Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-02, 09:58   #2821
kolanka
Zadomowienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Maja
Mój TZ kiedys miał też długie włosy i słuchał tylko rocka , ale poznalismy sie juz jak ściął sie na krótko .
hmmm ... z pewnoscią był przystojniejszy niz Twój wybranek .

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2010-06-02 o 10:01
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 10:03   #2822
kliwia
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

pamietajcoe ze tapeta do lazienki lepiej zeby byla zmywalna i gladka
chociaz tam tapeta ma byc tez nad blatem czy tylko na tej scianie po prawej stronie??

dopiero wstalam, pomijajac pobudke od 6 do 7

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

madzialenka a Twoj maz powiedzial tatusiowi do sluchu za te drzwi?

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

a ja chyba w kuchni na jedna sciane i scianke kolo lodowki kupie farbe lateksowa z tiqurilli ale nie jestem zdecydowana jeszcze
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 10:11   #2823
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Maja
Mój TZ kiedys miał też długie włosy i słuchał tylko rocka , ale poznalismy sie juz jak ściął sie na krótko .
hmmm ... z pewnoscią był przystojniejszy niz Twój wybranek .
e, ten, co wkleiłam jest fajny, ale na ulicy bym za nim nie pobiegła
(Za to za drugim Mathiasem bym pobiegła ale laski tu stwierdziły, że się go boją A on taki aniołek... z szatańskim głosem Cóż, o gustach się nie dyskutuje)
Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
dopiero wstalam, pomijajac pobudke od 6 do 7

kolega z pracy wstawał od 5 do 7

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-06-02 o 10:32
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 10:25   #2824
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

kolega z pracy wstawał od 5 do 7
2 godziny - ma kolega kondycję i jeszcze się tym w pracy chwali .
Stary 2010-06-02, 10:32   #2825
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
2 godziny - ma kolega kondycję i jeszcze się tym w pracy chwali .
to mój przełożony
Stary 2010-06-02, 10:57   #2826
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cześć
łepetyna mnie dziś boli od rana...buuu
Corii...meble wypas !!!
Maja...widzę, że masz fazę na te muzyczne ciacha...hehe Mi się zawsze podobali długowłosi i to na długo przed tym jak zaczęłam "robić w branży muzycznej" hehe. W zasadzie do tej pory się oglądam za panami z długimi włosami, bądź choć takimi, które można potargać Obecnie moja fascynacja zatrzymała się na "kierownikach rytmu" czyt. bębniarzach

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 11:04   #2827
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Cześć
Corii...meble wypas !!!
Maja...widzę, że masz fazę na te muzyczne ciacha...hehe Mi się zawsze podobali długowłosi i to na długo przed tym jak zaczęłam "robić w branży muzycznej" hehe. W zasadzie do tej pory się oglądam za panami z długimi włosami, bądź choć takimi, które można potargać Obecnie moja fascynacja zatrzymała się na "kierownikach rytmu" czyt. bębniarzach
Agatka, dzięki
Paskudna dzisiaj pogoda, moze dlatego głowa Cię boli ... mnie spanie męczy od rana.

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 11:07   #2828
bzyczka1
Zakorzenienie

Cori ja nie mam nic do dekorala bo malowaliśmy nim teściowej mieszkanie. Ale nam kolor nie podpasował, a mówiłam tż że ma się kolor podobać a nie że ma być z tej właśnie firmy. Śnieżką (barwy natury) malowaliśmy u moich rodziców całe mieszkanie i super farby. Nie blakną, nie ścierają się, można myć, ale też koloru nie było. A Dulux dla nas za drogi. ponad 20zł różnicy, dla nas to sporo.

Madzialenka Nobiles, Śnieżka i Dekoral są w podobnej cenie, zdecydowaliśmy się na Nobiles przez kolor.

