Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-02, 16:25   #2881
201803111825
Konto usunięte

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 16:28   #2882
india83
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
Ślicznie - zagłosowane
A domek rzeczywiście już spory
dzieki

wkoncu rosnie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
madzia plyta z ktorej robi sie meble
juz jestem ciekawa efektów, bo kafelki sa rewelacyjne

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
zapomniałam napisac, TZ się wczoraj ubezpieczył w tym PZU, ale wzieli w koncu wyższe ubezpieczenie. i miesiączna składka to 52,25 zł ale za to większe jest tez potem odszkodowanie np.

smierc osoby ubezpiecznej w wypadku 230 tys
smierc osoby ubezpiecznej naturalna 35 tys
smierc małzonka 14 tys
urodzenie dziecka 700 zł (martwego 1400 zł)
smierc rodzicó lub tesciów 1400 zł
smierc dziecka 2100 zl

+ swiadczenia szpitalne
przy wypadku leczenie za dzien pobytu w szpitalu to 112,50 zł

Mysle, ze spoko warunki ja narazie sie nie ubezpieczyłam, ale jak coś to TZ moze mnie wziąć pod siebie (pod rodziców nie moge, bo juz za stara jestem hehe)
no to chyba spoko, ja mam jakos podobnie, chco szczegolów juz nie pamietam

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość

No widzisz, nie było czym się martwić ja też kilka razy już dostałam Ginalgin. Potem dobrze jest łykać Provag dla odbudowania flory

robota idzie szybko :juz niedługo.... A kiedy planujecie sie wprowadzić ?
gdy zaczynalismy budowe wprowadzke planowałam 12.2011 jak zobaczyłam jak to wszystko szybko idzie to stwierdziłam, że 4.2011 ale dzie usłuszałam, ze to pewnie bedzie Boze Narodzenie 2010 : mi sie nie spieszy, zobaczymy jak to wszystko bedzie szlo dalej

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
ale cudny domeczek a pamiętam jak wstawiałaś zdjęcia fundamentów ale szybko chłopcy tam działają widac ::
dziekuje a ekipe mam naprawde fajna

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
cześć
bylam na prześwietleniu kręgoslupa, wreszcie sie doprosilam skierowania. pojechalak do rodzinnej lekarki i powiedzialam że bez skierowania nie wyjde no to wypisala. chcialam też skierowanie na badanie krwi ob, morfologie, grupe krwi, takie już żebym wiedziala czy nic mi nie jest, a ona powiedziala że 2 lata temu mialam robione badanie krwi i wszystko bylo ok to teraz mi nie da normalnie nie mam już sily na tych lekarzy!
przegiecie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Zadam Wam teraz pytanie tak z ciekawości- macie już swój typ na prezydenta?
Ja wcześniej byłam za p.Komorowskim, ale po jego spocie reklamowym, wywiadem z małżonką i przejrzeniu strony internetowej... jakoś powoli zmieniam zdanie...
na Napieralskiego : podoba mi sie jego program
Jakos zaden mnie nie powala . ale na pewno nie chce Kczynskiego, więc w tym ukladzie chyba pstawie na Komorka

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Cześć laski, wróciłam
Fajnie było nocowaliśmy w Karpaczu tam gdzie wczesniej wklejałam linka, pokój czysty i taki jak na zdjęciu w necie, wzieliśmy pokój z wanną i prysznicem, ale w wannie nie było korka ale daliśmy rade, rozkreciliśmy korek ze zlewu kuchennego, i działało jak ta lala
Zwiedzilismy: Śnieżke oraz po drodze schronisko Nad Łomniczką, Strzecha Akademicka i Samotnia, zapore wodną, świątynię Wang, muzeum zabawek i lalek, dziki wodospad, zjechaliśmy letnim torem saneczkowym, zamek Chojnik, w ostatnim dniu jechaliśmy do Szklarskiej Poręby, byliśmy zobaczyć wodospad Kamieńczyka i Krucze Skały. Ze względu na kiepską pogode zrezygnowaliśmy z wejścia na Szrenice, ale za to w drodze do domu zdążyliśmy zwiedzić zamki
Bolków i Książ:
Co do Karpacza- miasto hoteli, pensjonatów i restauracji, na 3 dni pobytu ok, ale dłużej byśmy się nudzili, szczególnie w kiepską pogode.
Szklarska Poręba, jak powiedział nam pan parkingowy-dziura zabita dechami nie potwierdzam ani nie zaprzeczam, bo byliśmy tam zbyt krótko. Ale ciesze sie ze wybralismy Karpacz
A to kilka fotek:
wow jakie cudne widoczki. na pewno odpoczeliscie. fajne foteczki

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
nadrobiłam

india jak ja bym chciała juz tak wysoko obudowac u nas dopiero gruz nawożą
zanim sie obejrzysz to bedziesz na tym samym etapie przeciez ja zaczynałam w kwietniu, a juz tyle zrobione. no ale niestety teraz efekty bedzie coraz trudniej zobaczyc, ten najszybszy okres za nami

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Cześć Dzieciaczki

Szybciutko idzie, już fajnie to wygląda

Faaajne, lubię takie z połyskiem :ltez chciałam u siebie, ale wzięliśmy bardziej matowe ze względów praktycznych.

Rozmawialiśmy wczoraj z mężusiem i zdecydowaliśmy, że bierzemy te meble na raty Już nie mogę się ich doczekać
dobra decyzja, na pewno wielka radocha dla was ja tez juz sie nie moge doczekac takich zakupow

Dziekuje dziewczynki za glosy

Nadrabiam dalej....
Stary 2010-06-02, 16:34   #2883
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Rozumiem. Patrzyłam dzis na wydajnosc farb i dekoral ma na litr 14 m2 a nobiles 10m2 na litr. To spora róznica. Nie wiem jak tam z gamą kolorów. Skoro piszesz, ze tam lepsze to spoko W sumie kolor najważniejszy.
.
co z tego ze wydajnosc jest dobra jak trzeba np 2 razy pomalowac zeby kolor byl ok... nobilesem ta lateksowa raz pomalujesz a kolor jest tak intensywny ze poezja.. a niestety malowalismy u rodzicow dekoralem i trzeba bylo 2 razy pomalowac zeby ladnie pokrylo i kolor byl taki jaki mial byc...
wiec na jedno wychodzi

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
za tydzien.. najdalej dwa
Stary 2010-06-02, 16:39   #2884
baja_86
Zakorzenienie

Cześć
Ale dziś zimno i pada
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 16:50   #2885
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-06-02, 16:53   #2886
baja_86
Zakorzenienie

Mam nadzieję, że nie będzie tak źle. Ta powtórna fala powodzona to kopanie leżącego, ludzie domów nie uporządkowali, dobrze woda nie opadła a tu kolejne zagrożenie. Masakra
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 16:56   #2887
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
co z tego ze wydajnosc jest dobra jak trzeba np 2 razy pomalowac zeby kolor byl ok... nobilesem ta lateksowa raz pomalujesz a kolor jest tak intensywny ze poezja.. a niestety malowalismy u rodzicow dekoralem i trzeba bylo 2 razy pomalowac zeby ladnie pokrylo i kolor byl taki jaki mial byc...
wiec na jedno wychodzi

za tydzien.. najdalej dwa
czyli nobilesem raz tylko trzeba malowac?? jesli tak, to inna bajka

India ooo to szybciutko i święta w nowym domku

Jak komus jest zimno, to zapraszam do mnie

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że nie będzie tak źle. Ta powtórna fala powodzona to kopanie leżącego, ludzie domów nie uporządkowali, dobrze woda nie opadła a tu kolejne zagrożenie. Masakra
dokładnie. Tym bardziej, ze ziema teraz jest przesiąknięta i nie ma jak wsiąkać woda ech...

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 17:09   #2888
india83
Zakorzenienie

Cytat:
a moi rodzice zapomnieli ze dzis dzien dziecka i mi nawet smsa nie przyslali lobuzy :
ania ta kobieta ma chyba jakis problem z odbgieraniem rzeczywistosci. moze jakies psychotropy bierze?
my dostalismy od mojem mamy kinderki, w lansie sie nimi objadam

Cytat:
a ja sie ostatnio dowiedzialam, ze moi rodzice kupia nam wozek. tzn dadza na niego pieniazki. Moja mama mojej siostrze tez dala pieniazki na wozek to i nam da

cos mi sie chce i nie wiem co :r:
milo z ich strony

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Przyszły nam dzisiaj meble do salonu większość w całości, a część spakowana, właśnie mąż z kartonów odwija
Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
piekne ale drogie

ta ostatnia swietna

[QUOTE=zaaaabcia;19732611]Witajce po dlugim weekendzie

Impreza niespodzianka z okazji urodzin mezula udala sie jak najbardziej mezul do ostatniej chwili niczego nie podejzewal Goscie dopisali wszystkim smakowalo jedzonko a rano od Tzeta uslyszalam : " Dziekuje za impreze swietnie sie bawilem Kocham Cie " i buziak Ahhh czego mozna chciec wiecej a za dwa tygodnie nastepna imprezka tym razem moje urodziny

Jutro mamy rocznice 5 lat razem wiec wybieramy sie na kolacyjke

Z domem wszystko idzie w dobrym kierunku .. 15 czerwca ( moje urodziny ) podpisujemy umowe

Rybulka - wybaczamy ze nie masz dla wizazu czasu wkoncu synus najwazniejszy

[B]
super, ze niespodzianka się udała i, ze mezus taki zadowolony

Cytat:
A jak tam macie z wolnym?? Jutro długi weekend, czy od piatku do pracy?? Mój mąż ma tylko jutro wolne, a potem piatek i sobota w pracy.

W ogóle to sie wkurzyłam
Wczoraj tesc zadzwonił do TZ czy może wziąc jego (tescia) samochód i zawieźć do mechanika (maja swojego mechanika ok. 10 km za miastem). TZ mówi, że spoko, a co się stało?? Tesciu powiedział "nic takiego, mechanik bedzie wiedział" i wiecie co?? TZ jedzie, zjeźdza z ronda a tu bach drzwi od kierowcy sie otwierają. TZ o mało co dziewczyny która stała na przejsciu nie stuknął tymi drzwiami , juz nie chce myslec co by było, gdyby nie był zapięty pasami Co się okazało, zamek w drzwiach od kierowcy jest zepsuty i.... jak się dzieje, to kierowca musi trzymac swoje drzwi . I tego małego szczególu tesciu mu nie powiedział normalnie tak się na tescia wkurzyłam. Dobrze, że nic się nie stało.
dobrze, ze Twoj maż nic przez te drzwi nie wywinal, a tesciowi bym nagadała. ja mojemu wczoraj tez powiedziałam co nieco- chyba sie obrazil. ale wkurzaja mnie nieodpowiedzialni ludzie

ja mam jutro wolne, pt, sob do pracy

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
jestem za Rosette na prezydenta!!!!!

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
No to jak już robicie prezentację, to pokarzę Wam moich kolegów...i jak tu nie lubić perkusji
http://www.myspace.com/konradtanewski
http://www.myspace.com/krzysztofbanas
a ten pierwszy to kolega, ktorego ogladałysmy na nk???

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
HEJ LASECZKI

ja mam
i dzwoni do nei wczoraj mowi ze zlazla lodowkę sie pytam a jaka a ona no faja sie nazywa inox!!!! ale modelu to nei znam

mowie jej aha

a dzis dopiero zajarzyłam ze przeciez inox to srebrny typ chyba a nie marka

tak sie pozarłam z teściem dzis ze az mi sie ryczec chce

śmiertelenie sie obraził na mnie i przy okazji na męża
teraz bedzie obrazony chodził z tydzien i sie nie bedzie odzywał i oczywiscie kto wg meza jest winny oczywiście ja!!! bo mam niewyparzony dziób
no coż, ja tez czasem nie potafie siedziec cicho.
Stary 2010-06-02, 17:12   #2889
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

India ja jak bym była na miejscu i sie z tesciem widziała, to bym mu napewno coś powiedziała. Ale wiesz, my sie ostatnio widzielismy w połowie wrzesnia jak nas z lotniska odbierał a wczesniej jak nas zawiozł. wiec od slubu dwa razy jakos mi to nie przeszkadza

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 17:19   #2890
mona_ja
Wtajemniczenie

Stokrotka, my mamy lodówke z Boscha i jest ok, na razie żadnych awarii, i bardzo cicha, śpimy za ścianą i nic nie słychać nie polecam Ardo, nie wiem czy ta firma jeszcze istnieje ale mama i babcia kupiły sobie od nich lodówki w tym samym czasie i obie do roku były do wymiany. Teraz mama ma elektrolux i też działa bez zarzutu

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
ja też
takich, co mi się naprawdę podobają na palcach jednej ręki możnaby zliczyć

Co do ciasteczek to ja bym takie schrupała http://www.youtube.com/watch?v=wiSwkAJ4uAU

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 17:22   #2891
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Żabcia - może Twój TŻ też przygotuje Ci niespodziankę na urodzinki ..
ee nie wydaje mi sie
on nie ma glowy do tego chyba ze mame poprosi?
teraz dalas mi powod do myslenia

Cytat:

Zabcia super, ze imprezka się udało. I gratulacje, ze juz za 2 tyg podpisujecie umowę To teraz remont domku czy przeprowadzka, bo nie pamiętam w jakim był stanie.
dziekuje
nie no remont wczesniej pasuje zrobic

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość

super, ze niespodzianka się udała i, ze mezus taki zadowolony

.
no bardzo byl zaskoczony

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 17:28   #2892
ania20m
Wtajemniczenie

Zapraszam do mojego wątku na dokładkę w poście 5

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 18:23   #2893
kliwia
Zakorzenienie

byl stolarz
troche sie zalamal jakie mamy krzywe sciany no ale co zrobic
powiedzial ze super bedzie wygladac, widzialam juz projekto w kompie ihihi

zmiatam zmiatam i konca nie widac, tz musi szafe wymyc po zdjeciu folii, musze umyc okno, parapet, i rozlozyc z malzem gumoleum zeby sie ten byl remontowy nie nosil w koncu

weszlo mi cos w szpare miedzy zebami i mnie drazni a nie chce mi sie isc po wykalaczke
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 18:30   #2894
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
A jak tam macie z wolnym?? Jutro długi weekend, czy od piatku do pracy?? Mój mąż ma tylko jutro wolne, a potem piatek i sobota w pracy.

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
No i jednak piątek mam wolny...rety zanudzę się przez te 4 dni...wrrrr
Od rana mamy z koleżanką ochotę na lody i po pracy jedziemy się uraczyć A ja dziś na próbę i znów powrót w nocy.
Ale Wam dobrze z tym wolnym.My tutaj nie mamy czegos takiego jak Boze Ciało.Ale mamy dlugi weekend tzn poniedzialek wolny wiec tez fajnie
U nas dzis upalnie

A my nadal nie wiemy co zrobic z tym mieszkaniem...bo nigdzie nie ma informacji o tym deweloperze.Niby 7 lat sa na rynku ,ale jakos malo informacji w necie ...kurcze boje sie ,bo tak czesto slyszy sie o oszustwach.A zostaly tam tylko 2 mieszkaniawiec czasu mamy mało.

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2010-06-02 o 18:32
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 18:31   #2895
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

ehhhh normalnie trace wiare w ludzi.... mialam paskudny dzien...

najpierw z samego rana koles w hotelu zrobil mi piekielna afere o parking za 3 zlote, darl na mnie ryja o to przez 5 minut... chcial zebym mu wystawila rachunek fiskalny za to, ale my w hotelu nie mamy typowych rachunkow fiskalnych tylko musimy wystawiac fakture... wiec sie go pytam na co mam mu wystawic tzn na jakie nazwisko albo na jaka firme (faktura na 3 zlote ) a ten na mnie z ryjem wyskoczyl ze nie poda mi ani swojego nazwiska ani firmy i ze w ogole jest oburzony ze musi placic za parking (a nie byl nawet naszym gosciem tylko tak se wjechal), no to ja mu tlumacze jaki mamy system i ze jak chce to musi mi podac nazwisko lub nazwe firmy... a ten dalej swoje i drze ryja... a ja nie moge wystawic faktury nie majac danych strony odbierajacej... no i drze ryja dalej.. az moja pani dyr wyszla i tak na niego patrzy jak na debila a ten drze sie dalej... i ona mowi mi to wydrukuj mu na "nowak" i tak mu wydrukowalam... debil jeden, a pozniej zalowalam ze mu nie wydrukowalam na debil sp. z o.o. ... ale jeszcze by mnie potem do sadu pozwal i taka afera o 3 zl....

no a potem bylam z tz na spacerku i zobaczylam w takim kioseczku sliczna sukienke i pomyslalam sobie ze moze sobie kupie na wesele i podeszlam, patrze na cene i dotknelam kawalek materialu zeby zobaczyc z czego jest zrobiona... a sprzedawczyni na mnie z morda z kiosku wypadla ze co ja robie, takiego materialu sie nie dotyka i sie drze na mnie i jeszcze do drugiej klientki na mnie nadaje... normalnie kretynka... nic juz nigdy u niej nie kupie i sukienki mi sie odechcialo chociaz byla przesliczna... powiedzialam jej zeby lepiej zamknela ten sklep skoro nawet dotknac nic nie mozna.... ciekawe co by powiedziala jakbym chciala zmierzyc, bo chcialam... ale mi sie odechcialo....

normalnie co za swiat, co za ludzie.... czemu ci ludzie nie moga byc dla siebie milsi, robia jakies dziwne problemy z byle czego ehhh popieprzone to wszystko...

musialam sie wyzalic bo mam dola przez to wszystko....

co sie stalo z domi?? bo czytalam posta rybulki ze szkoda ze zniknela z listy pm? ale nie wiem o co chodzi...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 18:38   #2896
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość

najpierw z samego rana koles w hotelu zrobil mi piekielna afere o parking za 3 zlote, darl na mnie ryja o to przez 5 minut... chcial zebym mu wystawila rachunek fiskalny za to, ale my w hotelu nie mamy typowych rachunkow fiskalnych tylko musimy wystawiac fakture... wiec sie go pytam na co mam mu wystawic tzn na jakie nazwisko albo na jaka firme (faktura na 3 zlote ) a ten na mnie z ryjem wyskoczyl ze nie poda mi ani swojego nazwiska ani firmy i ze w ogole jest oburzony ze musi placic za parking (a nie byl nawet naszym gosciem tylko tak se wjechal), no to ja mu tlumacze jaki mamy system i ze jak chce to musi mi podac nazwisko lub nazwe firmy... a ten dalej swoje i drze ryja... a ja nie moge wystawic faktury nie majac danych strony odbierajacej... no i drze ryja dalej.. az moja pani dyr wyszla i tak na niego patrzy jak na debila a ten drze sie dalej... i ona mowi mi to wydrukuj mu na "nowak" i tak mu wydrukowalam... debil jeden, a pozniej zalowalam ze mu nie wydrukowalam na debil sp. z o.o. ... ale jeszcze by mnie potem do sadu pozwal i taka afera o 3 zl....

no a potem bylam z tz na spacerku i zobaczylam w takim kioseczku sliczna sukienke i pomyslalam sobie ze moze sobie kupie na wesele i podeszlam, patrze na cene i dotknelam kawalek materialu zeby zobaczyc z czego jest zrobiona... a sprzedawczyni na mnie z morda z kiosku wypadla ze co ja robie, takiego materialu sie nie dotyka i sie drze na mnie i jeszcze do drugiej klientki na mnie nadaje... normalnie kretynka... nic juz nigdy u niej nie kupie i sukienki mi sie odechcialo chociaz byla przesliczna... powiedzialam jej zeby lepiej zamknela ten sklep skoro nawet dotknac nic nie mozna.... ciekawe co by powiedziala jakbym chciala zmierzyc, bo chcialam... ale mi sie odechcialo....

normalnie co za swiat, co za ludzie.... czemu ci ludzie nie moga byc dla siebie milsi, robia jakies dziwne problemy z byle czego ehhh popieprzone to wszystko...

