|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy :) WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz
Lenka super ,że z szyjką dobrze
![]() Szczęsliwa no ja bym chciała żeby się sprawdziło, bo ja urodziłam się 2 tygodnie przed terminem i jeszcze ważyłam 2400 mam nadzieję, że moja Mała też będzie drobna, bo jak się okaże ,że coś ponad 4kg będzie nie za ciekawie przy porodzie ![]() Mpik super, że wszystko ok grzeczna Milenka ![]() A ja dzisiaj poprałam część ciuszków jak zobaczyłam ,że zostało mi 2 miesiące i 2odni do porodu. W 9 miesiącu to ja chce już tylko odpoczywać więc trzeba się brać powoli do roboty ![]() Schną sobie na 2 suszarkach, a ja upajam się ich zapachem
|
|
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy :) WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz
oo widzę,że zniknęłam z listy
![]() pewnie dlatego,że mało piszę niestety nie mam czasu, za dużo mam na głowie |
|
|
|
#303 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Angelikaw dzięki za porady ![]() Lenka* miło mi to słyszeć,ehm raczej czytać,ale i tak miło hehe a ten opis szczegółowy sukienki to tej co na allegro ostatnio kupiłaś??bo też mi sie podobała ona Mpiczku to gratuluję Milence pozostania sobą a skoro ginek powiedział,że w porządku to nie kombinuj czy wcześnie czy nie tylko ciesz się głuptaskua Wasz związek też już troszkę latek liczy-a szkrabek Wasz pierwszy czy macie już jakieś dzieciaczki?? Życzymy udanej i szczęśliwej podrózy i suuuper weekendziku a potem wracaj do nas i opowiadaj i bez fotek się tu nie pokazuj kochana ![]()
|
|
#304 |
|
Zadomowienie
|
Heh, jak już tak się chwalicie związkami
To ja też Z moim TŻ znamy się i jesteśmy razem od 7 lat, zaręczyliśmy się po 4,5 latach, a małżeństwem jesteśmy od 9 miesięcy Na dzieciaczka zdecydowaliśmy się nieco ponad 3msc po ślubie ...i od razu się udało A zawsze się panicznie bałam tego, że mogę mieć problemy z zajściem w ciążę
|
|
|
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
Heh ja też jestem z moim tż 7 lat, a małżeństwem jestesmy prawie 2 lata
w sumie mój tż jest moim pierwszym poważnym facetem
|
|
|
|
#306 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
We wszystkim
|
|
|
|
|
#307 | |
|
Rozeznanie
|
hehe Gabisun i ycnan mój TZ też pierwszy i mam nadzieje ostatni
jedyny. Tez od 6,5 lat razem a w niedziele minie roczek od kiedy jesteśmy mężem i żoną. choć on na poczatku nie traktował poważnie tego związku to teraz jest cudownie, mam nadzieje ze nigdy sie nie zmieni bo naprawde bardzo się potrafił dla mnie zmienic w ostatnim czasie.Lenko obszukalam sie linków w II watków bo chcialam znalesc sukienunie jaka zakupilas ale nie moge znaleść jakbys gdzies miala to prosze daj linka bo wlasnie na cos poluje na allegro ale nic mi w oko nie wpada ![]() u mnie właśnie były koleżanki i oto: opowiadam im ze szyjke mam długą, nic się nie dzieje, komplikacji zero i przecieram nosa a tu krew!!! Wystraszyłam się strasznie ale szybko przestała lecieć, ale to chyba przez pogodę bo dzis nie za ciekawie sie czulam!!! ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
