|
|
#1831 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kraków :) cz.II
no tosz ja tak robie wlasnie idalam nie sciemniaj nigdy a on sciemnia:/ mam plan zrownoważony, i przygas ekran nigdy, tez mam wina7
|
|
#1832 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#1833 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, laska. Klikaj prawym na baterię na pasku, później "dostosuj jasność ekranu" (czy jakoś tak, mam po ang więc tłumacze :P), potem jak masz plan zrównoważony, to kliknij po prawej zmianę planu, i tam powinnaś to ustawić.
---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------
|
|
|
#1834 |
|
Matka Smoka
|
Malla chyba chrapie pogrzańcowo
![]() Chciałam wam powiedzieć, że się czuję przez Was zaniedbana, o! pochwaliłam się w ciągu dwóch ostatnich dni zakupem kaloszy, prostownicy i założeniem bloga z wypożyczalnią książek i wymianą kosmetyczną a tu zero odzewu zupełnie, nemo
|
|
|
|
#1835 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj chciałam się podpytać jakichś dziewczyn z KWC gdzie kupiły pewien podkład. Włączałam ich profile, pominę to, że miast nie było. Jaki był mój szok, jak min 90% tych dziewczyn nie pisało nic na wizażu prócz tych właśnie opinii..
---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
|
|
|
#1836 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() Blog to taki wizażowy, pod avem jest dostęp. Zgapiłam pomysł od Cholerki, bo fajny. Kalosze mam z tego fasonu, co te-ale ja mam tylko kwiatuszki w kolorach biało-beżowych na czernym też tle: http://www.allegro.pl/item1058759825...35_trytex.html |
|
|
|
|
#1837 | |
|
Zakorzenienie
|
ja ostatnio gdzieś widziałam dużą ilość kaloszy, a Wy mówiłyście, że nigdzie już nie ma :pWidzę, że ten sprzedawca ma jakieś ładne butki :p
|
|
|
#1838 |
|
Matka Smoka
|
Bo już kryzys kaloszowy zażegnany
Rozmawiałam dziś z panem w sklepie i tez mówił, że jak mu się cudem udało 3 kartony zdobyć to posżły w moment![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Proponujesz zakup butów? ![]() I co zrobiłaś, że się nie pokazujesz jak jesteś na wątku?
|
|
|
|
#1839 | |
|
Zakorzenienie
|
Oj nie nie, nie proponuję. 1. nie mam kasy na buty, 2. nie ma mojego rozmiaru, 3. to potocki, a letnie potockiego są potwornie niewygodne.
Jak to nie pokazuję się, że jestem na wątku?
|
|
|
#1840 |
|
Matka Smoka
|
Ten Potocki to taki średnio firmowy, oni swoje wkładki wklejają tylko. Ale nie wiedziałam, że niwygodne.
Bo na dole, jak jest kto przegląda to ciągle mnie tylko widać z nicka,a jest że 2 osoby są. |
|
|
|
#1841 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam wątek włączony cały czas i tylo odświeżam.
Ostatnio jak szukałam butów, to najdłużej zatrzymałam się w Altero. Kiedyś tam kupiłam kozaki. Kozaki potockiego - świetne. Jak mierzyłam teraz wyjściowe z różnych stron sklepu i różne cenowo, to potockiego zakładałam tylko na sekundę i już miałam dość. Twarde i niewygodne.
|
|
|
#1842 |
|
Matka Smoka
|
W Altero jest dużo fajnych, w miarę niedrogich butów,a le nigdy nie ma mojego numeru
Część butów jest taka jak w tych hurtowniach, co dziewczyny na wizażu zamawiają.
|
|
|
|
#1843 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze pamiętam, że Ty masz 40/41? Dużo takich widziałam. Właśnie w Altero teraz kupiłam buty.
|
|
|
#1844 |
|
Matka Smoka
|
41. Byłam w A. w Solvayu niedawno. Może akurat z tych, którymi byłam zainteresowana nie było
|
|
|
|
#1845 | |
|
Zakorzenienie
|
No właściwie ja patrzyłam tylko na wyjściowe. Ale i tak w większości były duże numery.. Te co ja kupiłam to były jedyne w Krakowie 35.
