|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V
Cytat:
![]() nabyłam nowy lakier YR w kolorze maliny, brzoskwiniowy selene, holograficzny Eveline srebrny i simply beauty cielisty teraz będę się bawić kolorami, a że moja Mum lubi ciemne lakiery a siostra kolorowe i mają ich sporo to będę miała z czego robić stempelki ale mam radoche zjem obiad i biorę się za pazurki nie malowałam ich lakierem z 3 miesiące
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...2&postcount=89 Ten jest też fajny: http://www.lacquerized.com/ i http://pazurkowy.blox.pl/html
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
dzis kupilam peeling Joanny gruszkowy, nie miałam żadnego peeligu do ciała, a rzadko używam to taki mały wystarcza mi na długo
|
|
|
|
#126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Siedzę właśnie z maseczką z białej glinki Anti Age Bielendy. |
|
|
|
|
#127 | |||
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
Cytat:
ja ja podziwiam, mialam wtedy z 6 lat, moja siostra 4, mama nie pracowala, do tego siostra jest uposledzona, ale mama nie bala sie ojca wywalic Mieszkanie bylo po polowie, ale mama wystawila ojca za drzwi z walizkami bez wyrzutow sumienia. I uwazam, ze zrobila bardzo dobrze, bo jak mialabym dorastac w domu gdzie ciagle jest wojna, wrzaski, rzucanie zastawa kuchenna i meblami - to juz wolalam sie wychowywac bez taty, ale za to w spokoju.Cytat:
![]() a wilk jak zywy, ale niezywy, tylko wypchany, ale kiedys byl zywy, w sensie, ze zanim go wypchali ja mam nawet 2 o smaku coli i waniliowej coli... oba raptem kilka razy musniete dziewczyny, ostatnio ogladalam na youtubie jakies filmiki "urodowe", i tam jakas dziewczyna mowila, ze zmywa makijaz chusteczkami tymi dla niemowlat i wogole nie uzywa wody. I tak mi sie skojarzylo, ze zawsze mnie zastanawialo, dlaczego wy zuzywacie tyle tych chusteczek tylko sie nie smiejcie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#128 |
|
Konto usunięte
|
Właśnie siedzę z farbą na głowie, już z nową fryzurą. Pokażę Wam się, jak już będzie gotowe wszystko
Jak zwykle pod wpływem fryzjerki zmieniłam zupełnie koncepcję, ale to dobrze w sumie, bo babka jest naprawdę dobra i zna moje włosy
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19745092]Właśnie siedzę z farbą na głowie, już z nową fryzurą. Pokażę Wam się, jak już będzie gotowe wszystko
Jak zwykle pod wpływem fryzjerki zmieniłam zupełnie koncepcję, ale to dobrze w sumie, bo babka jest naprawdę dobra i zna moje włosy [/QUOTE]ja też niedawno wróciłam od fryzjerki podcięłam trochę włosy bo już grzywkę miałam za długą i końcówki zniszczone ![]() mam już nowe nabytki w czerwcu z ori zestaw do twarzy żel krem i maseczka i jeszcze żel i krem miętowy nie wiem po co mi tyle tego było zamówiłam też na stronie polleny 2 samoopalacze, przyspieszacz do opalania, spray po opalaniu, szampon
|
#130 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hosenko, dlaczego mnie ten zakup nie dziwi? Cytat:
![]() Przyjechała już na długi weekend kuzynka z moim prezentem rossowym
|
||
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
witam was
![]() była wczoraj poważna rozmowa z tżtem.na razie powiedzialam ze sie zastanowie nad naszym dalszym zwiazkiem i w niedziele przyjade do niego i z nim porozmawiam.przynajmnej potrzymam go w niepewności a w niedziele się pogodzimy.juz nie jestem na niego zła ale lepiej bedzie jak nie wroce od razu.martwie sie tylko jak mój kotek rysiu sie tam ma beze mnie.w sumie przyszłam dzis na nasze mieszkanie bo miałam miec angielski jak tż był w pracy.kot tak miałczał jak mnie zobaczyl ze prawie bym została.bidulka siedział przy drzwiach jak wychodziłam. ja tez mam nabytek czerwcowy-woda bali bliss.bardzo mi się podoba.taki zapach na codzien. anitko też mialam ten peeling.pachnie jak prawdziwa gruszka
|
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#133 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19745092]Właśnie siedzę z farbą na głowie, już z nową fryzurą. Pokażę Wam się, jak już będzie gotowe wszystko Jak zwykle pod wpływem fryzjerki zmieniłam zupełnie koncepcję, ale to dobrze w sumie, bo babka jest naprawdę dobra i zna moje włosy [/QUOTE]jestem ciekawa efektu Cytat:
Cytat:
a tak to już planuję sobie kupić dodatkową matrycę ze wzorkami jestem po pierwszych testach mam na dużych palcach od stóp różowy lakier i czarne motylki, a na paznokciach srebrny holograficzny ![]() Cytat:
w drugiej szafie essence w stałej sprzedaży Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2010-06-02 o 19:17 |
||||
|
|
|
#134 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki, chociaż już przywykłam...
Kciuki się przydały, dostałam dwie 4 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
a no nie ugiełam się ale ciężko mi było.minę miał przerażoną ewentualnym rozstaniem i mysle ze dotarło ze nie był fair wobec mnie.
|
#136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie mieć tyle wolnego, ja pracuję w piątek i sobotę (pewnie nie tylko ja w tym wątku) ![]() A na Hosenkę to już żadne baty nie działają, tak ją lakiery zdeprawowały |
|
|
|
|
#137 |
|
Konto usunięte
|
W albumie zdjęcie nowej fryzurki
|
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z Essence? Szkoda, bo ani w Płocku ani w Toruniu nie kojarzę żeby dwie stały A jak te stempelki działają? Nalewa się do nich lakieru ? Sorry za głupie pytania, ale zielona jestem ![]() No Orlico odmłodniałaś w tej fryzurce
|
|
|
|
|
#139 |
|
Konto usunięte
|
I tak nie wyglądałam na swój wiek. Kurde.
|
|
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19748726]I tak nie wyglądałam na swój wiek. Kurde. [/QUOTE]Powinnaś się tylko z tego cieszyć, bo później będziesz wyglądała na dużo młodszą niż mniej łaskawie potraktowane przez naturę rówieśniczki .A fryzurka bardzo twarzowa |
|
|
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ile to kosztuje?? pokaż efekty
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
orlico włoski super.sama bym sobie zrobila takie cos na głowie gdyby nie slub.zastanawialam sie nad obcieciem włosków juz po.
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19748134]W albumie zdjęcie nowej fryzurki
[/QUOTE]fajnie
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze muszę się wziąść za nauke.mam tylko dwa egzaminy ale strasznie mi sie nie chce
jeszcze muszę przeredagować moją pracę mgr. sprawcie by tak mi się chciało jak mi się nie chce...
|
#145 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hosenko to ile teraz masz lakierow? jaki masz cel w twoim odwyku? bo my tu bijemy za kazdy lakier a jakos nic to nie daje bo ciagle dokupujesz nowe.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() odnosnie chusteczek to ja nie uzywam ich. Za to czyszcze psu uszy gani pochwal sie potem postempelkowanymi pazurkami. Tez mam je,ale jakos leza sobie.. musze znalesc lakier ktory sie dobrze odbija..co polecicie? zetafon bedzie dobrze ![]() Nusia to teraz wypoczywaj!Orlico slicznie ci w tej fryzurce...nastepnym razem moze pokusisz sie o grzywke? (haha teraz ja mam grzywke to na wszystkich mi sie podoba)
|
||
|
|
|
#146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jak na razie nalepiam sobie gotowe wzorki, ale tylko na stopach
|
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#148 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Orlico wyglądasz ślicznie
![]() idę się kąpać, pielęgnować i spaaaać
|
|
#149 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
ksiezniczko: wiem, ze w Poznaniu w Galerii Pestka na pewno sa 2, bo bylam niedawno
![]() Orlico: bardzo mi sie podoba fryzura, ale pewnie bedziesz musiala systematycznie prostowac te pasma z przodu? ja jestem w domciu u Mamusi wlasnie chcialam sie ze znajomymi z miasta pospotykac, ale nikogo dzis akurat wieczoram nie ma no nic, ide sie wykapac, a potem albo pocztam notatki na egz albo obejrze pare odcinkow 'grey's anatomy' (jestem w polowie 4 serii) :Pp.s. znacie jakas dobra odzywke na rozdwajajace sie paznokcie? wlasnie z siostra gadalam i mowila, ze ma ten problem i nie wiem co jej polecic?
|
#150 |
|
Konto usunięte
|
Agniesiu, ja mam naturalnie zupełnie proste włosy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.

teraz będę się bawić kolorami, a że moja Mum lubi ciemne lakiery a siostra kolorowe i mają ich sporo to będę miała z czego robić stempelki
zjem obiad i biorę się za pazurki
nie malowałam ich lakierem z 3 miesiące 

Mieszkanie bylo po polowie, ale mama wystawila ojca za drzwi z walizkami bez wyrzutow sumienia. I uwazam, ze zrobila bardzo dobrze, bo jak mialabym dorastac w domu gdzie ciagle jest wojna, wrzaski, rzucanie zastawa kuchenna i meblami - to juz wolalam sie wychowywac bez taty, ale za to w spokoju.
będzie dobrze
tylko sie nie smiejcie

mam na dużych palcach od stóp różowy lakier i czarne motylki, a na paznokciach srebrny holograficzny
Gadałyśmy półtorej doby non stop