Marta nam też się nawiew w aucie zepsuł, ale tak że 1,2,3 poziom nie działa a 4 chodzi. Czyli najmocniejszy. Byliśmy u mechanika z tym ale on mówił że to jakiś bezpiecznik się spalił a on jest ciężko dostępny więc jeździmy jak jeździmy

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 11:10   #2829
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć
Corii...meble wypas !!!
Maja...widzę, że masz fazę na te muzyczne ciacha...hehe Mi się zawsze podobali długowłosi i to na długo przed tym jak zaczęłam "robić w branży muzycznej" hehe. W zasadzie do tej pory się oglądam za panami z długimi włosami, bądź choć takimi, które można potargać
a mnie nigdy długowłosi nie kręcili Zawsze uważałam, że długie włosy są takie kobiece, a facet to powinien mieć krótką "sierść"
Aż zobaczyłam jednego takiego Fina i padłam
W sumie taki metalowiec w glanach i z rozwianymi piórami potrafi wyglądać baardzo męsko
Cytat:
Obecnie moja fascynacja zatrzymała się na "kierownikach rytmu" czyt. bębniarzach
wiemy, wiemy...

Moja fascynacja ograniczyła się do fińskich wokalistów i gitarzystów - w żadnym innym kraju jeszcze nie widziałam tyle fajnych ciach (moim zdaniem) Nawet kiedyś na którymś wątku specjalnie wyszukałam i zrobiłam galerię tamtejszych ciastek - ale ich tam było
Zbieram na bilet do Helsinek

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-06-02 o 11:12
Stary 2010-06-02, 11:15   #2830
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Cori ja nie mam nic do dekorala bo malowaliśmy nim teściowej mieszkanie. Ale nam kolor nie podpasował, a mówiłam tż że ma się kolor podobać a nie że ma być z tej właśnie firmy. Śnieżką (barwy natury) malowaliśmy u moich rodziców całe mieszkanie i super farby. Nie blakną, nie ścierają się, można myć, ale też koloru nie było. A Dulux dla nas za drogi. ponad 20zł różnicy, dla nas to sporo.
Bzyczka, ja nie w tonie jakbys coś miała do Dekorala Ja stwierdzam, że malując dwoma różnymi farbami tej marki bardzo mi sie podoba ich kolorystyka i to, ze są też zmywalne (lateksowa). W jednym pokoju mamy taki intensywny niebieski, a w innym delikatny jasny bez (akryl) i obie są ładne. Jak patrzałam na niebieskie gdzie indziej, to mi nie pasowały. A ja wybieram po kolorach własnie, nie po marce, a teraz nalazłam w odercie Duluxa super kolorek do sypialni

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2010-06-02 o 11:40
Stary 2010-06-02, 11:16   #2831
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Cześć laski, wróciłam
Fajnie było nocowaliśmy w Karpaczu
Co do Karpacza- miasto hoteli, pensjonatów i restauracji, na 3 dni pobytu ok, ale dłużej byśmy się nudzili, szczególnie w kiepską pogode.
Szklarska Poręba, jak powiedział nam pan parkingowy-dziura zabita dechami nie potwierdzam ani nie zaprzeczam, bo byliśmy tam zbyt krótko. Ale ciesze sie ze wybralismy Karpacz A to kilka fotek:
Byłam 2 razy w Karpaczu, ale to były jednodniowe wypady właśnie ze Szklarskiej Poręby. Miasteczko fajne jako baza wypadowa w niskie góry. Jakby ktoś nie lubił chodzić po górach, to niestety by sie strasznie nudził... Akurat w Karpaczu za pierwszym razem strasznie lało, a za drugim pojechaliśmy za późno i w połowie drogi na Śnieżkę musieliśmy zawrócić

Byłam wczoraj w kinie na SATC II jako wierna fanka uśmiałam się na maxa, ale podejrzewam, ze jak ktoś nie zna całej historii od początku może nie zrozumieć niektórych tekstów, moze go dziwić zachowanie bohaterek. A one po prostu już takie są... pokręcone. Moje pierwsze słowa po napisie ,,the end" brzmiały: ja chcę III części Choć pewnie wiecej nie nagrają

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015

Edytowane przez gold-fish
Czas edycji: 2010-06-02 o 11:17
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 11:16   #2832
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Zbieram na bilet do Helsinek
Hehehe...dobre...jeszcze by CI się za bardzo spodobało i te miejscowe ciacha by CIę tam wciągnęły na zawsze...Może lepiej popieraj przemysł krajowy i nakieruj się na target lokalny

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 11:22   #2833
bzyczka1
Zakorzenienie

Cori ja wiem że Ty nic złego na myśli nie miałaś ja też nie Na niebiesko właśnie teściowej kuchnie malowaliśmy i fakt niebieski mają super tylko ja nie chciałam niebieskiego bo by nam do niczego nie pasował a do tego za zimno by mi było

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 11:29   #2834
gold-fish
Zakorzenienie

Czy któraś z Was uzywała farb Magnat?

Corii ja myslałam że lateksowa jest zmywalna... w sensie, że mozesz z niej zmyć brud a zwykłe sa niezmywalne

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 11:34   #2835
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Hehehe...dobre...jeszcze by CI się za bardzo spodobało i te miejscowe ciacha by CIę tam wciągnęły na zawsze...Może lepiej popieraj przemysł krajowy i nakieruj się na target lokalny

Ależ ja popieram, popieram!
Wszędzie opowiadam, jakich to my mamy rewelacyjnych muzyków - dobre bo polskie!

Ale z wyglądu, to u nas nie bardzo...
No bo kto?... Nergal? W sumie fajny, fajna kapela... ale za Dodę zjechał w moich oczach
Mauser niezły, ale brodę paskudną ma
Taff był fajne ciacho ale zapuścił dredy i już nie jest cacy
To ja już wolę Finów

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-06-02 o 11:36
Stary 2010-06-02, 11:41   #2836
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Corii ja myslałam że lateksowa jest zmywalna... w sensie, że mozesz z niej zmyć brud a zwykłe sa niezmywalne
Nie no, musiałam coś źle napisać - lateksowa jest jak jakbardziej zmywalna

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:
Cori ja wiem że Ty nic złego na myśli nie miałaś ja też nie Na niebiesko właśnie teściowej kuchnie malowaliśmy i fakt niebieski mają super tylko ja nie chciałam niebieskiego bo by nam do niczego nie pasował a do tego za zimno by mi było
Bzyczko, a jak sie nazywa ten kolorek, którym malowaliście kuchnie teściowej? Ciekawam czy taki, jak my, czy inny

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-06-02, 11:44   #2837
kolanka
Zadomowienie

Maja zobaczysz, jak Cię przycisnie, to okaże sie, że facet w którym się zakochasz, będzie odwrotnością tych, którzy Ci się podobają.
Stary 2010-06-02, 11:50   #2838
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Maja zobaczysz, jak Cię przycisnie, to okaże sie, że facet w którym się zakochasz, będzie odwrotnością tych, którzy Ci się podobają.
Kolanka, a skąd wiesz a może będzie pół na pół?
Nigdy nie wiadomo, co się trafi

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-06-02, 11:54   #2839
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Kolanka, a skąd wiesz a może będzie pół na pół?
Nigdy nie wiadomo, co się trafi
Bo mówia, że miłość jest ślepa
Stary 2010-06-02, 11:59   #2840
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Bo mówia, że miłość jest ślepa
Ślepa, ale, jak mówiłam, nigdy nie wiadomo, na co się trafi
Mnie np. się zawsze podobali blondyni zielonoocy i takim typem jest mój mąż

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-06-02, 12:05   #2841
kolanka
Zadomowienie

Mi sie podobali blondyni, a mój mąż ma włosy czarne. Krzywe nózki tez mi sie podobają, a ma proste .
Taki mi sie trafił i takiego brałam...
Stary 2010-06-02, 12:05   #2842
kliwia
Zakorzenienie

gold fish ze zwyklej tez zmyjesz brud razem z farba ze sciany
lateksowa jest taka gladka ze jakby woda po niej splywa czyli mozna myc i farba zostaje na miejscu
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 12:08   #2843
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
lateksowa jest taka gladka ze jakby woda po niej splywa czyli mozna myc i farba zostaje na miejscu
Zgadzam się w całej rozciągłości z Kliwią

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-06-02, 12:19   #2844
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
już mi się odmieniło - do tej pory leciałam na krótkowłosych brunetów...
A i tak najwazniejsze, żeby toto wysokie i przystojne było i miało to "coś" (kolor włosów itp to sprawa drugorzędna)
Cytat:
Ślepa, ale, jak mówiłam, nigdy nie wiadomo, na co się trafi
Mnie np. się zawsze podobali blondyni zielonoocy i takim typem jest mój mąż
nieźle
Cytat:
Mi sie podobali blondyni, a mój mąż ma włosy czarne. Krzywe nózki tez mi sie podobają, a ma proste .
Taki mi sie trafił i takiego brałam...
Stary 2010-06-02, 12:24   #2845
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
nom
Ostatnio tylko muzyką żyję
Sięgam po nowe kapele, eksperymentuję z nowymi brzmieniami - i mam już listę co najmniej kilkudziesięciu zespołów do wysłuchania - z samego tylko folku i black metalu a reszta gatunków? życia mi nie starczy

zaraz na kawkę lecę
a też nie lubię darcia Dopóki się nie dowiedziałam, że growl to nie jest zwykłe darcie jak w punku itp (bo by sobie gardło rozwalili) tylko bardzo trudna technika śpiewania przeponą wymagająca lat ćwiczeń Mogę lubić lub nie, ale szacun dla tych, którzy tak wyćwiczyli i potrafią

ja nie lubię, jak mają pokudlone kłaki, długie brody i tatuaże, brr...
Za to jak się jakiś wysoki, ogolony przystojniak trafi... to juz nawet długie (zadbane) włosy mi nie przeszkadzają
Ot, np. Nygard
http://tanakamusic.com/wp-content/up...ias-nygard.jpg
ale ma fajne błękitne oczęta

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 12:56   #2846
stokrotka24
Zakorzenienie

hej laski
Cytat:
fajne meble

Cytat:
Cześć laski, wróciłam
Fajnie było nocowaliśmy w Karpaczu tam gdzie wczesniej wklejałam linka, pokój czysty i taki jak na zdjęciu w necie, wzieliśmy pokój z wanną i prysznicem, ale w wannie nie było korka ale daliśmy rade, rozkreciliśmy korek ze zlewu kuchennego, i działało jak ta lala
Zwiedzilismy: Śnieżke oraz po drodze schronisko Nad Łomniczką, Strzecha Akademicka i Samotnia, zapore wodną, świątynię Wang, muzeum zabawek i lalek, dziki wodospad, zjechaliśmy letnim torem saneczkowym, zamek Chojnik, w ostatnim dniu jechaliśmy do Szklarskiej Poręby, byliśmy zobaczyć wodospad Kamieńczyka i Krucze Skały. Ze względu na kiepską pogode zrezygnowaliśmy z wejścia na Szrenice, ale za to w drodze do domu zdążyliśmy zwiedzić zamki
Bolków i Książ
Co do Karpacza- miasto hoteli, pensjonatów i restauracji, na 3 dni pobytu ok, ale dłużej byśmy się nudzili, szczególnie w kiepską pogode.
Szklarska Poręba, jak powiedział nam pan parkingowy-dziura zabita dechami nie potwierdzam ani nie zaprzeczam, bo byliśmy tam zbyt krótko. Ale ciesze sie ze wybralismy Karpacz
A to kilka fotek:
fajny wypadzik mieliście, zdjęcia super. mi się też te regiony bardzo podobają

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Ja mam bardzo podobną do pierwszej, ale brązową i poduchy są w obiciu kwiatowym jak te z bodzia.
Także podoba mi się 1
po waszych radach chyba zdecydujemy się właśnie na tą pierwszą, tylko trzeba czekać na nią do 6 tygodni, więc 3 tygodnie chyba na ziemi będziemy spać kurde za puźno sie obudziliśmy z tą sofą

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ja też niestety w piątek pracuję

Cytat:
dobre wiadomosci

super wiem jak to jest z szukaniem kanapy. Kiedyś objeździłam całe miasto w poszukiwaniu narożnika ta pierwsza jest faktycznie fajna Zdecydowanie lepiej wziać ciemniejszą tapicerkę, a do tego jasne poduszki, zeby całosć troche rozjaśnić

Jeszcze nie... wczoraj babeczka poprosiła o dodatkowe kwity z mojej pracy więc szybko je załatwiłam. Dowiedzielismy się, że już jakiś analityk ma nasz dokumenty czyli dobrze, że nie czekają w kolejce tylko są analizowane A drugi bank jeszcze nie dał żadnej odpowiedzi. Trzeci wstępnie jest na tak, ale ma najsłabsze warunki Tyle nam wiadomo...
to trochę długo faktycznie u was trwa, ale jak będziecie mieli pozytywną decyzję to pujdzie szybko, podpiszecie akt notarialny, od razu umowe kredytową i będzie mieszkanko wasze.

Cytat:
Zadam Wam teraz pytanie tak z ciekawości- macie już swój typ na prezydenta?
Ja wcześniej byłam za p.Komorowskim, ale po jego spocie reklamowym, wywiadem z małżonką i przejrzeniu strony internetowej... jakoś powoli zmieniam zdanie...
na Napieralskiego podoba mi sie jego program
ja idę głosować chyba na Komorowskiego. polityka mnie zupełnie nie interesuje, nie wiem jaki kto ma program, ale idę byle by kaczyński nie został prezydentem

Cytat:
przedstawiam kafle, sa jeszcze troche niedomyte z remoentowego pylu, tak samo fugi nie sa jeszcze w swoim kolorze, jeszcze duzo zmywania przede mna
Na zdjeciach są ciut ciemniejsze niz w rzeczywistości
fajne kafelki, takie stylowe

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
No więc, TZ zna się na tych wszystkich sprzetach ogrodowych i roslinkach wszystkich. Zna wiekszosc nazw łacinskich, wie jakie warunki muszą one miec, jak będa wyglądac z a ile tam lat, co obok czego posadzic, jaka to choroba jak coś im zaszkodzi i jak to leczyc. No jednym słowem chłopak się tym interesuje i ma do tego głowe. Tak jakby całą encyklepedię miał w głowie I szefostwo zauwazyło jak doradzał ludziom w sklepie, jak wszyscy do niego legnęli, ze na krok nie mógł odejsc i...... dostał awans zapytali się czy się zgadza i on się zgodził. Mówiłam wam, że oni mają dwa sklepy. Jeden największy w naszym miescie a drugi taki mały. I TZ teraz zmienił stanowisko z "specjalista od sprzedazy i zaopatrzenia" na "kierownik sklepu" Bedzie miał cały ten mniejszy sklep pod sobą. musi patrzec czego brakuje, jak zwiekszyc sprzedaz, co pozmieniac (wiec narazie duzo czasu musi na to poswięcic, a tak to ma nienormowany czas pracy) + bedzie jeździł po towar . Ale teraz juz sie sezon konczy wiec jak teraz jeździł 2 razy w tygodniu, tak teraz bedzie jeździł raz w tygodniu a potem jeszcze rzadziej. Dostał podwyżke na 2100 zl brutto + 10 % z przychodów tego sklepu. Normalnie szczeka mi opadła.

aaa i zaczyna od jutra Jutro tez ma podpisac nową umowę
gratulacje dla tz super, że dostał awans, fajnie że kaska bedzie większa
Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
te lazienke w salonie przeklinalabys do konca zycia. rzeczywiscie niektorzy architekci maja beznadziejne wizje. Stawiam na lazienke na kortarzu

A nasz domek rosnie jak na drozdzach

chwle sie
łał, ale już dużo zrobiliście, naprawdę super tępo macie

martucha jak czytałam o tym, ze tobie się już 3 trymestr zaczął to nie mogę uwieżyć, że to tak szybko minęło, dopiero pisałaś, że jesteś w ciąży a tu już niedługo poród, masakra jak ten czas szybko leci

A my dalej walczymy z wybraniem kanapy i teraz też lodówki szukamy. Jakie firmy polecacie? bo jest promocja na amicę i chyba sie na nią zdecydujemy. Wczoraj teściu usłyszał, ż erozmawiamy o lodówkach i zaproponował nam, żebyśmy poczekali do świąt bożego narodzenia z kupnem lodówki bo będą promocję myślałam, ze padnę, zaczęła sie kłótnia, ze jestem niegospodarna bo będzie okazja a teraz przepłacę. Normalnie, myślałam, że mu walnę, powiedziałam, że nie mam zamiaru codziennie chodzić po kawałek wędliny, a on do mnie co ja będę robić jak będę miała na 10, a ja na to, ze spać!! I on oczywiście wywody, że jak ja sobie życie wyobrażam, że jak mam zamiar spać to kto będzie za mnie coś robił. Normalnie zabić to za mało takiego Na szczęście jeszcze tylko niecały miesiac

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 13:02   #2847
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
ale ma fajne błękitne oczęta

często go z moim ulubionym wokalistą mylą, bo są podobni, w tym samym wieku i mają tak samo na imię

Te ciacha też niezłe
http://wd5.photoblog.pl/p1/D7/7E/31776614.jpg
http://home.online.no/~kasboe/bilder/69eyesJyrki.jpg
Stary 2010-06-02, 13:15   #2848
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
hej laski

fajne meble

A my dalej walczymy z wybraniem kanapy i teraz też lodówki szukamy. Jakie firmy polecacie? bo jest promocja na amicę i chyba sie na nią zdecydujemy. Wczoraj teściu usłyszał, ż erozmawiamy o lodówkach i zaproponował nam, żebyśmy poczekali do świąt bożego narodzenia z kupnem lodówki bo będą promocję myślałam, ze padnę, zaczęła sie kłótnia, ze jestem niegospodarna bo będzie okazja a teraz przepłacę. Normalnie, myślałam, że mu walnę, powiedziałam, że nie mam zamiaru codziennie chodzić po kawałek wędliny, a on do mnie co ja będę robić jak będę miała na 10, a ja na to, ze spać!! I on oczywiście wywody, że jak ja sobie życie wyobrażam, że jak mam zamiar spać to kto będzie za mnie coś robił. Normalnie zabić to za mało takiego Na szczęście jeszcze tylko niecały miesiac
Stokrotka, dzięki już u nas stoją, prócz stołu i ławy, do złożenia dzisiaj

My mamy lodówkę Samsunga no frost, nie trzeba nic odmrażać i jest super. Nic jej się nie dzieje - a stoi już 2 lata , przy tym nie zżera bardzo dużo prądu.

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-06-02, 13:36   #2849
*Agatek*
Zakorzenienie

Jak już gadacie o ciachach, to mi się podoba głos tego łysego z disturbed

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 13:47   #2850
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Marta nam też się nawiew w aucie zepsuł, ale tak że 1,2,3 poziom nie działa a 4 chodzi. Czyli najmocniejszy. Byliśmy u mechanika z tym ale on mówił że to jakiś bezpiecznik się spalił a on jest ciężko dostępny więc jeździmy jak jeździmy
mielismy tak samo i wymienilismy ta kostke i bylo ok a teraz znowu sie popsulo ale tak ze nawet na 4 nie wieje wiec nie mamy jak jechac bo nawet szyb nam nie odparuje... zobaczymy.. wojtek cos tam naprawiam jak sie uda to jutro rano pojedziemy.. jak nie to wszytko bedzie zalezec od pogody....
ale maz mnie pocieszyl ze jak nic z tego nie bedzie to w przyszyl tyg w poatek po pracy pojedziemy a wrocimy w poniedzialek on powie chlopakom ze go nie bedzie i tyle..

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
martucha jak czytałam o tym, ze tobie się już 3 trymestr zaczął to nie mogę uwieżyć, że to tak szybko minęło, dopiero pisałaś, że jesteś w ciąży a tu już niedługo poród, masakra jak ten czas szybko leci
Normalnie zabić to za mało takiego Na szczęście jeszcze tylko niecały miesiac
no juz nie dlugo.. zaczynam sie stresowac
aaa co do tescia to szkoda slow.. w lato goraco bez lodowki bo on na swieta wam kupi buhahahaha

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości