|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pogaduchy po szkole część VI pt."Żółwie, nastki i słodkie robaczki!"
Bo postanowię z nim poważnie porozmawiac. Zapytam się go, w co on gra, o co mu chodzi. Jesli powie, ze nic więcej nie zamierza, tylko 'przyjaźń', to powiem mu, że to nasze ostatnie spotkanie. Że ja nie jestem laską do bawienia się. Że zmieniłam się przez ten rok i nie jestem już taka naiwna.
Boję się. Tak dziwnie się czuję, że to ode mnie zależy. I że skazuję siebie na pustkę... Bo wiem, co się stanie, jak będę się czuła, gdy przestaniemy się spotykac... Cytat:
![]() Zszokowało mnie to... A zwłaszcza to, że podczas seksu Przecież to okropne... Wyobrażam sobie, jak musiałaś się czuć... ![]() Cytat:
Nie przejmuj się. Naprawdę. Z tego nie mogłam Najważniejsze to dostrzegac plusy ![]() Cytat:
Nawet po sobie to widzę ![]() Cytat:
A co takiego powiedzial? ![]() Hej ![]() Boże, jaki pracowity dzień Dziś cały dzień na dworze- pilnowałam brata, strzygłam żywopłot, pomagałam ogólnie w takich porządkach. Nie czuję rąk i mam odciski na palcach... ![]() Byłam na fajnym filmie w kinie
|
|
#2852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) . Ale ja go nie znam, może jest jeden na milion xd lecę spać, bo padnę . paa ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Na czym Kladuś? a z tą prawdą.. nie wiem, nie wiem. ![]() Już mam dość i jego i jego prawd. Więc ciszaaa z mojej strony. )paa
|
|
#2853 |
|
Zakorzenienie
|
Co na czym?
|
#2854 |
|
Zakorzenienie
|
Uff.. Nadrobiłam.
spałam dwie godziny, kuzynka przyjechała i mnie obudziła na szczęście, bo spałabym dalej.. M pisał. Zrobiłam coś okropnego - zadzwoniłam do Niego.. Idę chyba dalej spać.. Dobrej nocy Żółwiki
|
#2855 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() klada na jakim filmie byłaś ? ![]() tysia o czym rozmawialiście ? ![]() a ja wstałam sobie niedawno, jem śniadanko, zaraz się ubieram bo na 10 do kościoła. co będziecie dzisiaj robić ?
|
#2856 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego dnia
|
#2857 |
|
Zakorzenienie
|
hej
zaraz nadrabiam :P
|
|
#2858 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Boże, jaki sen miałam Mała, nie wiem co powiedzieć ![]() A na wakacje nie mam planów. Przesiedzę pewnie w domu dwa miesiące i będzie fajnie ![]() Pokłóciłam się dzisiaj z ojcem. Mam go dość
|
|
#2859 |
|
BAN stały
|
hej, wreszcie trochę czasu
|
|
|
|
#2860 |
|
Zakorzenienie
|
olasia zauważyłam, że dość często kłócisz się z rodzicami.. ;|
yvonka najpierw się śmialiśmy i w ogóle fajnie było. Ale w pewnym momencie wrócił do wspomnień. Do tego, co było między nami, a dokładniej przypomniał pewną sytuację.. Wtedy już fajnie nie było, ale udało mi się zaimprowizować śmiech.. Później pisząc z nim moge stwierdzić że ze mną flirtował. Sądzę, że wypił za dużo, pobawił się troche na moich uczuciach, a dzisiaj będzie żałował.. Plany? Dom..
|
#2861 |
|
Zakorzenienie
|
Olasia o co poszło?
|
|
#2862 |
|
Zakorzenienie
|
No bo mnie denerwują i się ze mną wiecznie drażnią.
