etorebka.pl - część IX - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-04, 00:29   #2131
Iduś
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl - część IX

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Zastanawiałam się nad sprzedażą Andi przez chwilę i kupnem Any szarej zamiast niej, nawet zrobiłam już zdjęcia przygotowując się do sprzedaży...
Ale jak obejrzałam te fotki, to doszłam do wniosku, że chyba na głowę upadłam, że chcę ją sprzedać - i się rozmyśliłam
I chyba się właśnie do niej przepakuję
Niech się chociaż zdjęcia nie zmarnują, wstawiam dla Was
No faktycznie na głowę upadłaś ... gdyby szara Andi wróciła to na pewno kupiłabym ją ponownie - na pocieszenie mam rozchwytywaną pudrową Andi

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-04, 01:31   #2132
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karton Pokaż wiadomość
Heh, nie wiem, wydaje mi się, że on był w jakimś stopniu upośledzony :/ zachowywał się trochę jak takie zagubione 30 letnie dziecko, nie wiedzące czym ja się tak przestraszyłam...
Niemniej w całym moim współczuciu dla różnych ludzkich tragedii, jakbym miała okazje cofnąć się w czasie to kupiłabym i schowała koło łóżka jakiegoś bejsbola i mu mocno przywaliła.
Tak dla jego dobra, by się nauczył, że wchodzenie obcym do domu bo drzwi do piwnicy/sklepu na tyłach domu były otwarte - to bardzo be.
I jak będzie tak dalej robił to jeszcze pechowo trafi na kogoś nerwowego z dużym przyrostem masy mięśniowej i skończy marnie...
<i dobrze!!! >

On zszedł z II piętra i natknął się na mojego tatę, który akurat wchodził do domu ze sklepu, ja nie bardzo słyszałam co on tam gadał bo leżałam w łóżku nadal skamieniała. Wiem, że tata wykrzykiwał jakieś pytania typu "ale jak to?!" i aż czasem prychał śmiechem, wiesz, tym rodzajem śmiechu gdy coś jest tak niewyobrażalnie szokujące, że aż śmieszne...
Wziął jego "namiary", imię i nazwisko, adres itp
Facet polazł. Tata poszedł na dół i opowiedział pracownikom, wszyscy się za głowy chwytali i wprowadzili nowe zasady zamykania wszystkiego nawet jeśli wszyscy tam są i coś noszą z garażu przez te drzwi itp...
Ja zeszłam na dół, tam siedziała moja siostra z taką miną: :O, ja na początku prychnęłam śmiechem a potem się rozpłakałam.
Tata i mama przyszli i powiedziałam co on wyprawiał tam do góry... i szkoda, że nie zeszłam z nim bo dopiero jak usłyszeli, że on tam był i, że mnie tak przestraszył - to mama wpadła w szał i, że policję trzeba było wezwać i blablabla...

Niby nic nie zakosił, chociaż koło mojego łóżka leżał portfel, komórka i laptop

jeszcze zabawne jak on powiedział
- "to ja zejdę i poszukam szefostwa"
to ja zamiast "no no spie*dalaj po*ebie" albo coś równie uroczego, co powiedziałam?
kulturalnie "tak tak, proszę"

no nic, już o tym nie myślę
dobrze, że w sumie nic takiego się nikomu nie stało, nic nie zgineło a że najadłaś się strachu to współczuję trzymaj się.

Cytat:
Napisane przez karton Pokaż wiadomość
ano powinien, ale tak to już jest, że w takich sytuacjach często działa spóźniony refleks
teraz to ja mam całą listę rzeczy, które chciałabym zrobić i powiedzieć jakbym mogła cofnąć czas - i to głównie męczy mnie nocami

a kolejny nietorebkowy offtop,
jutro o 11:30 idę do chirurga na usuwanie/dłutowanie/nie-wiadomo-co zatrzymanej ósemki
proszę o trzymanie kciuków.

chociaż jak przeżyłam spotkanie trzeciego stopnia z "czerwoną twarzą" (jak Go pieszczotliwie nazywamy. i bardzo chamsko - wiem) to i ósemkę przeżyję
Dasz radę extrakcje ósemek nie są takie straszne ale do przyjemności to na pewno nie należy...odpowiednie znieczulenie, wprawna ręka chirurga i powinno jakoś pójść. Jeśli mogę Ci coś doradzć, to poproś o zaszycie zębodołu, wtedy lepiej się goi i nie wchodzi jedzenie niby idziesz do chirurga ale z doświadczenia wiem, że nie każdy zakłada szwy. A powinien przynajmniej zaproponować
Napisz jak poszło.

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
ZROBIŁAM TO

..... Kliknęłam Haddi szarą

musiałam ... po tych Waszych pięknych zdjęciach ...

Teraz jestem spłukana ale szczęśliwa Czekam na poniedziałek
Super, ja wczoraj nosiłam fioletową Haddi i jestem mega zadowolona! Szara też by mi się przydała ale najpierw granat Any i beż Alicji

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość

Granatowa?
Wiedziałam, że Danula się przyczepi do granatu Alice

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Nie odniosę się do wszystkich postów, wybaczcie, ale mam małe zamieszanie chwilowo (czytaj - sesja ). Napiszę tylko jedną rzecz.

Karton zmroziła mnie Twoja historia, nie wyobrażam sobie takiej sytuacji Poniekąd jednak wiem, co czujesz, bo miałam kiedyś podobną, co prawda, nie wszedł mi nikt do domu, ale szedł za mną facet na ulicy. Brrr. Do tej pory jak sobie przypomnę, to aż mi nieprzyjemnie. Tzn. to było tak. Wracałam zimą z pracy, koło 19. Prawie główną ulicą mojego miasta, jasno, śnieg, więc jeszcze jaśniej, ludzie szli, samochody jechały etc. Minęłam tego faceta, mojego wzrostu, dość drobny - szliśmy w różnych kierunkach! Szedł chwiejnym krokiem, więc obeszłam go naprawdę szerokim łukiem. I szłam sobie dalej. Po kilku metrach coś mnie tknęło, dosłownie. I się obejrzałam. A on był tuż za mną, twarz miał z 10 cm od mojej! Miał taki hmm dziwny uśmiech. Nie umiem tego opisać. Wystraszyłam się i stanęłam (nie wiem czemu nawet, dlaczego nie zaczęłam uciekać ). On widziałam, zaskoczony był takim obrotem spraw, ominął mnie i skręcił, tak jakby szedł (nadal chwiejnym krokiem) do bloku obok. Jak doszedł do końca takiej 2-3 metrowej uliczki to się odwrócił i znowu spojrzał na mnie z takim samym wyrazem. Widziałam, że nie jest pijany. Co gorsza, ja za kilkadziesiąt metrów musiałam skręcić w tym samym kierunku! A tam jest naprawdę nieprzyjemnie. Nie szłam wtedy do domu, chyba na szczęście, bo bym się bała, czy mnie nie śledził. Miałam do przejścia już naprawdę mały kawałek, ale wyciągnęłam telefon, zadzwoniłam do siostry i kazałam jej ze sobą rozmawiać, dopóki się nie zobaczymy (bo miałyśmy się spotkać). Do tej pory, jak idę tam wieczorem, to się rozglądam uważnie.

Nikomu nie życzę takich sytuacji
O Boże.....straszne!

Cytat:
Zastanawiałam się nad sprzedażą Andi przez chwilę i kupnem Any szarej zamiast niej, nawet zrobiłam już zdjęcia przygotowując się do sprzedaży...
Ale jak obejrzałam te fotki, to doszłam do wniosku, że chyba na głowę upadłam, że chcę ją sprzedać - i się rozmyśliłam
Dobrze, że szczęśliwie upadłaś i w główkę nic się nie stało Andi jest świetna i nie oddawaj jej fajne zdjęcia.

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
No faktycznie na głowę upadłaś ... gdyby szara Andi wróciła to na pewno kupiłabym ją ponownie - na pocieszenie mam rozchwytywaną pudrową Andi
O jeszcze lepiej - pudrowa

Dlaczego ja czekałam i na co? Chyba na oklaski tak dumałam nad Andi że uciekła mi sprzed nosa.
Stary 2010-06-04, 07:04   #2133
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
piękna ta Andi

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość

O jeszcze lepiej - pudrowa

Dlaczego ja czekałam i na co? Chyba na oklaski tak dumałam nad Andi że uciekła mi sprzed nosa.
Cytat:
Też by się jakaś pudrowa torebka w szafie przydała

Ostatnio same beże i kremy kupowałam - więc w szafie monotonnie strasznie
Stary 2010-06-04, 08:12   #2134
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość

Wiedziałam, że Danula się przyczepi do granatu Alice
Nie czepiam się do granatu alice, bo nie ma czegoś takiego

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-04, 08:23   #2135
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Też bym chciała
Już niedługo klikniesz zobaczysz

Cytat:
Napisane przez aniolusiek_ Pokaż wiadomość
ja tak mam często w stresujących sytuacjach

kali, co wybrałaś, bo ja nie na czasie?
Cytat:
Granatowa Ana?
Nie! Tove i Imogene też to nie są

Jedna z wizażanek dodała wczoraj zdjęcie swojej Labellau i przypomniało mi się że od ponad pół roku poszukuję pudrowej Labellau no więc wchodzę na allegro pewna że znowu jej tam nie będzie (tu załamka) patrze a ona tam jest i tylko za 79zł (już z przesyłką) więc bez chwili zastanowienia ją kliknęłam
TŻ też się spodobała i obiecał że mi ją zapłaci ()

Cytat:
jak mogłaś mieć takie zamiary?
Stary 2010-06-04, 08:26   #2136
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość

Nie! Tove i Imogene też to nie są

Jedna z wizażanek dodała wczoraj zdjęcie swojej Labellau i przypomniało mi się że od ponad pół roku poszukuję pudrowej Labellau no więc wchodzę na allegro pewna że znowu jej tam nie będzie (tu załamka) patrze a ona tam jest i tylko za 79zł (już z przesyłką) więc bez chwili zastanowienia ją kliknęłam
TŻ też się spodobała i obiecał że mi ją zapłaci ()
Skąd wy tych TŻ bierzecie?
Mój na torebki jest uczulony

A możesz podesłać linka do tej pudrowej torebki?
Stary 2010-06-04, 08:36   #2137
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez assicka Pokaż wiadomość
Skąd wy tych TŻ bierzecie?
Mój na torebki jest uczulony

A możesz podesłać linka do tej pudrowej torebki?
Sami się znajdują
Mój jest uczulony na buty

To była aukcja jednorazowa ale proszę :
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1067289483
Stary 2010-06-04, 08:42   #2138
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
Sami się znajdują
Mój jest uczulony na buty

To była aukcja jednorazowa ale proszę :
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1067289483
Mój buty jest w stanie przeżyć - dla niego to jest przynajmniej część garderoby Wg niego torebki nie są do niczego potrzebne A już na pewno nie są częścią stroju

Dziękuję za linka
Śliczny kolorek tej torebki Muszę czegoś w tym kolorze poszukać
Stary 2010-06-04, 08:52   #2139
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Mój buty jest w stanie przeżyć - dla niego to jest przynajmniej część garderoby Wg niego torebki nie są do niczego potrzebne A już na pewno nie są częścią stroju

Dziękuję za linka
Śliczny kolorek tej torebki Muszę czegoś w tym kolorze poszukać
A ja nie wiem dlaczego mój TŻ butów nie lubi za to wiem dlaczego torebki lubi bo on zawsze nosi z sobą portfel (cholernie ciężki), komórkę(cegła), klucze i mp3 i jak idziemy na zakupy czy gdzieś jedziemy to twierdzi że mu to ciąży i wszystko wrzuca do mojej torebki (nie przejmując się tym że ta torebka jest już wystarczająco ciężka od mich rzeczy) ... i potem ja dźwigam te ciężary a on swobodnie się porusza

Śliczny kolor i torebka Koniecznie szukaj kolor modny w tym sezonie, podstawą w każdej szafie
Stary 2010-06-04, 09:04   #2140
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
A ja nie wiem dlaczego mój TŻ butów nie lubi za to wiem dlaczego torebki lubi bo on zawsze nosi z sobą portfel (cholernie ciężki), komórkę(cegła), klucze i mp3 i jak idziemy na zakupy czy gdzieś jedziemy to twierdzi że mu to ciąży i wszystko wrzuca do mojej torebki (nie przejmując się tym że ta torebka jest już wystarczająco ciężka od mich rzeczy) ... i potem ja dźwigam te ciężary a on swobodnie się porusza

Śliczny kolor i torebka Koniecznie szukaj kolor modny w tym sezonie, podstawą w każdej szafie
Mój też zawsze chodzi obładowany - portfel - również ciężki, komórka, klucze do domu i kluczyki do samochodu ale rzadko to w torebce noszę - jakoś on woli mieć to przy sobie

co do koloru, to coraz bardziej się przekonuję
tylko jak wytłumaczyć kolejny zakup torebki? o tej z raramodo dowiedział się wczoraj
stwierdzenie: kolor modny w tym sezonie, podstawą w każdej szafie na pewno go nie przekona
Stary 2010-06-04, 09:07   #2141
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Mój też zawsze chodzi obładowany - portfel - również ciężki, komórka, klucze do domu i kluczyki do samochodu ale rzadko to w torebce noszę - jakoś on woli mieć to przy sobie

tylko jak wytłumaczyć kolejny zakup torebki? o tej z raramodo dowiedział się wczoraj
stwierdzenie: kolor modny w tym sezonie, podstawą w każdej szafie na pewno go nie przekona
I co powiedział na temat tej z Raramodo?
To mu powiedz "wszystkie wizażanki mają i ja też chcę"

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-04, 09:12   #2142
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
I co powiedział na temat tej z Raramodo?
To mu powiedz "wszystkie wizażanki mają i ja też chcę"
zapytał, po co mi kolejna
i stwierdził, że w garażu będzie musiał więcej miejsca na moje torebki przeznaczyć
ale nawet gładko poszło
On już wie, że ja przez wizaż mam kilka dodatkowych torebek, więc to że wizażanki mają także go nie przekona
I na dodatek te torebki mają nawet swoje imiona - co już jest dla niego naprawdę niezrozumiałe
Stary 2010-06-04, 09:13   #2143
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez whoaboa Pokaż wiadomość
Tak, z tym, iż jeśli posiłkowałaś się uzbieranym rabatem - takowy przepada, a Ty musisz dopłacać, z tego co kojarzę.
Szkoda by z tym rabatem było

Cytat:
Napisane przez nikki999 Pokaż wiadomość
Sydunia myślę, że tak w zasadzie to Ty w porozumieniu ze sklepem decydujesz więc wystarczy mail i już, a co reklamujesz?
Ale to będę musiała dopłacać, to co z rabatu wzięłam? Nie zdecydowałam jeszcze, ale jak coś to Cassię i Elvie. Z tym że nie wiem, czy od Cassie znajdę paragon
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-04, 09:15   #2144
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Mój TŻ tak nie robi ale mojej kumpeli owszem. I zawsze się pyta przed wyjściem - Kasiu, bierzesz ten swój "worek cyganki" (że niby wielkie i się wszystko tam zmieści)

Moja choroba się pogłębia... z dnia na dzień A, że nie mam kasy to mogę sobie pomarzyć o Immogene
Ale poprawiłam sobie wczoraj humor bo zamiast kupić kolczyki różyczki to sobie sama ulepiłam

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-04, 09:16   #2145
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Tak sobie myślę, że tylko na imogene czekam, jakoś mi się ana odwidziała No chyba, że jakiś nagły przypływ gotówki by się zdarzył

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-06-04, 09:19   #2146
assicka
Zakorzenienie

[QUOTEnie robi ale mojej kumpeli owszem. I zawsze się pyta przed wyjściem - Kasiu, bierzesz ten swój "worek cyganki" (że niby wielkie i się wszystko tam zmieści)
[/QUOTE]

jej - faceci to naprawdę mają określenia skąd im się to bierze?
Stary 2010-06-04, 09:20   #2147
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Zobaczcie ile Flavia w beżu stoi
http://www.allegro.pl/item1059785851...uka_nowka.html

A dla fanek Leny w innym kolorze. W Vero-Modzie były podróbki Balenciagi na pewno w brązie - zdjęcie z bloga szafiarskiego
http://4.bp.blogspot.com/_muoMXLVzio...h/HPIM0377.JPG

Edytowane przez Puntodivista
Czas edycji: 2010-06-04 o 09:22
Stary 2010-06-04, 09:25   #2148
lilka00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
obie ślicznotki, zobaczysz, że za niedługo przekonasz się do Emilii na 100 %
Już sie przekonałam, piękna jest, jak mogła mi się nie spodobac, wczoraj wzięłam ją do pudrowego sweterka i beżowych butówi było ślicznie.
lilka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-04, 09:26   #2149
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość

Mój TŻ tak nie robi ale mojej kumpeli owszem. I zawsze się pyta przed wyjściem - Kasiu, bierzesz ten swój "worek cyganki" (że niby wielkie i się wszystko tam zmieści)

Moja choroba się pogłębia... z dnia na dzień A, że nie mam kasy to mogę sobie pomarzyć o Immogene
Ale poprawiłam sobie wczoraj humor bo zamiast kupić kolczyki różyczki to sobie sama ulepiłam
Mi już lepiej, przedwczoraj gardło mnie zaczęło boleć ale dziś już ok Tylko katar został i coś czuję głupiego zęba-chyba znowu zaczyna wychodzić Mam już ich dość serio

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-06-04, 09:27   #2150
lilka00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
ZROBIŁAM TO

..... Kliknęłam Haddi szarą

musiałam ... po tych Waszych pięknych zdjęciach ...

Teraz jestem spłukana ale szczęśliwa Czekam na poniedziałek
Zobaczysz, że nie pożałujesz tej decyzji . Haddi jest prześwietna, jest zrobiona z tak ładnej ekoskórki, że moja mama myślała, że to skóra naturalna i że w ogóle to jakaś droższa torebka .

Edytowane przez lilka00
Czas edycji: 2010-06-04 o 09:33
lilka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-04, 09:27   #2151
assicka
Zakorzenienie

Cytat:

dobrze, że swoją naprawiłam

Cytat:

A dla fanek Leny w innym kolorze. W Vero-Modzie były podróbki Balenciagi na pewno w brązie - zdjęcie z bloga szafiarskiego
http://4.bp.blogspot.com/_muoMXLVzio...h/HPIM0377.JPG
mnie jakoś ten model się nie podoba
ale to dobrze - mniej pokus

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Cytat:
Napisane przez lilka00 Pokaż wiadomość
Już sie przekonałam, piękna jest, jak mogła mi się nie spodobac, wczoraj wzięłam ją do pudrowego sweterka i beżowych butówi było ślicznie.
Stary 2010-06-04, 09:32   #2152
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Mi już lepiej, przedwczoraj gardło mnie zaczęło boleć ale dziś już ok Tylko katar został i coś czuję głupiego zęba-chyba znowu zaczyna wychodzić Mam już ich dość serio
chodziło mi o to, że na Imogene choruję
..kochana jesteś Mam nadzieję, że ząb da Ci spokój. Ja mam takie dwa rosnące - rżną się ze 3 dni i koniec. Później w najmniej oczekiwanym momencie wyglądam jak chomik wypchany żarciem bo postanawiają rosnąć dalej Trzymaj się

Cytat:
mnie jakoś ten model się nie podoba
ale to dobrze - mniej pokus
Mi się bardziej Lena podoba - bardziej opływowa, nie lubię kanciastych, klockowatych toreb

Stary 2010-06-04, 09:34   #2153
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
zapytał, po co mi kolejna
i stwierdził, że w garażu będzie musiał więcej miejsca na moje torebki przeznaczyć
ale nawet gładko poszło
On już wie, że ja przez wizaż mam kilka dodatkowych torebek, więc to że wizażanki mają także go nie przekona
I na dodatek te torebki mają nawet swoje imiona - co już jest dla niego naprawdę niezrozumiałe
w garażu?
Nie chcę Cię martwić ale na Twojego TŻ już nie ma argumentów musisz go stawiać przed faktem dokonanym

Cytat:
Tak sobie myślę, że tylko na imogene czekam, jakoś mi się ana odwidziała No chyba, że jakiś nagły przypływ gotówki by się zdarzył
a ja stwierdziłam że poczekam na obniżkę Imogene i potem kliknę ją i Granatową Anę. A co do Tove to muszę to jeszcze przemyśleć Ważne że będę miała moją Labellau
Stary 2010-06-04, 09:38   #2154
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
To było nieuniknione

Cytat:
Zobaczysz, że nie pożałujesz tej decyzji . Haddi jest prześwietna, jest zrobiona z tak ładnej ekoskórki, że moja mama myślała, że to skóra naturalna i że w ogóle to jakaś droższa torebka .
skórka boska jest
Cytat:
dobrze, że swoją naprawiłam
Polka potrafi

Cytat:
chodziło mi o to, że na Imogene choruję
..kochana jesteś Mam nadzieję, że ząb da Ci spokój. Ja mam takie dwa rosnące - rżną się ze 3 dni i koniec. Później w najmniej oczekiwanym momencie wyglądam jak chomik wypchany żarciem bo postanawiają rosnąć dalej Trzymaj się

Mi się bardziej Lena podoba - bardziej opływowa, nie lubię kanciastych, klockowatych toreb

To przez te smarki-uciskają mi mózg nie skontaktowałam
Mi już rosną 4 lata-co pół roku jakiś się trochę rusza

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-06-04, 09:42   #2155
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
w garażu?
Nie chcę Cię martwić ale na Twojego TŻ już nie ma argumentów musisz go stawiać przed faktem dokonanym
No tak mnie straszy - że torebki będę musiała trzymać w garażu - jak już razem zamieszkamy
ale to tylko takie straszenie
ale pocieszyłaś mnie - że nie ma już na niego argumentów
muszę przyznać, że z całej mojej kolekcji dwie to on mi kupił - ale ostatni taki jego zakup był rok temu i chyba nie będzie już kolejnych

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Cytat:

Polka potrafi
nie miałam wyjścia wyjeżdżałam akurat na urlop tygodniowy i w trasie mi się ucho urwało
no ale z urlopu wróciłam z dodatkowymi dwiema
Stary 2010-06-04, 09:46   #2156
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
nie miałam wyjścia wyjeżdżałam akurat na urlop tygodniowy i w trasie mi się ucho urwało
Polka potrafi... mnożyć dobra niezbędne

Muszę się ruszyć... teściowa dziś przyjezdża. Jestem cała w skowronach

Stary 2010-06-04, 09:46   #2157
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
No tak mnie straszy - że torebki będę musiała trzymać w garażu - jak już razem zamieszkamy
ale to tylko takie straszenie
ale pocieszyłaś mnie - że nie ma już na niego argumentów
muszę przyznać, że z całej mojej kolekcji dwie to on mi kupił - ale ostatni taki jego zakup był rok temu i chyba nie będzie już kolejnych

my z TŻ planujemy zrobić sobie ogromną garderobę (może być nawet w garażu)

Potrafię pocieszać ludzi

Mi TŻ kupił : Simon, Haddi, Alice, Andi no i teraz Labellau i to w kilka miesięcy

A pochwal się nowymi torebkami które kupiłaś na urlopie
Stary 2010-06-04, 09:51   #2158
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:

Mój też chodzi tak obładowany .
Co do torebek to mój TŻ już nawet nie protestuje jak kupuje kolejną torebkę ... poddał się

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-04, 10:00   #2159
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
my z TŻ planujemy zrobić sobie ogromną garderobę (może być nawet w garażu) y
Potrafię pocieszać ludzi

Mi TŻ kupił : Simon, Haddi, Alice, Andi no i teraz Labellau i to w kilka miesięcy

A pochwal się nowymi torebkami które kupiłaś na urlopie
Garderoba fajna rzecz też bym chciała ale chciałabym również taką mała komórkę na wszystkie środki czystości, odkurzacz, żelazko itd - to bardzo ułatwia życie

jedna to taka jak w załączniku, a druga to również biała kopertówka Orsay

Cytat:
Mój też chodzi tak obładowany .
Co do torebek to mój TŻ już nawet nie protestuje jak kupuje kolejną torebkę ... poddał się
to ja widzę, że mój TŻ wyjątkowo wytrwały jest
ale bardzo lubią z moim tatą i bratem komentować kolekcję moich torebek

Edytowane przez assicka
Czas edycji: 2010-06-04 o 10:10
assicka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-04, 10:06   #2160
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Garderoba fajna rzecz też bym chciała ale chciałabym również taką mała komórkę na wszystkie środki czystości, odkurzacz, żelazko itd - to bardzo ułatwia życie

jedna to taka jak w załączniku, a druga to również biała kopertówka Orsay
O taka komórka też by się przydała żeby mieć tyle pokoi to musiałabym mieć willę a nie dom

Nie ma w załączniku

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości