|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
![]() A mnie się w ogóle nie chce myślec o rekrutacji. tak spieprzyłam mature, że mi się odechciało wszystkiego, dlatego staram się nie myśleć o tym. nie wiem czy w ogóle składać gdzieś, bo i tak się nigdzie nie dostanę ![]() głupia jestem, w życiu nie sądziłam że w ogóle będę miała takie myśli w głowie |
|
|
|
#752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może nie poszło Ci tak źle jak myślisz? trzymam kciuki za miłą niespodziankę 30. czerwca bejbosze, trzymajcie kciuki za mnie ![]() zależy mi na tej pracy w hotelu naprawdę lepsze to niż siedzenie na kasie (btw, dzwoniłam do reala - nic nie szkodzi, że nie przyjdę, więc luzik.. ale przez tą rozmowę kwalifikacyjną to zaraz chyba sraczki dostanę.......).idę się odstawiać na bóstwo. uczeszę się w koczek, założę szpilki, czarne, kryjące rajstopy, spódnicę do kolana iiii koszulę (w sumie taka trochę żałobna będę, bo koszula też czarna.. no,ale nic..) idę się kąpać bo pazury muszę pomalować jeszcze
|
|
#753 |
|
Wtajemniczenie
|
Martyna, to trzymam kciuki
|
#754 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trzymam kciuki ![]() licz na to że będziesz rozmawiać z jakimś młodym panem, to Cie na pewno przyjmie
|
|
|
|
|
#755 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19730148]
ale fajna ściana . wiesz gdzie to jest ?ja jestem przy 3 odcinku 4 serii . i podoba mnie się [/QUOTE] taa, leżałam tam na ławce ze 2 h i jadłam sobie bagietkę. jedyne miejsce, gdzie było trochę cienia, bo to w takim parku przy stacji metra Abbesses. Freddie tak, ale mi się ta seria nie podoba. Cytat:
Ja nie pamiętam pinu nawet ![]() tzn. chyba pamiętam, bo mam jedną taka datę za pin, ale najpierw muszę ją sobie przypomnieć Cytat:
Cytat:
![]() Poduszki są, to pościeli szukałam ale była tylko z samochodami i barbie. a tych opat za aukcje to już nie, bo mój brat auto sprzedawał i mu sporo do zapłacenia przyszło, nie płacił to mu konto zablokowali. Oglądałam kiedyś, taki dobijający. Czytam 'Był sobie chłopiec' takiego ebooka na dysku znalazłam. |
|||
|
|
|
#756 | ||||
|
Konto usunięte
|
Dzien dobryy ;**
Cytat:
![]() Cytat:
też bym nic z tych rzeczy nie ubrała Cytat:
![]() Cytat:
![]() to dobrze że nie robili problemów. a teraz daj czaduuuuuuuu
|
||||
|
|
|
#757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ogólnie - myślę, że dużo chętnych nie było, skoro zadzwonili do mnie, do osoby bez wykształcenia i doświadczenia no nie wiem sama, wydaje mi się, że gdyby mieli masę chętnych ludzi, to by do mnie się nie odezwali ![]() no nic, pójdę i się przekonam. kciukajcie za mnie !
|
|
#758 |
|
Zakorzenienie
|
Martyna
![]() a co do all to się nie bawiłam tylko wstawiałam zdj. normalnie, to nie jest aż tak drogie ja lecę do kol. która mieszka w jakiejś wiosce, mam nadzieję, że wysiądę na dobrym przystanku miłego dnia;**
|
#759 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Bejbosze. ;*
Cytat:
Cytat:
![]() === Boże, idę zaraz na miasto legitymację sobie wyrobić. ale w szkole na mnie popatrzą.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||
|
|
|
#760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- O co chodzi z tym Farmville Market ? |
|
|
|
|
#761 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w ogóle gdzie mi się to wszystko mieściło, moja szafa jest rekordowo mała i wąska ![]() I trzymam kciuki za Ciebie Martyna ![]() Alee sen ![]() Śniła mi się moja ciocia, która miała ogródek ale był tak wielki, że ktoś musiał plewić grządki i zatrudniła kilkadziesiąt osób z mojego miasta i oni wszyscy tak marszowali w miejscu i plewili. to było dziwne... i chyba oznacza moją desperację w związku z brakiem pracy
|
|
|
#762 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a w ogóle jestem zła na siebie. ostatnio sprzątałam szafę i wywaliłam połowe rzeczy bo już sie nie mieściły i dałam babci żeby dała takiej swojej koleżance dla wnuczki, bo im się nie przelewa. zrobiłam dobry uczynek bo ciuchy fajne, ale tak mi trochę żal że mogłabym mieć z tego jakąś kasę ![]() szkoda że 2 tygodnie wczesniej nie zaczęłyście pisać o tym wystawianiu, to chociaż trochę tych fajniejszych bym sporobowała sprzedać, a częśc bym dała jej.. wrr
|
|
|
|
|
#763 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wszystkie ubrania dawałam kuzynkom po prostu wszystko jak leciało, no ale teraz już zmieniłam zdanie
|
|
|
#764 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() obejrzałam wczoraj wieczorem Skinsów ![]() Cytat:
ja tam wolę poczekać od taty na przelew dzień dłużej, albo iść do wpłatomatu i mieć natychmiast na koncie, niż płacić za kartę, za założenie, za przelewy, musieć płacić kartą 3 razy w miesiącu, mieć minimum 100 zł na koncie albo inne wymagania spełniać... Cytat:
a masz izzy, czy ekonto?barbie ![]() właśnie nie wiem do końca. nie mam siły już na farmę, bo mi tak muli masakrycznie, że.... ![]() Cytat:
to tylee robotyy ![]() ja też zawsze zastanawiam się, gdzie mi się mieści to wszystko ![]() jakiś czas temu ogarnęłam ubrania do sprzedania/oddania do worka, a tak patrzyłam i teraz znowu bym cos dorzuciła - mogłabym sprzątać w szafie co 3 miesiące i zawsze bym coś znalazła do wyoutowania ![]() Cytat:
![]() to trzeba też to przemyśleć, bo to na pewno lepsze miejsce niż allegro. szczegolnie na używane. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- mam zakwasy po rolkach (w biodrach i kręgosłupie
|
|||||
|
|
|
#765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziwne to jakieś jest i jakieś takie coś, że sie trufle, mleko, jajka i cośtam zbiera. Znalazłam laskę, co ma na zbyciu karnet na OFFa, tylko się boję, że jej kasę wyślę a ona mi kawałek papieru odeśle
|
|
|
|
|
#766 |
|
Konto usunięte
|
reklamowali film o tym tytule na TVNie
![]() no właśnie też nie wiem. jeszcze do końca nie rozumiem o co w tym chodzi .w ogóle to farma już powoli mi się nudzi.a z tym biletem (bo mi nie zacytowało) to rzeczywiście ryzyko jest, bo nigdy nic nie wiadomo.kurczę. |
|
|
|
#767 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja sobie wpiszę z 5 kierunków na PŁ, bo w końcu mogę do 8, ale i tak 85 zł ![]() Cytat:
Cytat:
ale jakby dzwonił, to nawet lepiej, w P-cach się z nim umówięJa nie jestem pewna, czy pamiętam ![]() Właśnie bałam się, że będzie mi się śnił koleś obwiązujący sobie głowę foliowym workiem i obklejający to taśmą ![]() Oczy Cię nie bolą? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też... ale skoro można sprzedawać, to obczaję dzisiaj ![]() Uwielbiam zakwasy ![]() Dzień dobry Żbikulce, wstałam sobie po 11 Jadę na pocztę (Martyna, jeszcze Ci nie wyślę, bo Weronika zamuliła ), do agencji, zapisać się do lekarza (żeby odebrać wyniki cytologii sprzed pół roku ) i jeszcze gdzieś, ale oczywiście zapomniałam ![]() I będę czekać na telefon od kuriera
|
|||||
|
|
|
#768 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19737923]reklamowali film o tym tytule na TVNie
![]() no właśnie też nie wiem. jeszcze do końca nie rozumiem o co w tym chodzi .w ogóle to farma już powoli mi się nudzi.a z tym biletem (bo mi nie zacytowało) to rzeczywiście ryzyko jest, bo nigdy nic nie wiadomo.kurczę.[/QUOTE] Kilka lat temu też był ten film. Mi też i paliwa nie mam to nawet nie sadzę nic. Wiem, ale już nie ma na 4 dni i trzeba od ludzi odkupywać. Napiszę do niej jaką mam gwarancję, że mi wyśle może ![]() Nie I jaka masakra, obudziłam się rano to miałam majtki na lewą stronę, a wieczorem na pewno na prawą je zakładałam ![]() Nie wiem jak, gdzie i kiedy |
|
|
|
#769 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Hej ;*
Cytat:
Cytat:
U mnie trzeba zdecydowanie więcej niż 1 awaryjny Cytat:
no kto się nie oprze takiemu urokowi, proszę Cię![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() *** aaa..nic. |
||||||
|
|
|
#770 |
|
Wtajemniczenie
|
Dlaczego jak chcę cytować to mi się robi w tym miejscu, w którym pisze się odp. całe tło szare i nic się nie da napisać ? :|
Ok, wyprasowałam, porobiłam zdjęcia. a teraz myslę, jak można usunąć tło ze zdjęcia.
|
|
#771 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak się mieszka w tym samym mieście
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#772 | |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie.
![]() Ale mi ta legitka potrzebna na pt., a przemyślałam, że przecież i tak mi na pt nie zrobią, bo teraz szkoła ma wolne. No i nie byłam tam, za to po mieście z tżtem pochodziłam i prawie zemdlałam. -.- ![]() ja też mam ekonto i nic nie płacę za kartę. to jaką Ty masz tą kartę? może dodatkową zamawiałaś? ja mam visa electron, z delfinkiem. ![]() Cytat:
wróciłam do domu, a do jedzenia tylko serek topiony. czoło mam sobie nim posmarować i zlizać?! jaki daddy, nie zrobił zakupów i gdzieś pojechał.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-06-02 o 14:16 |
|
|
|
|
#773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nazywają to "OPŁATA ZA UBEZPIECZENIE" jakie to ja nie wiem i nie wiem jak się tego pozbyć. chyba ubezpieczenie tej karty czy coś ![]() A, już wiem, to jest PAKIET BEZPIECZNA KARTA. I można z tego zrezygnować jak się nie chce. Jak mi coś ukradną z konta to da się odzyskać. Ale przed 2 h, czyli bez sensu ![]() http://www.mbank.pl/lajt/indywidualn.../kart/pbk.html Edytowane przez Karmenka Czas edycji: 2010-06-02 o 14:24 |
|
|
|
|
#774 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to skoro bez sensu, to zrezygnuj.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#777 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
cosik wymyślę.
|
|
|
#778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?gumkuj gumkuj. ale jest przecież opcja, że tylko zaznaczasz sobie co ma zostać, a to co jest poza się wykasowuje. ![]() czy też zaznaczasz to co na zdjeciu mialoby byc, kopiujesz i wklejasz do nowego pliku bez tła np. albo z białym. |
|
|
|
|
#779 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobra jakoś mi idzie! ![]() nie kombinuje bo sie nie znam, więc gumkuję tło i idzie tylko prosze powiedzcie gdzie potem kliknąć żeby ustawić białe tło?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.

(btw, dzwoniłam do reala - nic nie szkodzi, że nie przyjdę, więc luzik.. ale przez tą rozmowę kwalifikacyjną to zaraz chyba sraczki dostanę.......).
?

za 250zł. 

bałam się, że będzie mi się śnił koleś obwiązujący sobie głowę foliowym workiem i obklejający to taśmą 

) i jeszcze gdzieś, ale oczywiście zapomniałam