|
|
#2311 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
''Tak często wracając do domu, czy to po szkole, czy to po zakupach, wyobrażałam sobie, że będziesz czekał pod moim blokiem. Że powiesz, że żałujesz. Że weźmiesz mnie za rękę, że przytulisz tak mocno, że nie będę umiała zaczerpnąc powietrza. Że wszystko już będzie pięknie, tak wspaniale. I nawet jeśli nie było Cię pod klatką, wchodząc po schodach wyobrażałam sobie, że stoisz pod drzwiami z bukietem herbacianych róż. Ale nie było Cię. Wtedy gasła nadzieja. Ale następnym razem wracając do domu znów wyobrażałam sobie to samo.''
|
#2312 |
|
Raczkowanie
|
mrrauu. < 3
PaniJana - czyżby cykl 'atramentowych' ?
czytaaałam. ![]() absorbeed - cieszę się. __Fallen Angel__ poprostuAsiss einhell dresowa Kofeina w RedBullach - okradłam. caroline060 - zniewalająca. ![]() nie to miejsce. nie ten czas. nie Ci ludzie. i wiesz.. nawet się nie złoszczę, nie krzywię, nie wyrywam włosów.. wreszcie się ogarnęłam. w końcu nawet 'Love story' nie kończy się happy endem. I'll be there for you, when the rain starts to fall. Ja będę tutaj dla Ciebie, kiedy deszcz zaczyna lać. No one could ever know me, no one could ever see me. Nikt nie mógłby mnie lepiej poznać, nikt nie dostrzegłby mnie tak jak Ty. to twój dzień. twój tydzień. twój miesiąc. to twój rok w perfekcyjnym rozwalaniu innym życia.
|
#2313 |
|
Raczkowanie
|
Kiedy odszedłeś... to tak jakby ktoś potarł moje serce na tarce i rozrzucił na cztery strony świata. A one by nadal żyło w milionach części, czułoby, kochałoby. Ciebie. Nawet po zadaniu takiego bólu jak ten.
Niczego nie jestem pewna. Naprawdę niczego. Nie jestem pewna, czy jutro znów się obudzę, czy nie potrąci mnie samochód. Nie wiem, czy zjem na śniadanie parówki, czy chleb z powidłami. Nie wiem, czy nie ubrudzę butów przeskakując przez głębokie kałuże. Bo nie wiem czy będę miała tak dobry humor żeby przez nie skakac. Nie wiem, czy jutro o osiemnastej zaświeci słońce, czy z nieba lunie strumień wody. Nie wiem, czy nie pośliznę się na kostce mydła biorąc prysznic. Ale jednego jestem pewna. Jestem pewna tego, że Cię kocham bez względu na wszystko. I że nie wyobrażam sobie żadnej z tych rzeczy bez Ciebie.
|
#2314 |
|
Raczkowanie
|
Powiedziałam Ci, że zasypiam z myślą o tobie,
śnisz mi się, cały czas myślę o tobie, wszystko skupione jest na tobie i nie ma dnia, kiedy nie myślałabym jak by było nam razem dobrze a ty zwyczajnie zacząłeś się z tego śmiać. ; ( wszystko stało się takie smutne, kiedy powiedziałeś, że nie kochasz mnie. ;( nawet nie wiesz jak mój świat zmienił się przez ciebie. kiedyś był Pop, a teraz jest Rock. Ciężka muzyka w mych uszach gra, a przy tej muzyce, melodia gra. w moich marzeniach Ty, a przy tobie Ja, lecz nie może tak być, bo nie ma nas. ;(
|
#2315 |
|
dream big
|
*Wolę nie robić nic i być szczęśliwa, niż robić to, czego tak naprawdę nie kocham.
|
|
#2316 |
|
Zakorzenienie
|
I dropped a tear in the ocean. Once they find it, I'll stop loving you. Uroniłam łzę w ocean. Jak już ją znajdą, przestanę cię kochać. Celuj w niemożliwe, a osiągniesz nieprawdopodobne. .. i wierzę, że na ten dzień warto jest czekać ! Nieważne po ile mamy lat, nieważne ile się znamy. Nieważne ile przez ten czas straciliśmy, nieważne.. Ważne jest to, co jest teraz. Ważne jest to, że mamy siebie. ♥ |
|
|
|
#2317 |
|
Raczkowanie
|
AluSska14-fajnie tworzysz
Tam, gdzie spotkaliśmy się po raz pierwszy, była drewniana
ławeczka, żółte kwiaty i My. Teraz kiedy tamtędy przechodzę nie ma nic, oprócz wspomnień.
06.10.2015r. W oczekiwaniu na NASZE MALEŃSTWO Edytowane przez BabyK Czas edycji: 2010-06-03 o 19:17 |
|
|
|
#2318 |
|
Raczkowanie
|
jestem tak nieodwracalnie przesiąknięta Twoją miłością.
_ ah moje słońca jestem, jestem, obiecuję wpadać tu częściej choć nawet jeśli nie piszę, to czytam i jestem pod wielkim wrażeniem talentów, które zakorzeniły się tu w ostatnim czasie. peace & love <3 |
|
|
|
#2319 |
|
Raczkowanie
|
Choćby była piękna jak laleczka,
buźkę miała malowaną, wciąż wygląda tak samo. Jest smutna wieczorem i wesoła rano. A gdy będziesz daleko, o jedno tylko proszę, pamiętaj patrząc w gwiazdy, że kocham cię! Nie ma po co patrzeć na drzwi, Nikt się w nich nie pojawi. Nie ma po co wychodzić na zewnątrz, i tak nikt za nimi nie czeka. Kto jest samotny..jest niczyj. Gdy zabrakło Twoich rąk- moje stały się niczyje.
Edytowane przez LoveYourEyes Czas edycji: 2010-06-03 o 19:26 |
|
|
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
Czasem chciałabym Ci powiedzieć wszystko. Pilnie poszukuje : _Panna_Migotka_ - gdzie Ty ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
on tylko patrzył, jak w trumnie leżała.. wyczytał z jej ust bolesne słowa-'nie chciałeś być ze mną, a ja nie chciałam być sama.
– Tak więc zostaliście bez pociechy duchowej? – Jest wódka Nigdy w życiu bym nie wyszła za mąż. Za nikogo. Najpierw ślub, a potem człowiek nosi serce na temblaku i wygląda z nim jak idiota. Chciałaby zrobić sobie zapas tego szczęścia na potem. Tyle że miłość jest jak słońce - niepodobna jej przechować w magazynie. Zawsze jest jedyna w swoim rodzaju.
|
|
#2322 |
|
Raczkowanie
|
myCh - gdzie się słoneczko podziewa !? ![]() nie obiecuj gwiazdki z nieba.. nie potrafisz nawet do latarni doskoczyć.! herbata stygnie zapada zmrok a pod piórem ciągle nic.. grzeczne dziewczynki idą do nieba , a niegrzeczne robią karierę ; D Czasami lepiej jest spać, a w śnie tworzyć swój własny świat ![]() Wszystko jest trucizną...decyduje tylko miarka
|
#2323 |
|
Raczkowanie
|
` - życie ze mną jest piekłem?
- Niewątpliwie jest piekłem, ale.. w pewnym sensie.. zależy mi na tym piekle. - Dlaczego? - Jest w nim ciepło, i mam w nim swoje miejsce. - Niczym Lucyfer.. ; ) ` {-małe zbrodnie małżeńskie.} i nie karz mi patrzeć w twoje oczy gdy jesteś powodem moich łez
|
|
#2324 |
|
Zakorzenienie
|
To wszystko co mam, bez Ciebie jest niczym.
Twoją miłość nazywam największym szczęściem 'I nie obchodzi Cię, że byłeś całym światem' 'powiedz mi czy każdy dzień daje Ci gwarancje na to, że jesteś kimś, kochasz żyć i czujesz to zanim zaśniesz' 'bo uczucie lubi spieprzyć gdzieś i czasem pójść na urlop ' [ te trzy wyżej z piosenki: Shot - to nie to ]
|
|
#2325 |
|
Raczkowanie
|
Daj bucha, a w nim oddaj mi swoje życie kochanie.
|
|
|
|
#2326 |
|
Zakorzenienie
|
-Będzie dobrze
-Chciałabym w to wierzyć...
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
<3
zwodził, obiecywał, okłamywał..
nienawidziła, lecz wciąż tak bardzo kochała... zaczęła wierzyć coraz mocniej! a on wtedy znowu odchodził.. odchodził, lecz obiecywał, że wróci.
|
|
#2329 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kradnę![]() * * * ' Zapomnieć – nie ma mowy, Być razem – nie ma mowy, Wyrzucić – nie da rady, bo w sercu Ciebie mam. ' normalsi - nie ma mowy ' Żyję już od lat i wiem co życie daje. Mix wygodnych prawd i bezczelnych zatajeń ' sidney polak - blask ' Zobacz ile wkoło dróg jesteś panem swego losu. W stronę światła oczy zwróć, a na życie znajdziesz sposób.' sidney polak - blask ' Tylko z Tobą mam szanse osiągnąć to, co najważniejsze jest, wiec przestrzegaj mnie, gdy robię zły krok.' sidney polak - blask
|
|
#2330 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
idelany . kradnę go na opis ![]() . złamałeś mi serce . pozwoliłeś topić się w słonej kałuży łez .
a ja nadal Cię kocham, chyba trochę to nielogiczne, nie ? nie tak sobie wyobrażałam NAS . brzęczy mi w głowie takie małe coś, brzęczy i nie daje mi spać, więc nie myśl, że to przez tęsknotę za Tobą cierpię na bezsenność . bo to wcale nie przez Ciebie, bo ja przecież wcale nie cierpię . |
|
|
|
|
#2331 |
|
Raczkowanie
|
-Co to za hałas? Upuściłaś coś?
-Tak serce, rozbiło się na tysiące kawałków, ale nie przejmuj się zaraz wyrzucę wszystko co z niego zostało. *** Była cała mokra od deszczu a mimo to nadal czekała, czekała na miłość. *** Nie nabiorę się na te Twoje sztuczne łzy i kłamstwa, więc odpuść sobie mydlenie mi oczu. *** Perfekcyjnie zakochana po uszy. *** Wiesz kiedy zrozumiałam że mnie kochasz? Wtedy gdy przyniosłeś mi bez okazji bukiet stokrotek. *** Nawet nie wiesz jak bardzo chciałabym pocałować te Twoje malinowe usta. *** -Dlaczego zakochałaś się akurat w nim?! -Nie wiem, chyba zauroczył mnie swoim słodkim uśmiechem i tymi migdałowymi oczami, które każdemu zawróciłyby w głowie. *** Wiedziała że oszalał na jej punkcie w momencie kiedy zobaczyli się pierwszy raz, jednak nie umiała sprzeciwić się znajomym i być z nim dzieląc tę magię miłości.
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" Edytowane przez kreskowa Czas edycji: 2010-06-03 o 20:19 |
|
|
|
#2332 |
|
Zakorzenienie
|
bez Ciebie nic nie jest takie samo.
|
|
|
|
#2333 | ||
|
Zadomowienie
|
+ Cytat:
+ Cytat:
+ nie macie mi za złe Rybki, że tyle pokradłam? taki talent, nie potrafię się oprzeć+without_demur - na zdrowie Mycha, nie pozostałam dłużna *
i dziś skromnie, 'bezwennie' ;p nadzieja jest zbędna, gdy znajdzie się Kogoś na 1o1% nadzwyczajnego. nie będę mówić, że Cię nie potrzebuję. kłamstwem wszyscy się brzydzą. stek kłamstw, w sosie z własnych łez plus sałatka z drobno posiekanego serca. smacznego. bujaj Ty się, nie wiesz co straciłeś, jeszcze będziesz zazdrościł Panu Nowemu. jeśli chcecie dowiedzieć się jak kogoś konkretnie olać, to znam odpowiednią osobę. siedzę sobie w środku nocy i obserwuję, jak wariuje dzisiaj deszcz. idealne odzwierciedlenie mojego humoru, adekwatne do mojej sytuacji zjawisko przyrodnicze, tak to nazwę.
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-06-03 o 20:25 |
||
|
|
|
#2334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jasne że nie! ![]() chcę tylko odrobinę miłości. to tak wiele?
|
|
|
|
|
#2335 |
|
Rozeznanie
|
<3.
- no, to masz szczęście.
![]() - Wiem, bo Cię poznałem ![]() / rozmowa z Nim nadzieja mnie zawiodła, wiara dobiła jedyne co mi zostało to samotność Istotka z Bajki &Malinowa Girl - wy wiecie że ja was mocno kocham i dziękuję za pamięć ![]()
5.10.2011. nareszcie w moim życiu pojawił się ktoś , dla kogo warto żyć. <3 Edytowane przez xsxs Czas edycji: 2010-06-03 o 20:31 |
|
|
|
#2336 |
|
Raczkowanie
|
od czasu do czasu
odgrzewam wspomnienia w mikrofalówce. by nie ostygły. by nie ucichły w mej głowie. W myślach wciąż wracamy gdzieś do tamtych miejsc, tam gdzie zbudowaliśmy dom dla naszych serc. Dom bez drzwi i okien. łykam oddech Twój. mój lek na bezsenność. zastygła we mnie ta tęsknota ta, która co wieczór wołała: 'wróć!' poprostuAsiss- kradnij skarbie, po to są. <3
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
Miałaś tak kiedyś, że musisz iść, gdziekolwiek, powłóczyć się po parku, kiedy nie ma co pić, ale są papierosy, więc palisz jednego za drugim, ze specjalną dedykacją dla kogoś, a później chcesz iść spać, gdziekolwiek, byle nikt Ci nie przeszkadzał. Miałaś tak kiedyś ?
leżenie w łóżku byłoby wspaniałym przeżyciem gdyby człowiek miał wystarczająco długą kredkę by rysować po suficie. Miłość jest wtedy gdy on ledwie wyszedł, a ty już do niego chcesz dzwonić i kiedy na dworze burza, a on mokry punktualnie przychodzi i gdy wyjeżdża na trzy dni, a ty za nim okropnie tęsknisz. Choć jesteście tak daleko, nucicie te same piosenki. Miłość jest wtedy gdy on cię całuje, a ty proponujesz mu więcej i gdy on jest smutny, a tobie pęka serce. I gdy on chce pomilczeć, wyciszasz się, a gdy on spojrzy ci w oczy, ty wszystko z nich wyczytasz. I gdy on wciąż ma ten błysk w oku, choć ostatnio sporo przytyłaś i kiedy on dawno zasnął, a ty wciąż na niego patrzysz.. -co czytasz? -tysiące słów zostawianych przez Niego przypadkowo na kartkach. - po co? - szukam słowa "kocham"
|
|
#2339 |
|
Zadomowienie
|
i trochę Cię brak w te samotne weekendy.
obijasz mi się o głowę, bolisz. daj mi tabletkę przeciwbólową. na serce i zranioną duszę. i w obecnej chwili marze o jednym, by zachorować na amnezję i po prostu zapomnieć.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.

czytaaałam. 

jestem, jestem, obiecuję wpadać tu częściej