|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: ZAZDROŚNICE VIII - majowy sabat Zazdrośnic!
Cytat:
![]() Zobaczysz, że kiedyś będziesz żałowała każdego spotkania/dnia spędzonego z tym kolesiem. ![]() Ja chyba do Ciebie nie trafię ![]()
![]() |
#4352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() cytatu nie moge pod to znalezc. Zreszta to nie ma byc rozprawka tylko wypracowanie.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4353 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie zauważyłaś, że on wszystko odwraca kota ogonem, byleby tylko nie była jego wina? Tobie smutno, a on do Ciebie, że go nie przytulasz. To w ogóle jakieś dziwne jest ![]() A jak masz go przytulać jak on jeździ po rodzinie albo trawę kosi ![]() Bzdurne gadanie, ma coś na sumieniu i próbuje się ratować, zwalając każdą bzdurę na Ciebie.
![]() |
#4354 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale i tak jestem ciekawa reakcji bo to bedzie jakby pierwszy raz że ja bez niego ![]()
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tata mi wczoraj powiedział nawet, że TŻ całą winą zrzuca na mnie, a z siebie robi niewiniątko. Dobrze wiedział, że smutno mi było z jego powodu, to musiał pieprzyć o jakimś przytulaniu. Dzisiaj (o ile się spotkamy, bo póki co schemat dnia jest ten sam - on śpi ![]() I stawiam mu ultimatum, że albo się zmienia, albo naraszka, bo kurde, dłużej tego nie zniosę. Kolejny długi weekend miałam przepłakany, kurde. Choć w ogóle nie wiem, czy z nim rozmawiać, bo będzie mówił, że się czepiam, że niczego nie doceniam, a on się tak stara, że na siłę chcę zepsuć ![]() nie wiem jak mam z nim rozmawiać, dlatego ostatnio wszystko w sobie tłumię. ![]()
![]() |
#4356 | |
Raczkowanie
|
Znajdź jakiś uniwersalny
![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
![]() |
#4357 | |
Copyraptor
|
Cytat:
Marnujesz czas. Mandy się go będzie trzymać aż on jej nie zostawi, i nie znajdzie sobie innej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze staram sie, jak najdelikatniej wszystko wytłumaczyć, ale i tak to sie przeciwko mnie obraca. hm.. na razie czekam, aż wstanie i się odezwie..
![]() |
#4360 |
Zakorzenienie
|
no to zamiast delikatnie to moze pora mu pokazac ze masz charakter i ty tez masz prawo do wlasnego zdania.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4361 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
śpi cały czas, k... ile można? ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- o , własnie wstał. ponoć spał tak długo przez leki od alergii. Zyrtec bierze.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4362 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Dla mnie bez sensu jest w ogóle rozmowa z nim, bo to i tak będzie Twoja wina, bo się czepiasz niepotrzebnie. Ja bym z nim krótko postąpiła: za dużo szans już dostałeś, kolejnej nie będzie, zdecydowałam, że nasz dalszy związek jest bez sensu, co za tym idzie oczywiście wyjazd nad morze odwołujemy. Ale wiem, że tego nie zrobisz, bo raz, że nie chcesz go zostawić, a dwa to cackasz się z nim jak z jajkiem. I nie daj Bóg urazisz biednego i skrzywdzonego przez los Tżcika. A czy on się tak nad Tobą płaszczy? Nie sądzę, więc Ty też tego nie rób. Jejku no już nie mogę, Mandy błagam Cię ![]() Cytat:
![]() W ogóle to Ty naprawdę wierzysz, że on jeszcze śpi? ![]() Ja bym w życiu w to nie wierzyła. Ok, mój jest śpiochem, ale do 14 to śpi chyba tylko po sylwestrze. Proszę Cię, to jest przecież niedorzeczne. No normalnie na milion procent jestem pewna, że on nie śpi ![]() Mój codziennie chodzi spać 2-3, bo ciągle coś przy tej swojej stronie internetowej grzebie, a wstaje 10-12, ale 12 to już maksymalnie. Ja nie wiem już normalnie co Ci pisać, ale to widać na sto kilometrów, że on kręci na każdym kroku. ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zyrtec to ja brałam jak miałam uczulenie np. od truskawek hahahahha Błagam Cię.... Nie no mi już naprawdę słów brakuje i na jego wymówki i na Twoją naiwność Mandy....
![]() |
#4363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wczoraj/przedwczoraj/tydzien temu tez bral??? Co wtedy Ci wmawial? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Idiotycznie smial. to niech sie smieje do lusterka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4365 | |
Zadomowienie
|
byłam wczoraj z przyjacielem na iprezie, trochę się wytańczyłam
![]() ![]() ale i tak nie wyszło... Cytat:
i to nie jest tak, że on na złość, tylko po prostu presja i moje oczekiwania. To jak z seksem, dużo kobiet nie chce bo ma poczucie że "musi" bo zawiedzie partnera...i im się przez to właśnie odechciewa... my po prostu nie potrafimy już być normalnym związkiem przez to wszystko co się podziało, on się boi że zaraz będę o coś zła...a ja nawet jak zła nie jestem to nie jestem szczęśliwa
![]() |
#4366 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4367 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4368 |
Zakorzenienie
|
Wiecie, no rok temu też w wakacje miał taka wymówke, że przez Zyrtec śpi długo.
Ostatnio mi mówił, że po prostu dopiero wstał... To mówicie, że to senności nie powoduje? Jak ja się rok temu czepiałam o te spanie, to powiedział, że nie jestem lekarzem i jak nie znam działań leków, to mam się nie odzywać. Mówicie, żebym postawiła sprawe jasno? ![]() Btw też jestem śpiochem, ale nawet w weekend maxymalnie wstaje ok. 11.30 :P nawet jak sie kłade o 1-2. ileż to można spać?? Na co dzien chodze spac przed 1, a wstaje przed 6 i jakos funkcjonuje.
#4369 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tego nie mogę zrozumieć. Chyba masz po prostu zbyt dobre serce. ![]() ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
![]() W ogóle wiesz co? On jest już żałosny. Takie kity to można wciskać małemu dziecku. Ileż można spać? Ja bym po prostu nie mogła spać dzień w dzień do godziny 14. Nawet po całonocnej imprezie wstaję najpóźniej o 11 (raz czy dwa mi się zdarzyło o 13, bo przesadziłam z alkoholem i trzeźwiałam ![]() Ja bym mu powiedziała niech się nie ośmiesza, bo nie jestem idiotką, żeby mnie tak oszukiwać. Albo druga opcja - "kochanie lepiej idź do lekarza, bo to nie jest normalne, że ty tyle śpisz, może to jakaś poważniejsza choroba?". Ciekawe co lekarz na to. O! Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2010-06-04 o 14:07 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4370 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak już jesteście znowu razem, to zmień przede wszystkim swoje podejście. Niech on wie, że nie jesteś tą samą Koszką ![]() Trzymam kciuki ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Dziękuję, ale coś jest nie tak... Nie dość, że nie leczy mi się ten ugryziony polik od środka, to jeszcze boli mnie gardło i głowa. Chyba mam coś z zatokami. Buuuu... Muszę się wybrać do dentysty w końcu ![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
Mój TŻ nie jest z tych, co lubi bawić się w klubach, byliśmy razem może ze 4 razy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4371 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#4372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4373 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4374 |
Zakorzenienie
|
ale słuchajcie, zanim z nim pogadam, muszę zaczekać na wiadomość, czy w ogóle się spotkamy.
bo wiecie zawsze moze ich zapraszać ciotka, albo będą mieli grilla, albo coś tam .
#4375 |
Zakorzenienie
|
Oj już dziewczyny nie bądźmy takie. Naiwność naiwnością, ale my nie bądźmy niemiłe. Ja też już nie mam słów jeśli chodzi o związek Mandy, ale nie trzeba tego za każdym razem w taki sposób komentować. Mnie by było jednak przykro i odechciałoby mi się wchodzić na wątek...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4376 | ||
Copyraptor
|
Cytat:
Ale moim zdaniem po prostu nie możecie się znów w tym związku odnaleźć, bo to już nie to samo.. Cytat:
Rebe, ale żeby takie kity łykać, to też trzeba mieć coś nie tak z samooceną.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4377 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Albo przestajesz mnie oszukiwać albo znajdź sobie inną naiwną co ci w to wszystko uwierzy". Dla mnie krótka piłka. ![]() Naprawdę nie jest ci wstyd, że być może on się za twoimi plecami z ciebie śmieje? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przepraszam Mandy, ale Twój TŻ jest jakiś niespełna rozumu. Taka sierotka Marysia z niego, a przynajmniej taką z siebie robi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4380 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.