|
|
#1741 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna X
Kasiu jesteś moją idolką
Kocham Twoje makijaże!!! |
|
|
|
#1742 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
"Makijaż fiolet róż i błękit " cudooo "Makijaz w odcieniach szarosci step by step" szminka super tez chce taka
|
|
#1743 |
|
Rozeznanie
|
Mess jaka to farba mleczna czekolada loreala? Bo tu u mnie w UK różnie dają te nazwy, masz może jakiegos linka do tej farby? Bo ja ogólnie bardzo lubie czekoladowe brązy
|
#1744 | |
|
Moderator
|
Dziękuję za miłe słowa tu i na YT
Cytat:
2. Błyszczyk avon (najprawdopodobniej ten z color trend różowy angel) 3. Panstik i pomadka avon color trend - z tym że ta pomadka jest bardzo bardzo stara i już niedostępna od dawna. Z jakiś zimowej limitowanki. Ale tak jak mówię już niedokupienia dlatego nie piszę nazwy bo mi się nie chce iść jej szukać.
|
|
|
#1745 |
|
Zakorzenienie
|
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#1746 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1747 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2010-06-01 o 20:11 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1748 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj byłam na zakupach i kupiłam kilka kosmetyków..
Jutro troszke mam dzień zalatany tak jak dzisiaj.. Ale w czwartek relaks
|
#1749 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1751 |
|
Wtajemniczenie
|
Kupiłam kilka maseczek z perfekty, masło ziaja kakałowe, i żel pod prysznic masło kakaowe i biała kredke do oczu.Aha i płyn dwu fazowy do demakijażu z ziaji
|
#1752 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I kusi mnie żeby zrobić ich troche wiecej, chociaż i tak pewnie skończy się tak jak zawsze
|
||
|
|
|
#1753 | |
|
Moderator
|
Cytat:
|
|
|
#1754 |
|
Zakorzenienie
|
dziś uczyłam się jak zrobić takie fajne marszczenie na sukience
![]() a na dzień dziecka dostałam loda magnuma gold i koszulkę taką czerwoną ![]() aaa i wczoraj byłam z tz w centrum handlowym i nie mogłam się odpędzić w sklepie zoologicznym od kameleona był taki super! taki malutki (jak na zdjęciu) i ja się tak do tej szyby zbliżyłam a ten tak do mnie podszedł i mi się przypatrywał ale potem wpadłam w panikę jak mi pokazał boa dusiciela i to jeszcze dorosłego ![]() a dzisiaj w warsztacie sobie siedzie szyje a tutaj mi kotek podchodzi daje z bańki w czoło i zaczyna miauczeć to go zaczęłam głaskać a ten jak się na mnie rozwalił, a potem tylko mi nitki łapał jak szyłam hehe Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2010-06-01 o 23:13 |
|
|
|
#1755 |
|
Wtajemniczenie
|
słodziutki
![]() Ja już lecę spać. Dobranoc
|
#1756 | |
|
Zakorzenienie
|
wiecie ze w Lidlu są lody hello kitty ?
hehetz kupił mi śliczna koszulkę na rower (sportowa) czarna z różowymi wstawkami po bokach śliczna w ogole mam taak pelny brzuszek, wrocilismy z kebaba i to przed samym snem Cytat:
![]() kasia a np intensywność koloru zależy tez od tego czy nakładany jest aplikatorem czy pędzelkiem ? bo ja mam taki mocny żółty cień z Inglota i leży nie wiem jak ladnie go z czyms polaczyc ![]() teraz juz wiem, jut spróbuje zrobić Twój makijaż ![]() zreszta chcialam wam pokazac moj dzisiejszy (nawet tz go zauważył ![]() neheszta ale maleństwo
diabelsko kobiecy blog Edytowane przez poziomeczkaa89 Czas edycji: 2010-06-01 o 23:15 |
|
|
|
|
#1757 |
|
Zakorzenienie
|
nooo taki malutki to był przesłodki,
ogółem nienawidzę gadów, płazów, ryb, owadów itd itd ale kameleony jakoś mi się podobają i gekony ![]() a jak byłam ostatnio w lesie i mi padalec przed nogi wyleciał to normalnie prawie padłam ze strachu Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2010-06-01 o 23:25 |
|
|
|
#1758 |
|
Rozeznanie
|
Naheszta świetny ten kameleonik!!
Jak kiedyś byłam z kolegą kupić pająka (dla niego nie dla mnie
|
#1759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale bałabym się go brac na ręce bo gryza ![]()
|
|
#1760 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Jak cień daje za słaby kolor to można go trochę podkręcić mocząc lekko pędzel/aplikator. A jak się pomalowałaś ??A i ja nie lubię żadnych takich robakowatych ![]() Mój tz strasznie się nakręcał na jakieś takiego gekona, warana czy jak tam one się zowią ale mu wmówiłam że będzie śmierdziało nam w domu od tego ![]() Ja tam chciałabym mieć psa ale tutaj to niemożliwe (agencje wynajmujące apartamenty nie zgadzają się na zwierzęta). W PL mam moją tunieczkę - sznaucerka mini.
Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie Edytowane przez tylkokasia Czas edycji: 2010-06-01 o 23:30 |
|
|
|
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
też bym się bała
![]() mój Tz to jest maniak po prostu on węże jaszczurki pająki to dla niego życie kiedyś sam zbudował ogromne terrarium dla swojego węża (pyton tygrysi), potem wydał i kupił tajwańskiego ja przyszłam do niego a ten patrz mam coś i wyciągnął tego węża z plecaka to ja w krzyk i zaczęłam uciekać do toalety a za mną kot i pies i jak otworzyłam drzwi to zwierzaki mi się wepchnęły i nie było dla mnie miejsca ![]() a jego kolega ![]() on chodzi do pracy tylko po to aby kupować pajączki skorpiony i węże jego pokój to jedno wielkie terrarium naprawdę, człowiek dostaje wypłate i leci na giełde albo do sklepu i kupuje te stworzenia i najbardziej lubi te jadowite a się załamał bo wydał ok 200zł na jakiegoś tam super dużego pająka jadowitego i z rana na drugi dzień wyjął go z terrarium i mu spadł i odwłok mu odleciał i pajączek zginął Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2010-06-01 o 23:38 |
|
|
|
#1762 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny no i byłam na zakupach, ale niestety kupiłam tylko podkład astora 24 h perfect match, puder rozświetlający i matujący senique (2), błyszczyk senique czerwony
. Chciałam kupić ten manhattan ale nie było koloru![]() ![]() Kurcze..tak mnie kusi jakaś zmiana...myślicie, że dobrze bym wyglądała w takim dłuższym bobie? Nie do końca twarzy tylko takim troszkę przed ramiona? Ale mnie znowu wali
|
#1763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ja mu co wieczór lampkę zapalałam aby owady zwabić by miał wyżerkę hehe a warana też widziałam ale mniej mi się podobał, już nie jest taki fajny kolorowy Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2010-06-01 o 23:36 |
|
|
|
|
#1764 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Pod Berlinem na tej tropikalnej wyspie też widziałam ogromne robaki - chyba karaluchy. Było ich tam dużo - żywych i zdechłych ... A w PL wpadł mi do domku taki ogromiasty (na długość jak 2 pudełka zapałek) świerszcz czy co to tam było. Ja nie odważyłam się go zatłuc. Moja babcia chyba z 10 razy go kapciem walnęła (aż chrupało) zanim go zabiła. Widziałam teraz fotkę - ten jest nawet ładny
|
|
|
#1765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z makijażem to poszłam tak bardziej w odcienie różowe z czarnym nie wiem jak wytłumaczyć , ale nawet fajnie wyszło, tylko ten aparat nie łapał koloru ![]() ja bym chciała chihuahue i w końcu kupie ![]()
|
|
#1766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle jak widzę to wpadam w panikę i wybiegam z krzykiem z pokoju jakbym miała arachnofobię a na krecie nasz pierwszy pokój był trefny, ciągle cykady nam wlatywały i mnóstwo karaluchów bo tam jakaś dziura była i one tak wychodziły a ci od hotelu nic (przed każdym moim wejściem do toalety Tz musiał wejść i spojrzeć czy nic nie ma) to się wkurzyliśmy i jak nasi znajomi wyjeżdżali to się wprowadzaliśmy sami bez pytania do ich pokoju a oni oddali klucz od naszego pokoju i co? już nie było takich rzeczy, no i kolejny plus taki że jak wychodziłam z pokoju to nie było przede mną ogromnego pająka! a jak wchodziliśmy na góre i wyleciała mi modliszka to uciekałam i aż się popłakałam .. nie wiem czemu przecież modliszki nie są takie złe ale pewnie dlatego że na but chciała mi wejść Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2010-06-01 o 23:46 |
|
|
|
|
#1767 |
|
Wtajemniczenie
|
Ojejku, dziewczyny, obym jutro wstała na metrologię, na ósmą muszę być na drugim końcu poznania
Przed kinem wstąpiłyśmy do inglota, bo kino jest w CH, i jak koleżanka wybierała lakier to zrobiłam niezły makijaż testerami, jutro fotka (oczy i usta)
|
|
#1768 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Nawet ta babka mówiła że w ciuchach w szafie jej siedzą
|
|
|
#1769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też się wkurzyliśmy bo dla nas to był wydatek (zwłaszcza jak nie mieliśmy stałej pracy), długo na to oszczędzaliśmy (chyba ok 5 miesięcy) i tu takie coś dlatego sami zadziałaliśmy
Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2010-06-01 o 23:51 |
|
|
|
|
#1770 | |
|
Moderator
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.