co sie stalo z domi?? bo czytalam posta rybulki ze szkoda ze zniknela z listy pm? ale nie wiem o co chodzi...
no coz sa ludzie i parapety tyle ode mniea tej PAni to gratuluje na pewno duzo sprzeda

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 19:02   #2897
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

samba ja tez mam dzis taki dzien i przez szefa i klientów

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2011-05-24 o 19:51
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 19:07   #2898
agnes208
Zakorzenienie

dziewczynki mam do was pytanko dobrze wam dzis wizaż smiga bo u mnie cos sie jakos kroi zawiesza
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 19:22   #2899
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:

wczoraj mój męzul został oficjalnie przedstawiony w sklepie jako kierownik I pracownicy lekko zgłupieli. W tym sensie, że jak wczesniej mówili do niego po imieniu, to wczoraj jedna kobietka ;at ponad 40 się go zapytała, czy mawóć dalej do niego po imieniu, czy Panie kierowniku, aby TZ sie nie obraził al mąz kazał mówić po imieniu

za to dzis robi się ładna pogoda
Mnie tez jak zostałam kierownikiem to kilka osob takich ok 40-50 zapytało jak ma sie zwracać czy pani kierownik ja powiedziałam ze tak jak wczesniej i czesc mowi po imieniu a czesc na pani ale bez kierownik

Cytat:

noo, od czasu do czasu warto się gdzieś wybrać, nawet na 1 dzień, byleby się oderwać od codzienności.
Własnie mi tego brakuje
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 19:28   #2900
bzyczka1
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam polara, i nie jestesm zadowolona
niby lodowka to lodowka. ale z tej nie jestem
nie do konca maja opanowa technologie z wykoezystaniem tego nowrgo gazu zamiast freonu. i nasza lodowka skrzeczy - czasami wydaje dziweki jakby miala odleciec jak salomolot
Byl u nas pan serwisant, i tylko nam powiedzial ze gaz sie w rurkach rozpreza i przechodzac przez rurki wlasnie powoduje te dziweki
no i zamrazarka jest bez no frostu, i szlag mnie trafia jak widze ten szron narastajacy
Ale kupilismy ja bo bylismy w potrzebie bo nam sie stara rosyjska lodowa rozkraczyla
heh my też mieliśmy starą rosyjską (ma ponad 30lat).

Teraz mamy Amice z 3 szufladami w zamrażarce. Płaciliśmy za nią niecałe tysiąc złotych i jesteśmy zadowoleni.

Cori coś z niezapominajką chyba ten kolor był.

Samba sama też kiedyś miałam taką sytuację. Dotykałam koszuli a babka się drze że ona po to ją powiesiła pomiędzy innymi żeby jej nie dotykać. Fakt że była biała. Ale jedyna z tego rodzaju, to jak miałam zdecydować oczywiście nie kupiłam dla zasady.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 19:34   #2901
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
zgadzam się
choćby Serj Tankian - boski ma głos
A wygląd

Cytat:
mój ideał męzczyzny to wysoki brunet w krótkich włosach zawsze tylko na takich leciałam I się doczekałam męzul ma 190 cm wzrostu, brunet Przynajmniej moge w obcach brykac
jal dla mnie, to kolor włosów nie ma znaczenia - bruneci są cacy ale blondyni też kręcą - poprzez odmienność
Tylko rudzi mnie nie kręcą
Cytat:
Co do ciasteczek to ja bym takie schrupała http://www.youtube.com/watch?v=wiSwkAJ4uAU
no no... fajne
Ale ja i tak wolę tego - słodki jest
http://c2.ac-images.myspacecdn.com/i...77ce73998d.jpg
(facet też )
Cytat:
byl stolarz
troche sie zalamal jakie mamy krzywe sciany no ale co zrobic
powiedzial ze super bedzie wygladac, widzialam juz projekto w kompie ihihi
normalnie jak Alternatywy 4

Agnes - mi się dzisiaj od południa w pracy wieszał strasznie

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-06-02 o 19:36
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 19:52   #2902
kliwia
Zakorzenienie

maja nie dosc ze sciany krzywe. w przejsciu na przedpokoju jest roznica w pionie 5 cm co widac z daleka. podlogi by;ly krzywe, co je teraz prostowalismy, to ten blok dostal zlota kielnie
alternatywy4 przy tym to pikus

agnes mi sie momentami zawieszal, ale tak to normlanie chodzil

moj tz ma zaraz egzamin na moderatora forum dla graczy

laski lubicie kielbasę słoikową ?

polozylismy gumoleum, tylko musze przejechcac na mokro i sie nosic nie bedzie, ale odcien tej wqykladziny sie gryzie z kaflami jak nie wiem

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2010-06-02 o 19:53
Stary 2010-06-02, 19:54   #2903
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-06-02, 19:58   #2904
kliwia
Zakorzenienie

no u nas tez poszlo poki co 350kilo wylewki na dwa pomieszczenia (plus woda do tego...)
Najbardziej mnie rozwalily grubosci tynkow, np przy podlodze prawie wcale, a przy suficie na 2 cm
a elektryka prosila o pomste do nieba, lecialy kable po scianach jak chcialy

akurat w tym miejscu gdzie widac z dlaeka krzywizne, nie moglam polozyc regipsow, bo bym sobie przejscie zmneijszyla ech.
Stary 2010-06-02, 20:03   #2905
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość

wiesz czasem sie trafi na takich, co jak sobie powrzeszcza na innych to lepiej się czują. musza sie jakos dowartosciowac... ech... tez czesto mam z takimi do czynienia

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
dziewczynki mam do was pytanko dobrze wam dzis wizaż smiga bo u mnie cos sie jakos kroi zawiesza
u mnie ok

Cytat:
no u nas tez poszlo poki co 350kilo wylewki na dwa pomieszczenia (plus woda do tego...)
Najbardziej mnie rozwalily grubosci tynkow, np przy podlodze prawie wcale, a przy suficie na 2 cm
a elektryka prosila o pomste do nieba, lecialy kable po scianach jak chcialy

akurat w tym miejscu gdzie widac z dlaeka krzywizne, nie moglam polozyc regipsow, bo bym sobie przejscie zmneijszyla ech.
masakra, ale u rodziców w bloku wygląda podobnie
Stary 2010-06-02, 20:21   #2906
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-06-02, 20:34   #2907
kliwia
Zakorzenienie

rosette to niezle!!
u mnie na przepdokoju oscieznica od drzwi wejsciowych u gory ladnie odstaje od sciany jak kazda oscieznica taki wystajacy centymetrowy paseczek jest, a przy podlodze jest rowno ze sciana hihiihih

Fajnie ze juz macie prosto

ale trudno nie bede juz prostowac bo mi szkoda zdrowia,

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

wiadomosc od martuchy:
jedziemy na spontanie do wroclawia. trzymajcie na wizazu kciuki by nie padalo.
Rossete niech wstawia wode na herbate
Stary 2010-06-02, 20:36   #2908
anuulaa
Wtajemniczenie

Cześć,
wreszcie weekend (przynajmniej dla mnie ) ale czemu cały czas leje

Stokrotko, polecam Wam kupić sprzet AGD przez internet, o wieeele taniej wszystko. np. naszą lodówkę kupiliśmy taniej o 700zł niż na miejscu, reszta tez prawie o połowę tańsza. Mamy lodówkę boscha i nawet jestem z niej zadowolona.
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 20:37   #2909
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-06-02, 20:38   #2910
kliwia
Zakorzenienie

u nas tez sie rozpadalo.
ja zawsze sprawdzam ceny w sklepach internetowych zanim cos kupie.
Ide najpierw do sklepu patrze czy to maja, ogladam ze wszytskich stron i kupuej gdzie taniej
Poszukiwania zaczynam na ceneo i porownuje ceny.
nawet z kosztami przesylki wychodzi taniej przez internet.

rosette po 18 mi marta napisala sms ze sa na autostradzie do wrocka, to juz powinni byc chyba co?
dopeiro teraz go odczytalam

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2010-06-02 o 20:40
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości