|
|
#451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
ale ja chcę serca czy coś innego ale tanim kosztem, a nie po 100 zł
i prosto do zrobienia,bom żaden spec ;/
|
#452 |
|
Zakorzenienie
|
A gdzie to wszystkie? Już weekendowo?
Jakie plany? Nasze dość mocno "objazdowe", mam nadzieję że pogoda dopisze ![]() Miłego weekendu wszystkim!
|
|
#453 |
|
Rozeznanie
|
U mnie remontowo
odebrane wczoraj klucze Energia Pro założyła licznik i do roboty :0 martwi mnie to że podobno idzie fala z czech i słowacji jak was??
|
#454 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Aniu_20- piękne to pierwsze przystrojenie sali
|
|
|
#455 |
|
Zadomowienie
|
Hej Kobietki!
Miałam zacytować kilka postów ale niestety przez te kilka dni mojej nieobecności tyle się napisałyście, że ledwie udało mi się to wszystko przeczytać. Miałam do Was zajrzeć zaraz po powrocie z Kraka ale mieliśmy bardzo miluśkich gości - Aiirka buziaki dla Was i zapraszamy !! Tak więc zaglądam teraz i to nie na długo bo czekamy na odwiedziny mojej mamy a ja nadal w szlafroku .Na weekendzie było superzaście! I to był chyba jedne z nielicznych, który trwał długo. Wrzucam Wam kilka fotek z Dni otwartych koszar i z Parku Miniatur - oczywiście te na których nas nie ma do tego wrzuciłam jedno na klubu. Oki Dziewczyny zmykam i miłego weekendu wszystkim |
|
|
|
#456 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
u mnie dziś piękne słonko i bardzo cieplutko
|
|
#457 |
|
Zakorzenienie
|
bez przesady Aniu
Nie powieszę serwetek
|
#458 |
|
Rozeznanie
|
Chciałam pomóc... ale nie muszę się odzywać
|
#459 |
|
Zakorzenienie
|
przecież nie powiedziałam, że masz się nie odzywać, bez przesady ;/
|
#460 |
|
Zakorzenienie
|
~ania_87, zaproszenia bardzo ładne, a smoking mi się baaardzo podoba
Twój TŻ chce w nim iść na ślub? Zazdroszczę, mojego za nic bym nie zaciągnęła... Mój nic poza mundurem wyjściowym nie widzi... Na początku mnie to przerażało, ale już się przyzwyczaiłam i nawet mi się ta wizja spodobała =) a poza tym, to powodzenia jutro ![]() libelle, bardzo fajne zdjęcia cieszę się, że weekend się Wam udał ![]() aicila - jak zaliczenie? Jak tam Wam wszystkim idą egzaminy? Ja się staram uczyć, ale do sesji mam jeszcze ponad miesiąc, więc zero motywacji... ![]() A co do tej fali, o której pisała martyś... Idzie, idzie, ale ta ma być podobno łagodniejsza i niższa, w przyszłym tygodniu zapowiadają trzecią, która ma być podobna do tej majowej, to będzie straszne... Jakie plany na weekend? U mnie pogoda dopisuje, ale zastanawiam się, czy sama nie spędzę tych dwóch dni w książkach, bo TŻ we Wrocławiu na akcji "Powódź" i boję się w ogóle do niego jechać, bo może nie mieć możliwości spotkania się ze mną... |
|
|
|
#461 | |
|
Raczkowanie
|
libelle świetny ten park miniatur!!! wieża eiffla mi się podoba
![]() lovebird ja zakuwam do egzaminów ile moge, ale też dużo czasu mi Tż zajmuje, poza tym przygotowania do wesela bo to za tydzień a coś mówia, ze jego mogą zostawić w jednostce... oczywiście znowu na powódź ![]() Cytat:
![]() no i spokojnie, nie kłóćcie się Kobiety
|
|
|
#462 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to bym chciała, żeby mi TŻ dużo czasu zajmował
nie no, rozumiem jak to jest wybierać między TŻem, a nauką, za dobrze to nawet znam...A co do serwetek, to też uważam, że to dość oryginalny pomysł i moim zdaniem byłby dość dobrze przyjęty przez gości. Chociaż zależy też jak to by wyglądało, bo tego też nie wiemy |
|
|
|
#463 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo jak mi któraś zrobi ciekawy i ładny obraz z serwetek do powieszenia za młodymi, to chylę czoła
Przecież nie mówiłam, ze to bezsensowny czy głupi pomysł, ale: gdzie iz a ile coś takiego zdobyć, co niby by miało być na tym obrazie?