achhh ten zapach---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Mpiczku widzę ze ty nie mozesz tak samo uwierzyc ze jednak nie ma siuska bo skoro sami chlopcy się rodzili a tu padło na Ciebie i naprawde masz dziewczynkę, ja też w rodzinie samych chłopców małych mam a tu moja dziewczynusia bedzie niedługo nie do wiary
|
|
#308 |
|
Zadomowienie
|
Nie do mnie była prośba o link, ale znalazłam w historii
![]() http://www.allegro.pl/item1056755727...ory_r_s_m.html
http://www.suwaczki.com/tickers/k0kdwn15x5fj0dze.png http://www.suwaczki.com/tickers/k0kd73sb8eg8gpzu.png Edytowane przez ycnan Czas edycji: 2010-06-02 o 22:04 |
|
|
|
#309 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
bosiu ile piszecie
![]() Lenka nie cc tego nie obejmuje rozejscie kazda ma, jedna wieksze druga mniejsze i jedna boli druga nie, jak to mowia taki urok...wtedy lekarz mi po prostu kazal duzo nie chodzic by nie nasilac bolu a ja nie umiem lezec brrr weronisia ja za to balkon sobie robie dzis malowalam kratke i dokupialm ostatnia pergole ![]() margolcia no wiesz powiklania to wszedzie sa.. po cc tez i po sn tez... po sn tez moze ci lozysko cale nie wyjsc, albo cie zle wyczyszcza i mozna krwotoku dostac itp takze jak ma sie cos stac to sie stanie...ja zzo jak bede miala mozliwosc bede brala... w innych krajach to jest podstawa wrecz... wrecz pytaja czy go nie chcesz a nie czy chcesz ![]() nie no ide spac... bo juz nie mysle
|
#311 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Poznaliśmy się na czacie ![]() Cytat:
|
|
#312 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE
ŻENADA takie zachowanie teściów!! a z ciekawości ile lat miała teściowa jak rodziła swoje dziecko???nie no sorry alee tak mnie wkurzyło,to,że miałabyś usunąć!!co za ludzie!!ja rozumiem szoook itp w momencie jak dowiedzieli się o ciąży bo moi teściowie i tata zareagowali bardzo chłodno w pierwszej chwili,naprawdę,nie było jakiś objawów radości,po czym teściowie na drugi dzien zadzwonili spytać czy jeszcze kiedys do nich przyjade czy juz sie śmiertelnie obraziłam ,bo musze dodac ,ze mam tesciów bardzo w porządku to trzeba się porządnie w łeb walnąć a potem powinni Was przepraszać długo i namiętnie!!!Sorry,bo to Twoja rodzina a ja się tu wyżywam na nich ale nie pojmuje takiego zachowania-już nie musieli udawać radosci ale taki koment to se mogli darować,że ich synalek za młody itp.Naprawdę wybacz moje ostre słowa ale skoro napisałaś jak Was potraktowali to nie mogę tego nie skomentować... Dobrze,ze się nie przejmujecie i że Twój mąż,czy facet jest z Tobą i wierzę,ze dacie sobie radę,a oni i tak Wam pomogą(mam taką nadzieję,bo muszą to odpokutować )wcześnie j czy później zrozumieją swój głupi błąd...