|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Cytat:
Ale gdzie robotyka, a gdzie Międzywydziałowe Indywidualne Studia Humanistyczne na tej zasadzie ja też mogę coś powiedzieć o mojej przyjaciółce, która studiuje tam filologię francuską generalnie UWr to dobra uczelnia, ale o MISH nie wiem nic o_O na żadnej uczelni. Ale ja trzymam z nerdami
|
|
|
|
|
#872 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaraz oblukam, może coś na stronie będzie. Cytat:
![]() Cytat:
Tak, pewnie, robotykę na uniwersytecie
|
|||
|
|
|
#873 |
|
Zakorzenienie
|
no to maluch, jak rodzice potrzebują kogoś na gwałt czy coś to spokojnie mogliby Cię przyjąć na ten czas póki nie pójdziesz na studia, dziecko na pewno się nie przyzwyczai
Ale skoro powiedziałaś, że nie idziesz na studia to potem po prostu jak już będzie październik powiesz, że znalazłaś inną pracę. Aczkolwiek nie wiem czy warto brnąć tak w kłamstwa. A 500zł to mało. duszno u mnie.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-06-03 o 14:56 |
|
|
|
#874 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też, tak nieprzyjemnie na dworze. Już wolałabym burzę albo deszcz
|
|
|
|
#875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam widziałam PWr To słońce mi na mózg padło Czyli z uniwerku nie znam nikogo, nie mogę pomóc. |
|
|
|
|
#876 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To z pewnością chociaż działa jeszcze czar zniżek studenckich."Co to znaczy DD/MM/RRRR?" Nie ma śmiacia. UW przegania uczelnie ekonomiczne w rankingu kierunków ekonomicznych a AGH uniwersytety w rankingu kierunków humanistycznych. Tak więc... mnie osobiście nic już nie dziwi.
|
|
|
|
|
#877 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry ;**
Jadłam prawdziwe polskie truskawki <33
|
#878 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#879 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ----- nudzi mi się. -.- posprzątałam trochę z nudów. może sobie poćwiczę zaraz. xD
|
|
|
#881 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
muszę przyznać że praca w hotelu jest nudna bo to małe miasto i nic się nie dzieje.
|
|
|
|
|
#882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie (w sensie, w Gdyni na targowisku) są po 5,5zł takie wielkieeeee, ale jeszcze nie kupowałam). i jestem takiego zdania jak Ewa że taki dzieciaczek nie przyzwyczai się do Ciebie (Martyna).. będzie na pewno rozpoznawał aaa gorzej mogłoby być z Tobą jakbyś się przyzwyczaiła, a potem tęskno. my dzisiaj jak prawdziwa polska rodzina. obejrzeliśmy familiadę i złotopolskich umręę ![]() i ciągle w piżamach.
|
|
#883 |
|
Wtajemniczenie
|
Ładne dojrzałe i nie zgnite
![]() ![]() I dobre były Martyna, ja kupiłam po 8.
|
#884 | ||||
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Karmenka;19759271]Ja chodziłam w dresie, getrach, swetrach robionych na drutach i było okej
![]() /QUOTE] I jeszcze skarpetki na drutach od babci. Rozgrzaną obrączką go potraktuj. Cytat:
gÓpi, jeszcze o tobie usłyszy. On będzie Pan Nikt a ty Pani Ktoś. Cytat:
Makro włączyłaś w aparacie, nie ? Cytat:
Cytat:
![]() ________ Salut ! Ale się wyspałam. I miałam okropny sen, że mi kota do wody wrzucili.
|
|
#885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, tylko, że w moim aparacie to makro to i tak działa z paru cm, a czasem chciałabym bliżej. No cóż, trzeba na lepszy pieniądze zbierać. I zrobiłam sobie galerię na deviantarcie
|
|
|
|
|
#886 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja marzę właśnie o takiej wypasionej lustrzance, ale kasę z 18 przepiłam i ![]() Ojacie, super. Ja miałam konto na digarcie, ale uznałam, że to bez sensu, bo nie mam dobrego sprzętu. Kiedyś porobiłam takie ładne już zdjęcia, ale wtedy chrzestny pożyczył mi na 1 dzień swoją lustrzankę. Z grafiką możesz się jeszcze pobawić, skoro to lubisz. ![]() Kocham oglądać zdjęcia na digarcie i deviancie i zawsze zazdroszczę. Albo jak widzę jakieś ładne rysunki. Ja tak kocham rysować, a talentu ni ma.
|
|
#887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja tej kasy miałam tyle, co kot napłakał. Też lubię, kiedyś miałam konto, teraz sobie nowe założyłam, a co mi tam ![]() Klik, kilk, kilk. |
|
|
|
|
#888 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 1 i 3 najbardziej mi się podobają. Ja bym wstawiła jeszcze to zdjęcie z Gdańska, z którego taką ładną pocztóweczkę zrobiłaś. Podobają mi się szalenie zdjęcia tego kolesia robione w Indiach -klik/
I'd like to talk But you know i hate All ordinary words Edytowane przez Weronika112 Czas edycji: 2010-06-03 o 16:39 Powód: literóówki |
|
|
|
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
my też
Karolina, ładne zdjęcia
|
#890 |
|
Zakorzenienie
|
Ej, a co z naszą Familiadą?
![]() Zaczęłam czytać to "Prowadź swój pług przez kości umarłych". Może dalej się rozwinie, bo na razie, po 1,5 rozdziału strasznie się zniechęciłam. Nie wiem, po co ona pisze niektóre nazwy z dużej litery i wkurza mnie to nazywanie ludzi jakimiś wymyślonymi nazwami w Jeżycjadzie strasznie mnie to wkurzało ![]() Poza tym położyłam się na minutę na hamaku i trzy komary mnie ogryzły ![]() Ale za to mam pyszne czereśnie |
|
|
|
#891 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
realia. ![]() Cytat:
![]() (no i chciałabym pracować przy tym bejboszu )Cytat:
tyle, że w tym roku nie będzie tak tanio z powodu powodzi. Martyna, ja JUŻ się przyzwyczaiłam to dziecko jest takie urocze, naprawdę. myślę, że mimo to wezmą kogoś z doświadczeniem. nawet mama tżta stwierdziła wczoraj, że to ogromna odpowiedzialność.. przecież ja wiem, ale chcę się tego podjąć. jakbym została w tej chwili matką, też bym się jakoś musiała nauczyć. nie widzę w tym problemu. ![]() a tata do mnie: oo, będziesz przewijanie kupek ćwiczyć! wielka mi atrakcja. ![]() też oglądałam dzisiaj, jak byłam u babci. ![]() bardzo fajnie dziewczyna śpiewała, taka grubsza, od razu wiedziałam, że wygra.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-06-03 o 16:57 |
|||
|
|
|
#892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najpierw dzisiejsze. Lol. Podobno idę na basen jutro |
|
|
|
|
#893 |
|
Zadomowienie
|
|
#894 |
|
Zakorzenienie
|
Dzwoni tel.
Odbieram, słyszę: cześć piękna, podobno idzesz jutro ze mną na basen. Ja: eeeeeek ![]() On: No, tylko chciałem Cię poinformować, no i czepek dla mnie masz ? bo u was dziwne zasady na tym basenie są, czepki trzeba. Ja: yyyeee ![]() On: no, to do jutra. Ja: pa. |
|
|
|
#895 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szybko załatwił sprawę. Fajny ten On ?
|
|
#896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to on jakiś z buszu czy innego Honolulu, tam czepków nie trzeba.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#897 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie nie czszeba
|
|
|
|
#898 |
|
Zakorzenienie
|
Fajny, ale ja się wstydzę na basen z moim sadłem
![]() nie wiem właśnie, może u niego nie trzeba |
|
|
|
#899 | |
|
Zakorzenienie
|
a zakryty basen?
ja się nie spotkałam, żeby gdzieś na zakrytym nie było trzeba. Cytat:
to jak fajny, to zaproponuj może jakiś spacer, lody, coś?
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#900 | |
|
Zakorzenienie
|
a co to za ON?
![]() ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Cytat:
u mnie nie trzeba na krytym ![]() Karolina, nie płacz, oni nie zwracają uwagi na to
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.

na tej zasadzie ja też mogę coś powiedzieć o mojej przyjaciółce, która studiuje tam filologię francuską 

a AGH uniwersytety w rankingu kierunków humanistycznych. Tak więc... mnie osobiście nic już nie dziwi.

i wkurza mnie to nazywanie ludzi jakimiś wymyślonymi nazwami 
)