążki, dopłacimy tylko 4zł bo one są po 34zł, a szablon wielkości 40x60cm (coś w tych okolicach). Dokupimy barwnik brązowy i namaziamy jakiś wzór. Tylko jeszcze się was poradzę gdzie to maziać ale to po remoncie.
ooo bedziecie mieli taki sam kolor jak my tyle ze my miodowe lato plus turkus a wy braz tak?
Stary 2010-06-01, 19:28   #2762
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

dziewczynki tak czytam te zapisy z tupolewa i nie wiem jak wy ale ja mam wrazenie ze to wszsytko sciema i wiekszosc nie jest ujawniona.... bez sensu i jakos mi sie nie chce wierzyc zeby caly zapis byl takiej zlej jakosci zeby nie mozna bylo rozszyfrowac co mowili. kurcze technika jest tak rozwinieta ze to niemozliwe. a jak czytam to caly czas jest "niezr." i co chwila to samo. i nie wiem czy ja nie zakumałam czy co czy to sie nie zapisuje na tych czarnych skrzynkach ale ja nie wyczytalam zeby wieza ich ostrzegala przed ta mgła. tylko Ci z poprzedniego samolotu nasi cos o mgle mowili i o grubosci chmur... ech dla mnie sciema i tyle. nie chca ujawnic i koniec. ja mam wrazenie ze to kontrola lotow odwaliła jakas fuszere i tyle....
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 19:33   #2763
kliwia
Zakorzenienie

anulate kafle maja takie miejsca tylko wypolerowane i sie blyszcza tylko pod swiatlo

Ciesze się ze wam sie podoba

atomufka i co nie napisalas w K co Cie zdenerwowalo

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2010-06-01 o 19:34
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 19:39   #2764
anuulaa
Wtajemniczenie

Aniu, ten sms to chyba jakiś ironiczny, brak normalnie słów a Ty jej coś odpisałaś? Co na to Twój mąż?
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 19:41   #2765
martucha84
Zakorzenienie

no tez tak mysle aniu ze ironicznie.. szczegolnie z ta SILA w cudzyslowiu...
Stary 2010-06-01, 19:43   #2766
kliwia
Zakorzenienie

a moi rodzice zapomnieli ze dzis dzien dziecka i mi nawet smsa nie przyslali lobuzy
ania ta kobieta ma chyba jakis problem z odbgieraniem rzeczywistosci. moze jakies psychotropy bierze?
Stary 2010-06-01, 19:44   #2767
martucha84
Zakorzenienie

a my dostalismy kupe slodyczy
a mlody piekne bodziaki od babci
Stary 2010-06-01, 19:47   #2768
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

a ja sie probuje do mamy dodzwonic i dooopa

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 19:49   #2769
kliwia
Zakorzenienie

a ja sie ostatnio dowiedzialam, ze moi rodzice kupia nam wozek. tzn dadza na niego pieniazki. Moja mama mojej siostrze tez dala pieniazki na wozek to i nam da

cos mi sie chce i nie wiem co
Stary 2010-06-01, 19:49   #2770
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
dziewczynki tak czytam te zapisy z tupolewa i nie wiem jak wy ale ja mam wrazenie ze to wszsytko sciema i wiekszosc nie jest ujawniona.... bez sensu i jakos mi sie nie chce wierzyc zeby caly zapis byl takiej zlej jakosci zeby nie mozna bylo rozszyfrowac co mowili. kurcze technika jest tak rozwinieta ze to niemozliwe. a jak czytam to caly czas jest "niezr." i co chwila to samo. i nie wiem czy ja nie zakumałam czy co czy to sie nie zapisuje na tych czarnych skrzynkach ale ja nie wyczytalam zeby wieza ich ostrzegala przed ta mgła. tylko Ci z poprzedniego samolotu nasi cos o mgle mowili i o grubosci chmur... ech dla mnie sciema i tyle. nie chca ujawnic i koniec. ja mam wrazenie ze to kontrola lotow odwaliła jakas fuszere i tyle....
Niby tak... Ale z drugiej strony - otwarte drzwi od kabiny więc i hałas większy, ryk silników
Stary 2010-06-01, 19:56   #2771
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
a ja sie ostatnio dowiedzialam, ze moi rodzice kupia nam wozek. tzn dadza na niego pieniazki. Moja mama mojej siostrze tez dala pieniazki na wozek to i nam da