Wczoraj pojechałam z nimi i bratem do miasta. Brat miał zajść tylko do Wojasa kupić glany i potem z tatą wrócić, a ja z mamą miałam pochodzić. A jej się odmieniło i mówi, że mogę zajść do dwóch ulubionych sklepów i wracamy, bo jest zmęczona. I zmarnowałam dzień W dzień dziecka też do kilku zaszliśmy, bo mieliśmy wracac, bo się umówiła z moim bratem na zakupy, a mnie miała gdzieś ![]() A z tatą, bo nie chciałam wstać dzisiaj i jechac do babci. Zadowolony, że ma prawie cały czas niezmienny grafik: dzień, noc, dwa dni wolnego, dzień, noc, dwa dni wolnego, czasem jakieś popłudnie czy dzień wolnego, a ja muszę wstawać codziennie o 6:30. Brat też na 2h chodzi do szkoły. Pójdzie na 12, o 2 w domu i każdy zadowolony. A ja jestem zmęczona i ledwo żyję Jeszcze dzisiaj mam gości, mamo ![]() I wkurza mnie mój tata, bo mówi, że mam w czym chodzić, z szafy wypadają ubrania. Super. Tylko ze połowa z nich jest na mnie za mała. Aaaaaaaaaaaaaaaaaale burza była w nocy! ; o
Edytowane przez olasia99 Czas edycji: 2010-06-03 o 10:43 |
|
|
|
#2863 |
|
Zakorzenienie
|
Olasia no trochę głupio z mamą wyszło, ale Ty tez musisz troszkę wyluzowac z tą szkołą.
|
|
#2864 | |
|
Zakorzenienie
|
Na jakim filmie
Nie wysłowiłam się xd Cytat:
U mnie też burza była Lubięę! ![]() hejka
|
|
#2865 |
|
Zakorzenienie
|
A co ma szkoła do zakupów? Nic o szkole przecież nie powiedziałam...
![]() Idę wziąć prysznic i się ogarnąć i posprzątam trochę może. Mam jakieś dziwne wrażenie, że mnie, la beaute, nie lubisz...
Edytowane przez olasia99 Czas edycji: 2010-06-03 o 11:04 |
|
|
|
#2866 |
|
Zakorzenienie
|
napisałaś. ze oni mają takie luzy i w ogóle a Ty ciągle taka zmęczona itp. jak byś wyluzowała to by było inaczej
|
|
#2867 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu nie chodzi o naukę, tylko o to, że muszę rano wstać, pójśc do szkoły, przesiedzieć osiem godzin, wrócić... I tak dzień w dzień przez pięć dni. Zmęczyłam się przez te 10 miesięcy już, a oni tego nie rozumieją. Wiecznie tylko czegoś ode mnie wymagają.
---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Jeju, ale mam cudownie pachnący żel pod prysznic W ogóle to wiesz co, Mała? Ja bym na Twoim miejscu zrobiła tak: jak jeszcze raz do niego zadzwoni, prosząc o jakąś pomoc, to zabierz się z nim. Jak się wykręci, no to powiedz mu, coś w stylu... no nie wiem, "przecież nie masz nic do ukrycia, prawda? Zrobisz, co mas zrobić, i szybko wrócimy". O ile faktycznie chodzi o problem z mieszkaniem. Albo faktycznie wyjedź do rodziców do Stanów. Odpoczniecie trochę, jak zatęskni, to o niej zapomni od razu. CHyba że jak wrócisz, to zobaczysz, że coś ich łączy bardziej niż powinno. Albo spotkaj się z tą dziewczyną
|
|
#2868 | |||
|
Zakorzenienie
|
nawzajem
![]() hej ![]() hej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i nie denerwuj się tak![]() Cytat:
ja bym się z tą dziewczyną nie spotkała wróciłam z kościoła... trochę procesji z dziewczynami przeszłam, ale przy moim domu skręciłam
|
|
#2869 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym się z nią spotkała, ale ja to jestem już z natury zbyt porywcza i mnie nie mozna słuchać
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...ne-zapachy.htm Mam grejpfrut i mango, jest mega Pokłóciłam się z koleżanką z klasy i nie wiem, co robić
|
|
#2870 |
|
Zakorzenienie
|
olasia, stwierdzam, że aby ominąć tych kłótni czy nieporozumień sama też musisz trochę wyluzować.. może w pewnych sprawach rodzice przesadzają, ale nie jesteś jedyną dziewczyną na świecie, która jest zmęczona szkołą, bo uwierz są miliony, które mają gorzej.
ucha do góry i spokój ![]() la beaute ;** yvonka, no źle mi. ja nie powinnam, mam zakaz rozmawiania z nim i w ogóle, on jeszcze wczoraj o jakimś spotkaniu mówił, tzn pytał "no to kiedy mogę do ciebie wpaść ?" -.- przecież jak moja mama go zobaczy to chyba mnie razem z nim wyrzuci..
|
#2871 |
|
Zakorzenienie
|
tysia, cytuję: "przecież jak moja mama go zobaczy to chyba mnie razem z nim wyrzuci.."
mama, ah no tak. ale to Ty nie powinnaś chcieć się z Nim spotkać ! a coś mi się wydaje, że chcesz ?
|
#2872 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wiem, że są, ale moi rodzice powinni się interesować mną i moimi potrzebami, a nie innymi. Bo mnie ich czepialstwo i wszystko męczy strasznie, bardziej niż szkoła
Idę w piątek na zakupy. Mam aż 150zł . A muszę kupić sobie... wszystko. Naprawdę nie mam, w czym chodzić. Musze do piątku schudnąć...
|
|
#2873 |
|
Zakorzenienie
|
yvonka, mama nie wie nawet o tym, że byłam u niego na 18.. chyba najlepiej wie ile mnie to kosztowało/kosztuje więc jej się nie dziwię.. :|
co do spotkania.. nie powinnam.. a chcę. dlaczego ? też nie wiem. po jego urodzinach jest tylko gorzej, a ja usilnie dążę w jeszcze gorszy stan. porażkaa. ale nieważne już.. ![]()
|
#2874 |
|
Zakorzenienie
|
hejo
![]() przepraszam że tak wczoraj nie odpisałam, ale jakos... u nie jak? słabo. ale nie chce pisać... Tysia, nie możesz z nim się zadawać. NIE wolno Ci ![]() a gdzie Czarownica?
|
#2875 |
|
Zakorzenienie
|
Olasia, 150 zł to nie jest tak mało.
jeśli dobrze poszukasz to naprawdę fajne ciuchy tanio można kupić ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- ![]()
|
#2876 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2877 |
|
Zakorzenienie
|
olasia mam pytanie, ile Ty chcesz schudnąć do tego piątku ?
tysia Ty się rzeczywiście, poważnie zakochałaś ![]() likable hej ...słabo ? ojej. ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- monja nic ciekawego. już taak czekam na te wakacje, że...coś mi się dzieje![]() a czemu przez półtora roku tylko ?
|
#2878 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
yv bo będę miała 18 ;D |
|
|
|
|
#2879 |
|
Zakorzenienie
|
Yw, nie wiem, z 5kg... i z 3cm w udach i na brzuchu ...
Nic nie jem, naprawdę. Już przestaję. Skończę tylko chrupkie pieczywo Chaber z nutellą... ![]() Też myślę, że to mało. Krótkie spodenki z 60-80 będą koztować same... Koszulki są po 29 albo 39, bo po 19 jeszcze nie ma chyba, a jak już to te bokserki ze złego materiału, rozciągającego się. A muszę jeszcze puder kupić
Edytowane przez olasia99 Czas edycji: 2010-06-03 o 11:42 |
|
|
|
#2880 |
|
Zakorzenienie
|
też czasem mam np 200 zł, a pójdę do sklepu i kupię 3 bluzki
nie mówię bluzy, bo te to już w ogóle...
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.

. Więc zostało mi tylko o nim zapomnieć
Najważniejsze to dostrzegac plusy
problemy minęły o których ostatnio pisałam 
Dziś cały dzień na dworze- pilnowałam brata, strzygłam żywopłot, pomagałam ogólnie w takich porządkach. Nie czuję rąk i mam odciski na palcach... 

nie mówię bluzy, bo te to już w ogóle...