|
|||||||
| Notka |
|
| Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
| Pokaż wyniki sondy: według mnie najlepszą lokówką jest | |||
| Lokówka spiralna BAB 2335E |
|
0 | 0% |
| Lokówka babyliss PRO |
|
0 | 0% |
| Lokówka ceramiczna do włosów Vidal Sassoon |
|
1 | 100,00% |
| Wigo; Profesjonalna lokówka o średnicy 40 mm |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 |
|
kosmitka
|
Dot.: Suszarka prostująca - nowość.
Dziękuję! Jestem ciekawa efektów... daj znać, jak wypróbujesz.
Pozdrawiam
|
|
|
#302 |
|
Zadomowienie
|
tez jestem ciekawa
|
|
#303 |
|
Przyczajenie
|
Najlepsza lokówka
Zamierzam kupic lokówkę. Jaka jest najlepsza tak do 200 zł??
|
|
|
|
|
#304 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: FALOWNICA do włosów - REWELACJA???
wiec moja jest ceramiczna placilam 150 zl i zadna rewelka fryzura tylko na chwile
|
|
|
|
|
#305 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Najlepsza lokówka
Naprawdę nikt nie wie???
|
|
|
|
|
#306 |
|
Raczkowanie
|
A jakie chcesz loki uzyskac? male sprezynki czy duze loki czy jeszcze inne?
|
|
|
|
|
#307 |
|
Przyczajenie
|
Takie dość duze
|
|
|
|
|
#308 |
|
Zadomowienie
|
rewelacja
dziewczyny mam juz suszarke i musze stwierdzic ze jest super!! po jej uzyciu z szopy streczacej we wszystkie strony mam piekne gl;adkie wlosy
|
|
#309 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#310 |
|
Przyczajenie
|
Mam prośbę do dziewczyn które posiadają taką suszarkę oraz aparat:P czy mogłybyście wysłać jakieś fotki typu :przed i po bo nie mam pojęcia jak to może wyglądać .A myśle ze wiele jest tu osób które też chciałyby się przekonać jak naprawde prostuje ta suszarka .Bo ja prostuje włoski prostownicą i zastanawiam się czy jest sens kupienia suszarki byćmoże to mniej niszczy włosy ale moze być mniejszy efekt :/ więc czekam na wasze zdjęcia .Byłabym bardzo wdzięczna pozdrawiam was
![]() ![]() |
|
|
|
|
#311 |
|
Wtajemniczenie
|
Bajer miec taka suszarke
Az sie rozmarzyłam...ale ta cena,chyba sobie uskładam kaske i zakupie.A długo sie nia prostuje te włoski czy to znacznie szybsze niz prostownica?? A efekt jest podobny do prostownicy??
|
|
|
|
|
#312 |
|
Zadomowienie
|
efekt nie jest taki jak po prostownicy włosy wyglądają raczej jak ułożone na szczotce ...i mi to bardzo pasuje
|
|
#313 |
|
Rozeznanie
|
Hej, dziewczyny, ja mam jeszcze jedno pytanie co do falownicy. Jej można używać na suche włosy czy tylko na wilgotne?
Wiem, że głupie pytanie, ale wolę się upewnić zanim kupię.
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. |
|
|
|
|
#314 |
|
Przyczajenie
|
ta suszarka to rewelacja!! efekt jest, tak jak juz ktos zauwazyl, jak po suszeniu na szczotce. naturalnie wyprostowane wlosy. potrafi z wielkiego nieladu zrobic cuda. obsluga wymaga wprawy, ale dla mnie to i tak o wiele prostsze niz radzenie sobie z suszarka i szczotka ( dla mnie to sztuka nie do opanowania
)jestem zachwycona bo bardzo uciazliwe bylo dla mnie nieudolne suszenie "na szczotke" a pozniej siedzenie z prostownica. efekt jest naturalny i ladny ( napewno nie robi takich drutów ) co do ceny to uwazam ze nie jest wygorowana. 129zl w media markt za wersje z jonizacja - ja wlasnie taka mam. polecam i pozdrawiam postaram sie zrobic zdjecia dla zobrazowania calej sytuacji. |
|
|
|
|
#315 |
|
Rozeznanie
|
bukson, więc ja czekam na nie z niecierpliwością
Kochane Wizażanki dzięki Wam mam kolejny cel w życiu - zbierać kaskę na nowa suszarkę :P
i can fly but I want his wings... i can love but I need his heart... my angel gabriel http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008071900400430.png nasz aniołek 22.06.2009[*] Nasz kochany syneczek 12.12.2011 http://www.suwaczki.com/tickers/0d1yyx8dra3yoqgo.png |
|
|
|
|
#316 |
|
Przyczajenie
|
nawet nie wiecie jak sie cieszę że ktoś wysłuchał mojej prośby
|
|
|
|
|
#317 |
|
Raczkowanie
|
Z wielką uwagą przeczytałam cały ten wątek ponieważ zastanawiałam się nad kupnem tej suszarki. Martwi mnie to, że opinie są podzielone
Jednak postanowiłam, że jeśli uda mi się namówić tatę (cena nie jest mała... ) to jeszcze dziś ją zamówię
|
|
|
|
|
#318 |
|
Raczkowanie
|
po przeczytaniu wątku też zastanawiam się na kupnem
efekt chyba nie będzie tak dobry jak po prostownicy, ale za to pewnie mniej niszczy włosy, coś za coś
|
|
|
|
|
#319 |
|
Zadomowienie
|
Mam ta suszarke od grudnia. I... uzywalam jej przez 2 tygodnie poprawiajac prostownica. Efekt byl delikatnie mowiac niezadowalajacy. Suszarka ROZPROSTOWUJE, a nie prostuje wlosy. I przede wszystkim nadaje sie tylko do wlosow grubszych. Moje sa cienkie, cos miedzy prostymi a falowanymi, i "prostowanie" ta suszarka nic nie daje. Dzis testowalam ja na mamie (bo szkoda wyrzucic), ktora ma grubsze wlosy i efekt byl lepszy niz u mnie, ale i tak nie zastapi on kochanej prostownicy. Aha! Jeszcze jedno. Nie powiedzialabym zeby ta suszarka wygladzala wlosy. Przez ten strumien powietrza krotsze wloski sa wydmuchiwane spomiedzy tych niby zabkow i stercza we wszystkie strony. Dlatego uwazam ze do cienkich wlosow Rowenta Lissima odpada.
|
|
|
|
|
#320 |
|
Przyczajenie
|
Lokówka - jaką kupić?
Witam, napaliłam się na kupno lokówki, bo marze o lokach. Wczoraj byłam w sklepie i zgłupiałam. Czym się sugerować przy wyborze lokówki? Firmą, mocą sprzętu, powłoką (teflonowa/ceramiczna) itd. Doradźcie jeśłi macie blade pojęcie na ten temat. Dzięki
|
|
|
|
|
#321 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie co nie zamówiłam tej suszarki...boję się, że na moich włosach nie będzie skutecznie działać
a jak znam swoje szczęście to tak będzie Z jednej strony mam bardzo zniszczone włosy i nie chcę ich bardziej dobijać prostownicą ale z drugiej strony po umyciu mam tzw. "szopę" na głowie i muszę ją czymś "poskromić". Więc jak widzicie taka wygładzająco-prostująca suszarka by mi się przydała ale martwią mnie wasze podzielone zdania
|
|
|
|
|
#322 |
|
Raczkowanie
|
Ja sobie chce kupić falownice BABYLISS PRO Potrójna Falownica. Tylko mam włoski do ramion i sie zastanawiam jak to bedzie wyglądać. Mam nadzieje że nie jak baranek. Ale zapuszczam włoski jestem na dobrej drodze
)) A co z trwałością, takich fal widziałam u jednej dziewczyny 2 dni sie trzymały. Musze ją kiedyś zaczepić
|
|
|
|
|
#323 |
|
Zakorzenienie
|
zarowno w Polsce jak i tu w Niemczech,moje klientki sa zachwycone z efektu jaki otrzymuje sie falownica Babyliss PRO ceramika, ktora uzywam w salonie i ktora mozna u mnie kupic, ale tak jak widac na zdjeciu zawsze uzywam do tego podczas falowania lakieru Renee Blanche, a najpierw na mokre wlosy pianki, po po zakonczeniu falowania wcieram kilka kropelek serum krystalicznego Renee Blanche, i rozczesuje palcami, zaznaczam palcami wlosy jak chce aby uzyskac drobne fale i miekkie wlosy efekt dlugotrwaly i zadowalajacy
|
|
|
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
acha , falownicy uzywamy na suche wlosy
|
|
|
|
|
#325 |
|
Rozeznanie
|
Jestem szczęśliwą posiadaczką tej suszarki i nawet jeśli nie sprawdziłaby się jako suszarka prostująca to zawsze używałabym jej jako zwykłej suszarki -jest dużo lepsza niz moja poprzednia :/ Przyznam, że trochę przepłaciłam ale kupiłam ja pod wpływem impulsu - dałam 199 zł za jonizująca a na alegro mozna ją kupić juz za 153 zł
ale i tak jestem zadowolona
i can fly but I want his wings... i can love but I need his heart... my angel gabriel http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008071900400430.png nasz aniołek 22.06.2009[*] Nasz kochany syneczek 12.12.2011 http://www.suwaczki.com/tickers/0d1yyx8dra3yoqgo.png |
|
|
|
|
#326 |
|
Rozeznanie
|
co do porównania efektu z prostownicą to jak juz wizażanki wczesniej wspominały przypomina bardziej włosy suszone przy pomocy suszarki i nawijane na szczotke...natomiast prostownica daje efekt, że tak powiem "prostych drutów" - chociaz mi to rowniez odpowiada :p
|
|
|
|
#327 |
|
Raczkowanie
|
Do gagi
a w jakiej cenie mozna u ciebie kupić tą falownice plus produkty do stylizacji?
|
|
|
|
|
#328 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#329 |
|
Raczkowanie
|
Wcześniej pokazywałam pofalowane włoski koleżanki, a teraz mam swoje zdjęcia. Fryz na lakier. Włoski do ramion. Moim zdaniem rewelka!
|
|
|
|
|
#330 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A powiesz mi jakiego lakieru używasz i jak długo ci się trzymają włoski. Ale naprawde extra wyglądasz:O
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:02.

Jednak postanowiłam, że jeśli uda mi się namówić tatę (cena nie jest mała...