|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Melina Zazdrośnic...ciąg dalszy zmagań z marzeniami cz. 18
Goooood morning !
![]() Kama, czekamy ![]() Zaraz chyba zasnę ![]() ![]() Edytowane przez Biska Czas edycji: 2010-06-02 o 07:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4562 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Ale u mnie leje ło matko. Biska nie wiem na co czekasz ale poczekam z Tobą - tak do towarzystwa ![]()
#4563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4564 |
Zakorzenienie
|
bry
![]() Zapiszcie się do newslettera to dostaniecie zestaw miniproduktów (jak się załapiecie do pierwszych 5000): http://www.laroche-posay.pl/odwiedzapteke/ ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- To ja też poczekam na wieści od Carmi ![]() A BTW to Olu spóźnione wszystkiego naj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4565 |
Wtajemniczenie
|
A to teraz wiem. Nie było mnie tu z powodu deszczowo-powodziowych warunków i temu taka niedoinformowana jestem.
#4566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4567 |
Zakorzenienie
|
a nam jeszcze przeprowadzka dojdzie na głowę... się zastanawialiśmy wczoraj przed snem mocno czy się wyprowadzamy czy zostajemy, no i stanęło na "nie wiem" z każdej strony. Ale taką nam manianę współlokatorzy odwalili w nocy, że dziś dzwonię do właściciela i będziemy szukać nowego lokum od lipca. Taka głośna impreza była że sąsiadka z dołu 3x była w nocy, dziwię się policji nie wezwała.
Lipa tylko że nie za bardzo mam czas na szukanie pokoju :/ ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Cieszę się Biska ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4568 |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=skimos;19733260]bry
![]() Zapiszcie się do newslettera to dostaniecie zestaw miniproduktów (jak się załapiecie do pierwszych 5000): http://www.laroche-posay.pl/odwiedzapteke/ ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Dzięki też się załapałam ![]()
#4569 |
Zakorzenienie
|
cieszę się
![]() zaraz zmykam na zajęcia i się nie dowiem co powiedział TŻ Carmi ![]() mój TŻ mi pisze że się źle czuje, a do pracy pojechał... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4570 | ||||
Zakorzenienie
|
Czeeeeeeeść.
Cytat:
![]() Insane ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() i wiesz, szefu wróci, to będziesz miała co robić ![]() Cytat:
![]() ![]() ale mnie TBS-y w ogóle nie interesują ani nawet nowe mieszkania w stanie deweloperskim. Zawsze są jakieś problemy z nimi - a to grzyb na ścianie po dwóch miesiącach mieszkania, a to pęknięcie na pół ściany (kumpela płaci krocie za mieszkanie na nowym osiedlu w Tychach i ma taką szramę przez ścianę, że hej. w administracji jej powiedziano, że "blok się osadza i to normalne" ![]() Cytat:
![]() Crozee, gratuluję ![]() Madziu, smutno się czyta, że u Was nadal średnio... będzie lepiej, zobaczysz ![]() miałam dzisiaj koszmar. śnił mi się nasz ślub, mój i P. on przyszedł w krótkich spodniach takich a la garniturowych, koszulce z Croppa z napisem "Terror Duperror", trampkach, nie mieliśmy przejścia, tzn. szliśmy gęsiego do ołtarza, ksiądz odwalił mszę w minutę, a co chwilę ktoś (czyt. nasz zespół) przerywał, śpiewając beznadziejne piosenki. do tego nikt nie wiedział, co robić, ogólnie chaos, moja matka sięciągle wtrącała we wszystko, a potem zaczął się walić kościół i nawet nie zdążyliśmy złożyć przysięgi. aha - wyglądałam brzydko. ogólnie sen mnie dobił, jego znaczenie jeszcze bardziej - podobno będę mieć kłopoty. do tego wyszły moje kompleksy spowodowane znajomą. ale nie wiem, czy chcecie słuchać, jakim głupim dzieckiem byłam, więc sobie daruję ![]() W ogóle to się zastanawiam, co za rodzice pozwalają dzieciom wejść do tyłka dżdżownicy? masakra... Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-06-02 o 09:13 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4571 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4572 |
Zakorzenienie
|
Opowiadaj Naj
![]() Ja też ostatnio miałam głupi sen.. że TŻ mnie zdradził ze swoją byłą :/ Wychodzą moje obawy przed przeprowadzką do Wawy.. ![]() Jakiś koleś obcy (czyt. z imprezy współlokatorów) siedzi w kuchni ![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Gwizdak a czemuż to ![]() zmykam na zajęcia i pisanie pracy w bibliotece ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4573 |
Zakorzenienie
|
Wszyscy czekają, ale fajnie
![]() Tż zadzwonił do mnie wczoraj w nocy i powiedział, że z okazji Dnia Dziecka opowie mi bajkę na dobranoc ![]() Tż: Kochanie, wyobraź sobie co będzie za rok ![]() ja: co? Tż: Będziesz przygotowywać się do obrony na prawie, będziesz miała świetną pracę, która będzie Cię cieszyć, będziemy oglądać oferty mieszkań na sprzedaż i będziesz przymierzać suknie ślubne. Czy to nie miła perspektywa? Tylko wytrzymaj ![]() Ciekawe czy to była kolejna bajka, czy może jakieś plany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4574 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa, nic takiego w sumie. tzn. rok temu we wrześniu hajtała się moja znajoma. ona jest rok ode mnie starsza, a poznałyśmy się, bo nasi rodzice się kumplują. no i wychowywałyśmy razem, można powiedzieć. i wiecie - ona zawsze wyprostowana, taka damunia, wysoka, szczuplutka, a ja niska, chłopczyca o przeciętnej posturze. obsmarowywałam ją w pamiętniku ![]() ![]() ![]() No i tak było do dzisiejszego snu, w którym to Justyna łaziła za mną i mówiła, że się garbię, że krzywo stoję w obcasach, że się zbyt szeroko szczerzę. i wtedy zaczął się sypać kościół... KONIEC! ![]() a właśnie - też się załapałam na nagrodę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-06-02 o 08:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4575 |
Zakorzenienie
|
Dzieeń Doobry
![]() ![]() ![]() już się zastanawiam czy nie szybciej z pracy uciekać (no ale potem będę musiała siedzieć dłużej w pracy ![]() ![]() i też się załapałam na ten gratis - tylko w sumie nie wiem dokładnie co to ![]() ![]()
#4576 |
Zakorzenienie
|
lecę do sklepu, zaraz wrócę. pobądźcie ze mną do 12, bo potem to juz tylko nauka i uczelnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4577 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myślałam, że to lubisz ![]() ![]() Cytat:
![]() rodzice, którzy mają nie równo pod sufitem ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4578 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A mi się śniła Madziamaciuś i Claris i jej Tż :P Znowu :P |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4579 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() ale mam na siebie nerwa;/ ide dopiero na 11.30, a chciałam wstac o 7 zeby sie uczyc... no i oczywiscie wstałam po 9;/ nie moge sie nigdy zebrac na to, zeby wstac rano i sie uczyc.;/ ewentualnie jak mam noz na gardle i koło rano, chociaz juz tez dwa razy mi sie zdarzyło, ze nie wstalam zeby sie uczyc, ledwo co zdazyłam na koło, a zaliczyłam ![]() nie no ale to wkurzające jest;/
#4580 |
Zakorzenienie
|
crozee, podobno śpiąc, przyswaja się wiedzę
![]() ejj, a mi wyświetliło teraz, że "ta kopia systemu Windows nie jest oryginalna" i mam taki napis na dole pulpitu. myśmy kupili tego lapka w komisie wujka P. i powinno być wszystko OK. a tu psikus... a co jeśli zanim kupię Windowsa, namierzy mnie policja i pójdę do więzienia? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4581 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4582 |
Zakorzenienie
|
Dzieeeń dooobryyy
![]()
#4583 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Eeeej jak Wam pisało, że wygraliście tę puszkę z la roche posay?? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4584 |
Zakorzenienie
|
Naj, do więzienia nie pójdziesz, prędzej będziesz musiała zapłacić karę jak za oryginalną wersję albo coś
![]() No i zaliczyłam szkiełka na 4.5 - bardzo się cieszę, chociaż zawaliłam niektóre pytania... Ja naprawdę mam jakieś fory u tej babki, bo inne dziewczyny mówiły nie mniej, nie więcej się myliły na dodatkowych pytaniach i dostawały niższą ocenę ![]() ![]() ![]() ![]() Mój sen był dzisiaj niepamiętliwy, więc nie opowiem nic ciekawego. A ostatni o wampirach nadaje się na książkę fantastyczną ![]()
#4585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() napisane było coś w stylu: zmieściłaś się w 5000 osób, które otrzymają gratis, zostanie on wysłany na podany adres ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4586 |
Zakorzenienie
|
naj eeee to ja tak nie miałam, że się zmieściłam w 5000
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() książki o wampirach robią furorę i są modne, więc możesz się nieźle dorobić ![]() no i gratuluję, zdolniacho! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4588 |
Zakorzenienie
|
Wy się podniecacie jakimiś puszkami, a ja dostanę na adres domowy maskotkę małego głoda!
![]()
#4589 | |
Zakorzenienie
|
i dobrze, Ty już dużo gratisów wygrałaś w życiu, teraz czas na mnie
![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
![]() w ogóle kumpel to farciarz - dostał takiego większego małego głoda, przeciętnej wielkości Chucka z reklamy chupa-chupsów i klikacz z reklamy z Szycem (i teraz klika na wszystkie laski, które do niego się uśmiechną ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:42.