|
#464 |
|
Rozeznanie
|
hello
![]() ja weekendzik spędzam u Tż , a że mam już wszystkie zaliczenia za sobą (choć nie mam jeszcze z 2 wyników i może różnie z nimi być) to Tż zajmuje mi CAAAAAŁY czas więc nie mam na co narzekać no chyba że na to, że jutro mój ukochany jedzie do Ostródy na 3 tygodnie i choć będzie wracał na weekendy to one siłą rzeczy nam się bardzo skrócą
|
|
#465 |
|
Raczkowanie
|
no trzebaby było zobaczyć jak wygląda ten obrazek z serwetek
![]() aicila- no zazdroszcze zaliczeń, mój Tż pojechał właśnie do siebie bo jutro ma służbe, przyjeżdża w czwartek i w łikend wesele. ja zaczynam się uczyć, już Tiger litrowy naszykowany, bo od wtorku zaczynam egzaminy i szczerze to jestem przerażona... poza tym zakupiłam przez allegro depilator na który długo polowałam, nie wiem czy któraś z Was może posiada i wyrazi opinię, z tego co czytałam na forach to pozytywny, chociaż wiadomo, że każda inaczej odczuwa ból. a depilator nazywa się philips satinelle ice HP 6517
|
|
#466 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
lovebird weekend fakt był bardzo udany a przez wizytę Aiiry z mężem przedłużył nam się do środy Bardzo się cieszymy, że było oki, bo to raczej był nasz ostatni tak długi wypad. Trochę mi stopy popuchły, bo sporo chodziliśmy. Piątek - wisełka, Sobota - Balice i te dni otwartych koszar a Niedziela - Park Miniatur. Jeśli chodzi o ten weekend to planów nie było żadnych, spędziliśmy go w domku. Odwiedziła nas mam i właśnie wyjechała. Cytat:
Pidzi trzymam kciuki za egzaminy. Do parku warto się wybrać, bo jest co pooglądać choć lepiej wybrać ciut lepszą pogodę Jak wyjeżdżaliśmy z Kraka było ślicznie i świeciło słonko, ale jak już dojeżdżaliśmy do Parku zobaczyliśmy krople deszczu na szybie Błyskało się wkoło i fakt nawet lunęło ale to trwało z 5 minut a potem znowu było w miarę. W sumie brakło nam z 15 minut żeby się wyrobić przed burzą. Dosłownie za płotem Parku Miniatur jest Park Dinozaurów, ale tam nie byliśmy, bo doszliśmy do wniosku, że tam lepiej jechać z jakimś dzieciakiem ![]() Cytat:
aicila nio gratulacje zakończenia zaliczeń i przede wszystkim ciesz się kobieto TŻtem Cytat:
Nie miałam dokładnie tego depilatora, ale kiedyś jakiś miałam i powiem szczerze, że jakoś strasznie to nie boli. Z tym, że ja nie bardzo mogę używać depilatorów, bo mam jakieś takie dziwne włoski albo skórę, że włoski plączą mi się pod skórą nie wychodząc na zewnątrz i potem muszę je wyciskać
|
||||
|
|
|
#467 |
|
Raczkowanie
|
dzięki za trzymanie kciuków, przyszłam bo już kipieję od nauki, na dodatek niedobrze mi po tigerze
co do depilatora to miałam brauna, bez żadnej nasadki tylko z jakimś masażem i za pierwszym razem bardzo bolało, za drugim mniej, ale okolice bikini czy inne wrażliwsze miejsca odważyłam się nim wydepilowac raz bo cholernie bolało, więc mam nadzieję, że nasadka lodowa chociaż troche pomoże
|
|
#468 |
|
Rozeznanie
|
A ja czekam na relację co do depilatorów, bo też mnie ciekawi co o nich sądzicie. Ja używam od lat tylko maszynki, włoski mam za jasne do laseru, i zastanawiałam się nad depilatorem od pewnego czasu ale boję się, że jak raz je wyrwę z cebulkami to potem odrosną twardsze i mocniejsze i do tego właśnie mogą wrastać
