Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :D - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-01, 17:17   #4681
kretencja
Zakorzenienie

Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :D

Nie lubię określenia "fasolka"
Dziś 13tc+2d. Według OM, bo według usg dzidziuś ma taką wielkość, jakby ciąża już miała ukończone 14tygodni.

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 17:40   #4682
Chelsea91
Rozeznanie

GG do Chelsea91

O to już "bezpieczniejszy" II trymestr. A imiona mniej więcej wybrane czy jeszcze będziesz się zastanawiać? Ja mam wybrane już od dawna: Anastazja i Błażej

Kornelia 04.02.2016

Będę powtarzać zawsze: bieda to stan umysłu.
Chelsea91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 17:58   #4683
kretencja
Zakorzenienie

Tak, bezpieczniejszy, choć oczywiście, jak każda mama, ciągle drżę, żeby tylko wszystko było dobrze...
Imion nie wybraliśmy, nie możemy dojść do porozumienia Moje typy to Filip, Tymoteusz, Piotr, Szymon, ewentualnie Hubert (to mężowi się też podoba, więc spora szansa, że będzie Hubert ) dla chłopca. A dla dziewczynki: Aleksandra, Olga, Hanna.

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-06-01, 18:27   #4684
Tity
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weruczek Pokaż wiadomość
Cześć Tity! Co u ciebie? (oprócz staranek oczywiście)
Ano nic, pracuje się. Mam kryzysy w pracy, ciągle mi się spać chce. Przychodzę do domu i mija... Jednak nie jestem do pracy stworzona, ale co zrobić A Tobie jak się pracuje?
Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Opisywałam tu już kiedyś historię, jak to przyszły kobitki z opłatkiem i jak otworzyłam drzwi, tak jak zwykle chodzę - w bluzie i bez makijażu - zapytały "Jest ktoś z rodziców w domu?" Było to rok temu
Haha, dobre
Mnie jeszcze też niedawno o dowód prosili, ale przestali, widzę z resztą, że wyglądam starzej niż moje 21-letnie koleżanki. Może to głównie przez moją suchą skórę. Eh...A co tam, mąż i tak mi komplementy prawi, więc co się będę pomarszczonym czołem przejmować

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 19:58   #4685
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Tity coś o tym spaniu w pracy wiem hehhhe...... czasem walczę z tym żeby nie usnąć

Sloneczko555xxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 10:29   #4686
virginia
Zakorzenienie

Scio, Weroniu i Weruczku, dzięki Wam za wsparcie i dobre słowa, tak bardzo mi teraz potrzebne .

U nas chyba coś drgnęło, choć dosłownie drgnęło, bo Tżet robi bardzo małe kroczki, ale jednak do przodu. Wczoraj był na badaniach, o które wcześniej telefonicznie wypytał się sam (co prawda z mojego 'polecenia'... ), któregoś dnia byliśmy nad jeziorem na rowerze wodnym, wczoraj dostał od mojego taty rower, i wygląda na to, że na prawdę się nim cieszy (więc może jednak nie skończy się tak jak z siłownią... ), wczoraj po kinie (byłam na 'Sexie w wielkim mieście 2') wybraliśmy się na spacer i przede wszystkim staramy się jeść zdrowo, teraz w naszej lodówce królują warzywa, owoce, pasty (rybne, jajeczne), wieśniaki, ryby, chleb tylko razowy, ryż tylko brązowy itd. Co prawda zawsze przy zakupach TŻet jęczy, że nic mu nie wolno, ale myślę, że coś tam zrozumiał, a zrozumie jeszcze więcej, jak do boju wkroczy teściowa . Swoją drogą muszę ją pochwalić, bo mogę na nią liczyć, i jak trzeba to TŻetowi nagada do słuchu, w ogóle czasem mam wrażenie, że lepiej się dogaduje ze mną, wczoraj np., na Dzień Dziecka, dzwoniła do mnie . Myślę, że wie, że niełatwo mi z TŻetem (o czym zresztą z nią rozmawiałam, na razie tylko przez tel i na gg), i, jak to baba, stara się mnie jakoś swoimi sposobami udobruchać. Poza tym ma też w rodzinie jakiegoś sławnego ginekologa, niestety aż z Łodzi, ale jak się dowiedziała o naszej sobotniej wizycie u gina, zaraz do niego zadzwoniła po poradę. Mamy więc i konsultacje, i wynika z nich, że mój gin zna się na rzeczy, że klinika w której pracuje (i którą chyba założył) w Białym jest bdb i że ogólnie jestem w dobrych rękach. Tyle pocieszenia, bo we mnie nadal mało optymizmu (liczę, że minie mi z czasem...).
Przyznam się też Wam, że ja już niemal odliczam dni do naszego wyjazdu w góry. I choć obawiam się, że może stanąć na drodze planom ginekologa (bo on chyba już w kolejnym cyklu planuje inseminację, a to właśnie przypada na czas wyjazdu), to myślę, że jest nam on teraz potrzebny jak nigdy, zresztą od dawna zabukowany i chyba przedłożę go nad planowany zabieg. Jak ma się udać to się uda, nieważne czy w tym miesiącu czy w następnym, nie? (zobaczymy, czy gin nie będzie miał jednak innego zdania...). W każdym bądź razie wyjazd jest 25/26.06 (czyli jeszcze tylko troszkę ponad 3 tyg.), a po długim weekendzie mamy mieć cały rozkład imprezy .
Tyle nowości u mnie.
Ściskam Was ciepło,
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 10:53   #4687
weruczek
Zadomowienie

