![]() |
#421 |
Rozeznanie
|
Dot.: LIpcowe Panny Młode
A ja z bucikami nie miałam żadnych problemów. Byłam sobie kiedyś w mieście (po coś zupełnie innego) i przechodziłam obok sklepu z butami. Spodobały mi się jedne, przymierzyłam i spodobały mi się jeszcze bardziej. Następnego dnia pojechałam z mamą i kupiłam, bo jej również się bardzo podobały.
![]()
#422 |
Przyczajenie
|
A ja wreszczcie byłam w zeszłym tygodniu spisać protokół u księdza, daliśmy na zapowiedzi, a wczoraj byłam u pierwszej spowiedzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Raczkowanie
|
Widze po sobie jaki to klopot z kupnem butow slubnych.
Zalezy mi na tym,aby but ten byl wygodny,czyli najlepiej ze skory i upatrzyla sobie jeden model u Rylki,ale niestety...!!!!! Przebiegalam caly Poznan i nie ma nigdzie mojego rozmiaru a jak juz byl, to z wystawy zniszczony i rozchodzony!!! Proslilam nawet, aby specjanie dla mnie zamowiono dany fason w danym rozmiarze!!! Podobno zamowienie zostalo zlozone,ale model ten nie dotarl do sklepu. ![]() Chcialam nawet indywidulanie kupic w sklepie on-line Rylki, ale tam mozna zamowic tylko buty w nietypowych rozmiarach. ![]() Odpuscilam wiec sobie i szukam dalej..... |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj wpadł mi kolejny artykuł w łapy odnosnie pogodynki
![]() ![]() ![]() "Wakacje mają zacząć się optymistycznie. Najcieplejszy tego lata okres przypaść ma bowiem na przełom czerwca i lipca, gdy to temperatura ma sięgnąć 28 st Cejcjusza. I na tym w zasadzie koniec optymistycznych wakacyjnych wiadomośći pogodowych dla Polski" (W tym się zgadza z poprzednim artykułem) dalej.......... "Do połowy lipca ma nie być chłodno,ale za to deszczowo" (i tu mały ZONK:/) dalej........ "Pod koniec lipca i na początku sierpnia synoptycy zapowoiadaja temperatury w dzień od 19 do 22 st. Celcjusza, w nocy od 10-12 st." to bardziej optymistyczne od tamtego,ze nie pisze,ze bedzie padać... Dziewczyny już wam nie bede psuła nastrojów wypisywaniem o pogodzie....przepraszam ![]() Bedzie jaka będzie....dla nas i tak to będzie najbardziej słoneczny dzień w życiu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Rozeznanie
|
Starałam się unikać tego wątku (głównie dlatego, że wpadałam w kompleksy, jak Wy już macie wszystko pozałatwiane, a u nas wszystko leeeeży), ale chyba mnie stres zaczyna doganiać...
dzisiaj jedziemy załatwiać z księdzem w parafii gdzie będzie ślub (60km od Krakowa), jutro (albo nawet dzisiaj wieczorem) dogadać szczegóły w knajpie gdzie wesele i trzeba hotel porezerwować. Już mi słabo, głównie ze względu na księdza... trzymajcie kciuki. |
![]() ![]() |
![]() |
#426 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Raczkowanie
|
Jo Jo bylam i na Polwiejskiej rowniez w tym salonie o ktorym piszesz. Faktycznie butki sa ladne,ale odstraszyla mnie cena!!! 280zl, to chyba troche za duzo.... Chce sie zmiescic w 200. Juz za duzo poszalalam z wydatkami hihi Czes przystopowac hihi
|
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
Raczkowanie
|
No fakt, troszke wydalam na te buciki
![]() ![]() Owocnych poszukiwan agusniczku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Raczkowanie
|
Ja w końcu dzisiaj sobie zamówiłam makijaz i fryzjera
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
Ewela-Ty nasza pogodowa czarodziejko
![]() Jeśli miałabym wybór to wolę taką pogodę jak dzisiaj,w słoneczku 20',ale wiaterek chłodny.... Ale jak będzie upał to też nie będę wybrzydzać ![]() ![]() Cóż jakoś przeżyję.. Byle nie padało ![]() Dzisiaj odebraliśmy obrączki ![]() ![]() Nawet mój TŻ zapytał czy może ją sobie ponosić ![]() więc chyba mu się podobają... Z garniturem niestety będzie gorzej ![]() Uparł się przy czarnym ewent.grafitem Wszedł do Pierre Gardin'a i oczywiście chciał od razu kupić pierwszy lepszy Ehhh...Byłam już zmęczona i nie chciało mi się z nim dyskutować Wyszłam po prostu ![]() Może uda mi się jeszcze go wyciągnąć do Cybiny chociaż... Z tymi chłopami... |
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Konto usunięte
|
o pogodzie na pocieszenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#432 |
Rozeznanie
|
Dot.: 01.07.2006r. ten najważniejszy dzień :-)
Podniosę wątek.
