|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Każde dziecko nam zdrowo rośnie i za mamą raczkuje radośnie (07-08.2009r.) cz.
Cytat:
Mariolaka wróciła No to
|
|
|
#4112 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każde dziecko nam zdrowo rośnie i za mamą raczkuje radośnie (07-08.2009r.) cz.
Cytat:
Bartek tez tak jeździ z krzesłem, ale bez kota Pewnie ![]() Cytat:
dla Martynki za całokształt ![]() Cytat:
gratulujemy ząbka ... spray do nosa na laktacje??? pierwszy raz słyszę ale mam nadzieję, ze zadziała ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4113 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
w aptece, jest porównywalne do oilatum, ale z tego co pamietam to zapa
Cytat:
A co do sytuacji z małżem to u nas podobni wczoraj mieliśmy poważna rozmowe ale bez efektu. Nie wiem co robic....a fotki nie wiem czy dzis wstawie, bo małz aparat zabrał a pozno wroci i nie zdaze Cytat:
). Bardzxo lubi tez ogladac ksiazki, juz ich nie je telefon FP w odstawce, woli mój Emilką tez rzadko sie bawi :/ale każde dziecko woli co innego, córka znajomych np nie bawi sie wcala ta żyrafa Cytat:
mi predzej zabierze niz da ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
8:30/9:00 - kleik kukurydziany 12:30/13:00 - obiadek 15:00/16:00 - deserek 18:00/18:30 - mleko 21:00/21;30 - kaszka nestle ciesze sie że znów jestes ogladałam z Zuza MADAGASKAR i po 5 min usneła
|
|
#4114 |
|
Wtajemniczenie
|
dubel
|
#4115 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ja dzisiaj na wszystko patrzę pesymistycznie ![]() Nowych zębów nie widzę, nie wiem, o co chodzi, bo wczoraj było to samo ![]() No ja też kiedyś spróbowałam ![]() Ja się nie będę wypowiadać, ze zrozumiałych względów ![]() Cytat:
Gratuluję ząbka No popatrz jakie cudo to musi być, daj znać, czy działa, bo aż mnie zaintrygowało
|
|
|
#4116 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem, jak na pierwszy raz - poszło super Mój Kuba to by chyba wszystkie te godziny przepłakał ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ledwo
|
|
|
#4117 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm gdzie Was wywiało???
byłam zrobić zdjecia, Bartusia zostawiłam u mamy w pracy był bardzo grezeczny, tylko jak zobaczył naszego szefa to się rozpłakał ... Wogóle to szef sie do mnie nie odezwałani słowem tylko dzień dobry i do widzenia mi z łaską powiedział ![]() Moze sie boi, ze chce wrócić do pracy? A wiem, ze on mnie tam juz nie chce ![]() Ale niech spada na bambus i tak nie mam ochoty tam wracać idziemy kaszkę robić i do kąpieli .... |
|
|
|
#4118 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, domyślam się, że to ucięte to coś o zapachu ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Ja na dzisiaj mam dość, do jutra
|
|
|
#4119 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Nie mam mocy Ostatnio nic mi się nie chce ![]() Nie mam siły cytować ale poczytałam Was Mariolu cieszę się, że jesteś z powrotem Unholy udanego wypoczynku i żeby pogoda Wam dopisała |
|
|
|
#4120 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Wojtusia zaraz postaram wkleic fotki tylko zrzuce
Mariola Cytat:
Cytat:
za zabki, za "mama" super ze wrocilas Cytat:
13.00-obiadek 16.00-mleko z kleikiem 18.00-deserek 20.30- mleko z kaszka w miedzyczasie herbatniki, chrupki, herbatka czy woda Cytat:
|
|
#4121 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem informuję, ze migrena sobie poszła po 3 tabletkach. Odżyłam ok 19, ale nie zajrzałam, bo nie miałam czasu, jadłam kolacje, pokłóciłam sie z TZ, ale już pogodziłam i tak jakoś zleciało. Spadam zaraz spać
czeko oki, poczekam na fotki
|
|
|
|
#4122 |
|
Zakorzenienie
|
Wojtusiu
fotka 1 i 2 -moj ryjek -lekko musniete poliki mam nadzieje ze cos widac fotka 3 - ziemia -fotka w swietle dziennym oczywiscie bez flesza fotka 4 - na wewnetrzenej stronie dloni -ten jasny pasek to wlasnie lekko musniety a ten ciemny to juz mocno wtarte
|
#4123 |
|
Rozeznanie
|
Witam