no i wydaje mi się, że jak się użyje raz to potem trzeba czekać parę tygodni aż całkiem odrosną żeby depilator dał radę je chwicić....Libelko też uważałam, że dinozaury zostawię na wycieczkę z własnym dzieckiem
|
|
#469 |
|
Zakorzenienie
|
mój depilator w obecnej chwili leży w szafce, boli mnie jak cholera i jedyne co jestem w stanie na kilka razy wydepilować to pachy
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
Używałam depilatora jakiś czas, niestety rzeczywiście dość mocno włoski wrastają po nim
Fakt że można tego unikać robiąc regularnie peeling...Nie bolał mnie nic a nic Ogólnie oceniam tak sobie, głównie przez ten problem z włoskami przerzuciłam się na ciepły wosk. Kupiłam na all... podgrzewacz i na razie jestem bardzo zadowolona ![]() A jak Wam dziewczyny weekend minął? Nam bardzo sympatycznie, głównie w trasie więc nie było czasu na nudę udało się nam trochę zaproszeń rozdać ale też korzystając z ładnej pogody co nieco zobaczyć. Karola, dziękuję za spotkanie i miłą wycieczkę
|
|
#471 |
|
Zakorzenienie
|
a jak zdzierasz ten wosk? mi jakoś nei idzie ;/
|
#472 |
|
Rozeznanie
|
hejka
![]() u mnie weekendzik całkiem spoko tak w skrócie mówiąc to byliśmy na zakupach w Poznaniu, spotkaliśmy się ze znajomymi, odwiedziliśmy moich dziadków i kuzynkę Tż, no i troszkę się poleniliśmy na kanapie oglądając filmy ![]() szkoda tylko, że nie mogłam zostać dłużej u Tż czy wy też tak macie, że ciągle jest wam mało Tż?a wyników z zaliczeń jak nie było tak nie ma i zaczyna mnie to wkurzać bo do środy muszę mieć wszystkie wpisy :/ a co do depilatorów to ja takiego sprzętu nie mam, więc się wypowiadać nie mogę
|
|
#473 |
|
Zadomowienie
|
Hej Kobiety!
Pogoda u mnie boooosssska choć szykowałam się na te ostro zapowiadane burze z ulewami. A tu tymczasem bezkresny błękit i już 24 stopnie ![]() Tż pojechał rano, mama wczoraj i znowu jestem sama.... W piątek byliśmy u pani doktor dzidzia waży już 1200, ale jak na razie jeszcze się nie obróciła a czasu już jej malutko zostało... Na 12 umówiłam się z koleżanką a na południe ma przyjechać do mnie inna więc nie będę się nudziła muszę się tylko jakoś przyszykować do wyjazdu, zabrać kilka wzorów na szydełko i w drogę na drugi koniec Kielc Jutro jadę do pracy zawieźć L4 i dowiedzieć się co tam się u niech dzieje bo nie byłam tam od 3 miesięcy i szczerze jakoś mi się nie tęskni Jeśli chodzi o wosk to ja chyba też wolę od depilatorów. A zdejmuje się fajnie tymi papierkami a potem wystarczy przetrzeć oliwką i jest oki Miałam wam wczoraj wrzucić zdjęcia moich ślicznych balkonowych truskawek i poziomek ale ... zostały zjedzone |
|
|
|
#474 | |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam razem z paskami fizelinowymi, latwo się nimi zdejmuje, potem tylko oliwka i gotowe
Cytat:
Ciekawe kto zjadł ? Gratulacje, duża dziewczyna już ![]() u mnie też pogoda pięęęękna, 28 stopni, bez jednej chmurki...wreszcie!
|
|
|
#475 |
|
Rozeznanie
|
no pogoda faktycznie piękna...
szkoda tylko, że jako alergik muszę się chować w domu bo na "świeżym powietrzu" mogę zakichać się i załzawić na śmierć....
|
|
#476 |
|
Zakorzenienie
|
a mi jakoś woskiem nie idzie, chyba nie potrafię tego zerwać poprawnie samemu, tzn o ile z nóg nie ma problemu, to z resztą kiepsko ;/
|
#477 | |
|
Zadomowienie
|
Zupełnie nie mam pojęcia ![]() Cytat:
Aicila mnie niestety też coś dopadło w weekend mimo, że niby żadnej alergii nie mam. Z nosa lało mi się ciurkiem i non stop kichałam
![]() Dopiero jak łyknęłam wapna i trochę się zakamuflowałam w domku to puściło ... |
|
|
|
|
#478 |
|
Zakorzenienie
|
Karola, co do depilatora, to po usunięciu włosków z cebulkami odrastają właśnie słabsze, więc nie masz co się obawiać. Ale właśnie z tego powodu często wrastają. Ja użyłam kilka razy depilatora i już tego nie robię bo miałabym wszystkie pod skórą... Zresztą tak samo miałam po depilacji woskiem, mi zostaje maszynka. Zawsze marzyłam o laserze, ale taki zabieg jest dla mnie - przynajmniej póki co
- za drogi. TŻ mi raz obiecał, że kiedyś mi zafunduje, ale kto go tam wie ![]() A co do pogody... U mnie dzisiaj była burza z gradem, akurat jak wracałam od lekarza. Jak weszłam do pokoju, to wyglądałam jak zmokła kura. W weekend miałam jechać z koleżanką do Berlina, ale jak już wychodziłyśmy, to TŻ do mnie zadzwonił, że będzie miał przepustkę od 20 do 6, a prawdopodobnie nawet już wcześniej, jak tylko skończą robotę na tych wałach. To ja poleciałam szybko do pokoju, spakowałam rzeczy i ruszyłam w drogę. A jak już zajechałam na miejsce, to czekaliśmy razem na jednostce ponad 4 godziny, a potem okazało się, że przepustek nie ma... ale mówi się trudno, zaczęłam się powoli przyzwyczajać i chyba dzięki Wam idzie mi coraz lepiej ^^ w każdym razie mimo wszystko nie żałuję, że pojechałam. A jak u niego siedziałam, to nabawiłam sie jakiejś wysypki na ręce i przez cały weekend biłam się z sobą, żeby nie drapać aicila, zazdroszczę Ci i wolnego, i TŻa... Ja sie pocieszam tym, że od następnego spotkania z TŻem zostanie tylko miesiąc nauki i weekendowego spotykania, a potem cały miesiąc dla nas Edytowane przez lovebird Czas edycji: 2010-06-07 o 20:37 |
|
|
|
#479 |
|
Rozeznanie
|
libelle no ja o dziwo dzisiaj się lepiej czuję i tylko 3 razy kichnęłam przez cały dzień
![]() lovebird oj to faktycznie ciężko macie, że dopiero za miesiąc się zobaczycie. my z Tż nie widzimy się w ten weekend, ale w następny już tak chilanes a jak tam Twoje plany przeprowadzkowe? macie już jakieś mieszkanko na oku?
|
|
#480 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
lovebird nie miałam żadnych problemów ze skórą ani nie jest to taki bolesny zabieg. Czuć tak jakby przykładali takie małe rozgrzane igiełki. Śmiesznie tylko odrastają włoski po tym laserze, bo po pierwszym myślałam, że się wypalają i tyle a one dalej sobie "rosną" znaczy wychodzą ze skóry a potem wypadają i tyle ich widzieli
Super sprawa, ale kurka droga i do tego trzeba powtarzać najlepiej ze 3x i to co miesiąc. Ja usuwałam już 2x pachy, 1x bikini, łydki i uda. Najmniejsze efekty widać u mnie na bikini a najbardziej na łydkach i mimo, że usuwałam tylko raz mam gdzieś połowę a może więcej włosów mniej. Z pachami nadal nie jest najlepiej, ale przed zabiegiem z jednej cebulki rosły mi po 3-4 włosy Tylko muszę mieć na to oprócz kasy trochę więcej czasu jesienią i nie być w ciąży W każdym bądź razie polecam dziewczynom z ciemnym owłosieniem - czym ciemniejsze tym lepsze bo się łatwiej wypala. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.

i prosto do zrobienia,bom żaden spec ;/

Jakie plany?
jak was??

- Aiirka buziaki dla Was i zapraszamy !! Tak więc zaglądam teraz i to nie na długo bo czekamy na odwiedziny mojej mamy a ja nadal w szlafroku 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

no i wydaje mi się, że jak się użyje raz to potem trzeba czekać parę tygodni aż całkiem odrosną żeby depilator dał radę je chwicić....
? Gratulacje, duża dziewczyna już