|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V
![]() |
#213 |
|
nie, zamówiłam na allegro
![]() ![]()
![]() |
#214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#215 |
|
Na pewno dam znać, wpadłam ostatnio w bielendowy szał
![]() ![]()
![]() |
#216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#217 | |
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]()
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam z miasta
![]() ![]() ![]() ![]() Postaram się ofocić wszystko i wrzucę Wam wieczorem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#219 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;19765906] Udało mi się zaliczyć kolejny egzamin (tłumaczeniowy angielski) na 4,5. Teraz tylko arabski i wracam do Was pełną parą. [/QUOTE] ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
Shpilciu dzięki za komplement
![]() Mam zamiar dziś zrobić sobie jakiś wzorek, więc tez się pochwalę ![]() Co do zmywania paznokci, to polecam Wam ten sposób: http://klublakierowy.blogspot.com/20...er-filmik.html - faktycznie zdaje egzamin ![]() A maluję ostatnio zgodnie z tą instrukcją: http://www.lacquerized.com/2010/05/h...-my-nails.html uwierzcie, że nie ma szans na pomalowanie skórek ![]() edycja: jednak się nie pochwale, bo wyszłam ze stempelkowej wprawy ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-06-04 o 16:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#221 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
A ja zamiast się uczyć ciągle jestem poza domem...a w domu to zajmuję się wszystkim tylko nie nauką! ![]() Wczoraj teściowie zaprosili mnie z okazji dnia dziecka na lody na Górecznik (taka restauracja nad jeziorkiem z mini Zoo, wigwamem i cuda na kiju) ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 |
Konto usunięte
|
Mi dziś przybyły dwie rzeczy - maska Lorys, za co bardzo dziękuję Księżniczce
![]() ![]() - balsam do opalania - balsam po opalaniu - woda toaletowa Bali Bliss - zmywacz w pisaku - masło do ciała PS ![]() ![]() Nie zaszalałam, bo właściwie wszystko potrzebne - poza Bali Bliss i masłem, w którym się zakochałam i chcę mieć w zapasie, skoro mogę je mieć w takiej cenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No własnie wklejam ![]() 1. Moje zakupy z Bell ![]() ![]() 2. Reszta dzisiejszych zakupów: odebrane zamówienie z DOZ (niestety nie dotarła woda Rabka Minerale ![]() ![]() 3. Moja Utopia ![]() ![]() 4. ekstra przecierane jeansy z Vero Mody ![]() 5. Krótka mini z lumpka 3 zł 6. Spódnica z lumpa 3 zł 7. Pidżamka słodka z lumpa 3 zł 8. Spódniczka z lumpa 1 zł 9. Koszula Marks&Spencer pięknie leży na mnie ![]() 10. Przecudna sukienka z Imitz za 29,99 zł (ale ma dekolt ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
C.d.
11. Bluzeczka z Imitz 12 zł 12. Bluzka azurowa z Vero Mody ![]() Zapomniałam jeszcze ufocic dwie rzeczy: śliczną bawełnianą sukienkę zieloną butelkową we wzory za 35 zł i prześliczną bluzkę turkusową z dekoltem typu woda też za 35 zł. Obie z C&A. Zrobię zdjęcia w poniedziałek, bo na weekend jadę na 25 rocznicę ślubu do rodziny do Zawiercia (impreza jak weselicho ![]() ![]() Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2010-06-04 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#225 | |
|
Cytat:
![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19793437] - masło do ciała PS ![]() ![]() [/QUOTE] A które to masło tak Ci się spodobało? ![]() O rany księżniczko! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
Orlico dziękuję Ci za próbeczki
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- A co tu dzisiaj taka cisza? Od 17 do 22 żadnego posta? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Konto usunięte
|
Nosku, Morze Martwe
![]() Księżniczko, poważnie? Kurcze, faktycznie nie spojrzałam, przepraszam... Dostałam je jakiś miesiąc temu w SP i nawet mi przez myśl nie przeszło, że są przeterminowane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19793943]Nosku, Morze Martwe
![]() Księżniczko, poważnie? Kurcze, faktycznie nie spojrzałam, przepraszam... Dostałam je jakiś miesiąc temu w SP i nawet mi przez myśl nie przeszło, że są przeterminowane ![]() Nic się nie stało ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
hej.
Ja dzis mam szczeście w nieszczęściu. Byłam w dwóch hurtowniach kosmetycznych bo chciałam zaopatrzyć siew mleczka do demakijazu, bo idą u mnie jak woda (nimi zmywam makijaz i myje twarz jesli używam wody) i... obie były zamknięte. Porobili sobie długie weekendy. I w sumie na szczęscie bo pewnie bym przepadła mimo mojego postanowienia. Kupiłamw drogerii tylko 1 mleczko Polleny Eva z koniczyna polną, bo już naprawdę nie miaąłm żadnego mleczka. Koszt 3,50 Oddałam cioci pomadke Avon, bo była dla mnie za ciemna. Szukam wyjazdu na urlop. Chodzi mi po głowie Bułgaria, ale nie bardzo moge trafic z datą, bo urlop mam od 19-30 lipca. Moze macie jakies biura, które oferuja wycieczki w tej dacie? Wylot moze byc nawet 17 czy 18 ale powrot nie pozniej jak 31.07 Zapomnialam dodac, że obłowiołam sie dzis w lumpku. Kupilam 2 mega super torby, spodniczki na lato i bluzki. Jka dorwe aparat to zrobie zdjecia
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2010-06-04 o 22:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
Wow Ksieżniczko ile cieni EDM! O matulu! Ja dawno mineralow nie kupowalam i nawet sie boje zagladac bo mnie jeszcze jakas promocja czy tez nowe produkty skuszą!
#231 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Księżniczko, mam nadzieję, że tej sprawy z próbkami nie odebrałaś jako jakąś złośliwość z mojej strony - naprawdę nie zwróciłam uwagi na datę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ---------- A, miałam poinformować, że kupię chyba z mamą na pół dwupak szamponów Garniera w Naturze - bardzo ich ciekawa jestem ![]() Edytowane przez 9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 Czas edycji: 2010-06-04 o 23:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#232 | |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19796476]
Księżniczko, mam nadzieję, że tej sprawy z próbkami nie odebrałaś jako jakąś złośliwość z mojej strony - naprawdę nie zwróciłam uwagi na datę ![]() ![]() [/QUOTE] No coś Ty jaką złośliwość ![]() ---------- Dopisano o 01:55 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() A TŻ jak zobaczył tą Utopię to przez chwile miał taką minę, jakby mnie chciał z domu wyrzucić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#233 | ||
Zakorzenienie
|
Czy to w normalnym sklepie czy jakiś outlet? Jest piękna
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
księżniczko jakie zakupy
![]() kurde dziewczyny mam kaca giganta ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- faktycznie piękna ![]()
#235 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja się nie mogę doczekać ciuchowych zakupów, a muszę dać sobie na nie szlaban do osiągnięcia celu wagowego. W końcu za 6kg, które mnie jeszcze czekają, to te nowe ciuszki będą na mnie wisieć ![]() Od kilku dni mam wahania +/- pół kilo ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() TŻ musiał zabójczo wyglądać ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
wpadam do was tylko na chwile.o 13 mam zajecia w szkole wizazu.wczoraj cały dzien się uczyłam,dzisiaj tez muszę
![]() ![]()
#238 | ||
Lady of Harley-Davidson
|
ja wczoraj bylam w naturze, wielkie zakupy z mama, babka nic nam nie dala
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jak juz wspomnialam, bylam z mama w naturze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() to na tyle z moich grzeszkow, moge powiedziec ze sie oparlam i nie wzielam od mamy szamponikow clear, bo skads wytrzasnela i ma ich chyba z 10 takich malych promocyjnych i chciala mi dac ale powiedzialam NIE ![]() ![]() to ja uciekam do nauki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- KonikGarbusek: poszperalam troche w sieci i znalazlam kilka ofert ktore moglyby Ci pasowac, np 20.07 na 10 dni, samolotem, 2 posilki, 2070zl (klik!) ale nie wiem czy chcesz samolotem czy autobusem? samolotem jest duzo drozej, ale jak sie ma ograniczony czas jak Ty to chyba lepiej... autokarem raczej nie znajdziesz na 10 dni, bo 4 dni to jazda = wiec sa 14-dniowe = 10dni na plazy + 4 dni w autobusie.ale jak chcesz samolotem to spokojnie znajdziesz, nawet jest wybor z tego co w Internecie sprawdzalam ![]()
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
już wypiłam
![]() ![]()
#240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję serdecznie za propozycje wycieczki. Teraz tak siebie myśle, że może lepiej lecieć na tydzień na spokojnie niż na 2 tyg i denerwowac się jakby było jakieś opóźnienie. Zależy mi na samolocie, bo rzeczywiście autokarem to 4 dni podóży a to jest męczące. Poszukam też w Alfa Star jak któraś z was radziła. Kochane jesteście ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:04.