---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Plexi, udało się? ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Złoś Cholerki na pierwszym miejscu jak narazie
|
|
|
#1846 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Neciak no ja to wszystko tak robiłam od poczatku, to nie jest moj komp to sie nei znamy jeszcze tak dobrze![]() Lalaith bo wiesz to sa babki zatrudniane po znajomosci niestety i tak to wyglada i sie odbywa niestety:/ chore to jest! Ja nie chce sie chwalic itp. ale widzac inne babki w przychodniach (nie mowie ze wszedzie tak jest oczywiscie) to ja bylam profesjonalna rejestratorka ze tak powiem
|
|
|
#1847 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#1848 | |
|
Zakorzenienie
|
Te złośliwe młotki.
Ja Ci mówię, że nie pójdziesz :p
|
|
|
#1849 |
|
Matka Smoka
|
No już nie poszłam
Wcześnie czyli max. 22. Odkąd Was znam mi się to nie udaje![]() Wieczory są cudowne, gorsze poranki: |
|
|
|
#1850 | |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, ten gif to dokładnie jak ja rano! Też tak skaczę jak budzik zadzwoni xD mimo, że początek mam spokojny, bo to rytm wybijany przez perkusję. A później to się zaczyna dopiero
|
|
|
#1851 |
|
Matka Smoka
|
Ja to się dziś dopiero obudziłam jak szłam już na przystanek
Miałam mp3 i słuchałam po raz pierwszy 30 secands to mars - i tam se taka spokojna muzyczka i nagle łup jakiś chór rykiem This is war. Ja p...naprawde się wystraszyłam
|
|
|
|
#1852 |
|
Copyraptor
|
Miewałam już 4.43, ale dziś jakoś magicznie przybyło mi w ciągu momentu 25-30 głosów, i średnia spadła do 4.30...
No ale nie średnia jest najważniejsza, i tak
|
|
|
|
#1853 | |
|
Zakorzenienie
|
jeśli wszystko dobrze pójdzie, to będę na koncercie 30 seconds to mars A ja jako budzik mam Rammstein - pussy. Nie radzę oglądać teledysku ![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Tobie też przybyły? Dziwne.
|
|
|
#1854 | ||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale mi polecano jako podobne do Linkin Park, a to słabsze![]() Nienawidzę jak śpiewają po niemiecku:/ Idę stąd!!!! |
||
|
|
|
#1855 |
|
Copyraptor
|
Neciak - pisałam ze stronę wcześniej, wielu dziewczynom właśnie tak nagle spadły noty, nie tylko mnie.
Ineso - ja myślę! Ja musiałam zrezygnować z ustawiania piosenek na budzik, bo potem ich nienawidziłam, i jak mi się na playliście włączały to mi się robiło źle |
|
|
|
#1856 | |
|
Zakorzenienie
|
No nie załapałam, że Ty też..
Ja mam problem z piosenkami z budzików i z telefonów. Nagle wrażenie 'o Boże, mama dzwoni!", albo skojarzenia z R. ALbo właśnie budzik Ineso - mnie też zawsze irytuje po niemiecku, ale Rammsteina lubie i jeden jeszcze kawałek po niemiecku ale nie znam tytułu i wykonawcy ;( Ja miałam znów jechać na openera, ale nie mam kasy i pewnie właśnie na coke sie wybiore, szczególnie na muse. ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- A no i chemical brothers ;p
|
|
|
#1857 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() Z tego co na Coke będzie nic nie znam. Ale w zeszłym roku też nie znałam a fajnie było
|
|
|
|
|
#1858 | |
|
Zakorzenienie
|
Muse sobie posłuchaj, na prawdę świetne. A najnowsza płyta jest w ogóle rewelacyjna. 30seconds to mars zna mój R, kojarzy mi się tylko nazwa. A chemical brothers dają fajne show
byli 2 lata temu na openerze, ale z pewnych względów obejrzałam tylko drugą połowę ![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Ma któraś może pożyczyć "Przebudzenie śpiącej królewny" ?
|
|
|
#1859 |
|
Zadomowienie
|
ja mam w budziku Lordi
a Ramstein to jedyny zespół ktory moge słuchac po niemiecku, nie cierpie tego jezyka
|
|
#1860 |
|
Copyraptor
|
Ja tylko e-booka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:27.

ja ostatnio gdzieś widziałam dużą ilość kaloszy, a Wy mówiłyście, że nigdzie już nie ma :p

ja myślę!