[/QUOTE]Byla starsza o 2 lata ode mnie i nie bylo to planowane dziecko. Nie tyle zaproponowali usuniecie co zalatwili wszystko lacznie z klinika pieniedzmi itd a na samym koncu przyjechali do nas zeby mnie przekonac ze usuniecie to najsluszniejsza decyzja. Ja sie nie zgodzilam i wyrzucilam ich z mieszkania chodz nie moje. Przekonywali ze jeszcze nie czas bo szkole musze skonczyc, jezyka plynnie nauczyc ( bo w Austrii mieszkamy) no i przede wszystkim ze tutaj jest to legalne do 8tyg a ze bylam juz w 6 to nie mieli duzo czasu. Wogole jak ich sluchalam ze to tylko zwykly zabieg, 20 min i PO SPRAWIE to wogole dalo mi duzo do myslenia jak ludzie w taim wieku moga byc tak okrutni i bezmyslni. Stwierdzili z gory nie znajac mnie i nie probujac poznac ze ja jestem z ich synem dla pieniedzy bo nie ma to jak polka ,,zlapie,, sie bogatego obcokrajowca. Wogole mojemu facetowi jest strasznie przykro i smutno bo wiedzial ze najlepszych rodzicow nie ma ale nie spodziewal sie czegos takiego, takiej reakcji i ogolnego obrotu sprawy. No ale jak ja to mowie sa ludzie i PARAPETY A tak z innej paki to bylam wczoraj u mojej gin, z maluszkiem wszystko ok z moja szyjka i macica tez ok. Pobrala mi krew na badania ogolnie wszystko wporzadku jak narazie. Jeszcze tak sie usmialam bo maly ssal sobie paluszka jak mi robila USG i tak slodko ruszal usteczkami
|
|
|
|
#313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
każdy może tam kasować swoje produkty i dowolną jej ilość, tylko w przypadku kiedy podchodzi cieżarna do kolejki to nie stoi w niej tylko idzie na początek i ma pierwszeństwo ![]() w tych kasach nie chodzi o to że mogą tylko kasować ciężarne i niepełnosprawni |
|
|
|
|
#314 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie pamiętam, bo obrona była jakieś 1.5 roku temu 'adaptowana do zimna esteraza.....i coś tam dalej ![]() Cytat:
Ale się dziś wyspałam- chyba 11 godzin. TŻ poszedł na procesję ale ja w tym roku odpuściłam sobie - pójdę tylko później na 'zwykłą' mszę. Później trochę postoję przy garach (bo lubię
|
||
|
|
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
heh...kilka dni mnie nie było, a tu jak zwykle tyle się dzieje
![]() jak fajnie, że dziś wolny dzionek, poobijam sie trochę, TZ pojechał do dziadków a ja błogie lenistwo ![]() brzusia wrzucam ![]() foteczki w niebieskich spodenkach z 12 maja, a ta ostatnia z dzisiaj... ![]() http://picasaweb.google.com/mmoniaj/BrzusioNowy#
|
#316 |
|
Wtajemniczenie
|
Misqa : bardzo zgrabny domek
a teraz.... MÓJ WIELKOLUD niestety nie jest mi dane leniuchować w weekend mam 2 egzaminy na studiach
|
#317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twojemu też niczego nie brakuje ![]() a za egzaminy trzymamy kciuki więc dobrze będzie
|
|
#318 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No a dziecka to by nawet nie poznali skoro Go nie chcieli.. Napewno po porodzie im się odmieni i będą udawać wspaniałych dziedków..ale ja juz bym im nie pozwoliła "dziadkowac" :pa la:Ja tez po wizycie jestem..mojemu dziecku z kolei nic nie odpadło i pozostał chłpczykiem...mysle nad zmiana imienie na Miłoszek ale mam jeszcze czas na zastanowienie.. Synio w 23 tc jest jeszcze główka w górę ![]() Poza tym jest dość sporym dzieckiem bo waży 630g . Lekarka powiedziałam że jest w tym górnym przedziale wagowym między 50 a 90 centylem ![]() 22 tc 374 gram (10 centyl) 575 gram (50 centyl) 754 gram (90 centyl) 23 tc 351 gram (10 centyl) 588 gram (50 centyl) 839 gram (90 centyl) 24 tc 364 gram (10 centyl) 640 gram (50 centyl) 958 gram (90 centyl) 25 tc 409 gram (10 centyl) 726 gram (50 centyl) 1106 gram (90 centyl) 26 tc 483 gram (10 centyl) 841 gram (50 centyl) 1280 gram (90 centyl) 27 tc 584 gram (10 centyl) 983 gram (50 centyl) 1476 gram (90 centyl) 28 tc 708 gram (10 centyl) 1148 gram (50 centyl) 1689 gram (90 centyl) 29 tc 852 gram (10 centyl) 1331 gram (50 centyl) 1915 gram (90 centyl) 30 tc 1014 gram (10 centyl) 1529 gram (50 centyl) 2151 gram (90 centyl) 31 tc 1189 gram (10 centyl) 1738 gram (50 centyl) 2392 gram (90 centyl) 32 tc 1377 gram (10 centyl) 1955 gram (50 centyl) 2634 gram (90 centyl) 33 tc 1572 gram (10 centyl) 2175 gram (50 centyl) 2873 gram (90 centyl) 34 tc 1772 gram (10 centyl) 2395 gram (50 centyl) 3105 gram (90 centyl) 35 tc 1975 gram (10 centyl) 2611 gram (50 centyl) 3326 gram (90 centyl) 36 tc 2177 gram (10 centyl) 2819 gram (50 centyl) 3531 gram (90 centyl) 37 tc 2374 gram (10 centyl) 3015 gram (50 centyl) 3718 gram (90 centyl) 38 tc 2565 gram (10 centyl) 3196 gram (50 centyl) 3880 gram (90 centyl) 39 tc 2746 gram (10 centyl) 3358 gram (50 centyl) 4015 gram (90 centyl) 40 tc 2914 gram (10 centyl) 3496 gram (50 centyl) 4119 gram (90 centyl) Poza tym pozłościliśmy się na siebie z tżem...o kase jak zwykle... On strasznym dusigroszem jest..żałuje że niepracuję i nie mam własnych pieniążków. Mogłabym cos kupic dzidziowi a nie biore od tża i rozlicza mnie z każdej złotowki. Pojechalismy do Tesco bo chciałam te ciuszki kupić... staneliśmy przed działem ciuszkowym a tz "o matko..." no więc ja se oglądam a ten mi dziamie że za wczesnie kupuje, że on z mamusią kupi wszystko jak się urodzi. Ja sie zezłościłam że całą przyjemność chce mi odebrac... Suma sumaru wziełam tylko spodenki dla Dominika i na pocieszenie malusieńką czapeczkę dla maluszka. Kupiliśmy tez basenik dla Domika, troche chemi jakies proszki , odplamiacze itp..no i uzbierało sie z 200zł Tz juz przy kasie zaczoł kręcić nosem...widząc to zostawiłam jeszcze w sklepie 5-pak skarpetek które miały bec dla Domika... ale to nie pomogło..poszliśmy do auta a ten zaczoł wszystko z wściekłością wrzucać do bagażnika gadając że rozrzutna jestem... Wielkie pretensje miał że se kawałek sera żółtego wziełam i troche winogronka .... tak sie wnerwiłam że mu powiedziałam ze załuje że wziełam z nim ślub. Do tej pory nerwa mnie trzęsie i nie chce mi sie z nim gadać ![]()
Edytowane przez aaneczka1984 Czas edycji: 2010-06-03 o 11:01 |
|
|
|
|
#319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
MisQa, naked21 - ładne brzuszki ------ Dziś w nocy obudził mnie okropny ból brzucha (macicy?) na wysokości pępka, po całej szerokości brzucha... W sumie tak już od 2 dni bolało - ale od czasu do czasu tylko i słabiej. Czy to jest właśnie rozciąganie się macicy? Wskazywałoby na to też swędzenie skóry brzucha... Skurczy to nie przypominało, a brzuch (podbrzusze) nie był twardy. Moja mama każe mi się nie zamartwiać, bo to normalne... Czy któraś też tak miała?
|
|
|
#320 |
|
Raczkowanie
|
Naked21 - Śliczny brzuszek,a który to tydzien?
Ja też dzisiaj zamierzam chyba spedzic dzionek w łóżeczku, obiadek mam bo mamusia wczoraj pierożki robiła więc troszke nam dała hihi. A pogoda nadal okropna wiec co tu robic. Buziaczki Staram sie czytać wszystkie wasze posty Także, zeby nie było, ja tu ciagle jestem hihi
|
|
|
|
#321 |
|
Raczkowanie
|
MisQa i naked21 urocze brzuszki
aaneczka1984 mąż to naprawdę, serca nie ma dla ciężarnej... dawaj go ... ![]() a dzidzia faktycznie duża a mój maluszek ciągle się rusza... ostatnimi dniami mam wrażenie, że jakby częściej niż zwykle, no i czułam dzisiaj kopa w żebro....ała...troszke bolało... ![]() jadę dzisiaj na działeczkę... poodpoczywam sobie troszkę przy kwiatuszkach... tylko żeby nie padało ![]() ![]() zabieram laptopika, więc mam zamiar byc na bieżąco... buziaki ogromniaste dla was wszystkich
RAZEM 3.10.09 już prawie 5 lat... http://www.suwaczki.com/tickers/j36regz26lhpn9qe.png KUBUŚ 5.09.10 już prawie 4 latka... http://www.suwaczki.com/tickers/17u9j44jq7vw38gx.png MILENKA 12.08.14 już tydzień za nami... http://www.suwaczki.com/tickers/qdkktv7372ulrj0c.png |
|
|
|
#322 |
|
Wtajemniczenie
|
angelikaw mnie często boli brzuch, w najróżniejszych miejscach. Gin mnie jednak uspokoił- macica uciska wszystko w brzuchu, więc dlatego boli. Mnie najbardziej jak mały się na jelitach położy
Muszę z nim pogadać, żeby tak nie robił ![]() aaneczka1984 faceci z reguły nie lubią wydawania kasy na tzw codzienne wydatki, a przecież jeść coś trzeba, ubrać dzieci również. Nie martw się kochana, przejdzie mu Suszilda współczuję takich teściów, grunt że tak szybko miałaś okazję się przekonać co to za ludzie, oszczędzisz sobie w przyszłości rozczarowań i będziesz wiedziała, czego możesz się spodzewać. Ich reakcja jest niewybaczalna Na szczęście TŻ jest z Tobą, żyjcie swoim życiem i cieszczcie się z Maleństwa w brzuchu ![]() Angelika16 ale to pewnie dlatego, że jestem mała i dzidziuś by się w tym krótkim tułowiu nie mieścił, dlatego prze do przodu ![]() Mam mocne postanowienie ograniczyć słodycze teraz na te 3 ostatnie miesiące ciązy żeby za wiele nie przytyć i pani z laboratorium, która poradziła wcinać słodycze ze względu na cukier poniżej normy ![]() Treaz już na bank siadam do nauki
"Lubię ten stan, rozkoszne sam na sam. Cisza i ja. Cisza, ja i czas(...)" Edytowane przez naked21 Czas edycji: 2010-06-03 o 11:22 |
|
|
|
#323 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ech,,,
|
|
|
#324 |
|
Raczkowanie
|
Naked21 - Mi sie bardzo podoba Twój brzuszek:d musimy się cieszyć, ze mamy takie malenstwa w brzuszkach i rosną
![]() ![]() ![]() ![]() hihi.Suszilda - ja bym tych Tesciów udusila żywcem!! Ludzie nie mają w ogole Serca. Trzymaj sie cieplutko. My jako przyszłe mamusie musimy być Silne
|
|
|
|
#325 |
|
Raczkowanie
|
no no to wogóle gratki wielkie
|
#326 |
|
Zadomowienie
|
Heh mój tez był pierwszym i ostatnim...czasem żałuje..ale tylko czasem
![]() Tak sie zastanawiam..moja ginka nie dała mi skierowania za glukoze...robi sie ja chyba między 24 a 28tc stwierdziła że mam wyniki oki i nie musze robic narazie zadnych badań ![]() No a kazała mi przyjść za jakieś 5-6 tygodni czyki ok28-29 tc wtedy juz za późno na glukoze?? hmmm...sama nie wiem co o tym mysleć...
|
|
#327 |
|
Zadomowienie
|
Suszilda, szczerze współczuje takich "teściów". Masakra, co czasem ludzie potrafią robić (nie tylko mówić)... Nie wiem, może inny kraj, to inne zwyczaje, normy, poglądy.... Ale najważniejsze, że TŻ nie był tego samego zdania co rodzice
Gratuluję udanej wizyty i ślicznych widoków na usg Spokojnej podróży MisQa, naked21, cudowne brzuszki + naked, powodzenia na egzaminach aaneczka1984, Miłoszek ładnie brzmi ![]() Co do twojej gin, to powinna była dać ci skierowanie na glukozę... Nie rozumiem czemu nie dostałaś. Na następnej wizycie będzie za późno. A tak w ogóle, to wizyta za 5-6tygodni?? Wydaje mi się, że raz w miesiącu MINIMUM powinnyśmy chodzić do gin... Ale co ja się tam znam ![]() Jeśli chodzi o zakupy... No cóż, skąpiradło sobie wzięłaś za męża Mój wręcz przeciwnie - jakby mu dać całą kaskę, to wydałby wszystko w ciągu tygodnia na głupoty (piwko, pizza i inne żarełko),a potem byśmy głodowali. Dlatego ja pilnuję pieniędzy i dzięki temu mąż się nie obżera - schudł troszkę w końcu
|
|
|
|
#328 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Witam w wolny dzień
![]() U NAs śliczna pogoda, bardzo ciepło i sporo słonka. Niestety my jesteśmy uwięzieni w domu, bo całą parą ruszyło przygotowanie do remontu. Opróżnianie mebli i wynoszenie wszystkiego do dużego pokoju. Ja jutro zmywam się po pracy na weekend do mamy, a TŻ z moim tatą ruszą z remontem. Cytat:
![]() Cytat:
nasz wspólny znajomy dał mojemu teraz mężowi mój numer GG i namówił Go żeby zagadał, i tak pisaliśmy sobie przez 6 miesięcy, aż postanowiliśmy się spotkać W maju minęło 7 lat od spotkania.Suszilda naprawdę współczuję takiego zachowania rodziców Twojego TŻ. A jak oni zachowują się teraz? Mieli kilka miesięcy na ochłonięcie. Macie jakiś kontakt? Cytat:
Też duży Cytat:
A mężem się nie przejmuj, mój też kręci nosem co miesiąc na zakupach domowych- kiedy idzie jednorazowo 200-300 zł a właściwie mało co się kupi, i zawsze pyta czy to wszytko potrzebne. Całe szczęście nie ma o to pretensji, chyba się przyzwyczaił albo zrozumiał, że trzeba kupić i tyle. Cytat:
brałaś leki czy samo przeszło? ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
|
|
#329 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
Moje maleństwo dziś strasznie leniwe, od rana poczułam może zaledwie dwa razy jakieś znikome ruchy i na tym koniec. Dziwi mnie to bo ostatnio to szaleje strasznie, czekam jak na zbawienie az zacznie kopac jak codzien ![]() ELENKA1 ja zawsze rano jak czyściłam nos to miałam ślady krwi, minęło troche czasu i przeszło. Niewiem czy to wina osłabionego organizmu czy moze powietrza. W kazdym razie juz jest ok. A Tobie poleciała tez pewnie przez oslabienie lub pogode tym bardziej ze pisalas ze wtedy nie czułaś sie najlepiej. RAY jeśli chodzi o znieczulenie to masz calkowita racje ze prawie wszedzie za granica znieczulenie to rzecz normalna i lekarze dziwia sie ze niektore kobiety chca rodzic bez niego. Ja mieszkam na jednej z hiszpańskich wysp i musze powiedziec ze nie jestem zwolenniczka tego znieczulenia, ale nie zarzekam sie bo pewnie jak poczuje pierwsze bole to kaze sobie je dac bez gadania. Na dzien dzisiejszy wolalabym rodzic bez, zobaczymy czy zdołam wytrzymac Podobno ze znieczuleniem poród trwa okolo 2 godzin dłuzej a juz nie mowie o komplikacjach, ktore sie baaaaaaaaaaaaardzo zadko zdarzaja, ale jednak. Ja to jestem pesymistka i mi sie wydaje ze pewnie mi sie trafia jakies komplikacje bo ogolnie jakas pechowa kobita jestem SUSZILDA już slów brakuje zeby okreslic jakimi ludzmi sa Twoi tesciowie, jestem ciekawa jak podchodza do Twojej ciazy teraz gdy jest ona juz zaawansowana?? Bidulko jak tylko Twoje maleństwo pojawi sie na swiecie zapomnisz o tych wszystkich przykrosciach przez które musialas przejsc a dzieciatko Ci wszystko wynagrodzi A tak pozatym to gratuluje udanej wizyty u lekarza ![]() MISQUA, NAKED21 brzuszki jak zwykle piękne, niech zdrowo rosną AANECZKA1984 mąż faktycznie chyba troche przesadził , u mnie to znowu jest na odwrót bo mi mąż to dogadza az za bardzo, potem na niego krzycze ze te wszystkie kilkogramy to jego wina Głowa do góry kochana, nie smuć sie ANGELIKAW jeśli chodzi o boł w okolicach pępka to ja juz kiedys tutaj u Was pytalam o to bo mnie tez tak złapało ale odpowiedzi nie uzyskalam w kazdym razie mnie tez tak bolalo a bardziej bym powiedziala ze to bylo takie kłucie mocne i przy tym nie moglam oddychac cala piersia tylko tak płytko bo jak chcialam nabrac mocno powietrza to bol sie nasilal. Nie mam pojecia co to bylo ale jak do tej pory nie powtorzyło sie
Edytowane przez dzidzia_aim Czas edycji: 2010-06-03 o 12:56 |
|
|
|
#330 |
|
Raczkowanie
|
Ale dziś pięknie, niebo bez chmur, ciepełko. Właśnie wróciłam z przechadzki z psicą po lesie. Czasami myślę sobie, że pies to była idealna decyzja - przynajmniej mam ruch i to w cichych, spokojnych miejscach (blisko domu mam las). A tak to by mi się nie chciało.
Oglądałam kolejny wózek - Tako Warrior i prawdę mowiąc sprzedawca namieszał mi w głowie. W przyszłym tygodniu zobaczę wreszcie Jedo Fyn na żywo i wtedy podejmiemy ostateczną decyzję co brać. A co do wspominek ![]() Ja i mój mąż poznaliśmy się w pracy Fajny był, ale zajęty od kilku lat, a ja zresztą też miałam kogoś innego w głowie.Po roku koleżanka urządziła imprezę. Jak przyszliśmy okazało się, że "impreza" była trzyosobowa, po czym laska się zmyła i zostaliśmy sami. Ja byłam wtedy już sama, on właśnie rozstał się ze swoją laską (ponoć u nich to było częste...rozstania i powroty). Ja gadałam, ze chcę stąd wyjechać i gdzieś zacząć życie na nowo, on, że przez rok żadnej kobiety nawet kijem nie dotknie Następnego dnia umówiliśmy się na randkę hehe.. Jesteśmy razem pięć lat z czego prawie 4 po ślubie, a jego ex była w ciężkim szoku, że tym razem on do niej nie wrócił.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.

będzie nie za ciekawie przy porodzie 
grzeczna Milenka 

Jest już ułożona głowką w dół. Nie wiem czy nie za wcześnie, ale gin powiedział, że wszystko jest OK 

,bo musze dodac ,ze mam tesciów bardzo w porządku
to trzeba się porządnie w łeb walnąć
w weekend mam 2 egzaminy na studiach