milo z ich strony moi tez nam kupuja
Stary 2010-06-01, 19:58   #2772
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Niby tak... Ale z drugiej strony - otwarte drzwi od kabiny więc i hałas większy, ryk silników
moze i tak.... sama juz nie wiem co myslec.... Tam jest taki fragment ze nie ma decyzji prezydenta co dalej.... to tak jakby on mial decydowac czy ladowac czy nie.... ech i tak sie pewnie nigdy nie dowiemy jak bylo na prawde. zwalą na pilotów bo oni nie zyja i nie moga sie bronic. nawet jakby prezydent kazal im ladowac (niby wiadomo ze nie powinni go sluchac ale wiadomo jak jest- młode chłopaki pewnie sie bali ze straca prace albo cos) to i tak tego nie ujawnią. jakby byly uhybienia ze strony obslugi lotniska to tez tego nie ujawnia bo by sie "wojna" rozpetala. wiec zostanie ze wina pilotow i tyle.

a co do dnia dziecka to my kaske od rodzicow dostalismy. a ja dzisiaj bylam u chrzesniaka, kupilam mu poduszkowiec na baterie i dorzucilam sie do nowego roweru

Aniu -nie przejmuj sie tym smsem
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 20:00   #2773
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

ja mam 600 zł z wesela odłozone na wózek

Stary 2010-06-01, 20:01   #2774
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
mona_ja boskoooooo ale widokii odpoczeliscie? ale wam zazdroszcze

Madzialenka pewnie tak bylo - pomyslala ze chcesz zebyc do swojego cie wpisali jako core a nie ze dopisac do ubezp grupowego
bita smietanaaaaaaaa trudkawkiiii arbuzzzzzzz mrrrrrrrrrrrr umre
noo dla tych widoków warto było sie troche powspinać wogóle nie czułam zmęczenia i mogłabym na śnieżke tak 2 razy dziennie wchodzić
co do truskawek, po drodze kupiłam 2 kg-drogo bo po 15 zł za kg, ale dziś moglam sie delektować pierwszym w tym roku koktajlem truskawkowym

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
My tam prawie każdy obiad jedlismy (bylismy tydzien) a piergo ruskie tam są re-we-la-cyj-ne
my jedlismy gyrosa z frytkami, było pyszne

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Mona - fajowe zdęcia . Ale sie nakombinowaliscie, żeby w wannie poleżakować .
nio ale potem było fajnie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

uwielbiam Samotnię, chciałabym tam znów wrócić
(Mona, pasujesz normalnie do mojej piosenki)

ciacho, czekolada, ananasy.... ja bym chociaż spróbowała
hmmm, do jakiej piosenki?

lece nadrabiać, bo mam megaaa zaległości

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 20:04   #2775
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
witajcie dziewczyny
idziecie jak burza
ja w weekend na uczelni siedzialam, nie mam czasu was nadrabiac, pracy mamy w brud, za 2 tyogndnie mam 3 egzaminy na studiach sesja sie zaczyna
17 lipca ponoc sie bronimy, praca nieskonczona
mam nadzieje, ze chociaz ten wyjazd nam wypali nad to morze, bo jja nie widze czerwcowych egzaminow bez odpoczecia sobie chociaz przez 2-3 dni ....
to trzymajcie sie
Powodzenia na egzaminach, a taki wyjazd relaksacyjny dobrze Ci zrobi

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Właśnie zadzwonił do mnie pan z PUPu i od jutra zaczynam staż ale się cieszę w końcu gdzieś wyjdę bo to siedzenie w domu zaczęło mnie już denerwować
Uuuuuu no to mnie zniechęciłaś, kurcze a marzą mi się takie ładne loki a nie cały czas te moje druty
Gratuluję stażu!!!
A włosy - lepiej kręcić na wałkach niż ciąć

Cytat:
Iwka mamy tynk, ale zdzierać tego nie będziemy tylko mamy taki preparat osuszający na tynk a potem to już grunt specjalny na ściany z pleśnią. Już tak mieliśmy w sypialni ale to od razu zrobiliśmy i już nic się nie dzieje. A takie paskudztwa to nam zrobili poprzedni lokatorzy. Oni nie palili w piecach przez zimę, tylko w jednym i to tylko wieczorem i to jakimiś kartonami i zawilgocili. Bo tutaj nigdy wilgoci nei było, jak ciocia żyła tutaj 40lat to nic nigdy.
No jak się ściany wyziębi i zawilgoci to są efekty. Zwłaszcza w starych budynkach.
Powodzenia w remoncie.

