|
|
#1771 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna X
Cytat:
żeby tak na serio zadziałać to powinni nas wziąć do innego pokoju a w tym specjalnym środkiem tak na smrodzić na kilka dni może coś to by dało no i dziury pozaklejać bo stamtąd wychodziły ale jestem zmęczona, Dobranoc
Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2010-06-01 o 23:58 |
|
|
|
|
#1772 |
|
Rozeznanie
|
Jeśli chodzi o pająki i wszelkie robactwa to ja tracę rozum dosłownie zwłaszcza przy wiekszych egzemplarzach raz jak przyszedł jakiś pan do mojej mamy to mu powiedziałam, że jej nie ma i zamknęłam drzwi patrzę a tam ogromny pająk i ja wybiegam z domu za tym nieznajomym facetem "Proszę pana, proszę pana prosze mi pomóc, niech pan zabije tego pająka bo ja się tak boję" gościa pierwszy raz widziałam na oczy ale większy strach miałam chyba przed pająkiem niż że ten gość mi cos zrobi jak go wpuszcze do mieszkania haha. Na szczęście się tylko uśmiał ze mnie, zabij pająka i poszedl
Ale jaja z tymi karaluchami dobrze ze ja nigdy czegoś takiego nie miałam bo chyba bym padła na zawał Kasiu ja też niestety nie mogę mieć psa z powodu czego bardzo ubolewam aż z żalu załozylam akwarium i teraz już mi się odechciewa po malu bo mi kilka rybek zdechło i kilka stworzonek uciekło i masz Ci los... Już nie kupuję nowych jak te zginą to już wymysliłam że kupię jaszczurkę wodną bo ja sie nie nadaję chyba na opiekuna ryb A tak się starałamW Polsce też mam psiurka ale siostra się nim opiekuje i już mi powiedziała że go kocha i jak będe miała możliwośc tu mieć psa to mi go nie odda ![]() Coolosana nie kombinuj z włosami ja ścięłam i żaluje. Że niby po to żeby ściąć wszystko zniszczone i hodować już zdrowe ale teraz żałuję i jestem zła na siebie :/
Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2010-06-02 o 00:01 |
|
|
|
#1773 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Miałam też chomika jako dziecko. Potem jakoś może z 5 lat temu podarowaliśmy sobie z TZ po chomiku. Trzymaliśmy je razem ale po jakimś czasie zaczęły się gryźć. Nie chciały się oswoić (bo to była taka dzika odmiana). Potem jeden zmarł dziwną śmiercią - najprawdopodobniej ten drugi go zagryzł. Jak wyjechaliśmy do Ie to chomikiem zajęła się moja mama. Ale moja kotka kiedyś zrzuciła w nocy jego akwarium i chciała go zjeść. Chomika uratował mój pies i mama ale w jakąś traumę chyba popadł po tym bo niedługo umarł. I tak jakoś mi się odechciało zwierzaków poza psem.
|
|
|
#1774 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki Tztowi żadnego karalucha nie widziałam, bo zawsze szedł skontrolować teren na szczęście ale co chwile słyszałam jak trzaskał i zabijał
uwielbiam psy, ale u kotów kocham to że nie męczą tak jak psiaki Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2010-06-02 o 00:06 |
|
|
|
#1775 |
|
Rozeznanie
|
Ja kocham prawie wszystkie zwierzaczki i brak choćby pieska tak boli
![]() Naheszta dobrze, że TŻ się zajmował tym robactwem i nie musiałaś tego widziec, ja kiedyś mieszkalam w pobliżu sporego pasa zieleni i do domu mi wchodziło dużo na prawdę dużych pająków mój taki były były TŻ bał się je zabijać!! Bardzo byłam na niego zła, faceci nie mogą bać się zabijać robaków, oni mają nas bronić
|
#1776 |
|
Moderator
|
Ja miałam w Polsce kociczkę. Przygarnęliśmy ja nim jeszcze oczy otworzyła (moja mama znalazła ją w zamarzającej kałuży - takie ślepe maleństwo) Mimo że od maleńkości była z nami to gryzła, drapała, potrafiła z lodówki wskoczyć na głowę, w nocy użreć w łydkę. I przez to zraziłam się do kotów. Bidulka w zeszłym roku zachorowała na raka. Okropnie schudła i nic nie mogła jeść. Umarła jakoś w okolicach mojego ślubu a miałam ją od podstawówki.
|
|
#1777 |
|
Rozeznanie
|
Oj nie, takiej niedobruchy to chyba nie mogłabym pokochać. Dlatego boje się mieć kota trochę bo wiem że mają one swoje charakterki i później takie rzeczy mogą się wyprawiać. Bardziej już wierzę w psy
|
#1778 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
#1779 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Jedynie kochała moją babcię (ale ją też gryzła). Spała z nią, jej słuchała. A jak babcia wychodziła z domu to tak miauczała jakby płakała. I kociczka była mocno wredna - potrafiła mojego też już śp. psiaka ugryźć prosto w jajka jak nie chciał się z nią bawić.
