|
|
#1741 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
zdecydowanie chciałbym większe i to takie zaczynające sie od 350... ale to ja
|
|
#1742 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
W sumie nieważne na którym miejscu w rankingu się stoi, tylko jak dr postepuje gdy zdarzy się problem co do badań to napisz do dr maila żeby podesłał Ci liste badań do zrobienia. Na skierowanie z prywatnego gabinetu i tak zrobisz za PLNy więc albo leć do rodzinnego po skierowanie albo rób prywatnie. ok 2 tyg przed możesz robić badania. Im swieższe tym lepsze ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- wiesz, ze w gramach liczby są większe, my podajemy w mililitrach i tak np moje 420cc mają 435gram |
|
|
|
|
#1743 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1744 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Exotikana a wstaw tu fotke swojej wyjsciowki.I opisz sie troszke. ( wzrost,waga,obwod w biuscie na wdechu,obwod pod biustem na wydechu, odleglosc miedzy sutkami )To bedziemy w stanie ci wiecej powiedziec. Mi sie wydaje ,ze twoja wyjsciowka taka mala nie jest skoro dwoch doktorkow dobralo podobne "male" rozmiary.( 200 ml i 255 ml ). Jesli jeden mialby sie "niby" mylic to drugi proponowalby pewnie duzo wiecej ale w sumie duzo to one sie nie roznia i moze faktycznie wiecej ml wygladaloby w twoim przypadku niezbyt dobrze. Ale jestesmy w sumie zgrana paczka ( czasami mniej ,czasami bardziej ale jak juz slusznie niedawno zostalo powiedziane: "kto sie czubi ten sie lubi ") i doswiadczenie cyckowe mamy ,wiec pewnie mozemy pomoc.Tylko musisz dac sie troche poznac.Bo my podejrzliwe babki jestesmy. A ostatnio to nawet bardzo. Tak w ogole to witajcie dziewczynki. A ty Maceratka sie w koncu pokaz,bo cos cie wcielo na Amen.Tesknimy za toba. Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-06-01 o 22:25 |
|
|
|
|
#1745 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie rozumiem? I jak to sie ma do mojego przypadku Misiu?
|
|
|
#1746 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
powiedz mu, że dla Ciebie te 200 prawie nic nie zmieni, nawet gdybyś miała wycofać kasę to warto, bo na pewno znajdzie się inny i tak samo dobry lekarz, który da radę włożyć więcej. Swoją drogą to nawet dziewczyny z małym A wkładały większe implanty i wszystko wyszło ok. powodzenia
|
|
|
|
|
#1747 |
|
Kazar Lady
|
Tu raczej większośc dziewczyn jest z obwodem pod biustem 65 cm
|
|
|
|
#1748 |
|
Raczkowanie
|
exoticana to jaką masz teraz miskę??
|
|
|
|
#1749 |
|
Rozeznanie
|
Marcziladko miska Exoticany nie ma tu właściwie wielkiego znaczenia,
Jeżeli ma brodawki dość blisko położone to pewnie nie wiele sie da pokombinować. Tak jak Happy ( Exoticana! może spróbuj ponegocjować jeszcze odrobinkę - może to nie wykluczone że da się jakiś gramik zyskać!
|
#1750 |
|
Raczkowanie
|
Nic nie piszecie, to nie
---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- No Wy wiecie lepiej, a ja myślałam, że coś wiem, a o miskę pytałam z ciekawości, bo pisały dziewczyny, że nawet przy A dawali 300 ml. A tu jeszcze sutki trzeba brać pod uwagę. Chodzi o to, że implanty mogą się zszczepić? |
|
|
|
#1751 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
SEELcia |
|
|
|
|
#1752 |
|
Raczkowanie
|
albo mięśnie???
|
|
|
|
#1753 |
|
Rozeznanie
|
Marczilada
Dokłądnie nie wiem, nie chciałabym nikogo wprowadzać w błąd, ale wydaje mi się że mógłby się wówczas zrobić efekt takiego "zeza" czyli że cycuchy patrzyłyby do środka ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- albo włąśnie wskrajnym przypadku mogłyby się implanty spotkać na mostku (co też raczej piękne nie jest)
|
#1754 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Misiu dziękuję za odpowiedz wiesz, ja jestem bardzo przewrażliwiona i tak bardzo chce żeby wszystko było dobrze Musi być Zastanawiam się czy może nie zrobić badań dwa razy bo jakby odpukać(!) coś było nie tak to może dałoby się ewentualnie poprawic wyniki jak myślisz? tak dla swojego spokoju nawet
|
|
|
|
|
#1755 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny!!
