|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Bardzo słusznie. A jeden koleś z mojej szkoły zapisał się do tylu grup, że wyczerpał mu się limit i musiał założyć sobie drugie konto o_O
|
|
|
|
#932 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() oooo jaaa też bym zjadła jakąś sałatkę ![]() zrobiłam sobie zapiekankę, ale za dużo dałam papryki ostrej ![]() Cytat:
![]() ja to jestem mała, 168 cm ![]() Cytat:
?![]() Cytat:
a ja chyba nic nie mam wpisane
|
|
#933 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#934 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To co ja mam powiedzieć ? ![]() Idę jutro na promocję
<3 Edytowane przez malenstwo5 Czas edycji: 2010-06-03 o 21:27 |
|
|
|
|
#935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
faktycznie "mała" Boże widzisz a nie grzmisz, ile bym dała, żeby być wyższą. reddsa jabłkowego piję i zamulam.
|
|
#936 | |
|
Zadomowienie
|
no to na spotkaniu żbików będziesz miała ręce pełne roboty
![]() Cytat:
maleństwo mi nie zacytowało ![]() to pytanie kieruje też do niej
|
|
#937 |
|
Zadomowienie
|
A no pewnie. Ja też lubię i robić, i być fotografowaną.
![]() _________ Idę czytać dalej. Także dobranoc
|
#938 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#940 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lovely ![]() Cytat:
to jedno na fcb mi się podoba bardzo Cytat:
![]() Cytat:
i z kim iść i robić, bo nawet pająki by mnie zadowoliły.z dziewczynami czasem, ale to wiadomo jakie przy piciu wińska się robi ![]() Cytat:
Cytat:
? ![]() ja tam lubię patrzeć na ładne kobiety ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
moja "koleżanka" też wyczerpała limit, ale nie zakładała z tego powodu drugiego konta. ale zalało Ursynów w Warszawie ![]() aż jak Beatę odwoziliśmy to po chodniku musieliśmy jeździć ale mam ochotę porobić fotki jakieś przez/dzięki was/wam.---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- ja troszeńkę ponad ![]() ale już się przyzwyczaiłam ![]() ed: Tony to uj. Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2010-06-03 o 23:18 |
|||||||||
|
|
|
#941 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejj ;*
Łaaa ratunku burza u mnie okropna (jak to mówiłam za młodu 'grzmija') i to było straszne, siedzieliśmy z tż, dzwoni kolega żebyśmy przyszli na grilla, 5 minut potem burza nadeszła . w sumie to nadal jest, w ogóle mi się to nie podoba.
|
|
#942 |
|
Zakorzenienie
|
no wlaśnie u nas też.
a też racja! niech on proponuje (a jak zaproponuje rowery albo granie w piłkę nożną?) ![]() spakowanam już prawie. Boszzz, co za stworzenie ze mnie. ale upchałam wszystko, co chciałam w tą torbę, fak jea. teraz czekają mnie poranne zakupy, 2,5h tłuczenia się pksem, potem tłuczenie się metrem/autobusami i dalej to już sama cudowność.. (?) ![]() także, dobranoc Pamposze. ;* lowe Was. i nie spamować tu za dużo,będę w niedzielę to wtedy możecie zdjąć blokady z klawiatur.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#943 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nie wiem. Cytat:
Cytat:
![]() sąsiad zaprosił mnie na drinka a potem wbiliśmy się na ognisko do jakiś małolatów, zrobiliśmy małą zadymę i do domu. |
|||
|
|
|
#944 |
|
Zadomowienie
|
to tak w sam raz
![]() a u mnie tylko wieje.. aaaaaaaaaaaa. idę spać. ziewam tak, że zaraz połknę monitor. ![]() dobranoc;*
|
#945 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja na takie szczupłe, wysokie )W sam raz jest 175-180 ![]() A ja jadę we wtorek nad jeziorko na kilka dni ![]() I kręcimy z Tżtem biznes ![]() Dobranoc ;* |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#946 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak zapitala szybko. Sama po chodniku chyba jechałaś. ![]() Przecież przez kałuże jechaliśmy. Cytat:
|
|
|
#947 | ||
|
Zadomowienie
|
Z drugiej strony też bym nie chciała focić mojego brata
Cytat:
![]() Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19774611]bo chyba można pocytować naraz ok 10 postów ? nie wiem. [/QUOTE]To wszystkie chyba by się nie kasowały Nieee wiem sama;D*** http://www.youtube.com/watch?v=eYIKG3dICno&featu re=PlayList&p=9F849463913 DEB1E&playnext_from=PL&pl aynext=3 słucham sobie tak czuję, że dziś się stało coś przez co mój świat stanie na głowie i podoba mi się to
|
||
|
|
|
#948 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19774611]
a jaki jest limit ? [/QUOTE] ona miała 300. Cytat:
kopa w dupę?Cytat:
a jak mi się siku chciało ![]() Cytat:
![]() słucham sobie też. Michelle w końcu zrobiła coś, co już dawno powinna fak jeah.
|
|||
|
|
|
#949 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to odezwij się na gadu jak będę dostępna albo z/w ![]() Cytat:
![]() ona nie jest puszczalska Cytat:
Cytat:
chciałam zapytać po co, ale już wiem ![]() Cytat:
właśnie?! dzień dobry, cześć i czoooołem, kluski z rosołem ![]() byłam wczoraj z Tż nad morzem a dzisiaj idę wydrukować cv, poroznosić po okolicy.. no i zadzwonię do lodziarni bo mam praktycznie pod samym domem i szukają kogoś tęsknię za wami.
|
|
#950 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry ;**
Martyna, u mnie nawet nie ma gdzie cv zanieść ![]() Idę na 14 na promocję i będzie "zapraszam do degustacji ciasteczek tuc-tuc " .Lepsze to niż nic.
|
#951 |
|
Zakorzenienie
|
ja się nigdy do tego nie przyzwyczaję.
dla nas w sam raz?! ale 168 to mała jesteś?! ![]() Justyna trochę przesadziłaś dzień doberek;*
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-06-04 o 10:39 |
|
|
|
#952 |
|
Zadomowienie
|
Dobryyyy.
