|
|
#2281 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
"Jeśli to nie jest miłość, to chyba Bóg jest ślepy. Przecież istnieje między nami tyle fajnych rzeczy."
"Jak mógł uważać mnie za nagrodę? To on był nagrodą. A ja zwycięzcą, któremu nieprzyzwoicie się poszczęściło." "Potrzebny Ci umysł? Potrzebne Ci serce? Śmiało, bierz moje. Bierz wszystko, co mam." Może komuś się przyda.. ![]() Pe.eS. Witam, jestem tu nowa!
|
#2282 |
|
Zakorzenienie
|
-Dlaczego się spóźniłaś? -Musiałam pomóc jednej dziewczynce, która miała kłopoty. -No i co zrobiłaś? -Po prostu usiadłam i pomogłam jej płakać... Życie przelatuje szybko, zwłaszcza te lata, które warto przeżyć
|
|
#2283 |
|
Przyczajenie
|
I kolejny raz snują się w mojej głowie te głupie nadzieje... Męskie myślenie jest dla mnie jeszcze niepojęte. Myślę, że wiosenne porządki rozpocznę od wyrzucenia Cię z mojej pamięci, wyczyszczę to, co po tobie pozostało, zrobię miejsce dla kogoś, kto zasługuje na mnie.
|
#2284 |
|
Raczkowanie
|
chciałabym zasnąć ale oczy nadal otwarte, ciemność poznaję po kształtach, przyszedłeś w myślach, noc znów nie nadejdzie
Za oknem tylko chorzy ludzie i bańki na asfalcie. Wszystko płynie obok. Albo obraca się wokół mnie, daleko... odłożyłam nas na potem modląc się na poduszce, wyławiam łyżką kamienie z papilarnych linii może w twoich oczach zatopię dziś dusze a na deser serce w sercu, i przesłodzoną herbatę chce wiem że jesteś gdzieś ponad mną, w moim niebie bez światła, malowanym brązową tęczówką, tam.. gdzie mnie nigdy nie będzie mieszam ze sobą wszystkie rodzaje miłości, dodaje nasze odgłosy, mimo to dalej mam pustkę.
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
#2285 |
|
Rozeznanie
|
usiadła blisko niego,bo chce słuchać tego,co on mówi.
a mówi bardzo ciekawie. jescze wielu rzeczy nie rozumie,więc uważnie słucha. chce się jak najwięcej nauczyć. nie tylko on tak myśli o sobie. ma tyle wszytskiego,że nie wie,gdzie to pomieścić. myśli tylko o tym,co posiada. oprocz nich nie ma tu nikogo. zaczyna lśnić.
|
|
#2286 |
|
Raczkowanie
|
Nigdy nie będzie tak jak byś tego sam chciał.
Możesz iść do niej, nie kocham Cię . Po naszych marzeniach został jeden szary cień . Misia już się pozbyłam, zgadnij na kogo teraz kolej . Nigdy więcej nie będzie Cię w moim sercu, żegnaj . 6 liter i takie proste jedno słowo – żegnaj . Nie możesz zrozumieć, że to co nas łączy to nie jest miłość? Nasza miłość ? A co to ma być ? Odejdź nie mówiąc nic.
|
#2287 |
|
Zadomowienie
|
- Byłam grubym i pucowatym dzieckiem. Gdybym teraz została taka to nadal byś mnie chciał ?
- Noo wiesz... te pucki są urocze , ale przerosł by mnie brak jedynek na przodzie.
|
#2288 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny !
jestem nowa ale bardzo długo was obserwuję , jesteście cudowne ! dodam coś od siebie : czas zatrzymał się, ja stoję w miejscu, za oknem cichy deszcz, otaczam się milionami sprzecznych myśli, po prostu tęsknie za nim. w szarych barwach szukam małej tęczy Ciebie również. nie wiem dlaczego wciąż się łudzę jak głupia, że mnie jeszcze kochasz . |
|
|
|
#2289 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2290 |
|
Raczkowanie
|
ZakreconaNaMaxa- Co za pytanie?. Oczywiście, że kradnij. Dla mnie to tylko przyjemność ; *** I dziękuję za decenienie...
BananowaDelma-nareszcie ktoś docenił to co tworzę. Dziękuję Ci za to ;** ************* To dzięki Tobie maluje się uśmiech na mojej twarzy.
06.10.2015r. W oczekiwaniu na NASZE MALEŃSTWO Edytowane przez BabyK Czas edycji: 2010-06-03 o 15:38 |
|
|
|
#2291 |
|
Raczkowanie
|
dodam coś w końcu bo już zapomniana jestem na wizażu ;p
tak skromnie : Jeden chłopak - i zaraz taki zamęt. Zapominasz o swoich zasadach, gubisz ambicję, tylko dlatego, że tak bardzo chcesz powiedzieć o nim: MÓJ.! ;* Każdego dnia myślę co by było gdybym Cię nie spotkała i tak dochodzę do wniosku że wtedy byłoby nudno ;P ![]() Jesteś mój i należysz do mnie, Kochanie! ♥
`Pokochaj moją nieidealność x3 Słuchasz po raz setny jakiejś melodii i nagle stwierdzasz, że jest piękna. Znasz kogoś całe życie i dopiero teraz stwierdzasz, że go kochasz! <3 Jesteś moją osobistą tęczą w pochmurny dzień ! <3 On! |
|
|
|
#2292 |
|
Przyczajenie
|
sequielle - jasne, bierz
i żeby nie było : "Może typ nie jest zły, ale to jeszcze szczeniak." _______________________ Cholerna_Realistka Jeden chłopak - i zaraz taki zamęt. Zapominasz o swoich zasadach, gubisz ambicję, tylko dlatego, że tak bardzo chcesz powiedzieć o nim: MÓJ.! ;* Mogłabym pożyczyć?
"Choć milczenie złotem jest, ona pragnie słów" ![]() Szkoła.. Edytowane przez samo_zloto Czas edycji: 2010-06-03 o 15:50 |
|
|
|
#2293 |
|
Rozeznanie
|
xsxs-
RozowaSkeyterka- dzięki latin- okradłam W każdej chwili i w każdym miejscu..
Jesteś dla mnie tym jedynym. To słońce świeci dla nas. Pamiętaj o tym
|
#2294 |
|
Zadomowienie
|
' Prawdziwych przyjaciół na palcach ręki zliczę, oni gdy odejdę zapalą na grobie znicze, z nimi melanżuję, razem z nimi liczę, o lepszą przyszłość walczę, z nimi fałsz niszczę. '
Gdzie ja miałam oczy?
|
|
#2295 |
|
Raczkowanie
|
;*
Niektórzy myślą, że jestem zimna,
inni, że nie okazuję emocji. Po prostu za dużo przeżyłam już na tym świecie.. ktoś zabiera cię kolejny raz, gdy już czuję że mogę cię mieć. Mój nowy ktoś musi mieć zmywarkę. Musi zmyć ze mnie plamy po poprzednich związkach.
Edytowane przez LoveYourEyes Czas edycji: 2010-06-03 o 16:21 |
|
|
|
#2296 |
|
Zadomowienie
|
może błędem jest to, że staramy się być normalni w tym nie normalnym świecie.
kiedyś poniosłam klęskę. tak zostało do dziś. wtedy? wtedy byliśmy głupsi i ślepi. a teraz kończymy się razem.
|
|
#2297 |
|
Zadomowienie
|
<3
a wieczorowo uczęszczam do szkoły nadziei by wreszcie nauczyć się pogody ducha
odbywam życiowe praktyki na stanowisku radość z drobnych rzeczy misja specjalna: szukanie w sobie optymistki zero kierunkowy nadzieja w sercu grawitacja naszych serc
'Gdy spodziewasz się najgorszego, otrzymujesz w końcu coś, co nie jest takie złe.' ____Edytowane przez Sharmila Czas edycji: 2010-06-03 o 16:42 |
|
|
|
#2298 |
|
Rozeznanie
|
xxxLOLKAxxx, limitowanaa - dziękuję za wyróżnienie, moje najukochańsze!
Ja grzecznie Pana proszę, by Pan moją głowę opuścił! nie pasowali do siebie za grosz, ale kochali się jak szaleńcy. śledzisz mnie w każdej myśli. przestań już. męczysz. oszukuj i kłam jak najęty. mów, że zdobędziesz mi świat i kupisz mnie za worek landrynek. okłamuj mnie, proszę. kiedyś pożałujesz, że mogłam śnić ci się co noc, a się nie śniłam. mężczyzna to dziwna istota. on nie zabiega. kochamSPACJAciebieSPACJAś rednikgwiazdka <3
|
#2299 |
|
Raczkowanie
|
wciąż czekam na ten szczęśliwy dzień,żeby Cię zobaczyć,porozmawiać,przy tulić...ale jakoś go nie ma. Samotność chyba kocham mnie. trzeba żyć jutrem lub przyszłością a nie teraźniejszością.
|
#2300 |
|
Zakorzenienie
|
<3
Malinowa Girl - są Twoje <3 tysiące przepłakanych nocy, garść straconych nadziei, tuzin momentów załamania, kilometry gonitwy za radością, miesiące tęsknoty, lata oczekiwań, trochę bólu i dużo łez. dzięki za zrobienie z mojego serca pomiętej ścierki nadającej się co najwyżej do zmywania podłogi.
|
|
#2301 |
|
Przyczajenie
|
Zanurzam usta w czarnym lustrze.
Jestem damą kier z filiżanką w dłoni. W innych domach są białe zasłonki U mnie są zasłonięte okna. Już pora abym przestała hodować wonne narcyze smutku. Czarny tusz przeszedł mi drogę. Po płotach moich pragnień wspiął się kot o hebanowej sierści Próbuje dosięgnąć kłębka naszych szeptów. Czekam aż odrosną mi skrzydła Bolą mnie stopy od stąpania po ziemi . Anioły ciasno upakowane w mojej głowie Krzyczą z rozpaczy ciszą bladą. <33 .
Edytowane przez Nieidealnaaa Czas edycji: 2010-06-03 o 17:19 |
|
|
|
#2302 |
|
Przyczajenie
|
każdy krok do przodu jest dla mnie awansem '
a on bez jakichkolwiek skrupułów, zachamowań nie ma ' ten ostatni raz chciałabym poczuć Twój dotyk i zapach. ostatni ' podobno czas leczy rany, tak ? nie w moim przypadku, bo ja wciąż Cię pamiętam i wcale nie chcę zapomnieć ! ' nie wiedząc czemu kocham Cię nadal '
Świat mi się wali. Nie rozumiesz jak? No wiesz tak jak Ty co wieczór walisz konia tyle, że ja nie czerpie z tego przyjemności, tylko ktoś inny, jak ta facetka z Playboya, Ty się napawasz, a ona nie bardzo. by Paralogiczna.;* |
|
|
|
#2303 |
|
Raczkowanie
|
1.Chciałabym zatrzymac ten czas , bo boję się że za chwile nie będzie już NAS.
2.Do szczęścia nie potrzebuje wiele, potrzebuje tylko Ciebie, a może to i tak za dużo . . 3.Ty nawet nie wiesz jak to jest czuc się porzuconą i chole**** samotną w takim tłumie ludzi z miasta., 4.Jesteś panem mojego serca, więc co zrobisz z moim sercem? 5.Na dworzu 25 stopni , a mi zimno, zimno bo nie ma Ciebie. Gdy jeszcze byłeś to nawet przy minusowych temperaturach było mi gorąco. 6. - Boli mnie nos xD :c - A mnie serce. - Od czego? - Jedna osoba wie dlaczego. - Aha. - Ty nią jesteś. [ stara rozmowa z kolegą na gg] 7.Czasami życie jest takie wspaniałe , nieprawdaż? Musi byc abyśmy mogli przetrwac wszystkie ciężkie chwile. 8. Trzeba nauczyc się chodzic , trzeba nauczyc się mówic, trzeba nosic ten śmieszny kapelusik , który kupiła babcia,nie mamy nic do gadania.Gdy trochę podrośniemy , wbrew pozorom też nie mamy wielkiego wyboru, pozostaje się wiec zakochac. 9. Dzieją się różne , dziwne rzeczy i trzeba poprostu sobie z nimi radzic.
|
#2305 |
|
Raczkowanie
|
- Ale jesteś słodka. A ja akurat mam ochote na coś słodkiego.
- To cukierka sobie zjedz!. Wiem, że Twój umysł wskazuje Ci dwa kierunki, chociaż serce może iść tylko w jednym. 'Pół roku później... Też tęskniła. " Największy dupek świata, którego i tak kocham . " Imiona tracimy jako pierwsze, tuż po utracie oddechu i bicia serca. Trochę dłużej zostają nam wspomnienia. ty i ten twój zapach cappuccino posypane amfetaminą ^^ szaro na dworze.buro w sercu. Powiedział, że lubi dziewczyny, które przepadają za czekoladą i uwielbiają deszcz. zrób coś, już tak nie mogę, wszystko ma kolce, powietrze ma kolce, deszcz wymierza policzki. włosy wplątały się w szprychy roweru, odchodzą razem z głową, zrób coś, zabierz mnie stąd Złam to serce na pół. Przeżuwaj i spluń.Niech resztki spłucze deszcz.. Miłość przypomina beczkę wody. Nic jej nie rusza, ani deszcz, ani palące słonce. Można ją załatać, jeżeli zostanie uszkodzona. Ale miłość może wyparować na skutek upływu czasu. Taka śmierć boli najbardziej. ' czasami nie ma się ochoty nawet na czekoladę. Odwal się ode mnie ty nieparzysty ilorazie, bo jak Ci przypierwiastkuję to Ci zbiór zębów wyleci poza nawias kwadratowy... czas mnie zmienił, wiara w miłość mi obrzydła. Chce mi się płakać ale nie jestem pewna czy ze smutku że tak tęsknię czy z radości ze mogę tęsknic.' 'mnie to wisi jak kilo kitu na agrafce' ".. I za ten uśmiech, nie żaden inny tylko właśnie t e n .." `Niebezpiecznie jest wierzyć, że coś może trwać wiecznie . `Jak dla mnie możemy gadać nawet o pogodzie byle byśmy ze sobą rozmawiali. ' Wyobraź sobie jak ją tracisz i uwielbiaj ją bardziej ' |
|
|
|
#2306 |
|
Zakorzenienie
|
i miej ten uśmiech na twarzy póki on cię kocha, dopóki masz czym popijać wódkę. stawiam marzeń zieleń ponad nieba błękit. nie mam słów, bo Bóg zamknął przede mną drzwi. ogarnął za mnie ten światowy syf i nie mam tu już nic więcej do zrobienia. jesteś wolny, rozumiesz ? możesz spać do wieczora i jeść na obiad te cholerne sajgonki. wiem o co ci chodzi, to 'kocham cię' to tylko słowa, które wypełniają pustkę w chwili gdy nie wiesz co powiedzieć. zapijam ten syf Krwawą Mery, w mojej głowie pulsuje coś więcej niż tylko procenty.
|
#2307 |
|
Raczkowanie
|
Lecz nie wiedzą Nie myślę o raju, miłości nie ma dziś,o tym, że... najgorzej to... to samotnym być! Dlaczego wszystko się kiedyś kończy? Dlaczego tak bardzo cierpimy? Dlaczego tak szybko czas mija? Dlaczego nie możemy być w 100% szczęśliwi? Dlaczego ludzie nas krzywdzą? Dlaczego nie wiemy co jest po śmierci? Dlaczego cały czas zadaje sobie te pytania? I dlaczego nikt nie umie mi na nie udzielić odpowiedzi? Przywróciłeś mnie do życia <3 On przynosi mi szczęście, nie wiem dlaczego... Boje się, bo zaczynam mieć nadzieję.. Nie oczekuję czarów, po prostu daj mi żyć Życie to taki dziwny prezent. Na początku się je przecenia: sądzi się, że dostało się życie wieczne. Potem się go nie docenia, uważa się, że jest do chrzanu, za krótkie, chciałoby się niemal je odrzucić. w końcu kojarzy się, że to nie był prezent, ale jedynie pożyczka. i próbuje się na nie zasłużyć.
|
#2308 |
|
Zakorzenienie
|
zabierz mnie ze sobą.
|
|
|
|
#2309 |
|
Raczkowanie
|
Jeżeli w nocy przyjdzie do Ciebie gruby Pan,
w czerwonym ubranku.. i będzie chciał Cię zapakować do worka, to nie przestrasz się. Powiedziałam Mikołajowi, że chce Cię pod choinkę.. A w tym roku.. Byłam naprawdę grzeczna. - może szczęścia? - dziękuje, nie biorę. Wyczytać z Twoich oczu, scałować z Twoich ust, wszystko to, co pragniesz ukryć przede mną.
Edytowane przez LoveYourEyes Czas edycji: 2010-06-03 o 18:12 |
|
|
|
#2310 |
|
Zadomowienie
|
Są takie oczy, nie pozna pan po nich, że płakały. Wystarczy je otrzeć. A są takie, że płacz długo w nich stoi, nawet gdy dawno płakały. "W tym łkaniu, nie było bólu, ale tylko nagle rozbudzona, niezmierna miłość, przy której wszystko jest niczym.." Dziewczyna z pomarańczami- mandarynka. A kiedy on cię kochać przestanie, zobaczysz noc w środku dnia,czarne niebo zamiast gwiazd, zobaczysz wszystko to samo, co ja. Ja jestem z tych, co nakrywają głowy kołdrą; z tych, którym strach uniemożliwia oddychanie. "Jestem dzieckiem lęku. Jestem dzieckiem śmierci, którą noszę w sobie. Jestem swoją własną samozagładą. Ale jeszcze jestem." |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:15.