Byłam wczoraj na konsultacji ,pokazałam doktorowi swoje naleśniki i jestem załamana! Chciałam powiększyć,okazało sie że musze tez mieć podniesienie piersi i to okropne cięcie w kształcie kotwicy !!! strasznie się boję,że blizny będą okropne,przede wszystkim ta pionowa.Jak ja sie pozniej mężowi pokaże z takimi pociętymi cyckami ? Czy ktoraś z Was miała podniesienie? jak faktycznie wyglądają te blizny? pomóżcie ! jestem załamana.... |
|
|
|
#1756 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Swoją drogą w internecie widziałam piersi po takim cięciu i nie wyglądały tak źle... tylko na początku masz tyle szwów, że lekarz ściąga je co drugi, a po następnych kilku dniach resztę |
|
|
|
|
#1757 | ||
|
Kazar Lady
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
![]() nie martw się na zapas, łykaj rutinoscorbin ( ja jeszcze łykałąm wit C w dużej dawce i arnice Montana żeby zapobiec wystąpieniu siniaków po zabiegu) |
||
|
|
|
#1758 | |
|
Zadomowienie
|
i przy wyjściowym A i wkładce 325 wysoki profil (okrągłej) efekt powiekszenia jest skromny
(jestem przed ciążą itd) swoją drogą muszę sprawdzić ile moje wkładki mają w gramach ![]() Cytat:
Tysia, naprawdę nie wiem czego dotyczą te złe opinie o doktorze, ale jeśli chodzi o to, że brzydko robi piersi, to nie wiem jakie trzeba mieć oczekiwania, żeby uznać biust spod jego ręki za brzydki... a jeśli ktoś twierdzi że dr olewa jak się coś dzieje, to jest to absolutną bzdurą. chyba że ktoś idzie z oczekiwaniami że jego nos (bo czyałam parę opinii nt op nosa))) jest z plasteliny i dr mu go ukształtuje jak sobie wymarzył, gdzie oczywiście tych marzeń nawet nie jest w stanie wyartykułować słowami mnie trafia jak czytam opinie róznych lekarzy, nie tylko mojego, bo to się zdarza wszystkim, że ktoś 3 miesiące po operacji nosa właśnie pisze że jest on brzydki, za duży, nie taki jaki chciał itd. gdzie nos dochodzi do siebie chyba do 2 lat i jest obłożony ryzykiem wielu powikłań ![]() w każdym razie, kończę temat, bo zaraz wyjdzie że tak go bronimy ze to az dziwne |
|
|
|
|
#1759 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
17 mam konsultację u innego lekarza-doktor Skwiercz,jestem ciekawa jej opini,chcialabym je wlozyc implant ,nawet spory,byle uniknać tych okropnych cięć! Kurcze myślałam,ze mam zwisy,ale nie aż takie straszne,żeby wymagały takiej ingerencji-widać myliłam sie.Myślałam ,ze poprawie sobie humor po tej wizycie,umówie sie już wstępnie na termin operacji,a teraz mam strasznego doła i wole juz chyba swoje naleśniki niz takie rozwiązanie ! ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Właśnie byłam na konsultacji u dr.Muraszko.Widziałam cycochy agi-są super!! Myślałam ,ze u mnie też da się osiągnąć taki efekt. Mam doła,ze szok ,jeszcze ta cholerna pogoda... |
|
|
|
|
#1760 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- moich ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Malinka, ale to co pisała Miśka, żeby zmniejszyć przez otoczkę to nie głupi pomysł ![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Skromny, a jeśli można wiedzieć, to jak oceniasz teraz ich wielkość?? |
|
|
|
|
#1761 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zdecydowanie gdybym mogła to chętnie chciałabym większe (ale mój dr uważa, że przed ciążą to zły pomysł, biorąc pod uwagę że mam piersi głównie gruczołowe istnieje spore ryzyko, że w ciąży znacznie się powiększą, i wtedy mógłby być kłopot z rozmiarem kolejnych wkładek czy jakieś plastyki i wycinanie skóry, co brzmi nawet logicznie niestety natomiast mniejszych wkładek sobie zupełnie nie wyobrażam (miałam konsultację też u innego lekarza i on jako max określił okrągłe 240 średni profil) |
|
|
|
|
#1762 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Zaraz wrzuce jakies fotki mojej wyjścówki,ale uprzedzam,lepiej usiądz i wez głęboki oddech zamin spojrzysz Co do cięcia wokół otoczki-jak najbardziej,ale r. Muraszko powiedział,że w moim przypadku możliwe jest tylko takie rozwiazanie.Teraz już nie wiem- ochydne i wiszące,czy stojące,ale zmasakrowane? Obawiam sie ,czy przez ta operacje nie zamienie siekierki na kijek i do tego za grube pieniądze. |
|
|
|
|
#1763 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A ja już myslałam, że jakies specjalne badania mają byc Ni nic , to czekam na wizytę u mojego lekarza!! Dzięki laski za pomoc!!! |
|
|
|
|
#1764 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Skoro piszesz że mogłabyś mieć duże wkłądki to może akurat takie rozwiazanie bedzie dobre. Z tego co pamietam to dr zaproponoiwał Adze 700 cc bez plastyki, albo 500cc z podniesieniem, ale przez wycięcie skóry wokół otoczki (Aga mam nadzieję, ze nie masz mi za złe, że piszę "o Tobie bez Ciebie", ale Ciebie chwilowo nie ma a Malinka sie zamartwia - chciałam pomóc)
|
|
#1765 | |
|
Przyczajenie
|
Marczilada wrzuciłam fotke, co prawda zostało mi jeszcze 8 kilo do zrzucenia po ciazy,ale to tylko pogorszy moj zwis !!
---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
Seela dziekuję za podpowiedz,nie pomyślałam o tym, poszłam troszeczke na skróty bo tych dwóch lekarzy mam pod nasem,a wiadomo,ze operacja to nie wszystko ,trzeba ganiać na wizyty kontrolne itd ,do dr.Muraszko mam 10 minut na piechote |
|
|
|
|
#1766 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale może tylko spróbuj napisać maila! Z tego co pamietam to Agę właśnie w ten sposób dr skonsultował. Wydaje mi sie, ze to mogłoby Ci dać jasność sytuacji (czy na pewno nic sie nie da zrobić) Widzisz... ja u pierwszego lekarza usłyszałam, ze u mnie da sie włożyć implant tylko pod gruczoł ze wzgledu na ewentualność wystąpienia powikłania DB. A drugi bez mrugnięcia okiem zaimplantował mi pod mięsień i nawet śladu DB u mnie nie ma. Warto zasiegnąć opinii.
|
|
#1767 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
"W życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym." Edytowane przez trelek_ Czas edycji: 2010-06-02 o 12:45 |
||
|
|
|
#1768 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1769 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,
moze być tak, ze exoticana ma bardzo wąska klatkę piersiową, a niekoniecznie malutki obwod pod biustem. Mnie też się wydaje, ze skoro dwie propozycje implantow byly podobne (200 i 255), to wiecej nie wchodzi w grę Ale to tylko moje zdanie....
|
#1770 |
|
Raczkowanie
|
ja bym na Twoim miejscu, jeśli to możliwe oczywiście będzie zredukowała przez otoczkę. Seela dobrze Ci radzi, skontaktuj się z kimś jeszcze, żeby mieć jasność i żebyś później nie żałowała decyzji...
---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Horo widziałam klatkę Malinki i jest gdzieś taka jak moja. ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- A tak poza tym to cześć horo !! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:16.

Chciałabym mieć przynajmniej C. Dr tłumaczył mi, że ilość gr we wkładkach nie świadczy o wielkości biustu i 200 byłoby dla mnie najodpowiedniejsze ale kurde dr Szczyt chciał dać mi na wejściu o 55g większy implant więc chyba coś musi w tym być. Raczej nie włożą mi większej wkładki bo mam bardzo drobną klatkę piersiową i blisko osadzone piersi. Pojechałabym jeszcze na konsultacje ale w przypływie euforii wpłaciłam od razu całą kwotę na konto doktora mam już wyznaczony sztywny termin za 15 dni i w sumie jestem na niego zdecydowana martwię się tylko tą wielkością, myliście że dr da się namówić na większe? Samej też mi się wydaje, że to maluteńki implant... 

powiedz mu, że dla Ciebie te 200 prawie nic nie zmieni, nawet gdybyś miała wycofać kasę to warto, bo na pewno znajdzie się inny i tak samo dobry lekarz, który da radę włożyć więcej. Swoją drogą to nawet dziewczyny z małym A wkładały większe implanty i wszystko wyszło ok. powodzenia

dziękuję za odpowiedz