|
|
|
#1780 |
|
Rozeznanie
|
Zwierzęta to potrafią mieć swoje charakterki. Ja miałam kiedyś bokserka (mój pierwszy piesek) i mimo iż załatwiał się po złości w domu (ale tylko jak go zostawialiśmy samego, taki złośliwy był) i baaardzo niszczył potrafił np. cały środek z kanapy wygryźć, wyrwać drzwi harmonijkowe, otworzyć! sobie piekarnik i zjeść to co było w środku albo zjeść całe zakupy zostawione na blacie kuchennym łącznie z bochenkiem chleba z folią i czekoladą w papierku oraz całe opakowanie masła (na szczęście już bez plastikowego opakowania
) ale kochałam go nad życie. Bo jak byłyśmy z mamą w domu to był anioł nie pies, on nie lizał np po twarzy tylko tak pyszczek przykladał na chwile do ust jakby całował Jak go dopuścilismy z sunią to sie opiekował małymi bardziej niż ona! On mimo iż byl dorosły a bokser to średniej wielkści pies chyba dalej myślał że jest malutki bo wchodził nam na kolana żeby posiedzieć albo np jak n ie było dywanu na podłodze to on nie usiadł... Pakował się na pierwsze wolne krzeslo i dopiero na nim siadał Do tego był przepiękny ale niestety zginął, z mamą dobre 2 lata po tym jak wspominałyśmy to potrafiłyśmy popłakać
Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2010-06-02 o 00:33 |
|
|
|
#1781 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1782 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
|
|
|
|
#1783 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1784 |
|
Zakorzenienie
|
Ide cos powtorzyc powtorzyc na kolo
|
|
|
|
#1785 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Tygrysko powodzenia na kole
|
|
|
|
#1786 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Miłego dnia życzę wam dziewczyny
|
#1787 |
|
Zakorzenienie
|
przypominam ze jut będą zamknięte sklepy
![]() żeby ktoś się nie obudził bez zakupów tak jak ja ostatnio
diabelsko kobiecy blog Edytowane przez poziomeczkaa89 Czas edycji: 2010-06-02 o 09:37 |
|
|
|
#1788 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1789 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
#1790 |
|
Zakorzenienie
|
ale jestem zla
zobilam sobie przelew na konto (zeby zrobic zakupy) i chcialam sprawdzic czy doszedl i nie zgadza mi sie haslo, wiedzialam ze tż ostatnio mi zmieniał, dzwonie do niego podal mi trzy mozliwosci hasla, wpisalam i zadne sie nie zgadza, konto zablokowane, dzwonie na infolinie i musze podac nr identyfikatora (za drugim razem trafilam) a pozniej musze podac w roznej kolejnosci wywolywane cyfry z jeszcze innego kodu wpisywałam (z chyba 5 możliwych) i się nie zgadza ![]() wtedy tz mi pozmienial , bo zablokowal mi konto (nie znal hasla) i dzwoniąc ustalil inne a teraz nie pamieta ![]() nie wiem czy jest to zrozumiale co napisalam, ale musialam sie wyzalic
|
#1791 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1792 |
|
Zakorzenienie
|
nie, to jest moje konto, robilam przelew z jego konta na swoje(nie mam jego karty w domu zeby isc do bankomatu)
a zmienil haslo, bo probowal sie zalogowac (zeby zrobic przelew na ubezpieczenie) a nie znal mojego hasla(wydawalo mu sie ze zna, w zasadzie mylil sie o jedna cyfre) ustalil nowe (powiedzial mi jakie) na co ja mu powiedzialam ,ze nie zapamietam go i zeby zmienil na np ******* ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- sprawa się wyjaśniła przy logowaniu wyswietlil mi sie napis, ze konto mam zablokowane, po pewnym czasie sprobowalam sie zalogowac jeszcze raz, swoim haslem (miałam cicha nadzieje) i udało się okazało się ze:
|
#1793 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ostatnio jak wracaliśmy z tz z wycieczki to mówimy raz na ruski rok wskoczymy do auchanu bo chciałam sobie kupić tą maskę Gloria i co? zamknięteaaa dostałam email że wysłali mi ten puder transparentny i jeszcze dzisiaj z rana zadzwoniła do mnie pani (bo wysłałam do nich CV jakieś 2 tygodnie temu) i zaprosiła mnie na kurs abym mogła rozpocząć pracę ![]() Praca jako krupier w kasynie zobaczymy jak to będzie, jeżeli do duszy to odpuszczę sobie
Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2010-06-02 o 11:20 |
||
|
|
|
#1794 |
|
Zakorzenienie
|
ooo w kasynie super!!!
a co za puder wygrałaś?
|
#1795 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1796 |
|
Zakorzenienie
|
nie nie wygrałam ale zamówiłam
ten vipera transparentny![]() a przed chwilą czytałam opinie pracy w tym kasynie, podobno okropne hehe tyle że to były opinie o kasynie w warszawie (głównie o tam kierowniku jakimś) marudzili też że tylko 1200zł dostają ale ja nie potrzebuje więcej, mi nawet 700zł by pasowało hehe nie mam ciśnienia ale zobaczymy jak będzie tak okropnie jak tam pisali to nie podpiszę umowy Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2010-06-02 o 11:33 |
|
|
|
#1797 |
|
Zakorzenienie
|
AAA
zapomniałam się Wam pochwalić! Przy moim boku pojawił się nowy mężczyzna
|
#1798 |
|
Zakorzenienie
|
ulala
|
|
|
|
#1799 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Anusiunia to i Tobie w takim razie gratuluję ) Byle byłby to ten juz najwspanialszy z wspaniałych
Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2010-06-02 o 11:37 |
|
|
|
|
#1800 |
|
Zakorzenienie
|
przy nim może zapomne o Panu O.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.

A tak się starałam

Do tego był przepiękny ale niestety zginął, z mamą dobre 2 lata po tym jak wspominałyśmy to potrafiłyśmy popłakać