![]() |
#451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaczynamy odchudzanie od 1 maja oOo
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;19491880]Jak tego dokonałaś, jakieś wyrzeczenia?? Dużo ćwiczeń???[/QUOTE]
Głównie WR i MŻ. No i zero białego pieczywa i ziemniaków. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Konto usunięte
|
Może z czasem i mi sie uda trochę schudnąc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Raczkowanie
|
No laski jestem w szoku ;o Wczoraj było 64 troche załamka jak pisałam ale poćwiczyłam i co ... dodałam 200 kcal do diety i szok normalnie dzisiaj jest 63,4 ;o
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#454 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja też wazyłam się wczoraj jestem zadowolona bo waga spadła ale nieznacznie może dlatego że ostanio nie mam czasu na aktywność fozyczną inną niż chodzenie
![]() |
![]() |
#455 |
Zakorzenienie
|
Ja natomiast przytyłam do 56,6kg, ale wczoraj dużo zjadłam wiec nie ma co się dziwić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
Raczkowanie
|
ja mam nowa motywacje bo widze rezulataty i wierze że mi sie tym razem uda i dobrze że wy jesteście
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- w ogóle sie rozpisałam dzisiaj ale mam pytanie czy ktoras ćwiczy abs8 jeśli tak to opowiedzcie coś o tym ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#457 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
widzisz dobrze że się nie poddałaś ja włąsnie dopijam winko i idę na imprezkę raz w roku jest taka to nie będę się powstrzymywać od zabawy potańcze i kolejne kalorie idą w zapomnienie hihi
![]() |
![]() |
#458 |
Raczkowanie
|
dziewczyny piszcie coś ! jak wasze diety i motywacja ? u mnie całkiem dobrze czekam na 1 czerwca i mam nadzieje że dostany cudowny prezent na dzień dziecka ( szkoda że z dziecka tylko tyle mi zostało
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Rozeznanie
|
hej Dziewczyny!
wróciłam z podróży i znów się za siebie biorę!! Nie oszczędzałam się jeśli chodzi o jedzenie, ale w końcu w podróży poślubnej jest się raz w życiu ![]() Zaczynam ponownie - mam teraz na liczniku 70kg i zaczęłam intensywny trening - insanity challenge (60dni intensywnego treningu - głównie cardio i interwały) - dziś czwarty dzień. Zobaczymy, jakie będą efekty - jest cholernie ciężki, ale ponoć rezultaty świetne jak się wytrzyma. Mam foto przed, później zrobię po i zobaczymy, co to dało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Rozeznanie
|
mi cięzko idzie odchudzanie mimo że staram się jeść zdrowo może nie jadam na godziny ale zdrowo np dzisiaj kanapki z razowego chleba z plasterkiem wędliny z indyka , na obiad brązowy ryż sałatka z mix i gotowane mięsko z kurczaka na kolację jogurt naturalny z otrębami, ale.... do kawy 2 paluszki czekoladowego batona kilka landrynek i co??? du***pa
![]() |
#461 |
Zakorzenienie
|
Ja w tym tygodniu byłam na 2 dniowej wycieczce + bal gimnazjalny i tym sposobem mam +2,5 kg. GRRR. Narazie zrzuciłam tylko 0,3 kg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#462 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
oczywiście że tak masz racje że sobie odpoczelas od diety ![]() u mnie na liczniku 60.8 troche jest zła bo znowu stoi i nie wiem czemu ale cóż , nie poddaje się i nadal dieta i ćwiczonka mam nadzieje ze do konca czerwca bedzie 55/54 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Rozeznanie
|
A u mnie dieta jakoś mało efektywna- ciągle mam wrażenie że puchne, jest mi ciągle duszno i pocę się jak mały prosiak chyba ostawię TLs jak myślicie?
![]() |
#464 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#466 |
Rozeznanie
|
ostatniowłaśnie nie ćwiczę, ale nie mam naprawde kiedy pracuje po 12 g. na noce codziennie wiec kiedy wstaje po nocy jem troche się zakrecę i do pracy znowu a w pracy nic nie jem bo praca moja jest sieząca, TLS stoje od poczatku maja
![]() |
#467 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ale to dziwne bo dziewczyny piszą i cenią sobie a bierzesz tak jak podano 2x2 ? jak nic nie pomogło a to juz miesiac minal to może odstaw i zobacz co bedzie , czytalam wlasnie ze dziala super w polaczeniu z dieta i ciwczeniami niktore nawet 3 - 4 kg w tydzien ale to chyba jak schodzi sie z faktycznie wysokiej wagi , hmmm kurde ja już sama nie wiem , ale powiedz mi daje to faktycznie taka chęć do działania jak piszą ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#468 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
marry_ann - działać działa bo schudłam nie jestem spiąca ciągle i mam chęć do działania tylko ostatnio jakość mniej działa ale jak pisałam nie ćwiczę a biorę 1 X2 - tylko od kilku dni jakaś jestem opuchnięta obrączka mnie na palcu zaczęła uciśkać nawet i nie wiem czy to przez TLs czy woda zatrzymuje mi się w organiźmie z innego powodu.... Ale 3-4 kg w tydzień czy w miesiąc? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#469 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
w tydzień ... na jakimś forum wyczytałam ale to pewnie osoby ktore maja dużo do zrzucenia . ja dzisiaj mało sie nie popłakałam bo waga stoi ja licze te kalorie cwicze mecze sie i nic to frustrujące . cholerka a u Ciebie to nie wiem może odstaw na 3-4 dni i zobaczysz o co chodzi . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
Przyczajenie
|
WITAM
![]() Kto ma kłopoty z nadwaga może zerknąć do wątku: żywność organiczna, raw food i moją ostatnią wiadomość: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=120 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Rozeznanie
|
marry_ann- własnie mam jeszce 2 tabletki i zrobię przerwę - a wagą się nie przejmuj bo u mnie kurde chyba przez to że tak puchne poszło w górę a po kilku dnich w dół i takie huśtawki ciągle- może za często się ważę
Kwiecień : 1005/1000 69 68 ![]() ![]() Edytowane przez JolciaKKK Czas edycji: 2010-06-07 o 02:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#472 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja wlasnie tez ale juz postanowialam raz na tydzien i tego sie trzymam , dzisiaj kupilam czerwona herbatke średnio smakuje ale fajnie 'zapycha' i co moge polecic wafle ryżowe slim jeden ma 20 kcal czyli mozna jesc do woli poza tym sa pyszne w smaku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Rozeznanie
|
marry_ann- dzięki spróbuję te wafelki - a herbatka czerwona mi smakuje bardzo lepiej niż zielona ale chyba musisz się przekonac do smaku. Ja piję taką sypana nie expresową bo te z ekspresu nie mają smaku jak dla mnie polecam z BIO-ACTIV czerwoną mi smakuje bradzo
![]() |
#474 |
Raczkowanie
|
właśnie ją mam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Rozeznanie
|
życzę Ci tego
![]() |
#476 |
Raczkowanie
|
59,6 - meszane uczucia mialam nadzieje ze bedzie wiecej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
Rozeznanie
|
każy ubytek na wadze jest duużym plusem- zawsze to coś ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#478 |
Raczkowanie
|
no jasne szczegolnie jesli ktos tak jak ja startuje nod wagi 69 kg
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Rozeznanie
|
A u mnie jakoś śpiaco się zrobiło, nie mam apetytu wcale a jak juz mi się zachce jesć to jest ok 15-tej a później wieczorem ale jak odchudzanie nie jemy na noc więc... No porażka
![]() |
#480 |
Raczkowanie
|
trzeba troche się przyłożyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.