Jem sobie banana po afrykańsku i banana na buzi też mam, bo wczoraj w nocy rozmawiałam długo z fajnym panem i tak weselej mi jakoś. ![]() Chyba zagram w konkursy, taką wenę dziś mam. Martyna, też tęsknię. W ogóle, jak czytam twoje posty, to w myślach nie słyszę swojego głosu, tylko twój, taki fajny, sympatyczny.
|
#953 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
łaaa, idę o 13 z ciocią, później do spowiedzi , bo chrzciny już za tydzień a ja jeszcze nie mam karteczki podpisanej. później oby była pogoda ładna, bo mamy iść do kolegi a raczej koleżanki, który długi czas była moją przyjaciółką i teraz chce te wszystko troche odbudować.o nie. śniło mi się, że zakochał się we mnie mój kolega z klasy troche mu sie spieszyło, bo od razu jak gdzieś poszliśmy, to chcial mnie przytulić -czy to prawda że....tyy.. mu.. pożyczyłaś 20500 złotych?!?! -nieee... 500 głupku. -a to ok.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#954 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Do mnie ex przyjaciółka odzywa się tylko po to, by coś wybadać. Ostatnio napisała "jak matura?", po czym, dostając odpowiedź, już się nie odzywa. Tylko czekać jak napisze 30 czerwca. ![]() Durne te sny w ogóle. Mnie się ostatnio śniło, że płynęłam statkiem do... Jaworzna.
|
|
#955 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i w rodzinie kosa bo jedna ciocia chciała być i teraz nie przyjdzie na chrzciny. przy okazji mieszka dosłownie za płotem. cyrk normalnie..w dodatku to jest siostra mamy tego dziecka.oj no to taka sytuacja jest beznadziejna.
|
|
|
#956 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Następnym razem nie odpiszę jej w ogóle. Kiedyś lunatykowałam, na szczęście minęło.
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
współlokator mi łazienkę zajął
siiiiiiikuuuuu!
|
#958 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień
ale miałam dzisiaj sen ![]() śniło mi się, że przyszły wyniki z matur - bo wiecie, zaczynam sobie uświadamiać, że to już czerwiec jest przecież, i że to już całkiem niedługo - nie wiem co mi się stało i czemu świruję z tym tak, ale mam stresa chyba... proszę mnie spałować czy coś i że nie zrobię nigdzie tego kursu pierwszej pomocy i mnie nigdzie nie przyjmą bo pktów nie starczy w każdym razie z biologii miałam równe 30%, bo nie wstrzeliłam się w klucz ( i wszystkim źle poszło. Cytat:
w sumie jak macie tego trochę to spróbujcie, tylko przydał by się wam profesjonalny sprzęt - łubianki, waga. ![]() jaki sen ![]() Cytat:
ja już zapomniałam głosu.Cytat:
zadzwoń koniecznie.ja też Cytat:
ludzie są czasem bardzo obrażalscy. poza tym, czemu uważają, że coś im się należy? taki był wybór matki dziecka i już. a że się poczuła urażona, bo liczyła, że siostra ją wybierze - no cóż, zdarza się. mogła jej o tym powiedzieć.jak już Weronika trafnie zauważyła - nie masz czym się przejmować, bo to nie Twoja wina. |
||||
|
|
|
#959 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i tak pewnie będzie najlepiej ![]() ja też i też mi przeszło na szczęście ![]() Cytat:
ja cię niestety nie spałuje, bo też mam stresa z tego powodu ![]() hehe, no pociesz się tym że to tylko sen i że wszyscy mieli złe ![]() no własnie, wiem że u mnie w takich vipowskich miejscach do sprzedawania jagód, truskawek czy coś, to trzeba uważać, bo straż jeździ i się kary chyba za to płaci. noo ja się tym w sumie nie przejmuje bo to nie moja sprawa, ale wiecie jej siostrze jest naprawde przykro no bo oni mieszkają jakieś 15 metrów od siebie i nie przyjdą, a rodzina z usa przyjeżdża. troche to takie nie teges. i jeszcze ta ciocia stwierdziła, że ona sobie na drugi dzień na placki przyjdzie :| na co oczywiście matka dziecka : ja jej ku.wa dam placki. ejjjj.. :[ czemu jak ściągnełam sobie darmową 30 dniową wersje PS to po 2 dniach mi pisze, że już ten czas wyczerpałam
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2010-06-04 o 11:58 |
||
|
|
|
#960 |
|
Zadomowienie
|
No i niczego cię nie nauczył przypadek Karoliny.
A cewnik to gdzie ? ![]()
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.

To co ja mam powiedzieć ?
Boże widzisz a nie grzmisz, ile bym dała, żeby być wyższą. 

teraz czekają mnie poranne zakupy, 2,5h tłuczenia się pksem, potem tłuczenie się metrem/autobusami i dalej to już sama cudowność.. (?)
nie wiem.
)
ludzie są czasem bardzo obrażalscy. poza tym, czemu uważają, że coś im się należy? taki był wybór matki dziecka i już. a że się poczuła urażona, bo liczyła, że siostra ją wybierze - no cóż, zdarza się. mogła jej o tym powiedzieć.