|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX
Treść usunięta
|
|
|
|
#2882 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX
dzieki
![]() wkoncu rosnie ![]() juz jestem ciekawa efektów, bo kafelki sa rewelacyjne Cytat:
Cytat:
jak zobaczyłam jak to wszystko szybko idzie to stwierdziłam, że 4.2011 ale dzie usłuszałam, ze to pewnie bedzie Boze Narodzenie 2010 : mi sie nie spieszy, zobaczymy jak to wszystko bedzie szlo dalejCytat:
a ekipe mam naprawde fajna![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
przeciez ja zaczynałam w kwietniu, a juz tyle zrobione. no ale niestety teraz efekty bedzie coraz trudniej zobaczyc, ten najszybszy okres za nami ![]() Cytat:
ja tez juz sie nie moge doczekac takich zakupowDziekuje dziewczynki za glosy Nadrabiam dalej....
|
|
#2883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec na jedno wychodzi ![]() za tydzien.. najdalej dwa
|
|
|
#2884 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ale dziś zimno i pada
|
|
|
|
#2885 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2886 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że nie będzie tak źle. Ta powtórna fala powodzona to kopanie leżącego, ludzie domów nie uporządkowali, dobrze woda nie opadła a tu kolejne zagrożenie. Masakra
|
|
|
|
#2887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() India ooo to szybciutko i święta w nowym domku ![]() Jak komus jest zimno, to zapraszam do mnie ![]() ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- dokładnie. Tym bardziej, ze ziema teraz jest przesiąknięta i nie ma jak wsiąkać woda ech... |
|
|
|
|
#2888 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
[QUOTE=zaaaabcia;19732611]Witajce po dlugim weekendzie ![]() Impreza niespodzianka z okazji urodzin mezula udala sie jak najbardziej mezul do ostatniej chwili niczego nie podejzewal Goscie dopisali wszystkim smakowalo jedzonko a rano od Tzeta uslyszalam : " Dziekuje za impreze swietnie sie bawilem Kocham Cie " i buziak Ahhh czego mozna chciec wiecej ![]() Jutro mamy rocznice 5 lat razem wiec wybieramy sie na kolacyjke Z domem wszystko idzie w dobrym kierunku .. 15 czerwca ( moje urodziny ) podpisujemy umowe Rybulka - wybaczamy ze nie masz dla wizazu czasu wkoncu synus najwazniejszy ![]() [B] super, ze niespodzianka się udała i, ze mezus taki zadowolony ![]() Cytat:
ja mam jutro wolne, pt, sob do pracy jestem za Rosette na prezydenta!!!!!![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2889 |
|
Zakorzenienie
|
India ja jak bym była na miejscu i sie z tesciem widziała, to bym mu napewno coś powiedziała. Ale wiesz, my sie ostatnio widzielismy w połowie wrzesnia jak nas z lotniska odbierał
a wczesniej jak nas zawiozł. wiec od slubu dwa razy jakos mi to nie przeszkadza
|
|
|
|
#2890 | |
|
Wtajemniczenie
|
Stokrotka, my mamy lodówke z Boscha i jest ok, na razie żadnych awarii, i bardzo cicha, śpimy za ścianą i nic nie słychać
nie polecam Ardo, nie wiem czy ta firma jeszcze istnieje ale mama i babcia kupiły sobie od nich lodówki w tym samym czasie i obie do roku były do wymiany. Teraz mama ma elektrolux i też działa bez zarzutuCytat:
http://www.youtube.com/watch?v=wiSwkAJ4uAU
|
|
#2891 | |
|
Zakorzenienie
|
ee nie wydaje mi sie
on nie ma glowy do tego chyba ze mame poprosi? ![]() teraz dalas mi powod do myslenia Cytat:
nie no remont wczesniej pasuje zrobic no bardzo byl zaskoczony
|
|
|
#2892 |
|
Wtajemniczenie
|
Zapraszam do mojego wątku na dokładkę w poście 5
|
|
|
|
#2893 |
|
Zakorzenienie
|
byl stolarz
![]() troche sie zalamal jakie mamy krzywe sciany no ale co zrobic powiedzial ze super bedzie wygladac, widzialam juz projekto w kompie ihihizmiatam zmiatam i konca nie widac, tz musi szafe wymyc po zdjeciu folii, musze umyc okno, parapet, i rozlozyc z malzem gumoleum zeby sie ten byl remontowy nie nosil w koncu weszlo mi cos w szpare miedzy zebami i mnie drazni a nie chce mi sie isc po wykalaczke |
|
|
|
#2894 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() U nas dzis upalnie ![]() A my nadal nie wiemy co zrobic z tym mieszkaniem...bo nigdzie nie ma informacji o tym deweloperze.Niby 7 lat sa na rynku ,ale jakos malo informacji w necie ...kurcze boje sie ,bo tak czesto slyszy sie o oszustwach.A zostaly tam tylko 2 mieszkania wiec czasu mamy mało.
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2010-06-02 o 18:32 |
||
|
|
|
#2895 |
|
Zakorzenienie
|
ehhhh normalnie trace wiare w ludzi.... mialam paskudny dzien...
najpierw z samego rana koles w hotelu zrobil mi piekielna afere o parking za 3 zlote, darl na mnie ryja o to przez 5 minut... chcial zebym mu wystawila rachunek fiskalny za to, ale my w hotelu nie mamy typowych rachunkow fiskalnych tylko musimy wystawiac fakture... wiec sie go pytam na co mam mu wystawic tzn na jakie nazwisko albo na jaka firme (faktura na 3 zlote ) a ten na mnie z ryjem wyskoczyl ze nie poda mi ani swojego nazwiska ani firmy i ze w ogole jest oburzony ze musi placic za parking (a nie byl nawet naszym gosciem tylko tak se wjechal), no to ja mu tlumacze jaki mamy system i ze jak chce to musi mi podac nazwisko lub nazwe firmy... a ten dalej swoje i drze ryja... a ja nie moge wystawic faktury nie majac danych strony odbierajacej... no i drze ryja dalej.. az moja pani dyr wyszla i tak na niego patrzy jak na debila a ten drze sie dalej... i ona mowi mi to wydrukuj mu na "nowak" i tak mu wydrukowalam... debil jeden, a pozniej zalowalam ze mu nie wydrukowalam na debil sp. z o.o. ... ale jeszcze by mnie potem do sadu pozwal i taka afera o 3 zl....no a potem bylam z tz na spacerku i zobaczylam w takim kioseczku sliczna sukienke i pomyslalam sobie ze moze sobie kupie na wesele i podeszlam, patrze na cene i dotknelam kawalek materialu zeby zobaczyc z czego jest zrobiona... a sprzedawczyni na mnie z morda z kiosku wypadla ze co ja robie, takiego materialu sie nie dotyka i sie drze na mnie i jeszcze do drugiej klientki na mnie nadaje... normalnie kretynka... nic juz nigdy u niej nie kupie i sukienki mi sie odechcialo chociaz byla przesliczna... powiedzialam jej zeby lepiej zamknela ten sklep skoro nawet dotknac nic nie mozna.... ciekawe co by powiedziala jakbym chciala zmierzyc, bo chcialam... ale mi sie odechcialo.... normalnie co za swiat, co za ludzie.... czemu ci ludzie nie moga byc dla siebie milsi, robia jakies dziwne problemy z byle czego ehhh popieprzone to wszystko... musialam sie wyzalic bo mam dola przez to wszystko.... co sie stalo z domi?? bo czytalam posta rybulki ze szkoda ze zniknela z listy pm? ale nie wiem o co chodzi... |
|
|
|
#2896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tej PAni to gratuluje na pewno duzo sprzeda
|
|
|
|
|
#2897 |
|
Zakorzenienie
|
samba ja tez mam dzis taki dzien i przez szefa i klientów
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2011-05-24 o 19:51 |
|
|
|
#2898 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki mam do was pytanko dobrze wam dzis wizaż smiga bo u mnie cos sie jakos kroi zawiesza
|
|
|
|
#2899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Własnie mi tego brakuje
|
|
#2900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz mamy Amice z 3 szufladami w zamrażarce. Płaciliśmy za nią niecałe tysiąc złotych i jesteśmy zadowoleni. Cori coś z niezapominajką chyba ten kolor był. Samba sama też kiedyś miałam taką sytuację. Dotykałam koszuli a babka się drze że ona po to ją powiesiła pomiędzy innymi żeby jej nie dotykać. Fakt że była biała. Ale jedyna z tego rodzaju, to jak miałam zdecydować oczywiście nie kupiłam dla zasady.
|
|
|
#2901 | |||
|
Zakorzenienie
|
choćby Serj Tankian - boski ma głos
![]() A wygląd ![]() Cytat:
![]() Tylko rudzi mnie nie kręcą ![]() Cytat:
![]() Ale ja i tak wolę tego - słodki jest http://c2.ac-images.myspacecdn.com/i...77ce73998d.jpg (facet też Cytat:
![]() Agnes - mi się dzisiaj od południa w pracy wieszał strasznie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-02 o 19:36 |
|||
|
|
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
maja nie dosc ze sciany krzywe. w przejsciu na przedpokoju jest roznica w pionie 5 cm co widac z daleka. podlogi by;ly krzywe, co je teraz prostowalismy, to ten blok dostal zlota kielnie
alternatywy4 przy tym to pikus ![]() agnes mi sie momentami zawieszal, ale tak to normlanie chodzil ![]() moj tz ma zaraz egzamin na moderatora forum dla graczy laski lubicie kielbasę słoikową ? ![]() polozylismy gumoleum, tylko musze przejechcac na mokro i sie nosic nie bedzie, ale odcien tej wqykladziny sie gryzie z kaflami jak nie wiem Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2010-06-02 o 19:53 |
|
|
|
#2903 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2904 |
|
Zakorzenienie
|
no u nas tez poszlo poki co 350kilo wylewki na dwa pomieszczenia
Najbardziej mnie rozwalily grubosci tynkow, np przy podlodze prawie wcale, a przy suficie na 2 cm a elektryka prosila o pomste do nieba, lecialy kable po scianach jak chcialy ![]() akurat w tym miejscu gdzie widac z dlaeka krzywizne, nie moglam polozyc regipsow, bo bym sobie przejscie zmneijszyla ech. |
|
|
|
#2905 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz czasem sie trafi na takich, co jak sobie powrzeszcza na innych to lepiej się czują. musza sie jakos dowartosciowac... ech... tez czesto mam z takimi do czynienia Cytat:
Cytat:
|
|
#2906 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2907 |
|
Zakorzenienie
|
rosette to niezle!!
u mnie na przepdokoju oscieznica od drzwi wejsciowych u gory ladnie odstaje od sciany jak kazda oscieznica taki wystajacy centymetrowy paseczek jest, a przy podlodze jest rowno ze sciana hihiihihFajnie ze juz macie prosto ![]() ale trudno nie bede juz prostowac bo mi szkoda zdrowia, ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- wiadomosc od martuchy: jedziemy na spontanie do wroclawia. trzymajcie na wizazu kciuki by nie padalo. Rossete niech wstawia wode na herbate ![]() |
|
|
|
#2908 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć,
wreszcie weekend (przynajmniej dla mnie ) ale czemu cały czas leje![]() Stokrotko, polecam Wam kupić sprzet AGD przez internet, o wieeele taniej wszystko. np. naszą lodówkę kupiliśmy taniej o 700zł niż na miejscu, reszta tez prawie o połowę tańsza. Mamy lodówkę boscha i nawet jestem z niej zadowolona. |
|
|
|
#2909 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2910 |
|
Zakorzenienie
|
u nas tez sie rozpadalo.
ja zawsze sprawdzam ceny w sklepach internetowych zanim cos kupie. Ide najpierw do sklepu patrze czy to maja, ogladam ze wszytskich stron i kupuej gdzie taniej ![]() Poszukiwania zaczynam na ceneo i porownuje ceny.nawet z kosztami przesylki wychodzi taniej przez internet. rosette po 18 mi marta napisala sms ze sa na autostradzie do wrocka, to juz powinni byc chyba co? dopeiro teraz go odczytalam
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2010-06-02 o 20:40 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.

ale za to większe jest tez potem odszkodowanie np.
1400 zł)
ale szybko chłopcy tam działają widac ::
ale daliśmy rade, rozkreciliśmy korek ze zlewu kuchennego, i działało jak ta lala

To teraz remont domku czy przeprowadzka, bo nie pamiętam w jakim był stanie.

ihihi