Cytat:
przedstawiam kafle, sa jeszcze troche niedomyte z remoentowego pylu, tak samo fugi nie sa jeszcze w swoim kolorze, jeszcze duzo zmywania przede mna
Na zdjeciach są ciut ciemniejsze niz w rzeczywistości
Śliczne - ostatnio mam fazę na szary

Cytat:
cześć
bylam na prześwietleniu kręgoslupa, wreszcie sie doprosilam skierowania. pojechalak do rodzinnej lekarki i powiedzialam że bez skierowania nie wyjde no to wypisala. chcialam też skierowanie na badanie krwi ob, morfologie, grupe krwi, takie już żebym wiedziala czy nic mi nie jest, a ona powiedziala że 2 lata temu mialam robione badanie krwi i wszystko bylo ok to teraz mi nie da normalnie nie mam już sily na tych lekarzy!
Ania należy Ci się badanie raz do roku ogólne krwi. Idź do innego lekarza, bo jak kobieta uważa, że raz na 2 lata badanie krwi to jakieś szaleństwo bo tak często, to ja osobiście przestaje wierzyć w jej umiejętności.

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Cześć laski, wróciłam
Fajnie było nocowaliśmy w Karpaczu tam gdzie wczesniej wklejałam linka, pokój czysty i taki jak na zdjęciu w necie, wzieliśmy pokój z wanną i prysznicem, ale w wannie nie było korka ale daliśmy rade, rozkreciliśmy korek ze zlewu kuchennego, i działało jak ta lala
Zwiedzilismy: Śnieżke oraz po drodze schronisko Nad Łomniczką, Strzecha Akademicka i Samotnia, zapore wodną, świątynię Wang, muzeum zabawek i lalek, dziki wodospad, zjechaliśmy letnim torem saneczkowym, zamek Chojnik, w ostatnim dniu jechaliśmy do Szklarskiej Poręby, byliśmy zobaczyć wodospad Kamieńczyka i Krucze Skały. Ze względu na kiepską pogode zrezygnowaliśmy z wejścia na Szrenice, ale za to w drodze do domu zdążyliśmy zwiedzić zamki
Bolków i Książ
Co do Karpacza- miasto hoteli, pensjonatów i restauracji, na 3 dni pobytu ok, ale dłużej byśmy się nudzili, szczególnie w kiepską pogode.
Szklarska Poręba, jak powiedział nam pan parkingowy-dziura zabita dechami nie potwierdzam ani nie zaprzeczam, bo byliśmy tam zbyt krótko. Ale ciesze sie ze wybralismy Karpacz
A to kilka fotek:

Hehehe Twój opis brzmi jak co najmniej tygodniowy pobyt

Cytat:
uwaga cytat: "wszystkiego co dla was najlepsze. zdrowia i wiary w waszą "silę" życze w wasze święto ja matka" koniec cytatu. to chyba na dzień dziecka mialo być.
No trochę dziwny...

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Dopiero w poniedziałek pojedziemy do tego sklepu, bo teraz TŻ ma drugie zmiany i się mijamy, no chyba, że w sobotę znajdziemy czas
Nie wiem co z naszą parapetówką, wiele znajomych nam odmówiło, niektórzy jakoś olewatorsko podchodzą i nie mogą się określić albo w ogóle się nie odzywają, jest mi cholernie przykro Wychodzi na to, że przyjdzie kilka osób, każdy z innego towarzystwa i już to sobie wyobrażam
Przynajmniej wiesz, komu zależy żeby przyjść. A resztą się nie przejmuj.

Cytat:
Ania20m
Dziewczyny kupiliśmy farbę do salonu, miodowe lato z nobilesa. A że zrobiliśmy zakupy za ponad 100zł to dostaliśmy kartę urodzinową na 30zł do wykorzystania do 30 września w brico. I wymyśliłam że kupimy szablon za te pieniążki, dopłacimy tylko 4zł bo one są po 34zł, a szablon wielkości 40x60cm (coś w tych okolicach). Dokupimy barwnik brązowy i namaziamy jakiś wzór. Tylko jeszcze się was poradzę gdzie to maziać ale to po remoncie.
Lubię ściany z szablonami.

Cytat:
Fajnie, zawsze to jeden wydatek mniej.

Anika - i co z tapetą? Wybraliście? Tak sobie myślę, że ten kolor to i z kremem i z niebieskim i z zielonym dobrze by wyglądał (tylko odcień dobrać. Albo białą tylko tłoczoną w jakiś wzór.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 20:06   #2776
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Powodzenia na egzaminach, a taki wyjazd relaksacyjny dobrze Ci zrobi

Gratuluję stażu!!!

No jak się ściany wyziębi i zawilgoci to są efekty. Zwłaszcza w starych budynkach.
Powodzenia w remoncie.

Śliczne - ostatnio mam fazę na szary

Ania należy Ci się badanie raz do roku ogólne krwi. Idź do innego lekarza, bo jak kobieta uważa, że raz na 2 lata badanie krwi to jakieś szaleństwo bo tak często, to ja osobiście przestaje wierzyć w jej umiejętności.

Hehehe Twój opis brzmi jak co najmniej tygodniowy pobyt

No trochę dziwny...

Przynajmniej wiesz, komu zależy żeby przyjść. A resztą się nie przejmuj.

Lubię ściany z szablonami.

Fajnie, zawsze to jeden wydatek mniej.

Anika - i co z tapetą? Wybraliście? Tak sobie myślę, że ten kolor to i z kremem i z niebieskim i z zielonym dobrze by wyglądał (tylko odcień dobrać. Albo białą tylko tłoczoną w jakiś wzór.

nic kompletnie nie ma u nas byłam w 3 sklepach i nic nie wybrałam
jeszcze mam 2 do odwiedzenia

Stary 2010-06-01, 20:18   #2777
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
nic kompletnie nie ma u nas byłam w 3 sklepach i nic nie wybrałam
jeszcze mam 2 do odwiedzenia
Jak sobie pomyslę o tych naszych poszukiwaniach tapet, kafelek, to aż mnie skręca. Niedługo znajdziecie coś dla siebie
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 20:26   #2778
iwka28
Wtajemniczenie

Anika, a może zamów przez Internet, jak Anuuula.

Atomufka - tak patrzę na to mieszkanie z łazienką w środku i z tych dwóch wybrałabym je. Masz sporo miejsca w przedpokoju na szafę przesuwną. I nie wiem co ty na to, ale jak byś ścięła róg łazienki skosem (na nim drzwi), to przedpokój by się otworzył na salon i wydaje mi się, że było by bardziej przestronnie.

Stary 2010-06-01, 20:29   #2779
monarika
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
Dokładnie o tym samym myślałam, bo kilka dni po katastrofie oglądałam wywiad z jakimś pilotem czy kimś takim kto zna się na czarnych skrzynkach, reporter zapytał go co mogło być przyczyną tragedii, oczywiście nie mógł wtedy odpowiedzieć ale powiedział, że jak odnajdą czarne skrzynki to wszystko się wyjaśni, a reporter, dobrze a jak one uległy zniszczeniu albo zapis będzie nie do odczytania to co wtedy?? A ten gościu powiedział tak, że te czarne skrzynki są tak skonstruowane, że nie ulegną zniszczeniu na pewno a poza tym nagrywają wszystko i powiedział takie zdanie, że nawet jakby ktoś zasłonił ręką mikrofon i mówił szeptem to wszystko będzie tam nagrane i będzie to można odczytać...więc nie wiem dlaczego tam jest tyle tego "niezr."

Cytat:
Gratuluję stażu!!!
Dzięki
A co do włosów to loki u mnie trzymają się średnio 5 minut w porywach do 6

Edytowane przez monarika
Czas edycji: 2010-06-01 o 20:34
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 20:32   #2780
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
hmmm, do jakiej piosenki?
w podpisie mam piosenkę z "Mona" w tytule
choć wątpię, czy Ci się spodoba
(za to wyjątkowe wykonanie 3 spośród najlepszych kapel gatunku na raz Dziżas, jak ci faceci napierniczają razem w refrenie za głosem tego jednego poszłabym chyba do piekła, a co dopiero taki duet)

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-06-01 o 20:38
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 20:50   #2781
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki
A co do włosów to loki u mnie trzymają się średnio 5 minut w porywach do 6
Moje są z tego samego gatunku dlatego miałam taki genialny pomysł. Musiała ściąć włosy długie za łopatki, dobrze że mi szybko rosną.
najgorzej było jak miałam swoje, proste tak do uszu, a te puchate niżej, wyglądałam okropnie.

Stary 2010-06-01, 20:50   #2782
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
No więc, TZ zna się na tych wszystkich sprzetach ogrodowych i roslinkach wszystkich. Zna wiekszosc nazw łacinskich, wie jakie warunki muszą one miec, jak będa wyglądac z a ile tam lat, co obok czego posadzic, jaka to choroba jak coś im zaszkodzi i jak to leczyc. No jednym słowem chłopak się tym interesuje i ma do tego głowe. Tak jakby całą encyklepedię miał w głowie I szefostwo zauwazyło jak doradzał ludziom w sklepie, jak wszyscy do niego legnęli, ze na krok nie mógł odejsc i...... dostał awans zapytali się czy się zgadza i on się zgodził. Mówiłam wam, że oni mają dwa sklepy. Jeden największy w naszym miescie a drugi taki mały. I TZ teraz zmienił stanowisko z "specjalista od sprzedazy i zaopatrzenia" na "kierownik sklepu" Bedzie miał cały ten mniejszy sklep pod sobą. musi patrzec czego brakuje, jak zwiekszyc sprzedaz, co pozmieniac (wiec narazie duzo czasu musi na to poswięcic, a tak to ma nienormowany czas pracy) + bedzie jeździł po towar . Ale teraz juz sie sezon konczy wiec jak teraz jeździł 2 razy w tygodniu, tak teraz bedzie jeździł raz w tygodniu a potem jeszcze rzadziej. Dostał podwyżke na 2100 zl brutto + 10 % z przychodów tego sklepu. Normalnie szczeka mi opadła.

aaa i zaczyna od jutra Jutro tez ma podpisac nową umowę
Pogratulować szybki awans

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Zadam Wam teraz pytanie tak z ciekawości- macie już swój typ na prezydenta?
Ja wcześniej byłam za p.Komorowskim, ale po jego spocie reklamowym, wywiadem z małżonką i przejrzeniu strony internetowej... jakoś powoli zmieniam zdanie...
na Napieralskiego podoba mi sie jego program
Dla mnie nie ma kandydata jakoś wszyscy mnie drażnią

Cytat:
Cześć laski, wróciłam
Fajnie było nocowaliśmy w Karpaczu tam gdzie wczesniej wklejałam linka, pokój czysty i taki jak na zdjęciu w necie, wzieliśmy pokój z wanną i prysznicem, ale w wannie nie było korka ale daliśmy rade, rozkreciliśmy korek ze zlewu kuchennego, i działało jak ta lala
Zwiedzilismy: Śnieżke oraz po drodze schronisko Nad Łomniczką, Strzecha Akademicka i Samotnia, zapore wodną, świątynię Wang, muzeum zabawek i lalek, dziki wodospad, zjechaliśmy letnim torem saneczkowym, zamek Chojnik, w ostatnim dniu jechaliśmy do Szklarskiej Poręby, byliśmy zobaczyć wodospad Kamieńczyka i Krucze Skały. Ze względu na kiepską pogode zrezygnowaliśmy z wejścia na Szrenice, ale za to w drodze do domu zdążyliśmy zwiedzić zamki
Bolków i Książ
Co do Karpacza- miasto hoteli, pensjonatów i restauracji, na 3 dni pobytu ok, ale dłużej byśmy się nudzili, szczególnie w kiepską pogode.
Szklarska Poręba, jak powiedział nam pan parkingowy-dziura zabita dechami nie potwierdzam ani nie zaprzeczam, bo byliśmy tam zbyt krótko. Ale ciesze sie ze wybralismy Karpacz
A to kilka fotek:
Fajny weekend tez bym tak chciała odpocząć
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 20:56   #2783
monarika
Wtajemniczenie

Cytat:
Moje są z tego samego gatunku dlatego miałam taki genialny pomysł. Musiała ściąć włosy długie za łopatki, dobrze że mi szybko rosną.
najgorzej było jak miałam swoje, proste tak do uszu, a te puchate niżej, wyglądałam okropnie.
Kurcze to rzeczywiście nieciekawie to musiało wyglądać chyba jednak sobie podaruję
Stary 2010-06-01, 21:00   #2784
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
anulate kafle maja takie miejsca tylko wypolerowane i sie blyszcza tylko pod swiatlo

Ciesze się ze wam sie podoba

atomufka i co nie napisalas w K co Cie zdenerwowalo
a bo bylismy w markecie po jedzonko pozniej moze napisze, jak bede miec sile.Zmeczona jestem ostatnio i troche problemow rodzinnych.Nic mi sie nie chce

Cytat:
Anika, a może zamów przez Internet, jak Anuuula.

Atomufka - tak patrzę na to mieszkanie z łazienką w środku i z tych dwóch wybrałabym je. Masz sporo miejsca w przedpokoju na szafę przesuwną. I nie wiem co ty na to, ale jak byś ścięła róg łazienki skosem (na nim drzwi), to przedpokój by się otworzył na salon i wydaje mi się, że było by bardziej przestronnie.
No wlasnie raczej to wybierzemy.W korytarzu moze wejdzie jakas szafa no i w sypialni na pewno tez.

Mowicie o trwałej na głowie?

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2010-06-01 o 21:01
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 21:08   #2785
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Przyszły nam dzisiaj meble do salonu większość w całości, a część spakowana, właśnie mąż z kartonów odwija

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 21:12   #2786
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Kurcze to rzeczywiście nieciekawie to musiało wyglądać chyba jednak sobie podaruję
No ja bym w życiu więcej się nie zdecydowała.

Cytat:
a bo bylismy w markecie po jedzonko pozniej moze napisze, jak bede miec sile.Zmeczona jestem ostatnio i troche problemow rodzinnych.Nic mi sie nie chce
No wlasnie raczej to wybierzemy.W korytarzu moze wejdzie jakas szafa no i w sypialni na pewno tez.
Pomyśl sobie że już weekendzik niedługo ! A z kłopotami na pewno się poukłada.

Aha. Chociaż co poniektórzy robią ja jeszcze w innym miejscu

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Przyszły nam dzisiaj meble do salonu większość w całości, a część spakowana, właśnie mąż z kartonów odwija
A jakie kupiliście?

Stary 2010-06-01, 21:16   #2787
monarika
Wtajemniczenie

Cytat:

Miałam taki genialny pomysł, żeby sobie zrobić taką leciutką na grubych wałkach żeby nie wyglądać jak baran tylko żeby mieć takie delikatne loczki
Ale Iwka skutecznie mnie odwiodła od tego pomysłu
Stary 2010-06-01, 21:19   #2788
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
A jakie kupiliście?
http://www.allegro.pl/item1050791906..._promocja.html

a do tego stół i komoda jeszcze

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 21:19   #2789
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Masz gdzies fotki tych mebli?
Cytat:
No ja bym w życiu więcej się nie zdecydowała.

Pomyśl sobie że już weekendzik niedługo ! A z kłopotami na pewno się poukłada.

Aha. Chociaż co poniektórzy robią ja jeszcze w innym miejscu

hmmm

Cytat:

Miałam taki genialny pomysł, żeby sobie zrobić taką leciutką na grubych wałkach żeby nie wyglądać jak baran tylko żeby mieć takie delikatne loczki
Ale Iwka skutecznie mnie odwiodła od tego pomysłu
No tez slyszalam opinie ze to strasznie wlosy niszczy

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 21:28   #2790
monarika
Wtajemniczenie

Cytat:
Macie meble od Armaniego?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości