|
|
#2761 | |
|
Organizatorka :)
|
Dot.: Miłośniczki H&M - cz. IV
Cytat:
Edytowane przez martunia-w Czas edycji: 2010-06-02 o 12:57 |
|
|
|
|
#2762 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pierwsza to chyba bardziej tunika niż sukienka, druga mi się podobała na zdjęciach, ale jak zobaczyłam na żywo w niej dziewczynę to już czar prysł, obmacałam ją jeszcze w sklepie i jeszcze bardziej mi się nie podoba, zwłaszcza za tą cenę Trzeciej nie widziałam na żywo ale fajnie wygląda na zdjęciu
|
|
|
|
|
#2763 |
|
po prostu Em :)
|
Wszystko zależy od sklepu, w niektórych dostawy są codziennie.
|
|
#2764 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, ponawiam pytanie - czy widziała któraś z Was sukienkę z załącznika? jaK wygląda na żywo? pomożcie proszę
Edytowane przez psycho_loszka Czas edycji: 2010-06-02 o 14:11 |
|
|
|
#2765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
3 ma fajny materiał, taki lejący z tych chłodniejszych, pierwsza za falbanki , a 3 w ogóle mi się nie podoba
|
|
|
|
|
#2766 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a czy to nie jest przypadkiem ta plażowa narzutka, która weszła w kolekcji letniej za chyba 39 zł? jeśli tak, to nie wiem gdzie ją chcesz nosić, ale uprzedzam że jest prześwitująca....
|
|
|
|
|
#2767 |
|
Raczkowanie
|
hehe nie wiem czy to narzutka plażowa, znalazłam aukcje i jest napisane że to sukienka i lekko prześwituje wiec może twoje przypuszczenia są właściwe, dzięki za odpowiedz, a dlaczego narzutka?
|
|
|
|
#2768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
3 nie podoba mi się
|
|
|
#2769 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj odwiedziłam H&M przy okazji.. i wisiała jedna spódniczka jeansowa z różami z zamkiem akurat 34 (biała z niebiesko-różowymi różami) Pewnie ze zwrotu. Od tak przymierzyłam i jednak ją kupiłam
W sam raz będzie na wakacje i na plażę
|
#2770 |
|
Raczkowanie
|
Jest ktoś w stanie pomóc mi w jej zakupie?? nr 2 http://stylio.pl/artykul-hm-fashion-against-aids
Będę Mega wdzięczna |
|
|
|
#2771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
One sprzedały się natychmiast w dzień wejścia kolekcji.
|
|
#2772 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
materiał ma taki średni, kupiłam ją, ale w sumie prawie nie noszę. jakoś jej nie lubię.2 też mam, jest bardzo fajna te dwie są z woman. 3 oglądałam w sklepie, ale ta jest już bardziej elegancka, raczej nie w moim stylu. materiał chłodny, wygląda na porządniejszą niż dwie pierwsze. i, o ile się nie mylę, jest z działu modern classic
|
|
|
|
|
#2773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do samych butów też mi się bardzo podobały i kupiłabym je gdyby nie to, że są strasznie niewygodne (te paski bardzo upijają).
|
|
|
#2775 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() one są wszystkie w odcieniu srebra, tak? znajdę je na damskim czy męskim divided? ![]() W jakiej cenie i z jakiego działu jest 3 pierścionek ze zdjęcia? Edytowane przez cherry_killer Czas edycji: 2010-06-02 o 18:10 |
|
|
|
|
#2776 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I widziałaś na przecenie czarne? Jeżeli tak to przepłaciłam w kwietniu ![]() Cytat:
Na Ciebie długość jest w sam raz?Z krótkich szortów z divided za 39.90 pln jakie występują kolory? Takie marmurkowe, jasne niebieskie i czarne całe? |
||
|
|
|
#2777 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2778 |
|
Przyczajenie
|
Ponawiam..
Mogłaby któraś kupić dla mnie te butki, rozmiar 41, do ceny 50PLN? U mnie w H&Mie sie wyprzedały już. |
|
|
|
#2779 |
|
Zakorzenienie
|
Na mnie w sumie jest dobra, mam 170cm, może 1-2cm mogłaby być krótsza, ale nie będę jej skracała
(mierzona na bosaka).Chciałam przygarnąć jeszcze w biało-czarne paski, ale prześwituje Czarna co prawda też, ale to już troszkę co innego ![]() Chociaż tak teraz pomyślałam, że ta w paski nadawałaby się na plażę Nie mam w planach wyjazdu, ale może kiedyś... Chyba jeszcze się na nią skuszę ![]()
Edytowane przez Irja Czas edycji: 2010-06-02 o 19:11 |
|
|
|
#2780 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny nie orientujecie się czy są może jakiekolwiek legginsy imitujące jeans z zipami na nogawkach ?
|
#2781 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2782 |
|
Rozeznanie
|
a nie wiesz ile kosztowały?
|
#2783 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy już tu padła informacja o nowej promocji do 15 czerwca przy zakupach powyżej 150zł przysługuje rabat -20%.
|
|
|
|
#2784 |
|
Zadomowienie
|
Dziewuszki kojarzycie z divided black taka bufiastą bluzeczkę? Znacie może cenę i czy jest dłuższa i jak długie są te rękawki?
|
#2785 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja zapinam w talii jeszcze cienki czarny pasek i ślicznie sie układa
|
|
|
|
|
#2786 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1 to tunika, najmniej mi się podoba (nie lubię falbanek od góry do dołu) 2 jest fajna bo można ją nosić zarówno na co dzień jak i w imprezowych zestawieniach. wydaje mi sie że najlepszy materiał ma nr 3, tylko nie przepadam za fasonami, które nie podkreślają talii, myślę że w takich kieckach dobrze wyglądają tylko bardzo chude i bardzo wysokie dziewczyny ![]() Cytat:
dzis wreszcie udało mi się kupić pudrową spódniczkę na czarnej gumce, długo takiej szukałam ![]() dział Modern Classic 79,90zł. w sklepie to był taki odcień lila-róż, w domu bardziej beż, na świetle dziennym się okaże
|
||
|
|
|
#2787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2788 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
bo w tych butkach moge troche oszukac moja stope mocno sznurujac, dlatego tak mi zalezy na tych butach bo malo ktore mozna tak zacisnac....a mierzac nie zauwazylam zeby byly niewygodne, wrecz przeciwnie, mocno zasznurowane fajnie przylegaja do stopy i sa stabilne
|
|
#2789 |
|
Zadomowienie
|
czy ktos oprocz mnie tez ma takie wrazenie ze w h&m jest jakas taka bieda z ciekawymi ciuszkami? ostatnie co kupilam to sukienke muchy koronkowa na wesele i kolczyki,a zawsze mialam tak ze caly czas cos mi chodzilo po glowie
te letnie rzeczy w ogole do mnie nie przemawiaja... a moze sobie tak wmawiam, zeby oszczedzac na letnie wyprzedarze inditexowe... |
|
|
|
#2790 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to ma luźny fason i ja raczej sukienką bym tego nie nazwała, ale to tylko moje zdanie....zajrzyj sobie na stronę HM, bo tam w zdjęciach kolekcji letniej jest ta "sukienka" pokazana na modelce.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.

Pierwsza to chyba bardziej tunika niż sukienka, druga mi się podobała na zdjęciach, ale jak zobaczyłam na żywo w niej dziewczynę to już czar prysł, obmacałam ją jeszcze w sklepie i jeszcze bardziej mi się nie podoba, zwłaszcza za tą cenę
Trzeciej nie widziałam na żywo ale fajnie wygląda na zdjęciu

materiał ma taki średni, kupiłam ją, ale w sumie prawie nie noszę. jakoś jej nie lubię.
, nie orientujecie sie gdzie dostane takie taniej?? jakies sklepy internetowe? bardzo mi na nich zalezy bo sa wiazane a jak na moja stope 35 to nie znajde niczego ładniejszego, a te są prześliczne
Czarna co prawda też, ale to już troszkę co innego