![]() |
#271 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II
my też nie mamy nic załatwione jeśli chodzi o USC i księdza. nie ma mojego Tż wiec te sprawy muszą poczekać do końca czerwca. dobrze że chociaż nauki wszystkie mamy.
![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Cytat:
![]() ja mieszkam na Podkarpaciu tu ciągle pada aż sie martwię o tych co mieszkają niżej mnie ![]()
![]() |
#272 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie tez ciągle pada, woda zamiast opadac to przybywa, mury w domu nie schna. Nas przestrzegaja przed kolejna powodzia ![]() Dwie powodzie w ciągu 3 tygodniu - to juz za dużo ![]() ![]() Dziewczyny zdecydowała się któraś z was na kupno lampionów na wesele ? Chodzi mi o te do puszczania w niebo o zmroku I jeszzce jedno pytanko mam: Do ksiegi gości kupiłam biała kalke techniczna. Czy jesli kupię księge z kartami w kolorze kremowym to bedzie dobrze, czy może lepsza byłaby ksiega z białymi kartami? Niby to szczegół, ale sie zastanawiam...
10.06.2009 ![]() 24.12.2009 ![]() 21.08.2010 ![]() Edytowane przez Atila Czas edycji: 2010-06-01 o 16:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#274 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czekamy na fotki zaproszeń ![]() A tak poza tym, jak tam chatka? Ja z tą powodzią cała? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#275 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dom po powodzi wygląda tak, że tego budynku domem nazwac nie mozna ![]() Wkleje kilka zdjęc. Komentarz jest zbedny. ![]()
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
Atila wspołczuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#277 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Droga dojazdowa do Kościoła jest ciągle zmaknieta, wiec narazie nie mamy kontaktu z ksiedzem. Sądze, ze Kościól bedzie do sierpnia wyremontowany. Tam było około 1 m wody, a umnie w domu 3,70 m ![]() ![]() O remont Kościoła zapytamy póżniej. Obawiam sie ze mój dom nie zostanie wyremontowany do wesela, tak by móc w nim urządzic błogosławieństwo. Jeśli by tak było, to urządzimy je u Tż w domu. Innego wyjścia nie ma. Czas pokaze jak to bedzie... ![]()
![]() |
#278 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
co do kalki technicznej to ja kupowałam album dla rodziców kremowy i dawałam kalkę techniczna tez świetnie to wygląda. ja jestem zadowolona ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#279 |
Wtajemniczenie
|
Atila podziwiam Cię za siłę, ja po tym wszystkim pewnie bym się poddała. Ślub na pewno będzie przepiękny i wzruszający
![]() Mi przez tą pogodę nic się nie chce, a jeszcze tyle załatwiania ![]()
![]() |
#280 |
Zadomowienie
|
Atilia widzę,że masz bardzo optymistyczne podejście do sytuacji.Tak trzymaj.Miejmy nadzieję,że sytuacja będzie się tylko polepszać.
![]() Co do lampionów.My też chcieliśmy zrobić sobie taką atrakcję,ale chyba odpuścimy.Raz,że obok sali jest tartak a dwa gorspodarstwa i pola.Także nie hcemy nikogo spalić
#281 |
Raczkowanie
|
dziewczyny powiedzcie mi sesje ślubną macie w trakcie wesela czy po weselu np za kilka dni. mój kamerzysta zaproponował mi sesje w wodzie tzn nad jakaś rzeczka gdzie bede musiała cała sie zanurzyć itp
![]()
#282 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() uff , własnie skończyłam nadrabiać zaległości na wątku ![]() Ad- ostatnio modnego tematu : Ja biorę nazwisko męża, początkowo chciałam zachować też swoje, ale po długiej, acz wyczerpującej rozmowie z Tż ustaliliśmy, iż lepiej będzie jak przyjmę nazwisko Jego. Wiecie, sprawa honoru ... ![]() ![]() My będziemy mieć sesję jakiś czas po ślubie, bliżej nieokreślony, bedziemy uzgadniać z fotografem, a raczej fotografami. Początkowo fotograf proponował krótką sesje w dniu ślubu, ale ja chyba sobie tego nie wyobrażam. Niby jak, kiedy, przed ślubem, po ale przed weselem? Jakoś w biegu? Nie nie nie.... Nie chciałabym zostawiać gości i pędzić na małą sesję. A wy jak podchodzicie do tego tematu? Ps. Wciąż poluje na buty, jutro chyba wybiorę się z Tż na poszukiwanie sukienki na drugi dzień, no i butów dla nas. Nie wyobrażałam sobie , że poszukiwanie butów dla mężczyzny w kolorze ciemnobrązowym jest tak trudne ;/
![]() |
#283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłam dzisiaj 1 raz na solarium i tak się zastanawiam czy raz w tygodniu aż do wesela wystarczy? (to bedzie ok 8 razy) czy lepiej iść np co drugi dzień aż do ładnego efektu i ewentualnie przed weselem"poprawić"? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Raczkowanie
|
![]()
Czyżby Stanisław był gejem? Edytowane przez hajduczkawojtusia Czas edycji: 2010-09-26 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
My sesje bedziemy mieli po slubie, w dniu wesele na pewno bedzie pare ujęc. Myslimy tez nad sesja nad morzem, bo jedziemy w podroz poslubna, ale to juz we własnym zakresie albo najmiemy jakies fotografa z tamtych okolic. Zobaczymy.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
Ja też będę mieć sesje w dzień ślubu, a dokładnie przed weselem. Ślub mamy o 16tej, więc myślę, że jak o 12tej wyjedziemy na zdjęcia to spokojnie się wyrobimy. Jestem optymistką ![]() Ale ta sesja w wodzie to świetny pomysł ![]() ![]() A ja dzisiaj byłam w kwiaciarni, chciałam bukiet ślubny ze słoneczników, ale pani mi odradziła. Stwierdziła, że do niskich osób nie pasują słoneczniki o dużych kwiatach,a po drugie mogą nie wytrzymać w upalny dzień, tymbardziej, że chciałabym mieć kwiatka we włosach. Tak więc chyba zdecyduje się na cantadeski, też są śliczne. Edytowane przez Martusiaaa21 Czas edycji: 2010-06-01 o 20:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#287 | |||
Zakorzenienie
|
Martusiaaa21 nie wierz do końca w to co mówią panie w kwiaciarnaich, bierz takiekwiaty, jakie Tobie się podobają. Cantedeski są droższe od słoneczników
![]() Cytat:
![]() Życzę powodzenia i trzymam kciuki, by mimo przeciwności udało Wam się zorganizować wasz ślub i wesle takim, jakie chcieliście, by były ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2010-06-01 o 21:48 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Zadomowienie
|
My mamy sesje po ślubie... Nie chce robić przed ślubem, a w trakcie wesela.. nie jestem zwolenniczka zostawiania gości. Zreszta nam bardzo zalezy na fajnych zdjeciach i wiemy ze takiej sesji trzeba poswiecic kilka ladnych godzin, wiec odrazu było postanowione ze po slubie, mysle ze kolo wtorku jak pogoda dopisze a my sie wyspimy :P
#289 | |
Raczkowanie
|
Hej!
Sukienkę na szczęście mam, buty też ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Najpierw Wam się pochwalę, żeby byliśmy na sali i wszystko jest ok ![]() ![]() Oto mała relacja i fotki, a potem biorę się za nadrabianie ![]() Nauki - spotkanie II Dziś było bez ćwiczeń, Pan odpowiadał cały czas i czasami podawał przykłady ze swojego życia. A całe spotkanie było nt. języków miłości. Wymienił ich 5: kontakt wzrokowy, kontakt fizyczny, czas tylko dla siebie, docenianie i prezenty (bez okazji). Mówił ciekawie i szybko zleciało. Sala Jak przyjechaliśmy na salę to akurat trwały przygotowania do jutrzejszego wesela. Ustawienie na 70 osób i sala, mimo że pomieści 120 osób, to wcale nie wydawała się za duża ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kamień spadł mi z serca uff, a co najważniejsze sala dalej nam się podoba ![]() ![]() W załączniku kilka fotek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny ja rowniez zostaje przy nazwisku meza, chociaz chcialam zostawic swoje, ale tz sie tak zesmucil...ze wzielam jedno
Atila kurcze patrze na to z przerazeniem...niewiem czy byla bym tak silna jak ty w tej sytuacji, podizwiam i trzymam kciuki abo sie wszystko ulozylo. Co do sesji to my mamy w poniedzialek po welselu, bo slub o 18, wiec zanim do kosciola, na sale, to same wiecie.... a rano nie chce bo mam mnostwo przygotowan, poza tym po co ktos ma mnie widziec przed weselem w sukni ![]()
#292 |
Rozeznanie
|
my mamy sesję z fotografem w dzień ślubu- na 13:00 chyba a na 17:00 dopiero msza więc na luzie!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
Aniołku piękna sala
![]()
#294 |
Zadomowienie
|
jak jestesmy w temacie sesji to ja bede miała w trakcie wesela
![]() ![]() ![]() co do opalania to myslałam zeby isc 4-5 razy jestem brunetka i bardzo szybko sie opalam wiec nie chciałabym przesadzic ![]()
![]() |
#295 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() My sesje będziemy mieć w tym tygodniu po ślubie- w zależności od pogody itd... przed ślubem za bardzo bym się bała pobrudzić,a w trakcie wesela nie podoba mi się jak para młoda znika. No i więcej czasu an osobnej sesji ![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Piękna sala! Zawsze mi się takie podobały ![]() Zostałabym przy bordo. ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Wtajemniczenie
|
Witam!
Podziwiam Atilę!Pamiętaj co Nas nie zabije to wzmocni!Najważniejsze, że żyjecie i wszyscy są zdrowi!A domem się nie przejmuj każdy wie jaka jest sytuacja. JennyAniołek boska sala jak z bajki!Przy mojej to jak rezydencja a cena niestety podobna, ale cóż. Najważniejsze, żeby goście się dobrze bawili. Cały czas myślę o tych rzęsach swoich:P Czy warto wydać tyle kasy na ich przedłużanie? Ja na solarium muszę też zacząć chodzic. Na poczatku tak ok 3 tyg pochodzę 2 razy w tyg, a potem już 1 żeby utrwalić. Co do sesji to na pewno w tygodniu!Bo chcę mieć w wodzie itp. |
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Wtajemniczenie
|
JennyAniolek a ja znam ta sale tez sie nad nia zastanawialam
![]() ![]()
#298 |
Wtajemniczenie
|
JennyAniolek-Sala Piękna.Ja również zostałabym przy bordo..
A co do Solarium...Zacznę chodzic na początku lipca. |
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#300 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.