Hej Virgnia!
Super, że drgnęło, teraz mam nadzieje, ze bedzie tylko lepiej!!
A kiedy jedziecie w góry i gdzie?
My jutro z tztem wybywamy na dlugi weekend do Koscieliska, mamy miec fajny, dwupoziomowy domek z sypialnia na abntresoli, zmpieknym widokiem na gory

www.fajnamamablog.blog.on et.pl
weruczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 11:05   #4688
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Virginia to super że coś rusz do przod, może z tego wyjazdu w góry przyjedzie Was troje , wiele razy słyszałam że ktoś ma małe szanse na zapłodnienie naturalne a mimo to zachodzi w ciąże nawet nie wiedząc kiedy ( hmmm u mnie w rodzinie jest taki przypadek, kuzynka zaszła w ciążę po 5 latach starań i za chwilkę zaszła w ciążę z drugim dzieckiem )

Oliwka my wiemy że za 3 dni ślub no ale wpadłabyś na chwilkę powiedzieć jak przygotowania

Kretencja mi też sie podoba Hubert, lecz TZ nie hehhehe ale może jakoś przekonam go jak już będzie dzidzia.... a dla dziewczynki Dominika

Weruczek udanego wyjazdu życzę i pięknej pogody oczywiście

Tity jak tam domek, zamontowana poprawnie instalacja odgromników (chyba się nie pomyliłam?)

Aldii, Zgadnij, Lindsley, Awenturyn, Lenka, Elcia, Jasiulek, Pomidora....... gdzie jesteście? co tam u Was?

Edytowane przez Sloneczko555xxx
Czas edycji: 2010-06-02 o 11:08
Stary 2010-06-02, 13:17   #4689
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
Kretencja mi też sie podoba Hubert, lecz TZ nie hehhehe ale może jakoś przekonam go jak już będzie dzidzia.... a dla dziewczynki Dominika
Bardzo ładne imiona
Dominikę będzie miała Kakusia... Jak dobrze pójdzie to może nawet dziś

Cytat:
Aldii, Zgadnij, Lindsley, Awenturyn, Lenka, Elcia, Jasiulek, Pomidora....... gdzie jesteście? co tam u Was?
Czuję się wywołana do tablicy
Pierwsze 3 to pewnie z dziećmi non stop Zapraszam na drugi wątek, tam więcej o nas, kupkach, bączkach, karmieniu...
My wczoraj zawieźliśmy Tz-a do pracy i wpadliśmy na herbatkę do koleżanki i rówieśnika Michasia... Dziś Michaś od rana trochę marudny ale teraz ładnie śpi i pozwolił mamie poprasować i zrobić porządek w moich ubraniach Więcej mi się nie chce zresztą synuś i tak się budzi... No i wreszcie zrobił się pogodny, można z nim "pogadać", płacze jak go brzuszek boli albo bączki nie mogą się wydostać... Takie dziecko to ja mogę mieć Dziś i jutro Tz ma jeszcze wolne ale od pt się zaczyna Zostajemy z Michasiem sami w domu i mam nadzieję, że damy sobie we dwoje radę i nie zwariujemy

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 18:28   #4690
Tity
Zakorzenienie

weruczku to udanego wypoczynku!!!
virginia no to już coś To teraz tylko się trzymajcie zdrowego trybu życia i będzie ok
Sloneczko no ja jeszcze się zastanawiam co z BordAną . A instalacja poprawiona, od razu mi lżej na sercu
lindsley no to najgorsze już za Wami Teraz to się tylko cieszyć dzidziusiem
A my wróciliśmy godzinę temu z pracy, powiesiliśmy firanki i nic się nie chce już. Jutro pośpimy, upieczemy pizze i zrobimy ciasto. Może zaczniemy się uczyć na sesję, bo już w przyszły weekend masakra będzie. Z niecierpliwością czekam na wizytę u gina, ciekawa jestem co tam w środku się dzieje (czy cokolwiek się dzieje).

L
J
Stary 2010-06-02, 19:54   #4691
ewurka
Wtajemniczenie

Virginia takie Twoje posty to ja moge czytać, i bardzo się ciesze, oby tak dalej a ja nadal trzymam
Tity daj znać jak już będzie po wizycie u gina i mam nadzieje, że przytulanko co dwa dni, nie odpuszczajcie
A ja chodzę jak bomba zegarowa Tż mnie STRASZNIE drażni, wczoraj się aż poryczałam tak sama z siebie wieczorem...hmmm ciekawe doświadczenie. Poza tym nic mi nie jest i to troszke mnie martwi. Położna wczoraj mi mówiła pare razy że to wczesna ciąża, czyli mam uważać do 12 tc. I tak jakoś się staram nie przeciążać, ale ciężko tak nic nie robić, a jak coś robie dłużej to potem mnie brzuch boli, tak ciągnie

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 21:05   #4692
Tity
Zakorzenienie

ewurko no to jak kazali to się nie przemęczaj
A przytulanek co 2 dni nie odpuszczamy w żadnym razie Idę z związku z tym się kąpać i do łózia

L
J
Stary 2010-06-02, 21:08   #4693
jasiulek
Raczkowanie

GG do jasiulek Send a message via Skype™ to jasiulek

Dobry wieczór kobietki Ja znów tak z doskoku, bo zawalona jestem pracą Podczytuję Was i kibicuję mocno tym, u których niedługo "coś" ma się dziać
Tity, Virginia, trzymam mocno
Zgadnij, nie wiem, czy już gratulowałam, sama się gubię, ale wielkie całusy dla Maksia
Lindsley, cieszę się, że u małego kolki już minęły, domyślam się, jaka to ulga Oby teraz szło wszystko bezproblemowo
Aldii, jak mała Lu?
Słoneczko, wierzę, że to mały, przejściowy kryzys u Was A teraz bedzie z górki... Pomysł z książkami bardzo fajny, wiem, że generalnie gadżety w sypialni też mogą poprawić relacje damsko-męskie
U nas kociołek-dochodzimy do siebie po weselu, nawet nie było kiedy porządnie sprzątnąć w domku... Poza tym dużo pracy, choć czuję, że u mnie się niedługo skończy-facet, z którym współpracuję zachowuje się wobec mnie nie dość, że dwuznacznie (w relacjach osobistych), to jeszcze w sprawach pracowniczych (on jest budowlańcem i postanowił dołączyć do tego ogródki) zachowuje się jakby pozjadał wszelkie rozumy (a pojęcia o ogrodach nie ma), wiecznie narzeka i traktuje mnie jak takie dziecko z ulicy, które może krytykować kiedy chce i gdzie chce, jechać po mnie jak po szmacie za przeproszeniem... Generalnie z tego nędza jest i pieniądze kiepskie (pracuję po 10 godzin dziennie, 8 zł za godzinę, a obowiązkami mogłabym obdzielić jeszcze co najmniej dwie osoby i wszyscy mieliby co robić....) Jestem po prostu przeraźliwie przemęczona Chyba nasza współpraca dobiega końca, sama poradzę sobie znacznie lepiej To sobie pomarudziłam Z rzeczy jak najbardziej pozytywnych-owocny był tydzień poślubny, niby się nie staraliśmy, ale... mam nadzieję Dziś powinna być @, choć nie nastrajam się, że nie przyjdzie-miałam małe zapalenie i troszkę stresów, więc to pewnie dlatego Ale po @ staramy się pełną parą Mój instynkt lada chwila eksploduje i nie da się dalej czekać Buziaki dla Was PS. W wizażowym albumie kilka zdjęć ze ślubu, niedługo będą nowe jeśli któraś ma ochotę zerknąć

7 cs...
39/40 -czekamy, kruszynko!
jasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 21:09   #4694
zanka205
Zakorzenienie

u mnie @ powoli dobiega końca
do jutra wieczorem powinno być po nim
co śmieszne przy moich krótkich cyklach (@ trwa jakieś 5 dni) po @ mam jeden dzień niepłodny, a potem już płodne się zaczynają
i tak omijamy owulkę, kończymy staranka 1-2 dni przed owulacją
tak więc trochę czasu nam zajmie spłodzenie dziewczynki, bo to nie tak hop siup, synek 3 miesiące się robił...

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 21:14   #4695
kretencja
Zakorzenienie

Jasiulek, bardzo efektowna z Was para

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-06-02, 22:40   #4696
Starlett
Wtajemniczenie

Dziewczyny w którym dniu cyklu najlepiej zrobić badanie poziomu prolaktyny z obciążeniem metoclopramidem?

Starlett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 08:29   #4697
kretencja
Zakorzenienie

Jak ja robiłam, to lekarz powiedział, że w zasadzie obojętne. Ponieważ w tym badaniu nie jest bardzo istotny Twój wyjściowy poziom prolaktyny, ale reakcja na MTC, a ona nie zależy od dnia cyklu.
Ale lepiej podpytaj swojego lekarza

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-06-03, 08:53   #4698
Ollliwka
Zakorzenienie

Cytat:
Oliwka my wiemy że za 3 dni ślub no ale wpadłabyś na chwilkę powiedzieć jak przygotowania
wszystko idzie zgodnie z planem, wczoraj byłam u spowiedzi 2 giej z TŻ, sukienke odebrałam w pon. ,zamówiliśmy kwiaty dla rodziców, ojcowie dostaną 5 l beczki z piwem i jeszcze taką książeczkę z wierszykiem, jutro jedziemy na salę - dekoracje już są bardzo ładne zresztą więc żadnych balonów nie musimy upinać, rozstawimy winietki, poustawiamy stoły ( jak na razie najwięcej sporów było właśnie w tym temacie) no i alkohol na sali ma być jutro. Kupiliśmy wódki 0,5 Krupnik i 12 win carlo rossi nie denerwuję się jeszcze bardzo, liczę na dobra zabawę bo zaprosiłam ze swojej strony 18 znajomych młodych ludzi całą moją grupę ze studiów między inymi
P.S w między czasie pisałam pracę dyplomową i 31 maja już ją oddałam

no i @ dostałam , z jednej strony fajnie a z drugiej - z racji imprezy niezbyt, ale do soboty całe dwa dni

Edytowane przez Ollliwka
Czas edycji: 2010-06-03 o 09:15
Ollliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 10:35   #4699
weronia83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
Scio, Weroniu i Weruczku, dzięki Wam za wsparcie i dobre słowa, tak bardzo mi teraz potrzebne .

U nas chyba coś drgnęło, choć dosłownie drgnęło, bo Tżet robi bardzo małe kroczki, ale jednak do przodu. Wczoraj był na badaniach, o które wcześniej telefonicznie wypytał się sam (co prawda z mojego 'polecenia'... ), któregoś dnia byliśmy nad jeziorem na rowerze wodnym, wczoraj dostał od mojego taty rower, i wygląda na to, że na prawdę się nim cieszy (więc może jednak nie skończy się tak jak z siłownią... ), wczoraj po kinie (byłam na 'Sexie w wielkim mieście 2') wybraliśmy się na spacer i przede wszystkim staramy się jeść zdrowo, teraz w naszej lodówce królują warzywa, owoce, pasty (rybne, jajeczne), wieśniaki, ryby, chleb tylko razowy, ryż tylko brązowy itd. Co prawda zawsze przy zakupach TŻet jęczy, że nic mu nie wolno, ale myślę, że coś tam zrozumiał, a zrozumie jeszcze więcej, jak do boju wkroczy teściowa . Swoją drogą muszę ją pochwalić, bo mogę na nią liczyć, i jak trzeba to TŻetowi nagada do słuchu, w ogóle czasem mam wrażenie, że lepiej się dogaduje ze mną, wczoraj np., na Dzień Dziecka, dzwoniła do mnie . Myślę, że wie, że niełatwo mi z TŻetem (o czym zresztą z nią rozmawiałam, na razie tylko przez tel i na gg), i, jak to baba, stara się mnie jakoś swoimi sposobami udobruchać. Poza tym ma też w rodzinie jakiegoś sławnego ginekologa, niestety aż z Łodzi, ale jak się dowiedziała o naszej sobotniej wizycie u gina, zaraz do niego zadzwoniła po poradę. Mamy więc i konsultacje, i wynika z nich, że mój gin zna się na rzeczy, że klinika w której pracuje (i którą chyba założył) w Białym jest bdb i że ogólnie jestem w dobrych rękach. Tyle pocieszenia, bo we mnie nadal mało optymizmu (liczę, że minie mi z czasem...).
Przyznam się też Wam, że ja już niemal odliczam dni do naszego wyjazdu w góry. I choć obawiam się, że może stanąć na drodze planom ginekologa (bo on chyba już w kolejnym cyklu planuje inseminację, a to właśnie przypada na czas wyjazdu), to myślę, że jest nam on teraz potrzebny jak nigdy, zresztą od dawna zabukowany i chyba przedłożę go nad planowany zabieg. Jak ma się udać to się uda, nieważne czy w tym miesiącu czy w następnym, nie? (zobaczymy, czy gin nie będzie miał jednak innego zdania...). W każdym bądź razie wyjazd jest 25/26.06 (czyli jeszcze tylko troszkę ponad 3 tyg.), a po długim weekendzie mamy mieć cały rozkład imprezy .
Tyle nowości u mnie.
Ściskam Was ciepło,
To dobrze że coś się ruszyło i oklaski dla mamy

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość
wszystko idzie zgodnie z planem, wczoraj byłam u spowiedzi 2 giej z TŻ, sukienke odebrałam w pon. ,zamówiliśmy kwiaty dla rodziców, ojcowie dostaną 5 l beczki z piwem i jeszcze taką książeczkę z wierszykiem, jutro jedziemy na salę - dekoracje już są bardzo ładne zresztą więc żadnych balonów nie musimy upinać, rozstawimy winietki, poustawiamy stoły ( jak na razie najwięcej sporów było właśnie w tym temacie) no i alkohol na sali ma być jutro. Kupiliśmy wódki 0,5 Krupnik i 12 win carlo rossi nie denerwuję się jeszcze bardzo, liczę na dobra zabawę bo zaprosiłam ze swojej strony 18 znajomych młodych ludzi całą moją grupę ze studiów między inymi

no i @ dostałam , z jednej strony fajnie a z drugiej - z racji imprezy niezbyt, ale do soboty całe dwa dni

Garuluje oddania pracy

A po ślubie to zabierzecia się na spokojnię do pracy o dzidzusia i na pewno się ude
Stary 2010-06-03, 19:33   #4700
virginia
Zakorzenienie