![]() Jeszcze tylko miesiąc. Dokładnie za 4 tygodnie o tej porze będziemy z trudem starali się zasnąć, ale nerwy pewnie nie pozwolą. ![]() Ja jeszcze nie zdecydowalam się na fryzurę i na makijaż. Nie mam pojęcia jak się uczesać i szczerze mówiąć coraz bardziej się tym stresuję. 20go czerwca odbieram sukienkę z welonem. ![]() No i coraz bardziej czuję po portfelu te przygotowania do śłubu... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Raczkowanie
|
Ewela-Ty nasza pogodowa czarodziejko
![]() Jeśli miałabym wybór to wolę taką pogodę jak dzisiaj,w słoneczku 20',ale wiaterek chłodny.... Ale jak będzie upał to też nie będę wybrzydzać ![]() ![]() Cóż jakoś przeżyję.. Byle nie padało ![]() Zgadzam się tez wole,żeby było chlodniej, byle nie padało ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkie lipcówki młaaa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
iff,aleś wygrzebała
![]() ![]() jesteśmy sobie na lipcowych pannych młodych,wleć ![]() ehhhh... jakoś do mnie jeszcze nie dociera ![]() 4 tyg..... ![]() ![]() mój jeszcze nie ma gangu ani nic ![]() ja suknię odbieram w pon.przed ślubem-nie chciałam wcześniej,bo po co ma się gnieść w szafie ![]() potrzeba mi tylko cosik na szyjkę i poważnie zająć się obmyślaniem fryzury ![]() pomaluję się sama-tylko kosmetyki jeszcze obmyślić i kupić aaaa..no i stanika jeszcze nie mam,bo z rozmiarem cienko,ale wezmę się w przyszłym tyg.poważnie za to... tak chciałam wszystko szybko pozałatwiać,ale po prostu się nie da ![]() zgrać wolną chwilę z TŻ graniczy z cudem ![]() no ale grunt to dobre nastawienie ![]() damy radę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Raczkowanie
|
buziaczki dla wszystkich "lipcowek"
![]() ![]() ![]() moze nie jest to szczyt moich marzen, ale sa super wygodne, pasuja doskonale i swietnie leza - czegoz chciec wiecej? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Raczkowanie
|
Jo Jo ja tez slubuje 22-ego!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Rozeznanie
|
Właśnie jestem świeżo po weselu koleżanki. To była taka mała próba generalna, na co jeszcze zwrócić uwagę
![]() ![]() A z załatwionyhc spraw to: pierwsza spowiedź przdślubna za nami a w środę spotykamy się z naszymi rodzicami wspólnie ustalić plan działania... Pozdrowienia ![]()
#438 |
Raczkowanie
|
Cześc dziewczyny! Nasze ślubne przygotowania zaczynają układać się w jakąś sensowną całość. Będziemy mieli wesele w restauracji Lwów w Lublinie. Chętnych zapraszam na stronkę
http://btm-lwow.pl/ w celu obejrzenia zdjęć z lokalu. Zamówiliśmy taki stół z owocami jak na zdjęciach z galerii-śliczny jest, prawda? Ślub mamy o 17:45. Wszelkie papiery też już załatwiliśmy. Indeksy z naukami kościelnymi też mamy powypełniane-oprócz spowiedzi. Co do sukni to będzie taka jak na poniższym zdjęciu-odbieram ją 16 czerwca. Buty też Wam mogę pokazać. Obrączki odbieramy we wtorek-już nie mogę się doczekać ![]() Zostało nam jeszcze kupno napojów, owoców i alkoholu. Kurcze, alez ten czas szybko mi ostatnio mija.
