|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Cytat:
![]() No i dalej te Hortexy
|
|
|
|
|
#812 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#813 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
2. Boys 3. Feel 4.Paulla Dalej sama se wymyśl, nie będę ci podawała wszystkiego na tacy. ... Dużo już tego masz ?
|
|
#814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-------- nudno. -.-
|
|
|
#815 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#816 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale teraz mamy dużo czasu, przynajmniej dopóki jesteśmy bezrobotne. ![]() Cytat:
![]() u mnie też burza była.. mam nadzieję, że nie będzie drugiej fali powodziowej. [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19745957]czasem takie kursy są darmowe. przynajmniej u mnie. Martyna trzymam kciuki i ciekawe jak poszło drugiej Martynie [/QUOTE]dzięki. ;* zaraz opiszę, jak było. no i właśnie, ciekawe jak tam Martyna. ![]() Cytat:
![]() nieźle. ![]() Cytat:
No to powiem Wam, że dziecko przecudowne.. zakochałam się od 1szego wejrzenia. ![]() Szczerze mówiąc, nigdy wcześniej nie widziałam tak ładnego bobasa, uśmiechała się i miała taaakie ogromne oczy. Bardzo spokojna. no i teraz mam wyrzuty sumienia,bo ta pani powiedziała, że nie chce zatrudniać nikogo na 2 czy 3mies., bo dziecko się przyzwyczaja i w ogóle, i taka zmiana opiekunek nie wyjdzie nikomu na dobre. I miała rację. ech, no i teraz nie wiem. Wdałam się z nimi w miłą pogawędkę, ludzie na poziomie i myślę,że nie byłoby żadnych problemów z wypłatą czy nieuczciwością. Facet nawet pytał mnie, czy znam jakiś język obcy,więc powiedziałam, że owszem, angielski całkiem biegle, a on, że super, będę go uczyć, bo on nie ma motywacji sam się uczyć. zapytałam, czy mają dużo chętnych, to facet mi powiedział,że 40. ale że póki co tylko 8 przyszło, że dużo nie przychodzi na umówione spotkanie. mają do mnie zadzwonić do środy, nawet jeśli się na mnie nie zdecydują, by mnie po prostu poinformować.no i tak właśnie poznałam miłość swojego życia.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-06-02 o 22:11 |
||||
|
|
|
#817 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ojej Martyna ale super że Ci się takie fajne dziecko trafiło i rodzice. Tylko rzeczywiście żal by potem było im taki zawód sprawić no nie wiem, ja to sie tak zawsze innymi przejmuje heh.Eh wróciłam własnie do domu, byłam u koleżanki, chwilę z Tż i zapomniałam sobie że YCD jest
|
|
|
#818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie, także chyba nawet jak mnie wybiorą, to się nie podejmę.. tak nie można. ![]() a ja ycd nie oglądam, więc powiedzcie mi potem, kto wygrał. ![]() pakuję się i patrzę prognozę pogody.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nawet byś tam nie pracowała miesiąc ![]() kurczę, ale ja bym chyba nawet wcześniej ich uprzedziła, że niestety będziesz musiała zrezygnować, bo co jak własnie Ciebie z tych 40 osób wybiorą i zostaną z niczym ![]() na razie leje ![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Martyna, cho na gie gie! |
|
|
|
|
#820 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie też leje. Żeby tylko. Grzmi, błyska się i jeszcze przerażający od czasu do czasu dźwięk karetki.
|
|
#821 |
|
Zakorzenienie
|
sorry ze tak z
lowe go. |
|
|
|
#822 |
|
Zadomowienie
|
Kuba :d
---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Haha, ja też go lowe. Jeżu, ale błyski ![]() Paulina też pojedzie na Broadway, miała farta z tą anonimową osobą.
I'd like to talk But you know i hate All ordinary words Edytowane przez Weronika112 Czas edycji: 2010-06-02 o 23:03 |
|
|
|
#823 |
|
Zakorzenienie
|
szugi bugi can dance Kuba
gód najt;*
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-06-02 o 23:03 |
|
|
|
#824 | |
|
Zakorzenienie
|
mecz ogląda, nie będę przeszkadzać.
![]() w bociana graliśmy wcześniej. Cytat:
![]() Wybacz, umknęlo mi, że dziś masz. Widzę, że dobrze poszło. ![]() No to teraz do roboty skoro dzieciaczki Ci się podobają. ![]() Gadała z Tobą Marta na gg? Jeśli tak to wiesz, że to co napisała jest obowiązkowe?
|
|
|
#825 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie pamiętam Jeszcze nie byłaś? ![]() ![]() Cytat:
dlatego ja uważam za najlepsze wyjście kremację jak byłam mała, też gdzieś usłyszałam taką historię i do tej pory jak mi się przypomni, to Zaraz rozwalę swój komputer, systemu nie mogę wgrać ![]() W ogóle jakaś nerwowa ostatnio jestem
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-06-02 o 23:24 |
||
|
|
|
#826 |
|
Zadomowienie
|
witam
![]() mam pare pytań odnośnie studiów.Rejestrujecie się już ? W rejestracji wybieracie już kierunki studiów? Dokonujecie wpłat rekrutacyjnych?Czy czekacie z tym do wyników? |
|
|
|
#827 |
|
Zakorzenienie
|
Przecież to bez różnicy... Jak mam teraz wysyłać podanie i potwierdzenie wpłaty, a później dosyłać/dowozić świadectwo maturalne, to wolę wszystko naraz załatwić
|
|
|
|
#828 |
|
Zadomowienie
|
no właśnie nie wiem bo słyszałam że liczy się też szybkość zapisów. no ale po co teraz płacić jak się jeszcze nie wie czy się napewno zdało. Okey , dzięki.
|
|
|
|
#829 |
|
Zakorzenienie
|
Szybkość zapisów liczy się na niektóre uczelnie prywatne (nie rozumiem w ogóle idei tego
) i jeśli chodzi o akademiki (24.07 rano zobaczą mnie tam z kompletem dokumentów ![]() )
|
|
|
|
#830 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale wiecie... ja tak myśle, jak oni mogą się budzić w tych trumnach? Tam pod ziemią to chyba raczej mało tlenu, tak myślę. Cytat:
Cytat:
Btw. Uwielbiam czytać takie opisy, tj. osób, które widzą 'szczęście' w takich drobnych rzeczach.Ja tam cały czas za Pauliną byłam, ale jak zobaczyłam Kuby finałową solówkę !*** 2.30 a ja paznokcie maluję Pokaże Wam mój pierwszy w życiu wzorek A w sobotę pod moim miastem gra |
|||||
|
|
|
#831 | ||
|
Zadomowienie
|
Salut, ça va?
![]() Co to ? Na jednej nodze się stoi ? ![]() Cytat:
W ogóle musimy się zobaczyć niedługo ! Ja też swoim rodzicom powiedziałam, że chcę kremację, jak coś. ![]() Cytat:
Chcesz linka do konkursu, gdzie można wygrać bileciaki na Openera ? ![]() Ciekawie to wygląda. Aaaa, i miłego dnia również ! Później się nie dało iść spać, co ? ![]() ______ Doszkalać francuski czas start. Z jakich podręczników korzystałyście, france ? Nie wiem czy ten, który mam jest wystarczająco dobry. Mam Déjà vu, ale on taki typowo szkolny. A ja wolałabym coś praktyczniejszego, jakieś fajne zwroty, rozmówki itede.
|
|
#832 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Napisałam już, ale nie wysłałam, zastanawiam się ciągle. Cytat:
Mogę założyć, ale nie ma takiej już ? ![]() fajny filmik |
|
|
|
|
#833 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień.
Ale się wyspałam. Spałam do 10.40. Fak yeah. ![]() Cytat:
![]() takie coś
|
|
|
#834 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny
Mam ogromne zaległości, zanim przeczytam wszystko minie pół roku, a jestem ciekawa strasznie jak tam się sytuacja Beaty rozwija
|
|
|
|
#835 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już jest dużo grup Cassie łał, lowly wzorek ![]() Cytat:
beznadziejna.nic nie jest w niej wyjaśnione, milion niepotrzebnej gramatyki, zero fajnego słownictwa i ćwiczeń na słówka no i na pewno nie do samodzielnej nauki.poszukaj może gdzieś w necie co polecają do samodzielnego uczenia się Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- neandertalczyk ze mnie: dzień dobry Karolina, zobacz TEN filmik świetni są polecieli na facebooka
Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2010-06-03 o 12:00 |
|||
|
|
|
#836 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#837 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
.a na ENEJ z chęcią wybrałabym się. Cytat:
.Dzień dobryy ;* ciągle czekam aż na plejadzie pojawi się odcinek . . oczywiście siostra przyszła do mnie i powiedziała mi kto wygrał itp. i zepsuła niespodziankę siedzę sobie w piżamie.do Kościoła nie poszłam. trzeba coś wymyślić konstruktywnego. .
|
|||||
|
|
|
#838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najlepiej uderzmy na Łódź, to namówimy jeszcze Karolinę i Dorotę ![]() Ja też ale krzyczeli na mnie, że to ja będę ich chować... to powiedziałam, że ich skremuję, zgodzili się ![]() Dżem dobry ;* Wczoraj mi nie zacytowało Martyny ja na Twoim miejscu powiedziałabym tym ludziom, że jednak rozważasz studia, zmieniłaś zdanie i przynajmniej złożysz papiery. Wtedy będzie to ich decyzja, co z tym zrobią ![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19758143]to jednak akademik [/QUOTE]Nie wiem, ale na pewno złożę |
|
|
|
|
#839 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() cześć;* miałam przed chwilą małą rewolucję z lakierami do paznokci. Pierw pomalowałam na bardzo jasny zielony, zmazałam to, bo za jasny, potem malnełam na oczochlastny zielony i mówię sobie "Nieee, to nie to", następnie wzięłam się za jasny lakier z delikatnym brokatem i pomazałam się, co mnie wkurzyło i zmazałam W efekcie pomalowałam je na ciemny róż, nie taki typowy, taki fajny dobra zwierzyłam się. ubrać się idę.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-06-03 o 12:14 |
||
|
|
|
#840 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie mogę pomalować, bo mam jakiś neutralny beż, a skończył się zmywacz
![]() PACZCIE, coś z serii "spokojne, urocze miasto Martyny"
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:25.

. Trzeba stworzyć swój wymarzony line-up na Openera 2011. Właśnie przed chwilą znalazłam tę stronę, przeslę ci na pw. 

I widzę, że do nas się coś zbliża, bo zaczyna grzmieć.
[/QUOTE]

dlatego ja uważam za najlepsze wyjście kremację
Btw. Uwielbiam czytać takie opisy, tj. osób, które widzą 'szczęście' w takich drobnych rzeczach.