Mariolku super , ze juz jestes !!! Gapa ze mnie i nie zlozylam Antosiowi zyczonek , mam nadzieje ze przyjmiecie spoznione . Antosiu rosnij zdrowo i badz pociecha mamy !!!
|
#4124 |
|
Zakorzenienie
|
cos niepłodne jestescie
![]() Ale dzień...mąż chrzest bojowy przeszedł, od samego rana z mała, do samej kąpieli która była dzis o 20:30 ![]() Wydelegowałam ich na spacer.Odprowadzili mnie do fryzjera,poszli odebrac rajstopki z ABS i weszli sobie po prezent na Dzien Dziecka.Kupił malej świnkę śmieszke -czy jakos FP.Zahaczyli o spożywkę i mnie odebrali od fryzjera.Wpadłam wstawic ziemniaki i wyszlam na pedicure zostawiajac go w mega rozgardiaszu ![]() Podloga usypana zabawkami,obiad do dokończenia, mala tez głodna była, do przewiniecia a ja rączki zacierałam i bez skrupułów wszyłam...bo przeciez na godzine sie umowilam ![]() Ledwo wrocilam i juz mu obwiescilam ze na rower sie umowilam.Wlasnie wrocilam... Nalezy nadmienic, i to koniecznie,ze ja wracam przed 18a oni sobie spia myslalam ze pękne ze smiechu, więc bujał sie z nią do samej kąpieli czekajac az corka wykaże przebłyski sennosci jest tak zmeczony ze z psem na spacer dzis nie idzie ![]() dobranoc
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#4125 |
|
Rozeznanie
|
Czeko sliczny masz ryjek
![]() Ach chcialam sie pochwalic mamy juz 6 zabkow
|
#4126 |
|
Zakorzenienie
|
i chcialam pochwalic Wercie ze naprawde duzo juz umie
dzisiaj np. powtarzala za mna - mowie jej powiedz baba a ona"baba", powiedz tata a Wera "tata" , umie tez "mama" , "dada" , "nie nie" , "bam"(jak zrzuci zabawke) , "tam", "ta"(tak) i gratis pare fotek od Werci 1- kto chce buzi??? moja nowa zabawka ![]() 2- hmmm co to jest? 3- kulka tez jest pysznaaa
|
#4127 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze chcialabym serdecznie przywitac Mariolkie
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#4128 |
|
Zakorzenienie
|
a propo Texasik i Wredna po fotkach na NK widze ze niezle z was laski
|
#4129 |
|
Zakorzenienie
|
czeko widać świetnie. Śliczna babka z ciebie
kusisz kusisz i chyba musze zbierac kase i kupie ziemię Dzięki śliczne za fotki. Czyli nr 2 masz?
|
|
|
|
#4130 |
|
Rozeznanie
|
Kat teraz przynajmiej maz bedzie wiedzial , co ty masz na co dzien .
Anulla u nas wyglada to tak : -mleko -kaszka -obiadek -deserek, owoc -mlek0 w miedzyczasie chrupki , herbatka no i zawsze dostanie cos od mamusi z talerza , zebraczek maly.
|
#4131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiscie na poczatku jak ja kupilam to uzywalam tego pedzelka co jest w zestawie ale strasznie duzo sie nabiera i wtedy efekt indianki murowany zalezy jaka masz karnacje- ja mam o zoltawym odcieniu , gdybym miala odcien bardziej chlodny wzielabym 03
|
|
#4132 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no u mnie to tylko brzuszka jest troche za duzo , a na zdjeciach zakryty .Wercia slicznosci , i tak jak spojrzalam na nia to sobie pomyslalam jak te nasze dzieciaczki sie zmieniaja . To juz prawdziwa mala dama .
|
|
#4133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj tak za szybko rosna ![]() dzisiaj mierzylam Werci stopke i z 10 cm zrobilo sie 11cm a wzrostu ma 74cm czyli doklanie 20cm wiecej niz jak sie urodzila ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Agusia napisz cos o sobie ![]() spadam sie kapac
|
|
#4134 |
|
Rozeznanie
|
Az sie zaczerwienilam czeko
, ale uszy robily furore , nawet striptizer mnie wyciagnal na scene , bo mu sie rzucily w oczy .---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Dodalam kilka zdjec Danielka do albumu .
|
#4135 | ||
|
Zakorzenienie
|
dasz radę
Cytat:
a zostawiałaś go już samego? tzn. z kimś poza Tobą i małżem Cytat:
mój by się chyba tak nie dał zostawić raz za razem - dla męża
|
|
|
#4136 | |||||
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieję, że jutrzejszy dzień będzie lepszy
i będę miała do Ciebie kilka pytań odnośnie bucików ![]() albo już dzisiaj napiszę ... - Ty kupiłaś te buciki? One są na tyle wysokie, ze zachodzą na kostkę? Bo nasze takie mają być i zastanawiałam sie nad tymi ![]() hmmm i uciekło mi następne pytanie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
czyli tak wygląda u Was tacierzyński? Super! ![]() Cytat:
gratulacje! Cytat:
i te minki ![]() za słownictwo!widzę, ze pustki to też spadam .... morska i sylka /nocna zmiana/ cos sie obijają ostatnio
|
|||||
|
|
|
#4137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a polsce na nie jednej imprezie juz "byly" ![]() to nie uszy mu sie rzucily tylko TY a Danielek to moglby w reklamach grac taki maly lovelas dziekujemy
|
|
#4138 |
|
Zakorzenienie
|
Myslalam, ze wczesniej wpadne, ale wychodzi ze mnie stres i zmeczenie i troche sie posypalam
![]() Dziekuje wszystkim za serdeczne powitanie Texasiku, dziekujemy Myslalam, ze nadrobie, ale nie dam rady, przynajmniej dzisiaj ![]() Wpadlo mi tylko w oku, ze Tomaszek p4w chodzi juz do zlobka, trzymam wiec kciuki, aby swietnie sie zaaklimatyzowal ![]() Czekoladko, Wercia rozkoszna jak zwykle ------- Pobyt w Polsce byl niezwykle udany. Ladowalam baterie w rodzinnym domu, a Antonio byl w siodmym niebie. Nie moge sie nacieszyc dziadkami i wujkiem i wzajemnie . Jak ja kocham ta moja rodzinke! Praktycznie cale dnie spedzalismy na spacerach lub w ogrodzie. Ja i maz rowniez mielismy troche oddechu, moglismy wyskoczyc gdzies sami, co nam sie nie zdarzylo przez ostatni rok ![]() Bylo spokojnie, sielsko, bezstresowo... ach... Urodzinki Antosia rowniez baaardzo udane, pojechalismy wszyscy do ZOO, gdzie zachwycalo go wszystko, szczegolnie male kozki. Po powrocie kameralna impezka w towarzystwie najblizszych i pyszny tort z tygryskiem . Jak dla mnie roczek marzen , nie znosze wielkich imprez i tzw spedow![]() Z nowosci... Antonio ma krecone wlosy , ladnie chodzi, gdy sie czegos zlapie, jest jeszcze bardziej komunikatywny i ma jeszcze wieksze poczucie humoru Smieszek moj kochany Wstawilam ze 100 nowych zdjec do albumuCass, drugi album rowniez uzupelniony
|
#4139 |
|
Rozeznanie
|
Wpadłam jeszcze szybko złozyć zyczonka waszym Smykom kochaniutkim:
Kolorowych snów... Uśmiechu od ucha do ucha... Pięknych bajek na dobranoc... Własnego pieska i kotka... Co dzień nowych przygód... Butów siedmiomilowych... Gwiazdki z nieba... Wspaniałych przyjaciół... I wesołej rodzinki... a dla mam : "chociaz jesteś stara dupa ![]() no i pruchno z Ciebie leci ![]() to wysyłam Ci życzenia bo to przeciez Swięto DZIECI ![]() ![]() (tylko się na mnie nie gniewajcie to taki żarcik) Bardzo was przepraszam, ale dopiero po 6 czerwca sie odezwę, bo mam 4 egz w weekend i 5 prac do napisania, poprawić musze mgr i ankiete zmajstrować ![]() ![]() :pro si:![]() ![]() : prosi:![]() :pros i:![]() ![]() :p rosi:
|
|
|
|
#4140 |
|
Zakorzenienie
|
Mariolko-jak super ze Antonio ma loczki
Obiecałam sobię, że wypytam cię o metodę spania z lokami.Podpowiesz mi cos?wzięłam się za moje włos z kopyta , chłonę wiedzę i jestem żądna nowej ![]() Co do mężaa to urlop jest na dziecko. W razie jakby szef miał go rozliczyć z czasu to miałby sumienie czyste ![]() Z resztą on zawsze coś miał do załatwienia, wyskoczenia,podjechania, albo coś gdzieś po drodze, a to zakupy, a do kolegi, dłużej w pracy...z resztą każdy powód jest dobry, a nigdzie nie jest napisane że zawsze ja muszę kąpać, karmić i kłaść spać.Gdyby naprawdę nie zajmował się małą,to zrobiłabym aferę A dziś jestem bardzo niewyspana ![]() Pójdę drzemnąc razem z nią, a włosy umyję jak wstane.Tak mi się oczy kleją ![]() Spać poszłam przed 1, a młoda w nocy popłakiwała
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.

wybaczcie więc jak bedę pytała o coś o czym mowa już była...

dla Martynki za całokształt
Twierdzi ze mam psiknac i po 5-10 min zaczac karmic bo mleko powinno naplynac
Ciekawe czy zda egzamin. Wyprobuje wieczorem jak maz mi to wykupi

Na przytulanki rzadko mam chęć... I jakoś tak w ogóle do doopy jest...

, domyślam się, że to ucięte to coś o zapachu 

myslalam ze pękne ze smiechu, więc bujał sie z nią do samej kąpieli czekajac az corka wykaże przebłyski sennosci ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Ciekawe jak jutro bedzie