|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
Cytat:
![]() Wykrzycz, wygadaj, wypłacz, pójdź do łóżka z kubkiem kakao, wszystko, byle zrobiło Ci się lepiej! Życie jest takie ulotne, strasznie go szkoda na zmartwienia (i na kucie do sesji )No i na dobranoc, moja piosenka "prysznicowa" ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Qv1rX...om=PL&index=49 |
|
|
|
|
#4712 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
bardzo tą lubię
|
|
#4713 |
|
Zakorzenienie
|
No ja po melisie koszmary mam
Najlepsza hipnoza by była: ucz się, pisz pracę, itp....Właśnie zasiadłam do pisania, ale jestem taka senna, że chyba zaraz pójdę spać. To ja jeszcze jamnika Wam pokażę, dobrze?
|
|
|
|
#4714 | |||
|
Zakorzenienie
|
haj Laski,
u mnie wieczornych "horrorów" c.d. ale przynajmniej wiem ze to napewno ząbek bo już dziąsełko zmiekło więc mam nadzieję ze to już niedługo... ![]() jak miło to słyszec - tzn czytac ![]() ja oglądałam ale nie cały. w życiu nie widziałam takiego idiotyczno- beznadziejno - dennego filmu na trzeźwo nie wchodzi do umysłu ale podobno po kilku głębszych łatwiej przyswoic scenariusz Cytat:
życie jest pełne wzlotów i upadków ale muszę przyznac że jak ja sie pokłócę z moim Tż-tem to jakoś tak inaczej jest niż kiedys. Kiedyś jak sie przytarliśmy o cos poważniejszego to od razu nachodziły mnie różne mysłi a teraz wiem że nawet jak jest bardzo źle to i tak sie pogodzimy prędzej czy później bo skoro jesteśmy małżeństwem to musi byc dobrze - zgoda w końcu przyjdzie jak to mówi moja mama - w dzień sie pokłócą w nocy pogodzą Cytat:
dziekuję ![]() ![]() witaj Aniany, długo Cie nie było - całe wieki - nic dziwnego że Ci sie wydawało że Ola już roczek ma no już niedługo pół roku stuknie - jej ![]() Cytat:
apeluje o cierpliwośc
|
|||
|
|
|
#4715 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj z wielkim bólem napisałam kilka zdań do abstraktu i to by było na tyle, moja produktywność zaczyna sięgać dna...
![]() Fajowy Cytat:
czekam cierpliwie
|
|
#4716 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
![]() Cytat:
![]() Początkowo też planowałam nie iść na te śluby, ale niestety za bardzo lubię koleżanki i morale nie pozwala się wycofać ![]()
|
|
|
#4717 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Miałam tak samo na początku, były chwile kiedy myślałam mam to w d.... Ale teraz? Teraz mi już tak nie wolno myśleć, szczególnie przez jakieś pierdoły.Jamnik jak się patrzy ![]() U mnie pogoda znowu niezachęcająca do niczego... Miłego dnia Dziewczyny! |
||
|
|
|
#4718 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Mnie też nie za bardzo się udaje wytrwać w tym postanowieniu bycia asertywną, szczególnie jeśli chodzi o osoby, na których mi bardzo zależy. Cytat:
Cytat:
![]() Cio się stało? ![]() Cytat:
po prostu piękne rozpoczęcie dnia.W ogóle jestem w czarnej On chyba zwariował. Dla niego jest to łatwe, bo ma tam rodzinę i przyjaciół, a przede wszystkim perspektywy zawodowe. Chyba właśnie bańka mydlana prysnęła. Nie moge byc egoistką i go zatrzymywać przecież. Nie po to studiowałam, żeby teraz sprzątać domy. Zresztą chyba sprzątaczka nie wyglądałaby dobrze w związku z chirurgiem...Jeszcze nie zadecydowałam tak czy nie, ale to chyba zbyt duże ryzyko. Chciałoby się powiedzieć, wszystko, co dobre szybko się kończy...
|
|
#4719 | |
|
Zakorzenienie
|
ja to bym chyba musiała ją pić wiadrami
![]() świetny! ![]() kochana najlepsze życzenia dla Oleńki z okazji Dnia Dziecka ![]() Cytat:
u mnie dzisiaj szaro, buro i ponuro, z okazji Dnia Dziecka kupiłam sobie sandały , wreszcie dorwalam mniej więcej takie, jakich w tym sezonie szukałam muszę niedługo zasiadać do książek a nie wiem jak się zmotywować, moja motywacja jest na wysokości dna i siedmiu metrów mułu ![]() pozdrówka |
|
|
|
|
#4720 | |
|
Raczkowanie
|
Jamnik uroczy
Cytat:
. A czy on chirurg kształcony tu czy tam? Bo jak tu to ja nie jestem pewna czy tak bez problemu mu dyplom uznają. Z tego co słyszałam to np. pielęgniarki muszą zdawać egzaminy potwierdzające ich kompetencje. Nie jestem pewna czy z lekarzami też tak nie jest. Wiadomo, że ciężko jest od tak rzucić swoje dotychczasowe życie i wyjechać, nie wiedząc co Cię czeka. Bardzo Ci współczuję wszystkich decyzji, które będziesz musiała podjąć. ![]() Co się stało??? Może wygadanie się Ci pomoże. |
|
|
|
|
#4721 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
wyobrażam sobie jak się musiałaś wkurzyć Ja ogólnie ostatnio chodzę powkurzana, że aż strach, ale to z nadmiaru obowiązków i ogólnie nieciekawej sytuacji - ale jak tylko w końcu wyjdzie słońce to może będzie lepiej ![]() Cytat:
Bardzo mi przykro, że znalazłaś się w takiej sytuacji Trzymam kciuki, żeby udało się podjąć takie decyzje, które będą dla Ciebie najlepsze ja ostatnio to jestem wciąż wyprowadzona z równowagi, ehh nawet zaczęłam przeklinać żeby tylko jakoś rozładować złość Cytat:
![]() U mnie motywacja mocno kuleje marzą mi się wakacje, chociaż tydzień wolnego ![]() Pozwolę się dołączyć do życzeń wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka dla Oleńki i Maksia Buziaki
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4722 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() U mnie paskudnej pogody ciąg dalszy. Jak na razie przynajmniej nie pada, ale jest zimno i ogólnie mało przyjemnie ![]() LIL to rzeczywiście Tż w nieciekawej sytuacji Cię postawił. Szkoda, że nie zapytał Cię o zdanie w tak ważnej dla Was obojga sprawie. Mam nadzieję, że jakoś to będzie. Zadecydowałaś już coś? FARFALKO co się dzieje? A ja jak zawsze o tej porze jestem już w pracy. Mam już dość tego wstawania, ale od jutra mam długi weekend, więc to mnie napawa trochę optymistycznie. Odpocznę w końcu trochę. A dzisiaj wieczorem wybywam na imprezkę ![]() Miłego dnia. P.S. Jako wizażowa cioteczka wysyłam spóźnione buziaczki z okazji Dnia Dziecka dla naszych wątkowych pociech
|
#4723 |
|
Raczkowanie
|
Odmeldowuję się. Jadę na Mazury, wyjeżdżam za 2.5 godziny. Będę w niedziele. Miłego weekendu życzę wszystkim
|
|
|
|
#4724 | ||||
|
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wczoraj odbyliśmy poważną rozmowę i w sumie nie doszlismy do żadnego konsensusu. On nie potrafi się wczuć w moją sytuację zupełnie. Ciągle powtarza, że powinnam być szczęśliwa, bo jestem częścią tego genialnego planu i wszystko jakoś się ułoży tam na miejscu. A jeśli się nie ułoży? Jeśli będziemy mieć jakieś problemy w związku, to przecież nie otrzymam tam z nikąd wsparcia. On twierdzi, że nie pozwoli mi zostać w Polsce, bo w sumie jestem pewna, że on mnie kocha, tylko na swój własny i trochę egoistyczny sposób. Czuję, że zbliżają się naprawdę ciężkie chwile i to właśnie teraz jak muszę się skupić na magisterce. Już drugą noc zawaliłam przez rozmyślania. Cytat:
Jeszcze nie zadecydowałam, ale ta sprawa nie daje mi spokoju. Jestem cała w nerwach. Wiem, że ludziom zdarzają się gorsze rzeczy, ale ta wiadomość wyskoczyła tak z nienacka, dlatego jestem w mocnym szoku. Miłego długołikendowego odpoczynku
|
|
#4725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4726 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Cytat:
O bogowie.... Właśnie wszamałam 6 kawałków dwóch różnych pizz. Trochę mi nie dobrze, ale nawiasem mówiąc czekoladowa była przepyszna Chyba do wieczora będę wywyjać hula-hop :0
|
|
|
#4727 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I ja przesyłam spóźnione życzenia dla naszych forumowych pociech |
||
|
|
|
#4728 | |||
|
Zakorzenienie
|
heej
![]() Ja dzisiaj miałam zabiegany dzień. Ale dotarłam do rodzinnej miejscowości i mam zamiar jutro w końcu porządnie się wyspac ![]() Cytat:
Cytat:
Ehh trudna sytuacja i nie dziwne, że zupełnie Cię to rozstroiło. Ja wiem po sobie, że jak się takie rzeczy dzieją to praca i obowiązki przychodzą potrójnie trudniej. Postaraj się pomyślec o tym co teraz jest najważniejsze z Twojego punktu widzenia - skup się w miarę możliwości na pisaniu pracy i realizacji wszelkich planów ważnych dla Ciebie Cytat:
Padam na twarz ![]() Buziaki
|
|
#4729 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A facet rzeczywiście niezbyt w porządku... Myślę jednak, że jeżeli się kochacie to znajdziecie jakieś wyjście z sytuacji. Jeszcze nic się nie skończyło, a czasami warto zaryzykować. Możliwe, że właśnie tam jest Twoje miejsce i będziesz się czuła świetnie, a z pracą się nie martw. Sądze, że wszystko się ułoży, jeżli tylko będziecie współpracować. A ja coś to możesz na początku być nianią, a później... kto wie. To trudna ale bardzo ważna decyzja, żebyś później czegoś nie żałowała... Cytat:
Miłego weekendu, odpoczywajCytat:
A ja Kochane jadę za niedługo na grilla do teściów, muszę trochę poćwiczyć, żeby móc więcej zjeść A poza tym mam duuuuuuuuużo nauki na ostatnie dwa egzaminy. Miłego dnia dnia Wam życzę |
|||
|
|
|
#4730 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Właśnie dotarła do mnie moja głupota. Użalam się nad sobą, jakby gorsze rzeczy się na świecie nie zdarzały. Koniec Dzisiaj bojkotuję magisterkę i wszelki wysiłek intelektualny.
|
|
#4731 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dzisiaj dzień odpoczynku i spotkań rodzinnych Póki co pogoda przyzwoita i mam nadzieję, że tak zostanie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bojkot wskazany Odpoczywaj Buziaki
|
|
#4732 |
|
Zakorzenienie
|
Udana
A zaraz zaczynam się szykować na grilla. Mam nadzieję tylko, że nie będzie padało, bo pogoda u mnie niestety pozostawia wiele do życzenia ![]() Miłego wypoczywania Buzia.
|
#4733 |
|
Raczkowanie
|
Ja już po grillu
Objadłam się jak świnka... Chyba nawet całkiem duża świnka... Teraz czekamy na znajomych i idziemy na długi spacer na plażę, przecież trzeba to wychodzić! W więc miłego dnoa dziewczynki i do poczytania jutro |
|
|
|
#4734 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Naprawdę, zaczynam wierzyć, że jeszcze wszystko się ułoży. Wczoraj nawet zakupiłam książkę do american english. To chyba o czymś świadczy...Ale na razie zamierzam cieszyć się chwilą ![]() Ach jak ja marzę o rodzinnych obiadkach i imprezach, na które mogłabym zabrać TŻta. Będę trzymać kciuki za Twoje egzaminy. Cytat:
![]() Mam nadzieję, że wszystkie się dobrze bawicie. Ja dzisiaj postanowiłam zaszaleć i zakupiłam sukienkę w panterkę Wczoraj przeszła u mnie nawałnica i zalało całą moją ulicę tak, że woda sięga po kostki. Dość już mam tego. Dzisiaj pewno będzie powtórka z rozrywki.
|
|
#4735 |
|
Zakorzenienie
|
A ja imprezuję... z książkami
![]() Wczoraj byłam na spacerze z "moimi" dziećmi - ślicznym 2 miesięcznym chłopcem i jego równie ładną rówieśniczką Nawet się opaliłam lekko. A dziś idę na piwo i pizzę, tracić formę i sylwetkę Nie mogę się skupić na nauce, ale tylko 18 stron mi zostało. Co prawda do wykucia na blachę, ale co to było
|
|
|
|
#4736 | ||||
|
Zakorzenienie
|
haj laseczki,
nie było mnie 4 dni a tu tylko kilka postów przybyło chyba sie tak uczycie ze aż czasu na wizaż brak ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
podłączam sie do pytania Lil - gdzie to jadłaś? ![]() <><><><> a u nas cóż, dowiedziałam się że na przyłączenie prądu na działke będziemy czekac - uwaga - 2 lata dziś jeździłam też do wodociągów i z wodą będzie lepiej na szczęście. No a jeśli chodzi o Olę to jest trochę lepiej. tzn w sumie wczoraj i przedwczoraj była tak wyczerpana podróżami że chyba nie miała już siły marudzic wieczorem i szybko padła
Edytowane przez simpatica Czas edycji: 2010-06-04 o 17:14 |
||||
|
|
|
#4737 |
|
Zakorzenienie
|
no dobra dziewczynki, oto obiecane fotki
i perdón za zwłokę ![]() a więc: 1. Ola i ja Załącznik 3162058 2. pierwsze łyki soku - zdezorientowana Ola Załącznik 3162059 3. a to jest mój mały wściekły byczek do tego jeszcze Ola tak śmiesznie wydmuchuje powietrze nosem w efekcie czego słychac jak ją jak wściekłego byczka z areny 4. moje najukochańsze istoty Załącznik 3162061 5. znowu Ola i ja Załącznik 3162086 6. zadowolona Olutka moja kochana Załącznik 3162062 Załącznik 3162063 7. Ola domagająca sie więcej marchewki z jabłuszkiem Załącznik 3162064 Załącznik 3162065 mam nadzieję że sie podoba
|
|
|
|
#4738 |
|
Zakorzenienie
|
No pewnie, że się podoba
Olutka ma śliczne oczka na przedostatnim zdjęciu
|
#4739 |
|
Zakorzenienie
|
oooooooo jaaaaaaa
![]() Oleńka Świetne zdjątka, Oleńka przecudna i w ogóle świetna z Was rodzinka ![]()
|
#4740 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet, Jojla
Zapomniałam jeszcze napisac że robiłam nowe ciacho - Shrek baaardzo smaczny - polecam zwłaszcza tym które nie przepadają za bardzo słodkimi ciastami. No i łatwo go przyrządzic a wygląda tak Załącznik 3162460,><><><>, dziś u mnie taka piękna pogoda sie zapowiada ze postatnowiłam to wykorzystac i od rana robie wielkie pranie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.

)

apeluje o cierpliwośc 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
. A czy on chirurg kształcony tu czy tam? Bo jak tu to ja nie jestem pewna czy tak bez problemu mu dyplom uznają. Z tego co słyszałam to np. pielęgniarki muszą zdawać egzaminy potwierdzające ich kompetencje. Nie jestem pewna czy z lekarzami też tak nie jest. Wiadomo, że ciężko jest od tak rzucić swoje dotychczasowe życie i wyjechać, nie wiedząc co Cię czeka. Bardzo Ci współczuję wszystkich decyzji, które będziesz musiała podjąć.
żeby tylko jakoś rozładować złość
Chyba do wieczora będę wywyjać hula-hop :0