#439 |
Raczkowanie
|
A co do makijażu, to podoba mi się ten
![]() |
#440 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#441 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny nie uwierzycie. Mój TŻ nareszcie kupił sobie garnitur
![]() ![]() ![]() Kamień spadł mi z serca, już się bałam, że potrwa to jeszcze kilka tygodni. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wkleisz zdjęcie? ![]() ja bym chciała,żeby mój założył taką gorzką-ciemną czekoladkę ![]() ![]() generalnie to już mam to gdzieś-powiedziałam mu,że ma kupić co chce i w jakim kolorze chce i mnie to mało obchodzi ![]() skoro mnie nie słucha ani nie bierze pod uwagę to po co mam z nim jezdzić i po co mi się pyta o zdanie ![]() ale puściłam dzisiaj kilka aluzji na spotkanku naszych rodziców i jutro jedziemy na rozpoznianie w terenie.zobaczymy co z tego wyjdzie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
Katarzynko
![]() Pochwalisz się i wkleisz zdjęcie? Moje też nie są szczytem marzeń,ale ostatecznie pasują i mimo wysokiego obcasu są baaaardzo wygodne-a to dla mnie najważniejsze ![]() ![]() ![]() kupiłam je rzutem na taśmę w akcie desperacji ![]() ![]() włoskie,z cielęcej skórki. przecenione z 269zł z zeszłorocznej kolekcji ![]() czyż można chcieć więcej? ![]() kupię jeszcze sobie silikonowe wkładki-co by mnie poduchy nie bolały i będzie gites ![]() Cieszę się,że i Ty w końcu odnalazłaś swoje ![]() Bo chyba mamy podobne problemy i patrzenie na świat ![]() ![]() Tym bardziej się cieszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Raczkowanie
|
O rany!!! annLee , gdzie Ty kupilas buty za 79zl wloskie i ze skorki na dodatek??? Jesli mozna zapytac!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#445 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez marzka82 Czas edycji: 2006-06-05 o 08:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#446 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=105856
![]() ![]() |
![]() |
#447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() piękny!!! ![]() bosh,jak ja bym chciała,żeby mój taki włożył ![]() pięknie by wyglądał i pasował do mnie idealnie ![]() choć w ramach ugody myślałam o jeszcze ciemniejszym takiej gorzkiej czekoladzie ale jak na razie nigdzie nie widziałam ![]() piękny zazdroszczę Ci marzka ![]() a moje butki kupiłam naprawdę okazyjnie,bo chcieli się ich pozbyć ![]() ostatnia para,zeszłoroczna kolekcja itp.i choć w świetle dziennym kolorek inaczej troszkę wygląda to pasuje do mojej małej wstawki capuccino/ciemniejsze o ton ecri na sukni ![]() ehhh...czasem potwierdza się u mnie teoria,że głupi ma zawsze szczęście ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Zakorzenienie
|
aaaa kupiłam je w poznańskiej Panoramie,jeśli cokolwiek Ci to mówi
![]() jutro sprawdzę nazwę to wpiszę bo teraz idę spać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Raczkowanie
|
Ja tez już kupilam butki
![]() ![]() A Moj Narzeczony dalej nie ma nic ![]() Ostanio strasznie się z nim pokłóciłam....ostro było ![]() Przykro mi z tego powodu,ze 2 miesiace przed ślubem takie zgrzyty ![]() Pozdrawiam Was dziewczynki. Mam nadzieje,ze Wy nie macie takich problemow ![]() Papa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Raczkowanie
|
oj, Ewela - problemy mamy takie same
![]() ![]() u nas slub za niespelna 4 tygodnie, a moj narzeczony tez nie ma czasu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.