Dzień dobry!
Dziękuję za wsparcie, dziewczyny ,
Jak Wam mija długi weekend? My właśnie wróciliśmy z dłuższej przejażdżki rowerowej, myślę, że zrobiliśmy jakieś 20km, a TŻet wybrał jakąś niby krótszą trasę przez niezłe wertepy więc było ciekawie . Po drodze zajechaliśmy do knajpki, Tżet na najlepszy w okolicy chłodnik, ja na mrożoną kawę, koło knajpki jest plac zabaw dla dzieci, i jak za starych dobrych czasów 'posiahałam' na huśtawce .Potem obejrzałam film, tym razem japoński horror (a moim zdaniem japońskie są najlepsze....brr) a przed chwilą wróciłam z basenu. Choć powiem Wam, że u nas pogoda cudna (najcieplej w całej Polsce ) i dziś sprawdzałam wodę w jeziorku, i myślę, że za jakiś tydzień już śmiało będzie można się kąpać (choć niektórzy próbowali już dziś). Wieczorkiem pewnie poczytam, mam bardzo ciekawą książkę 'Ja, Tituba, czarownica z Salem', polecam!
Jutro mamy w planach kolejną trasę, ale tym razem autkiem, jedziemy do Gawrych Rudy, do takiej fajnej miejscówy (dla zainteresowanych: http://www.ujawora.pl/), gdzie chcemy wypożyczyć rower wodny/łódkę (jeśli TŻet nie będzie za mocno jęczał po dzisiejszym ) a potem może zjeść jakiś obiad, możliwe też, że ktoś będzie tam grał, jak zwykle w weekendy w sezonie. W sobotę mamy weselicho.
Zmykam, po dzisiejszej przejażdżce i 40 długościach na basenie padam na pyszczek,
miłego weekendu wszystkim!
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-04, 07:46   #4701
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

cześć Dziewczyny

ja w pracy jestem, nie mam niiestety urlopu dziś

przyszły mi te książki co pisałam ża zamawiałam...... dziewczyny czasem fajnie opisują co i jak ale czasem to poprostu czytając myślałam że to jest krótki kurs dla przyszłych p r o s t y t u t e k

takie rzeczy piszą że ja tam chyba wolę zostać przy moich staroświeckich zasadach niż robić z siebie gwiazdę p o r n o .... bo dosłownie jak ktoś to pisał to się chyba za dużo p o r n o l i naoglądał hehehehhehehe

za oknem leje deszcz i taka beznadziejna pogoda że masakra

Pozdrawiam

Stary 2010-06-04, 08:16   #4702
ewurka
Wtajemniczenie

Scio, proszę o wykreślenie mnie z listy, wczoraj straciłam mojego maluszka. Powodzenia dziewczyny w starankach. Ściskam mocno.

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2010-06-04, 08:35   #4703
Ollliwka
Zakorzenienie

ewurka nie mogę sobie wyobrazić jaki smutek teraz czujecie..dużo siły i wiary !!!

w Łodzi póki co pochmurno oby jutro było piękne słońce..
Stary 2010-06-04, 08:57   #4704
abz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość

Już dosłownie niedługo Wasz Dzień Cieszcie sie nim już dziś, bo to tak szybko mija. Mam nadzieję, ze u was też wspaniała pogoda, u mnie od rana slonecznie, takie prawie lato i ma być tak kilka dni. Także zyczę żeby się wszystko udało bez wpadek

Słoneczko ja też jestem w pracy Nie jesteś sama. A tż co mówi o książce??

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość
Scio, proszę o wykreślenie mnie z listy, wczoraj straciłam mojego maluszka. Powodzenia dziewczyny w starankach. Ściskam mocno.
Nie wiem nawet co powiedzieć. Powiesz co sie stało dokładnie? Czy nie chce o tym opowiadać? Przytulam mocno i współczuję tak ogromnej straty

abz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-04, 09:12   #4705
ewurka
Wtajemniczenie

Zaczęłam plamić w środe wieczorem i miałam lekkie skurcze, wczoraj plamienia były większe i skurcze częstsze, po pierwszej wizycie w szpitalu odesłali mnie do domu, sprawdzili mocz czy test jest nadal pozytywny. Kiedy zaczęłam krwawić jak podczas @ wiedziałam, że to już koniec. Pojechaliśmy do szpitala, ból był tak mocny, że musieli mi podać dożylnie morfine. Potem to już wszystko potoczyło się jak zwykle...nawet nie wiem dlaczego to się stało. Nie mogę przestać płakać, czuje taką pustke w sobie...nie zyczę nikomu takich doświadczeń.
Dbajcie o siebie dziewczyny.

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2010-06-04, 09:17   #4706
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Ewurka , przykro mi bardzo i współczuję, nawet nie potrafię sobię wyobrazić co możecie teraz czuć....... dużo siły i nadzieji życzę

Abz TZ by pewnie chciał żebym coś z tej książki wdrożyła w życie lecz stwierdził że ja się do tego nie naddaję..... on najchętniej mógłby wszystkiego próbować

Oliwka trzymam kciuki za piękną pogodę jutro...... i życzę super zabawy, niezapomnianych chwil oraz wspaniałego wspólnego życia..... ps. przed moim ślubem dzień wcześniej też była brzydka pogoda nawet w dzień ślubu z rana padało.... lecz akurat przed naszym wyjściem do kościoła zaświeciło słońce i później już było ładnie

Edytowane przez Sloneczko555xxx
Czas edycji: 2010-06-04 o 09:27
Stary 2010-06-04, 09:37   #4707
abz
Zakorzenienie

ewurka wiem, ze słowa pewnie ci niewiele pomoga, ale widać tak miało być....Wasza dzidzia przyjdzie na świat w innym terminie. To straszne, ale czasem organizm wie co robi. Życzę dużo siły. Bo sama chyba nawet nie umiem sobie tego wyobrazić. Oby następna ciążą szybko ci to wynagrodziła.

Cytat:
Abz TZ by pewnie chciał żebym coś z tej książki wdrożyła w życie lecz stwierdził że ja się do tego nie naddaję..... on najchętniej mógłby wszystkiego próbować
Bo faktycznie jak nie czujesz, ze chcesz cos zrobic to nie ma sensu robić tego na siłę i beż przyjemności. Ja to czasem mam poczucie, ze niektóre hmmm "czynności łóżkowe" sa takie właśnie jak z pornoli i czuje, ze ja nie powinnam tak robic. Bo mi się tak kojarzy z laską co robi to za pieniadze i sie nie szanuje. Ostatecznie wszystko jest dla ludzi, ale ja się wolno przełamuje do nowości.

abz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-04, 10:04   #4708
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Abz dokładnie jest tak jak piszesz....... laski które robią to za kasę musiały coś wymyślić żeby przyciągnąć klientów..... a teraz żony muszą się borykać z eksperymentami żywcem z filmów p o r n o. mój TZ wie że ja nie będę takich numerków robić bo powiedzmy bardzo brzydliwa jestem i za chwile ciągnęło by mnie na , np w tej książce pisało żeby lizać partnerowi "rowek" z tyłu wiecie tam gdzie jest "dziórka" :/ ....albo jest to normalne i ja tego nie wiem albo faktycznie przesadzają

Stary 2010-06-04, 11:01   #4709
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość

Oliwka trzymam za jutrzejszy dzień. Pięknie będzie na pewno i czekam na relację
I tak mi się rozmarzyło... My w pn mamy już 2 rocznicę ślubu i też była super pogoda

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Nie wiem czy Malga19 jeszcze do nas zagląda ale dziś ma urodzinki, także życzę wszystkiego co najlepsze

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-04, 11:05   #4710
Ollliwka
Zakorzenienie

dziękuję dziewczyny
Zła jestem trochę bo wysypało mnie trochę niestety i to tak u góry szyi mam takie czerwone krostki i nie wiem skąd bo wczoraj było ok a dzisiaj już takie coś. Gorsze są problemy więc nie będę się tym przejmować już w sumie to nie ma się co dziwić skoro mam cerę problemową.

Malga najlepsze życzenia

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości